![]() |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara sen yine de ağlama ttli3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Alıntı:
geçmiş olsun bu arada kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara melodisim sağol canım geçecek ttli3 bütün kış hastalanmadım yaz günü koruyamadım kendimi.. içimizde biriktirmemek adına ağlamak istediğimizde tutmama taraftarıyım ben.. yoksa tasvip ettiğimden değil. bundan sonraki gözyaşlarımız mutluluktan olur inşallah ark5 sevgiler kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara bencede aglamak insanı rahatlatıyo agl34 aslında bende aglamayı tercih etmem hep kendimi frenlerim aglamamak için ama bazı seyler karsısında kendini tutamıyosun emb23 affedersin kamil5 bundan sonra forumda zırıl zırıl aglamam bundan sonra gizli aglıcam krzm67 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Alıntı:
önemli değil. orada gülme nickleri de var onları da koyabilirsin. |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara inşallah bi kızgınlık yoktur. ağlamak iyidir güzeldir hernekadar çoook uzuuunn süredir ağlayamasam da... ama alışkanlık olmaması kaydıyla. sağlıcakla kalın. s456 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara sizden ögrenicegim çok sey var desenize khkh56 (bu nasıl) kamil5 tamda benim ruh halimi anlatıyo |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara art56art56 alk78 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara ben kızımı özledim... fotoğraflara bakarken elime geçen iki fotosunu paylaşmak istedim.. benim kızımın zeki olacağı küçüklüğünden belliymiş ttli3 oynadığı şeye dikkat... http://img56.imageshack.us/img56/5226/zeynepco1.jpg birde çok akıllı ama bi o kadar yaramazdı. yatağının çekmecesini boşaltır içine otururdu y789 http://img232.imageshack.us/img232/7959/zeynep2ur0.jpg çok seviyorum onu... böylesine zeki, dürüst, insan gibi insan bir çocuğum olduğu için hep şükrediyorum.. Allah bahtını açık etsin... |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Allah bağışlasın... 956k Çok şekermiş... kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 PM. |