Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Negatif Limanlardan Pozitif Sulara (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6333-negatif-limanlardan-pozitif-sulara.html)

sanemce 07-05-2008 11:49 AM

Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

haklısın canım...

anneni de çok takdir ettim... ne istediğini bilen, onu harekete geçiren, övgüye layık bir Türk kadını..

sözlerin hayatımı bir kez daha gözden geçirmemi sağladı.

yitirdiklerime yakınırken ne kadar çok zaman kaybetmişim... halbuki her kaybı kazanca çevirmek kendi elimizde..

mesaj alındı thumbsanim şimdi hareket vakti bisiklet

sevgiler kiss3

yakamoz 07-05-2008 12:44 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı

öss sınavına gireceğim bu yıl ve ders çalışmam gerekiyor. ben orta ve liseyi dışardan okuduğum için altyapım hiç yok. çalışırsam kazanabilirim bunu bilmeme rağmen oturup çalışamıyorum. kitaplarımı elden geçirirken okumak isteyeceklerim gözüme çarparsa diye düzenleme işini erteledim.
ders çalışmam gerekiyor, çalışmıyorum o yüzden kitap okumak için ayırdığım vakit adına da suçluluk duyuyorum y789

Sanemce merhaba,

Bende liseyi dışardan bitirdim ve arkasından üniversiteyi lisans düzeyinde okudum üstelik bunları evlendikten ve kızım olduktan sonra yaptım. Shamanın annesi gibi işyerinde müdürler ve kendini bilgili sanıp bilgi satmayanlara çalışanlar bende o kızgınlıkla iyi motive etmişlerdi... ve okumaya yönetici koltuklarını gözüme kestirerek hedefimi belirledim ve zaman boşluklarımı dersler ve kurslarla doldurdum, kimi dersi okuyarak kimi dersi duvara bantladığım büyük beyaz paket kağıtlarının üzerine yazarak ( mesela tarih dersi pek aklımda kalmazdı osmanlı padişahlarının seceresini soyağacını çıkarmıştım duvara okuya okuya :) ...) ve kitapları sesli okurdum bir yandanda kayıt yapardım kasede evin işleri yaparken dinlerdim sürekli tekrar olurdu benim için... kısacası hiç ara vermeden 6 yıl sonunda o koltuklardan birine sahip oldum...

Öncelikle hedefini belirle ve kendini hedefine ulaşmış olarak düşün, hayal et ve yaşa... Hedefine ulaştığında hayatının nasıl olacağını, kiminle veya kimlerle, nerede, neler yapardın, hayat standardın ne olurdu ve daha bir sürü sorular üret ve sor kendine...

Altyapım yok demişsin peki ortaokul lise kitaplarını kim okudu... sen... kim bu okulları okudu ve BAŞARDI ... yine sen... bunları başaran kim... üstelikte dışardan... sen zoru başardın.... ve bunu da başaracaksın.

Hedefini belirle ve hedefine kilitlen... eylem neyi gerektiriyorsa yap yerine getir, göreceksin basamaklar angarya değil zevkli bile olacak.

Öğrendiğin bilgileri sırf üniversite için değil hayat boyu kullanabileceğin bilgiler düzeyinde sakla beynine çok işine yarayacak...

Kolay gelsin, BAŞARILAR DİLERİM...

sanemce 07-05-2008 01:41 PM

çok teşekkür ederim yakamoz. başarılı olacağımı biliyorum... (sanırım başarmamın sebebi de bu güven duygum) ortayı ve liseyi okurken tek amacım içimdeki okuyamamışlığın verdiği ezikliği yok etmekti. hedefim olmadı hiç. zaman zaman arkadaşlarıma espirisini yapardım, "büyüyünce ne olacağıma henüz karar vermedim" diye y789

keşke dediğin gibi o kitapları okuyarak vermiş olsaydım sınavlarımı...... birgün üniversite okumak aklımda yoktu.. tek düşüncem diploma almakta değildi tabii ama, hayata asılmakla boşvermişlik arasındaki sıkışmışlıkla yaptım ne yaptıysam...

her sınava girişimde ter dökerdim ve karar alırdım bu kez çalışacağım diye... yine çalışmazdım... sınava iki gün kala telaşlanır konu başlıklarına bakardım sadece... kapağını açmadığım dersler çoğunluktaydı.. sınavın nasıl geçti diyenlere "berbat" derdim. mantık yürütürdüm soruları çözerken. doğruluğundan emin olduğum cevapların yanısıra mantık yürüterek çözdükleriminde çoğu doğru çıkardı ve sonuçlar açıklandığında şoka girerdim "bu dersi nasıl vermişim" diye...

istedikten sonra yapamayacağım hiçbişey yoktur, ne yaşarsam yaşayayım bu düşüncem hiç değişmedi. bilmemki yapabilirmiyim demedim, yaparım dedim. kendi içimde tereddütler yaşasam bile, tereddütlere çok fazla yer vermedim.
tüm bunları bilinçsizce yapmışım onu görüyorum..
zaman zaman kutladım 25889 kendimi u859

hayatım değişti ailesiyle tanıştıktan sonra yeni bir dönem başladı yaşamımda... benle bütünleşmiş olan umutsuzluğa kapılmak duygumu yitirdim en başta. yine de bu geçiş sürecini yaşarken zorlanıyorum... depremler yaşıyorum kendi içimde... negatif birikmişlerin pozitiflerle yer değiştirmesinin oluşturduğu depremler... bu süreç son bulupta herşey yerli yerine oturduğunda ZAFER BENİM diye haykıracağım ve zaferimi sizlerle kutlayacağım....

gözlerin sevgiliyi kucaklaması gibi kucaklıyorum paylaşımlarınızı ark5

sevgiler hismiley

sanemce 08-05-2008 05:51 PM

sevgili günlük...

bugün yazacak pek bişeyim yok, dünün aynısı işte 44

bi arkadaşım anlatmıştı, küçükken günlük tutarmış... her gün mutlaka yazarmış ama yazacak bişey bulamadığında: "bugün dünün aynısı " yazarmış y789

son günlerde arkadaşlarımı fazlasıyla hayal kırıklığına uğratır oldum. sorumluluklarım nedeniyle çalışmak zorunda oluşum, yaklaşık iki aydır evde oluşum nedeniyle bana hatrımı sormaya çekinir olmuşlar.. zannediyolarki ağlayıp sızlanıcam y789

benim gaayet normal ve neşeli halimi görünce, altında başka bişey arar oldular... gerçekten iyimisin diye endişelenmeye başladılar 12389

hee iyiyim tabi diyorum, Z planım ( A-B-C değil yalnız Z planı ) sevincli var en kötü ihtimalle izdivaç programına çıkarım iş bulamazsam eş bulurum diyorum 44

şaşırıyorlar halime, şaşırmaları bana keyif verir oldu ttli3
biz istemeyi bildikten sonra hepsi olacak hayırlısıyla tender45

saygılı sevgiler hismiley

sanemce 09-05-2008 12:52 PM

http://img114.imageshack.us/img114/6...ur148inrr7.gif yanımda olduğunuz için

sanemce 10-05-2008 01:14 PM

günaydınn ( aslında tünaydın)

akşam çok mutsuzdum... ruhum bedenime sığamıyordu sanki... gözyaşlarım sağanak olmuştu, ağladım...ağladım...

suçluluk telkinini listemden çıkartmıştım, iki gün öncesi ekledim tekrar ve iki gündür dinlediğimdenmidir bilmiyorum...

sonra tuzlu ılık su yaptım, ayaklarımı soktum.. bütün negatif duyguların, içimde biriken kırgınlıkların, öfkelerin, acıların ayaklarımı soktuğum tuzlu suya akıp gittiğini imgeledim..

yaktığım mum ve tütsü eşliğinde defterime yazdım seçimlerimi...

ağlamış olmanın yorgunluğu ve tuzlu suyun verdiği rahatlıkla uyumuşum..

rüyamda devam etti hesaplaşmalarım... haklı olduğum halde suçlandığım konuda, suçlayan kişiyle konuştum rüyamda.. kendimi savundum... ben kendimi biliyorsam başkalarının da bilmesine gerek varmı bilmiyorum.. sonuçta ben suçlu olmadığımı biliyorsam, bu yetmezmi?? nedir bu onaylanma isteği ??

kalıplaşmış bazı şeyleri değiştirmek zaman alacak sanırım ama ne kadar zaman geçerse geçsin değişecek başka çaresi yok...

ben değerliyim...
ben huzuru seçiyorum..
ben mutlu olmayı seçiyorum..
paylaşıldıkça büyüyen dostlukları seçiyorum..
kızımın başarı haberlerini duymayı seçiyorum..
kendi başarılarımı kutlamayı seçiyorum..
tüm bu seçimlerimi sevgiyle kabul ediyorum..

hismiley

sanemce 13-05-2008 11:48 PM

merhabalar

bol baş ağrılı bir gün geçirdim.. böyle baş ağrılarına can feda çünküüüüü aksiyona dayanamadı başım u859 iki ay boyunca yattıktan sonra, bugün iş görüşmesine gidipte yarın başlayacak oluncaaaa blissy

ingilizce bilmek gereken bir şirkete ben ingilizce bilmediğim halde alındım. bu mucize değilde nedir??

patronum öğrenirsin yeterki iste dedi. başta telefonda nasıl iletişim kurmam gerektiği hakkında bana ingilizce cümleler yazarmış, zamanla da öğrenirmişim zaten y789
hep istediğim ama hep ertelediğim bişeydi, şimdi zorunlu olarak öğreneceğim. böyle zorunluluklar başım üstüne 44

uyusam iyi olacak.. uzuuuun bir aradan sonra huzurlu ve mutlu bir uyku olacak. çok şükür..binlerce şükür..

yaşasııııın ben kendimi seviyorum uy897

duru79 13-05-2008 11:56 PM

sanemce çok sevindim k8908 k8908 uy897 uy897 wave
Yeni işin hayırlı,uğurlu ve bereketli olsun inşallah.en önemlisi huzurlu ve mutlu çalışırsın umarım.Tebrik ediyorum gerçekten çok sevindim.. alk78 alk78 alk78 ttli3
Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar

bol baş ağrılı bir gün geçirdim.. böyle baş ağrılarına can feda çünküüüüü aksiyona dayanamadı başım u859 iki ay boyunca yattıktan sonra, bugün iş görüşmesine gidipte yarın başlayacak oluncaaaa blissy

ingilizce bilmek gereken bir şirkete ben ingilizce bilmediğim halde alındım. bu mucize değilde nedir??

patronum öğrenirsin yeterki iste dedi. başta telefonda nasıl iletişim kurmam gerektiği hakkında bana ingilizce cümleler yazarmış, zamanla da öğrenirmişim zaten y789
hep istediğim ama hep ertelediğim bişeydi, şimdi zorunlu olarak öğreneceğim. böyle zorunluluklar başım üstüne 44

uyusam iyi olacak.. uzuuuun bir aradan sonra huzurlu ve mutlu bir uyku olacak. çok şükür..binlerce şükür..

yaşasııııın ben kendimi seviyorum uy897

sanemce 14-05-2008 12:03 AM

çok teşekkür ederim duru79

hala şaşkınım bir o kadar da mutlu k8908

inşallah öyle olacak. huzurlu ve mutlu.... kiss3

iyiki varsınız kiss3

serpil22 14-05-2008 12:10 AM

sanemce hayırlı olsun canım yeni işin çok sevindim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:14 AM.