![]() |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Gunaydin hayirli ve mutlu bir gun beni bekliyor Bugun kendime soz verdim zorlanmadan incebilirsin diye o potansiyel sende var 2 gunde baya inceldimhappy62 gunde atarsin nilguncum kilo dedigin neki sana tirs gelir ucup gidery789 |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Hem yoruldum hem terledim bshce kefi ve kahveye ne dersiniz? |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Sususum aseletimdendir |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Dusuncemi ozgurce korkmadan soylerim Birinin kizmazi umrumda bile degil Ya adam ol gel Bana yonetici tiriplerin sokmez anam |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Cehennemliklere sormuslar sizi buraya getiren nedir diye Biz namaz kilmazdik demisler Namazi nasil usenmeden kilabiliriz |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bebegimi kaybetmenin uzuntusu ile biraz hircinlastim belki Bebegimmmm seni koruyamadim |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Annemi ozledim |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Susuyorum yazmiyorum sen sen sen anla |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Uykum var Kalkmak istemiyorum 15 dakika daha anne |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Cok ssicak ve nemli bir gun Bnm canm tatli birsey istiyo |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu 3 gundur alkali su Iciyorum Insaallah basaricam |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Degisiyorum |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Hayirdir insaallah ruyamda hamile oldugumu gordum Garip bir ruya Ruyamda bir adaya tatile gitmisim Orada akrabalar var ben kumda yatiyorum onlarda yatiyo tabiki Sonra ben onlardan rahatsiz olup kalkiyorum Birden kalkinca basim donuyo Biraz sendeliyorum Etrafima bakiyorum az ilerde teyzemi goruyorum Yanina gidiyorum Amcamin kizi oluyor Ev aldik burdan diyo Bnde anahtari bizede verir misin der gibi bakiyorum Oda istemese der gibi Sonra ben onun buzdolabini temizliyorum Amcamin kizinin 2 oglu var kizi yok ruyamda kizi varmis Beni tanimiyor kovmak istiyor Onu kucagima aldim annenin amcasinin kiziyim senin amcan var mi diye sordu Evet dedi Sonra annemlere gidicem yoldayim ayagima birsey gecirmisim o kadar hizli gidiyorum ki kayiyiyorum adeta Eve dobuyorum esim banyoyo hava almasi icin duzenwk kurmus isik yaninca calisan bacayla mi yapmis diyorum sobra oglum odun getirmis Soba icin Bnde kulunu temizliyorum az komur getirin diyorum altina komur udtune odun koyup sobayi yakicaktim O sira arkadasim geliyo Yagmur yagiyo Kayinpederime bskmsya gelmis keske gelneseydi diyorum cunku yollarda su dixlere kadar nasil eve gideceklwe diyorum Sonra hspis gibi bir yer ama ben cikiyor musum orada garip bir yerde buluyorum kendimi Muyahaneye aliyorlar Oradada hamile cikiyorum Kirpigi bile var diyo |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bu gorduklerim oglum 10 yasinda iken di simdi 17 yasinda |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Spora Yuz yogasina devam Durmak yokyola devam |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Okul heyecanim simdiden basladi :) Ruyamda okula gidiyorum |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Degisime baslarken Cevremde bana negstif baski oluyor Cok kizginim yine Acaba benmi alinganim |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Su anda Su anda Su anda Su anda sakinles |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Temizlik zamani |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Telkinleri dinlemek baya sikci geliyo Dun baska bir telkin buldum New age Degisik bir duyguydu Yattigimda gevsemisdim Ve kendimi adeta vucudumun sedini duydum Dnami yeniden kodladim Sorunlu dna yi kedip attim Bugun sabah erken uyandim Ve dnamda yine degisiklik yaptim Bende olumlu sonuclar aliyorum Hayirlisi olsun |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Karnim agriyor biraz neden acaba |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Eve gitsem bahceyi sulasam Vee Dus alsam ne iyi olar sicakk cok sicak Istanbul terlettin beni yahu:) |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bugun ogleden sonra tahlillerimi alicam rabbim kuvvet versin Bugun 15 dakika yuruyus yaptim aslinda sabah erken kalkip yuruyus yapabilirim |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Dna aameliyatimcok basarili gecti Doktor guatir ilacimin duzeyi normal dedo sukurler olsun |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu DNA ameliyatı nedir? |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Dedigim gibi gecen gun gozume pencere gibi dna sarmalim acildi Bnm Panik atagim Seker Kolestrol sinirda 2side Guatirim vardi O pencereden sorunlu kismi kestim anlik bir seydi Bilmiyorum 1 bucuk aydir ilacimi almadim yukselmemis dedi doktor 25 mm icin onceden 100 mm iciyordum Hatta 1.50 Mucize bunun adi |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bugun h..in dogum gunu Ona nasil davranmaliyim bilmiyorum Beni gormezden geldigi gibimi yoksa kendi bildigim gibi mi Elbette kendim gibi olup hediyesini verecegim Bu aramizdaki mesafe Bana sinir cizdi Sen sadece basit bir ascisin Ben ise teknisyenim dedi ozetle Haddini bil yani Bunlarida asicam Bunlarda gecti bitti mazide kaldi |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bence o haddini bilmeli. Verilen hediyeyi bu küstah tavır hoş değil. Seviyesi düşük şey. Daha iyisini hak ediyor olmalısın. Ve öyledir. DNA aktivasyonu diye bir şey var ama senin bu denryimin bir çeşit şifacılık olmuş. Belki bu konuyu araştırmalısın. |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bugun ne pisirsem |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Sweetm sifacilik yetenegim var Hatta el aldim 2 ayri hocadan Bakim ve sifa uzerine egitim gordum Bu sifacilik insani yoruyor Eskitiyor Guclu olmak zorundasin Benim kullandigim teknik islami usul oldugundan zarar goren yok Bebekler bile aldi Arkadasimin oglu atesi dusmuyordu atesi dustu Bir baska arkadas Antibiyotiksiz iyilesti Bir baska arkadas bobregindeki tasi dustu Ve oglum dusup ayagi sisti Ayak birden indi Bende bircok mucize yasadim ruyamda Ellerimde besmele ve hu ismi yaxiyordu Denildigi gibi ayni isim ile ayri hocalardan egitim aldim Besmele cok buyuk bir sifa ksynagi Isyerindeki kiz iseyaptigi saygisizligi anladi bana farkli davrnmaya basladi Gecen sene kafaya takip sinir krizi gecirmistim Su an baya sakinim :):) Zaten cokda onemli degil Dedigim gibi ben bana yakisani yapacagim Oda kendine |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Hep ayni ruyayi goruyorum Ruyamda bebegimi doguruyorum Sutumu veriyorum Bebegin midesi bulaniyo kusuyo Doktor ictiginiz ilac sute karismis diyo Ben agliyorum Dunde Irandaymisin ilginc carsaf giymisin Bebegim oldu Bebegimle geziyorum Bir yerden alisveris yapicam 3 kisi pesime dustu Beni baca gibi duz bir yere sikstirdilar Bende bacaya tirmandim Ellerimden isik cikti O isik duvara yapisti Beni gormediler Bebek asagida kaldi Bebek ceylan oldu |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Şifa seni çağırıyor gibi. Kendini arındırmalısım bir süre saba ihtiyacı olan insanlar karşına çıkabilir. Hayrolsun can. |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Ruyamda gordugum surekli bebegim oluyor ve sutume ilac gectigi icin aci oluyor Bilinc alti olabilir Hocama sordum temiz kalbinizi gormussunuz dedi sen ne dusunuyorsun Ben panik atagim oldugu icin ilac aliyorum Bunu kendime cok dert ediyorum Cocugum ilac etkiler mi diye sence sutumun aci olmasi nedir Bu beni cok uzuyor Bu aralar arinma yapiyorum zaten ara ara da yapiyorum Tesekkur ederim |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Merhabalar. |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bir çok ilaç süte geçiyor. Dr lar da hastanın ve bebeğin fayda zarar durumuna bakarak ilaç yazıyor. Özellikle antibiyotik ve depresyon ilaçları önerilmemektedir. Gerekli ise emzirme sonlandırılır veya ara verdirilir. |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Yuruyuslerime basladim sabah aksam yuruyecegim Sabah 20 dakika aksam 1 saat yurudum simdi cok yorgunum |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Yuruyuslerime devam edicem Kilo vermeye basladim 10 kilo gitse bile yurumeye devam |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Vatan hainleri kuxu postuna burunmusler lanet olasi pislikler |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Yuruyuslerime devam edelim insaallah |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bugun yoruldum biraz kalkip cay icim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:30 PM. |