Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Negatif Limanlardan Pozitif Sulara (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6333-negatif-limanlardan-pozitif-sulara.html)

duru79 14-05-2008 10:32 PM

Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

serpilcim olumlamalarıma devam edip etmemekte ki kararsızlığım o iş olmadığı içindi ama haklısın devam edicem ama bunu ve daha iyisini kabul ediyorum demeyide ihmal etmiycem.Sanırım böylesi daha iyi olucak. dusun
.author=serpil22 link=topic=7144.msg51786#msg51786 date=1210792943]
durucum olumlamalarına devam et sakın bırakma derim istediğin sana senin için en hayırlı olduğu zamanda gelecek bence devam et canım
[/quote]

sanemce 16-05-2008 12:14 AM

bugün ikinci iş günümdü ve yüzümde tebessüm maskesi taşımıyorum artık... tebessümümü yüreğimde hissederek yaşıyorum.

hep derlerya iyi bişey olduğunda "aman çok anlatma nazar değer" diye.. nazar değermi gerçekten bilmiyorum ama içim içime sığmıyor uy897 mutluyum, huzurluyum, güzelliklerin birgün bozulacağından korkmuyorum çünkü daha da güzellerini imgeliyorum djj

telefonumun alarmına rober hatemonun senden çok var şarkısını ayarladım, sabah alarm çalınca ben yatağın içinde şarkıya ritim tutuyorum y789

kendimi seviyorum...

sizleri seviyorum...

mutlu olmayı seviyorum ve daha fazlasının bana gelmesi için kocaman kocaman yer açıyorum yaşamımda f678h

arkadaşlar gerçekten hayatım değişti çünkü ben değiştim smiliyface

arada bir korku yakama yapışacak gibi olsada derhal defediyorum sana yer yok yaşamımda diye 8977

hakatten şu nazar değme olayı gerçekmi???

ne yani nazar değmesin diye ben mutluluğumu kendime mi saklayayım coşkularımı içimde bastırıp??

yazık değilmi o coşkulara y789

heeeey forum ahalisi iyiki varsınız kiss3

yeni bir ben yarattınız benden alk78

comte 16-05-2008 12:18 AM

Ne güzel haberler bunlar sanemce... 25889 25889

Birilerinin mutlu olduğunu görmek beni de mutlu ediyor... 956k

Allah devamını artırsın. Daha çok güzellikler ihasan etsin inş... blissy

Sağlıcakla... hismiley

sanemce 16-05-2008 12:24 AM

mutluyum mehmet...

bu durumun geçici olduğunu düşünen bazı arkadaşlarıma nanik yapıyorum y789

hep birlikte mutlu olalım inşallah...

Allah'ım bana bi sihirli değnek verse de şöööle herkese dokundursam arındırsam hüzünlerden 96

çok uyuz oldum yalnız arkadaşlara tafra yapıyorum değiştirin şu olumsuz msn iletilerinizi diye y789

çok şükür.... binlerce şükür....

mücevher 16-05-2008 10:16 AM

Ne demek bunu yapan sensin, sadece sen. isteyen sen, olmasına izin veren sensin. İşte bu yüzden ben seni kutluyorum canım. Tebrikler. Bir de ben istikrarı yakalayabilsem. çok iyi olacak ama hadi hayırlısı...

ikizruh 16-05-2008 10:21 AM

mutlu olmayı istediğin sürece mutlu kalabilirsin sanemce 98569 üzüntüyü sıkıntıyıda yaratan biziz sonuçta.mutluluğun daim olsun canım wave

sanemce 16-05-2008 08:31 PM

sevgili mücevher ben istikrarı yakalayabildimmi çok emin değilim açıkçası.. sadece mutlu oluşumun tadını çıkartıyorum ve sonsuza dek böyle sürmesini istiyorum. çok teşekkür ederim yüreklendirici sözlerin için.. seni de güzellikler bulacak emin ol. yeter ki iste ve canını sıkan duyguların seni uzun süre etkilemesine izin verme..

sevgiler

Alıntı:

mücevher Nickli Üyeden Alıntı
Ne demek bunu yapan sensin, sadece sen. isteyen sen, olmasına izin veren sensin. İşte bu yüzden ben seni kutluyorum canım. Tebrikler. Bir de ben istikrarı yakalayabilsem. çok iyi olacak ama hadi hayırlısı...

sanemce 16-05-2008 08:33 PM

çok teşekkürler özlemcim. hep birlikte mutluluğumuz daim olsun inşallah ark5

Alıntı:

özlem Nickli Üyeden Alıntı
mutlu olmayı istediğin sürece mutlu kalabilirsin sanemce 98569 üzüntüyü sıkıntıyıda yaratan biziz sonuçta.mutluluğun daim olsun canım wave

sanemce 21-05-2008 09:28 PM

bugün itibariyle işyerimde bir haftamı bitirmiş bulunuyorum 956k

haftasonu kızımla birlikteydik... güzeldi... biraz gezdik biraz alışveriş yaptık ttli3

alışveriş kitapsız olur mu... olmaz tabii... sevgili shamanicin bahsettiği "dört anlaşma" kitabını aldım, "ruhsal büyüme " kitabını aldım, hayal ablamın bahsettiği "ışığı arayanların karanlık yanı" kitabını da alacaktım ki bulamadım b456

onu da patronum hediye etti hehehe

migrosa gitmiştik birlikte ofise bişeyler almak için ve sana kitap hediye edeyim istediğin bişey varmı deyince ben yok falan dedim ama, ısrarı karşısında kıramadım utananadam

kitap reyonuna gittik..umudum olmayarak "ışığı arayanların karanlık yanı" varmı diye sordum varmış 25889

ayyy o anki coşkumu anlatamam ttli3 öyle mutlu oldum ki utanmasam zıp zıp zıplayacaktım y789

mutluyum...huzurluyum... çok şükür...binlerce şükür... cat3500

hayalayaz 21-05-2008 10:38 PM

güzel kızım benim...mesajları okurken coştum, taştım..beni sevindirdin allahta seni daha fazla sevindirsin...kendini geliştirecek bir iş bulmuşsun..zaten sana böylesi gerkliydi..dinamik bir iş..harika.. allah bolluğu ve bereketide beraberinde getirsin..senemim mutluluk bazen uzun süreli bazen kısa süreli olur, ama en büyük başarı..kendimizi mutsuz hissettiğimiz noktada yaşadığımız başarıları ve mutlulukları hatırlayarak yeniden motive etmemizdir..daha büyük, ve kalıcı başarılar vede mutluluklar dilerim..saygılı sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:08 PM.