![]() |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Yuruyuslerimize devam edelim insaallah |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Of of gayret degisim israrla sabitledi mubarek |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bana kilo aldiran duygularimi af ediyor balona atip ucuruyorumgirlhaha |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu KahvaltidA yyedigm peynirin kalorisi yuksek oldugu icin biraktim Simdi ne kadar kilo verecegimi merak ediyorum. |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Iyiki sweet seni tanimisim |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Her gecen gun dahada hafifliyorum |
Re: firdevsin degisim gunlugu Peki bu dna ameliyatiyla panik atagi yok edemiyor musunuz |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Temizlik temizlik titizlik |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu ..................... |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Alllahhhhhhhhhhhhh itfaiye can kurtaran |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Alingan ve hassas olmaktan biktim. Milletin duygusalligla alay etmesinde 2gram etmeyen beyni ile benim cesaretime laf eden beyindizler orumcek kafalilara tak tak dogrularimi soylerim Ben bu ulkede siz ve sizin gibi cakallarin din sansarlarina agzinin payini veririm Bana ister gulsunler ister alay etsinler cokda tin Allaha bile karsi gelen peygamber torunlari oldurenler beni sevecek Kelime oyunlariniz sizin munafiklihiniz hayirli olsun Dikkat Dindar teroristlerden sakinin |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Rahatladim |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Yarabbi senden kibir ehli icinde beni birakmamani istiyorum |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Daha duru dusuncelerim berraklasti Ozume dondum Bir hafiflik bir poxitifim seker gibiyim |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu happy6happy6 Alıntı:
|
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Oksuruyorum yine bu ne zaman bitecek |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Kendimi seviyorum af ediyorum |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu dusun2Surekli grip oluyorum. Tukenmislik sendromuna mi yakalandim acep |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Diyetim hala devam ediyo Yemek kursuna gidiyor olmam biraz diyetimi bozdu Ancak yilmak yok Yola devam edicez allahin izniyle Su an hala 6 kilo verdim Goji cilegini denemeyi dusunmekteyim |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bugun hpo hop yontemi ile gecmisimde simdi ki ve enerji izgaralarim dahil hepsini sildim. Guzel bir deneyimdi. |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Hopo hpo hopppp :)ile temizlige devam:) |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Hafta ici eltim geldi cok sasirdim ...kaynanamlar sizde kalicaz demis oda yazdan beri kabul etmiyo simdiki nedeni soguklar Kayinpeder hasta yatalak konusamiyor Sadece baban gelebilir demesi bana cok garip geldi Kaynanamin en sevdigi geliniydi Sakin oyle bir sey deme valla kiyamet kopar dedim Yengem de babaannemi istemiyordu Sadece dedemi alirmis Uzuldum Ben buna destek veremem Cocugun icin ugras didin el kizi istemesin seni allahtan korkarim |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bugun kurs yoktu bnmde gidecek halim Gece sol tarafim agriyordu batiyordu hala agriyo Herkes kendi derdinde Oglan kuzenlerine gitmeyi planliyor Su an agrim hala var Nilgun ne istiyor Negatif insanlar arasinda kaldim. Imdaat yetis allahim |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Annem ise sevgi oglusu ve torunlarini dusunur hep Bnden borc istiyor Senin ihtiyacin var mi demez Hep elestirir beni Bir gun olumlu soz duymadim Ablamla tartismislar bize geldi masa ortusunu begenmedi koylu evi dedi Ben hic duymazdan geldim Hamileydim doktor onayi lazimdi gebelegin devam etmesi icin 400 lira Parayi veremedim simdi benden borc istiyor Susuyorum Aramiyon diyolar Susuyorum sabrediyorum Kardesim beyfendi surekli bana laf sokuyo Kaynanamda bnle alay etmeye yer ariyor Isi gucu bu Depresyon sebebi buldum girmiyorum depresyona var mi diyeceginiz Hepiniz goreceksiniz Okulumu bitircem Cocugumuda Dogurcam Ayda 3bin lira maas ile Asci yardimcisi olcam Ohh gagnemler |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Agrim bole gecti :) |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bu arada namaz kilarken hpopopo yontemi geliyo aklima buda bni rahatlatiyo |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Hayatta turnusol kağıtları vardır/varmış.Çok sağlam olduğunu zannettiğiniz aile bağlarınızın gün gelir ne kadar ince olduğunu fark edersiniz.İşte yatalak hasta bakmak böyle bir turnusol kağıdıdır...Kaç kardeş olduğunuz fark etmez. |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Firdevs degisim ruzgari essiyor Uzulme yahu uzulme La tahzen Alahu ekber |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Alıntı:
|
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Maviinci planlarim suya dustu gibi morelim cok bozuk Notlarim bilgisayara girilmemis Ayni sinifi bi dha okuycam Honkure honkure aglamaj istiyorum Neden ben neden hep ben offf off isyannnnn |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bu arada surekli oksurmem refludenmis gogsumde bicak batiyo cigerlerim balon gibi hissediyorum Acaba hastaligin arkasina mi siginiyorum |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Canim cikolata cekti Mutfaga gidiyim bakalim ne var Ayy ne yapsam Okula gitsem mi gitmesem mi Ogretmenle konustum yapabilecegim bir sey yok diyo Hayir arapcam icin iyi firsat olur fakat 4 gun kurs okul ne kadar dayana bilirim bilmiyorum |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Notların sisteme girilmemesi birisinin hatası mi? Kayıt mı eksikti, nasıl öyle bir hata yapmışlar? |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Mavi inci notlarim 50 nin altindaymis sistem silmis otomatik yani ilk aldihim not degil son alfigim dusuk puan oldugu icin silinmis ve kalmisim Bugun daha sakinim Her serde bi hayir vardir 3 ay uzun bir dure diil Hemde ilahiyata hazirlik olur Rabbim en iyisini bilir |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bi arkadasim bi sitede arkadasim diyorum bana hakaret eden uyeyle ben hakliyken gelip forum kurallarini okudu Yonetici kimligi konusmaniza uslubuna dikkat et Ya bende onla konusmaya neden calisiyorum ki Bak cok sasirdim Beni gormezden geliyorlar butun yoneticiler Herkesin mesajini begenip repliyorlar bana tik yok aci cektiriyo sozde Nedenmi boyle yapiyorlar cunku ben onlarin dusuncelerine zit tepki veriyorum o yuzden bana giciklar ;) |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bak bide ummet kardesligi zirvaligi var Beni bilerek yonetici secmefiler neden mi Nedeni ilahiyat ogrencisi diilim ondan |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Ufo görmüş masum köylü gibiyim ama her şeyin hayırlısı olsun diyorum Firdevsi Ala. Bazı şeyleri bilemiyoruz zira.Bazen bildiğimizi zannediyoruz.Biz durduğumuzu zannederken sayısını bilmediğimiz alem ve adem hareket ediyor.İşte onlarda ne kadar dahlimiz var. |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Dogrulari yaziyorum diye beni istemiyorlar ama kendilerine isim takip ben soylemisim gibi gosteriyorlar Vokda umrumda degil derken acaba umrumdami demeden edemiyorum Yillarca adminlik yapmis biriyim sanki onlara ihtiyacim var Ilahiyatin icine o kadar yobaz sizdi ki anlatamam Kandil bidat mis Hadisleri inkar ediyorlar Kabir azabini yokmus Bi girselerde mezara gorseler var mi yok mu Bidat diye milleti begenmiyorlar asil bidat Kolaylastitiniz zorlastirmayiniz hadisini unutmalari La havle bazen ilahiyat okumaliyim mi diye dusundum simdi |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bugun bi dua ogrendim Ben cekiliyorum aradan kalir beni yaradan 21 gün suya kodla yapicim hadi guzelim ha gayret hele ski dur hele sabret basini egme dik dur bu bir ruyaydi farzet hadi yuregim |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Gulumse biraz gulsun gozlerin gulumse biraz bitsin kederin..unut dertleri kotu gunleri gulumse biraz gulumse biraz:):) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:36 PM. |