Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   firdevsin degisim gunlugu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/624537-firdevsin-degisim-gunlugu.html)

firdevsi ala 07-10-2016 02:32 PM

Cevap: firdevsin degisim gunlugu

sevgili günlüğüm,uzun zaman oldu sana vakit ayıramadım özür dilerim. sacma sapan bir sürü gereksiz konuları dert edindim.
şimdi anlıyorum ki kendimi değiştirmemde isteksiz oluşum.aslında bunu çok istiyorum fakat neden kendimle bu kadar savaşıyorum neden bindiğim dalı kesiyorum neden
neden hep ben neden ben dediğim günler yaşadım
korkum hasta olmak korkusu ve başarısız olma kendini değersiz bulma
kim seni sever
sensin bu
şimdi kendini sevmeni istiyorum

firdevsi ala 07-10-2016 02:33 PM

956k956khttps://www.youtube.com/watch?v=kCQXjQFsHeMs456

serqan24 07-10-2016 03:56 PM

değişimi istemek, değişmek, değişememek en başa dönmek.... kendimden bahsediyorum...

değişimi istemek ve o yolda yürümek gerçek bir sabır işi, yıllarca öğrenilmiş saçma bilinçaltıların yanlış olduğunu bile bile onlardan kurtulamamak o kadar insana dokunur ki...

yaşam içinde değişimi kabullenmek gerçekten zor bunu başarabilen gerçek bir savaşçı dır.

hayırlı olsun firdevs.. umarım istediğin dğeişimi yakalayabilirsin. buradan senin değişimini sessizce izleyeceğim inş....

firdevsi ala 07-10-2016 04:07 PM

değişimi istemediğimi anladım bunu 1 saatlik yürüyüş için kendime yürümesem mi yürümesem mi diye sorarken evdeydim ne acı en büyük kazığı kendime ben atıyormuşum meğer
şimdi hergün 20 dakika yürüyorum
hergün 20 kelime arapça öğreniyorum
hergün kendime değer veriyorum çok mutluyum mutlu olmaya niyet ediyorum
rabbim herkese mutluluk sağlık versin
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim956k

firdevsi ala 10-10-2016 08:13 AM

Sucluluk Duygusu icin olumlama: Gecmisimi sevgiyle arkamda birakiyorum,kendimi affediyorum, huzur icindeyim.

Güvensizlik Duygusu: Kendimi seviyor ve onayliyorum. Kendi degerimi görmeyi seciyorum. Ben gücluyum.

Yasam korkularinin olmasi: Güvendeyim, hersey olmasi gerektigi gibi, huzur icindeyim

Bagimliklarin olmasi: Ozgur olmayi seciyorum, gecmisi arkamda birakiyorum, kendimden zev aliyorum.

Güçlü öfke duygusunun olmasi: Kendimi bagisliyorum,kendimi seviyorum ve kendi iyiligim icin herkesi bagisliyorum.

ıletisim Sorunlari: Rahatca konusuyorum, kendimi anlatiyorum ve insanlari anliyorum.

Basarisizliklar yasama: Kendimi seviyorum ve onayliyorum. Ben her zaman ve tamamen yeterliyim.

Kendini cirkin bulma: Ben guzelim,degerliyim ve mutlu olmayi seciyorum.

Kendini pis hissetme: Bedenimi ve zihnimi seviyor ve onayliyorum. Gecmisi arkadam birakiyorum, ben harikayim.

Konsantrasyon Sorunu: Dusuncelerimi istedigim yerde odakliyorum ve merkezimdeyim. Hersey yolunda.

Stres: Tamamen gevsiyorum ve rahatliyorum. Hersey olmasi gerektigi gibi oluyor. Ben yeterliyim.

Kararsizlik: Ben kararlıyım, kararlarima sadigim ve kendimi destekliyorum.

Geçmiş saplantısı: Gecmisi birakiyor ve yeni olani sevgiyle kabul ediyorum. Hersey benim hayrima calisiyor.

Duygusal sorunlar: Kendimi seviyor ve onayliyorum. Mutlu olmayi seciyorum ve sevgiyi her yerde buluyorum.

Mükemmellik ihtiyaci: Yasamimdan hersey yeterli ve kendimi seviyorum. Hersey olmasi gerektigi gibi kolayca oluyor.

Başkalarınca yönetilme: Gucumu geri aliyorum ve kendi kendimi yonetiyorum. Ben ozgurum.

Gereksiz Endiseler: Yasama guveniyorum, yasamimda hersey yeterli ve hersey yolunda

Elbette bunlardan baska da olumsuz duygu formlari olabilir ama temel olarak bunlari ele aldim. Sizin hangi konuda daha fazla calismaya ihtiyaciniz varsa onu secebilirsiniz.

Berna Özcan Demir

firdevsi ala 10-10-2016 08:14 AM

Her gün,her şekilde daha iyi oluyorum,
Her şey bana kolay ve zahmetsizce geliyor,
Işık ve sevgi ile dolu,neşe saçan bir varlığım,
Doğal olarak aydınlandım,
Hayatım bütün bir mükemmellikte çiçek açıyor,
Keyif aldığım her şey şimdi burada,
Hayatımın patronu benim,
İhtiyacım olan her şey zaten bende,
İstediğim neşeye sahip olmam uygundur.
Bu zengin bir evren ve hepimiz için bolluk var,
Bolluk benim doğal varoluşumdur,Bunu şimdi kabul ediyorum,
Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor,
Her gün mali olarak bolluğa kavuşuyorum,
Daha çok verdikçe daha çok aldıkça daha mutlu hissediyorum, Bu onamaları uyurken veya yataktan kalkmadan yazabilir,okuyabilir veya kaydedip uyumadan dinleyebilirsiniz.

Onamada başarının anahtarı tekrardır. Bilinçaltımız kaslarımız gibidir.Onu istediğiniz şeylerle onamanız gerekir.Onamaları her gün yapmakta tembellik ederseniz,onu sizin yerinize başkaları yapacak,sonuçlarda her zaman sizin istediğiniz gibi olmayacaktır.

Benim için kendimi olumlu tutmanın en basit yolu her sabah işe giderken iyi bir kendine yardım CD’si dinlemektir.Bunun avantajları iki yönlüdür;

1-Güne zihnen olumlu bir tutumla başlamamı sağlar,
2- Bilinçaltımı olumlu inançlarla temizler ,böylece işte duyacağım olumsuz fikirlerle bilinçaltım kirlenmez.

KORKULARIN KABULÜ, SEVGİYE DÖNÜŞTÜRME VE OLUMLAMA

Benim güçsüzlük korkum var
Ben güçsüzlük korkumu kabul ediyorum.
Ben güçsüzlük korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar,
Pembe tüller..korkunuzun karanlığını pembelik içinde yok edin.
Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an.
Ben her halimle çok güçlüyüm.
Ben her halimle çok güçlü olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben her halimle çok güçlü olduğumu kabul ediyorum.
Ben her halimle çok güçlü olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben her halimle çok güçlü olduğum için şükrediyorum.

Ben kendi gücüme sahip çıkıyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıktığımı biliyor ve inanıyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıktığımı kabul ediyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıktığım için kendimi takdir ediyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıktığım için şükrediyorum.
Kendi gerçeğimi sevgiyle yaratıyorum.
Ben içimdeki güce ulaşıyorum.

Benim değersizlik korkum var
Ben değersizlik korkumu kabul ediyorum.
Ben değersizlik korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an

Ben her halimle çok değerliyim.
Ben her halimle çok değerli olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben her halimle çok değerli olduğumu kabul ediyorum.
Ben her halimle çok değerli olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben her halimle çok değerli olduğum için şükrediyorum.

Ben kendime değer veriyorum.
Ben kendime olduğum gibi değer veriyorum.
Ben herkese değer veriyorum.
Ben herkese olduğu gibi değer veriyorum.
Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum

Benim güvensizlik korkum var
Ben güvensizlik korkumu kabul ediyorum.
Ben güvensizlik korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Ben her halimle güvendeyim
Ben her halimle güvende olduğumu biliyor ve inanıyorum
Ben her halimle güvende olduğumu kabul ediyorum
Ben her halimle güvende olduğumu bildiğim için kendimi takdir ediyorum
Ben her halimle güvende olduğum için şükrediyorum

Ben evrende güven içindeyim.
Ben herkese güveniyorum.
Bütün insanlar bana güveniyor.
Ben kendime güveniyorum.
Ben yaşamın akışına güveniyorum.
Ben güvendeyim.
Evren güvenli.
Evren beni seviyor, onaylıyor ve destekliyor.

Benim başarısızlık korkum var
Ben başarısızlık korkumu kabul ediyorum.
Ben başarısızlık korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Ben her halimle çok başarılıyım.
Ben her halimle çok başarılı olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben her halimle çok başarılı olduğumu kabul ediyorum.
Ben her halimle çok başarılı olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben her halimle çok başarılı olduğum için şükrediyorum

Benim sevgisizlik korkum var
Ben sevgisizlik korkumu kabul ediyorum.
Ben sevgisizlik korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Ben kendimi seviyorum.
Ben kendimi olduğum gibi seviyorum.
Ben kendimin olduğu gibi olmasına izin veriyorum. Ben herkesi seviyorum.
Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum.

Benim esaret korkum var
Ben esaret korkumu kabul ediyorum.
Ben esaret korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Ben özgürüm.
Ben özgür olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben özgür olduğumu kabul ediyorum.
Ben özgür olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben özgür olduğum için şükrediyorum

Benim parasızlık korkum var
Ben parasızlık korkumu kabul ediyorum.
Ben parasızlık korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Evren BOLLUK içinde.
Evrenin bolluğu bana akıyor.
Para bana çoğalarak geliyor.
İhtiyacım olan her şeyi ihtiyacım olduğu anda evren bana verir.
Ben çok parayı hak ediyorum.
Ben çok paraya layığım.

DEĞİŞİME GÜVEN

Geleceğimde her şeyin iyi olduğunu bilerek güven ve huzurla ilerliyorum.
Eskiyi rahatça ve kolayca bırakıyorum.
Yeniyi sevinçle karşılıyor ve kabul ediyorum.
Ben emin ellerdeyim.
Ben kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum.
Ben her an her yerde güven içindeyim.
Ben kendi yolumu açıyorum.
Ben kendi yolumu açtığımı kabul ediyorum.
Ben kendi yolumu açtığım için kendimi takdir ediyorum.
Ben kendi yolumu açtığım için şükrediyorum.
Alıntı

"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.

firdevsi ala 10-10-2016 03:56 PM

1) İşe, “Seni seviyorum, öfkem; seni seviyorum İçimdeki Çocuğum” diyerek başlayabilirsiniz. Bu kadar rahatsız edici ve faydasız bir duyguya neden seni seviyorum demeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Çoğu kez kendimize karşı aşırı derecede eleştirici davranırız ve içten içe çoğumuz sevilmeye layık olmadığımıza inanırız. Temizleme eylemi, nesiller boyunca birikmiş olan acıya saygı gösterir. Şuna dikkatinizi çekmek istiyorum; temizleme sorumluluğunu tamamen siz üstleniyorsunuz, bununla birlikte hiçbir şekilde suçlama, yargılama, kınama, yafta yapıştırma, zorlama yok; yalnızca sevgi ve kabullenme var. Bu cümle, şu andaki sonuca yol açan koşulları ve bu “anıları” taşımak zorunda kalan İçinizdeki Çocuğu sevgiyle kabullenmenizin ifadesidir.

Bu sevgi ifadesi, gerçek anlamda, ta atalarımızdan gelen, DNA’mızda kayıtlı bilinçli ve bilinçdışı anıların arınması ve sevgiye dönüşmesi için kapıları açar.

2) Temizliğin bir diğer bölümü, “Özür dilerim. Lütfen bu öfkeye yol açan, bildiğim bilmediğim tüm sebepler için beni affet,” demektir.

Çoğu kez çiftler terapide o ana kadar çözmeyi başaramayıp biriktirdikleri birçok olayı ortaya getirirler. Çift terapisi sırasında terapistin onları dinlemesi, olayları ve birbirlerinin duygularını farklı bir açıdan algılamalarına yardımcı olur. Ancak bu süreç sırasında yaşanan acı ve üzüntüleri düşündüğümde, temizlik bu acı veren etkileşimlerden sonra yola devam etmek için öyle etkili bir yol gibi görünüyor ki!

3) Bu basit temizlik eylemi, “Öfkem ve İçimdeki Çocuğum, temizlik yapmama izin verdiğiniz için size teşekkür ederim,” diyerek tamamlanır. Gerçekte teşekkür etmemizin nedeni böyle düşünce ve duygularla ilişkili enerji boşaldığı zaman kendimizi rahat ve huzurlu hissetmemizdir.

Asıl güzel olan, kendi bilincimizde bir şeyi temizlediğimizde, bu anıyla ilişkili herkesi, her yeri, her nesneyi temizleyip arıtmamızdır. Bunun sonucunda Esine yer açılır, harika çözümler kendiliğinden ortaya çıkar. Açılan yer Sezgi ile dolar, hayatımızın amacını keşfeder, her an olmamız gereken kişi olma yolunda ilerlemeye başlarız. Bir çift olarak, hayallerimizin ötesinde işler başarabiliriz.

Kendimizi temizlemenin dünyayı da iyileştirdiğini görmek hiç zor değil. Aynı şeyi 13. yüzyılda yaşamış düşünür ve şair Mevlana’nın şu sözlerinde de görebiliyoruz: “Dün akıllıydım, dünyayı değiştirmek istedim. Bugün bilgeyim, kendimi değiştiriyorum.”

Dış dünya, iç dünyamızın bir yansımasıdır. Eğer dünyamızda ayrılık görüyorsak nedeni ayrılığı içimizde taşıyor olmamızdır. İçimizdeki ayrılıkçı düşünceleri boşaltmak istediğimiz zaman ayrılığın artık dünyamıza yansıması gerekmez.

Eğer çocuklarınız, eşiniz, arkadaşlarınız veya toplumunuz hayatlarında ayrılık yaşıyorlarsa, kendi İçsel Ailenize odaklanın. Bu yansımaları dış dünyanıza çeken acaba içinizdeki hangi fikirler? Hayatınıza bu ayrılığı yansıtan düşüncenin ya da düşüncelerin temizlenmek için öne çıkmasını isteyin ve Birlik ve Sevgi ilkesiyle uyuşmayan böyle bir düşünceyi yaşattığınız için af dileyin. Kendi düşüncelerinizi temizlerken bu çalışmanın hayatınızdaki kişileri nasıl etkilediğini de gözlemleyin ve tadını çıkarın.

Bilge Havai yerlilerinin bize öğütlediği şeyleri şöyle özetleyebiliriz:

Düşünmeyi bir yana bırakın çünkü düşünmek eşyanın tabiatını anlama çabasıdır, unutmayın, bizim aklımız buna yetmez.
İçinizdeki Kutsal Güç’le temasa geçin; kendi ilahi tarafınızla bir çalışma ilişkisi geliştirin.
Düşünce, söz, edim ve eylemlerimizdeki hataların temizlenmesini istemeyi öğrenin.
Durumun çaba harcamadan ve eziyet çekmeden doğal bir şekilde gelişmesine izin verin.
Kendinizi Esine açık tutun.
Huzur, denge ve sevgiden zevk alın.

firdevsi ala 30-11-2016 11:24 PM

Merhaba sevgili günlüğm bu aralar corek otu ile tedaviye basladim.ilacimi 10 gundur icmiyorum biraz halsizlik vs olumlamalarda hastaliga degilde sifayi one cikarmayi planliyorum yani
dinc ve saglikli olmayi seciyorum sagligimin iyi olmasini deneyimlemeyi seciyorum oylede oldu şükürler olsun
Farkettim ilaca bagimli oldum
Dr bana ilacini birakalim bakalim ne olcak dedi
Ilacsiz titremelerim artti ve duygusal ofke stres
gibi cabuk yorulma vs yasadim Allahim hastalihima sifa ver lutfen diye dua ettim corek otu aklima geldi olumden baska her derde devaymis efendimiz sav yalan soylemez dedim ve vorek otu kapsul almaya basladim sonuc su an ilac almiyorum ve titremelerim ilac aldigim zamanlarda gibi hatta daha az şükürler olsun rabbime corekotunu herkese tavsiye ederim

firdevsi ala 21-12-2016 11:27 PM

merhaba güzeller güzeli firdevs sana ömründe hayır ve bereket diliyorum ne kadar çok düşünüyorsun az serbest bırakmalısın canım hastalık takıntın ve çocuk takıntını bırakman lazım geçmiş geçmişte kaldı bitti gitti seni desktekleyen olmadı diyede sakın üzülme vardır bi hikmeti de eminim öylede olmuştur hayat bana ihtişamla gelir ve ben istediğimi seçerim ALLAH cc bnm yanımda şah damarımdan yakın öyleyse gam yok üzülmek yok seni üzmelerine izin vermeyecek sana diklenenleri tek tek hakkından geleceksin

artık yapman gerekenler sana bildirildi sana düşen kulluğunu yaşamak ve ALLAHA ŞÜKR ETMEK DUA ETMEKTİR HAYDI DUAYA BAŞLA ALLAH SENİN DUANI İSTİYOR ALLAH CC SANA İLİM SAĞLIK BAŞARI MUTLULUK VE NE İSTERSEN SÖYLEMENİ BEKLİYOR
EE NE DURUYORSUN

firdevsi ala 01-02-2017 01:33 AM

Rabbim
Senden oglumun derslerinde basarili olmasini istiyorum ygs de de yuce rabbim ben senden kendim icinde ygs ve universite icin basari istiyorum
Rabbim sen cok guclusun ben zayifim ve caresizim eminim bnm uzuntumun caresi sende bana mutlu olmayi nasip et mutlu olmak istiyorum bunu ailemle birlikte ohlumla esimle saglik ve huzur istiyorumbenim dusmanlarimdan kurtar seytanlarin serrinden beni ailemi kurtar yardim et alllahim ben caresizce sadece sana güveniyorum rabbim sen istedigimi bilirsin kurtar sikintimizdan
İnanıyorum rabbim sen varsin ben mutsuz degilim
Ben artik gucumun azaldigini insanlarin beni onemsemedigini ancak sana sikayet edebilirim
Insanlar bnmle alay ediyor oglumu kucumsuyor bn ise sadece agliyorum allahim bni kime emanet ediyorsun dostuna mi dusmanina sen bnden razi misin

Anladim ki
Sadece senin rizan onemli baskasi degil fakat rabbim bnm ders almam icin bu insanlar bana musallat oldu
Allahım bn dersimi aldim
Lütfen beni af et Özür dilerim artik gozlerimi actim seni seviyorum verdigin butun nimetler icin teşekkür ederim

firdevsi ala 02-02-2017 02:52 PM

ey evrenin sahibi senden şimdi sağlıgı ve şifayi kabul ediyorum teşekkürler

sweeet 03-02-2017 02:00 PM

Şifa olsun. Ve öyle de oldu.

firdevsi ala 03-02-2017 04:04 PM

Bu olumlama beni cok rahatlatti swetim olumlama ozeti sifalar cekim yasasi izin vermekden geciyormus anladim
Senin sozlerini ekliycem teşekkür ederim

firdevsi ala 03-02-2017 06:05 PM

Evrenin sahibi senden bnm icin neyin iyi olduğunu bilir ve bnm mutlulugum icin calisir
Sevgili evrenin bnm icin calismasina izin veriyorum

firdevsi ala 12-06-2017 12:36 PM

lys sınavı ve üniversiye gitmeye hazırız

marea476 12-06-2017 02:36 PM

Allah yardım etsin..sonuc iyi olsun

firdevsi ala 19-10-2017 11:25 AM

yazmayalı uzun zaman oldu topluluk karşısında konuşamadığımı fark ettim ve bünyem error veriyor ya hasta oluyor yada yaprak gibi titriyor pes bu kadar azimli bir bilinc olmaz

firdevsi ala 19-10-2017 11:26 AM

bu arada bnm değişim hikayem de güzel oğlum %90 burslu medipol okuyor bende ilahiyat okuyacağim bu cok güzel bir haber şükürler olsun rabbime

firdevsi ala 19-10-2017 11:27 AM

Alıntı:

marea476 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860805)
Allah yardım etsin..sonuc iyi olsun

Allah razı olsun kardeşim çok mutu ettin beni rabbim de seni mutlu etsinwave44

firdevsi ala 05-08-2018 07:27 PM

Uzun zamandır uğramamışım.
Kısaca hayatımdan neler değişti artık eskisi gibi ağlamıyorum
Kendimi suçlamıyorum da
En azından kendime değer vermeyi öğrenmişim
Güvenmeyi de
Hayatım çok güzel gidiyor diyebilirim
Okulumun bitmesini istiyorum
O kadar çok planlarım var ki
Önceden.plan ahi yapmıyordum
Kör gibi yürüyordum ve nefes alıyordum
Mutsuzdum ve ne yapıcağını da bilmiyordum
Şikayet edemiyordum.
ooo67

Şimdi tüm yüklerimden kurtuldums456
Hayatın akışına guveniyorumgulensmiley
Süprizlerle acigimkahvesmiley
Hayatın hediyelerini sevgiyle kabul ediyorum

sweeet 07-08-2018 08:16 PM

Harikasın.

firdevsi ala 10-08-2018 05:33 PM

t678Bu güzel yolculuğunda beni desteklediğin teşekkür ederim cnm

firdevsi ala 01-01-2019 11:53 PM

Işte bugün yine burdayımgirlhaha
Farkindaliklarimin fevkalede farkindayimcilgin897
Hayallerinin yarışı gerçekleşti şükürler olsun956k
Yolumun üstündeki dikenlerin bazısı orda bana zarar vermek için bekliyor olsadaactionsmile
Ya ben ve oğlum bu bataklıktan alnimizin akıyla cikicaz elbettecilgin897
Mutluluk neydi sahi sevincli
Sevgi neydi956k
Sevgi emekdi girlhaha
Allah da sevgiyi seçmişti elbette956k
Sevgiyi bulan yarısı kazanirmiydi
Yada muhabbeti sevgi saygı olanın bereketi artar mi
Evet tek anahtar sevgi sevgiyi secen bolluk bereketi dünya ve ahiret mutluluğu kazanmış olmaz mi25889

Sualist 02-01-2019 07:29 PM

1. İnsan olmayı düşünüp uyguluyorum.
      2. Başlamak dostum, beklemek düşmanım.
      3. Kaçmadan ve kaçınmadan yaşamayı seviyorum.
      4. İyi olmayı ve iyi hissetmeyi seviyorum.
      5. İlgi ve karşılık beklemeden yaşamayı seviyorum.
      6. Minnettarlık ve zevk duymayı seviyorum.
      7. Teşekkür etmeyi ve kibar olmayı seviyorum.
      8. Sevgi almayı ve sevgi vermeyi seviyorum.
      9. Mıknatıs ve çekimli olmayı seviyorum.
      10. Sinmeden ve yılmadan yaşamayı seviyorum.
      11. Dostlarıma inanmayı ve güvenmeyi seviyorum.
      12. İhtiyatlı ve sağduyulu olmayı seviyorum.
      13. Cesur ve korkusuz olmayı seviyorum.
      14. Çalışmayı ve başarılı olmayı seviyorum.
      15. İşimi ve mesleğimi seviyorum.
      16. Okumayı ve öğrenmeyi seviyorum.
      17. Merhametli ve hoşgörülü olmayı seviyorum.
      18. İnsanları, kendimi ve hayatı seviyorum.
      19. Yardım etmeyi ve paylaşmayı seviyorum.
      20. Sosyal olmayı ve gelişmeyi seviyorum.
      21. Anlayışlı olmayı ve affetmeyi seviyorum.
      22. Olumlu ve barışçıl olmayı seviyorum.
      23. İstekli ve azimli olmayı seviyorum.
      24. Sevmeyi ve mutluluğu seviyorum.
      25. Huzuru ve aşkı seviyorum.
      26. Sakinliği ve doğallığı seviyorum.
      27. Değer vermeyi ve saygı duymayı seviyorum.
      28. Huzurlu ve derin uyumayı seviyorum.
      29. Cömert olmayı ve içten davranmayı seviyorum.
      30. Meraklı ve araştırmacı olmayı seviyorum.
      31. Kararlı, güçlü ve iradeli olmayı seviyorum.
      32. Hayatı istekli ve severek yaşamayı seviyorum.
      33. Dürüst ve doğru olmayı seviyorum.
      34. Ahlaklı ve edepli olmayı seviyorum.
      35. Güvenilir ve dost olmayı seviyorum.
      36. Kaygısız, endişesiz ve stressiz yaşamayı seviyorum.
      37. Temiz ve bakımlı olmayı seviyorum.
      38. Şanslı ve kısmetli olmayı seviyorum
      39. Kendime değer vermeyi ve kaliteli olmayı seviyorum.
      40. Amaçlı ve hedefli yaşamayı seviyorum.
      41. Hırslı ve istikrarlı olmayı seviyorum.
      42. Verimli ve etkili olmayı seviyorum.
      43. A’nı ve şimdiyi yaşamayı seviyorum.
      44. Harekete geçmeyi ve başlamayı seviyorum.
      45. Bolluk, zenginlik ve refah içinde yaşamayı seviyorum.
      46. Kendime güvenmeyi ve güzel konuşmayı seviyorum.
      47. Zeki, dahi ve dikkatli olmayı seviyorum.
      48. Hatırlamayı ve bilmeyi seviyorum.
      49. Cesaretli ve yetenekli olmayı seviyorum.
      50. Düşüncelerimi, bedenimi ve hayatımı yönetmeyi seviyorum.
      51. Sabırlı ve dayanıklı olmayı seviyorum.
      52. Sağlıklı ve dingin olmayı seviyorum.
      53. Yalnız kalmayı ve kitap okumayı seviyorum.
      54. Pes etmeden ve vazgeçmeden yaşamayı seviyorum.
      55. Cenneti ve saadeti yaşamayı seviyorum.
      56. Bahtiyar ve mesut olmayı seviyorum.
      57. Farkında ve konsantre olmayı seviyorum.
      58. Dünyayı, hayatı ve yaşamı seviyorum.
      59. Hak, adalet ve eşitlikçi olmayı seviyorum.
      60. Erken kalkmayı ve zinde olmayı seviyorum.
      61. Ağırbaşlı, olgun, alçakgönüllü ve mütevazı olmayı seviyorum.
      62. Doğru kararlar vermeyi ve isabetli olmayı seviyorum.
      63. Disiplinli, organize ve planlı olmayı seviyorum.
      64. Geleceği görmeyi ve doğru tahminlerde bulunmayı seviyorum.
      65. Tecrübe ve deneyimlerimden ders almayı seviyorum.
      66. Dünyaya, hayata ve yaşama değer vermeyi seviyorum.
      67. Açık sözlü ve gerçekçi olmayı seviyorum.
      68. Parayı ve zenginliği seviyorum.
      69. Sorumluluklarımı ve görevlerimi seviyorum.
      70. Savaşmayı ve mücadele etmeyi seviyorum.
      71. Olumlu düşünmeyi, olumlu hissetmeyi ve olumlu yaşamayı seviyorum.
      72. Sevdiklerimi yapmayı ve uygulamayı seviyorum.
      73. Gamsız olmayı ve insan olmayı seviyorum.
      74. Akılcı ve analitik olmayı seviyorum.
      75. Plan ve programsız olmayı seviyorum.
      76. Çağdaş, modern ve uygar olmayı düşünüp uyguluyorum.
      77. Dinlemeyi ve iletişim kurmayı seviyorum.
      78. Doğruluktan, haktan ve sabırdan zevk almayı düşünüp uyguluyorum.
      79. Sağdık ve bağlı olmayı seviyorum.
      80. İçi, dışı pozitif, ahlaklı, cennet ve olumlu olmayı seviyorum.
      81. Gülmeyi ve gülümsemeyi seviyorum.
      82. Tutkularımı keşfetmeyi ve yaşamayı seviyorum.
      83. Hayatımı ve sağlığımı düzenlemeyi seviyorum.
      84. Geçmişimi, şimdiyi ve geleceği kabullenmeyi seviyorum.
      85. Olumsuz düşüncelerin değersiz olduğunu düşünüp uyguluyorum.
      86. Gamsız olmayı düşünüp uyguluyorum.
      87. Sevgi ve iyilik düşünüp uyguluyorum.
      88. Zeki, dahi ve dikkatli olmayı düşünüp uyguluyorum.
      89. Sağlıklı olmayı düşünüp uyguluyorum.
      90. İnsan olmayı düşünüp uyguluyorum.
      91. Sakin düşünüp uyguluyorum.
      92. Olumlu yaşamayı düşünüp uyguluyorum.
      93. Olumlu düşünüp uyguluyorum.
      94. Analitik düşünüp uyguluyorum.
      95. Akılcı düşünüp uyguluyorum.
      96. Pratik düşünüp uyguluyorum.
      97. Sabırlı olmayı düşünüp uyguluyorum.
      98. Plan ve programsız olmayı düşünüp uyguluyorum.
      99. Beynimi, zihnimi ve düşüncelerimi düzenlemeyi düşünüp uyguluyorum.
      100. Olumlu bilgiler düşünüp uyguluyorum.
      101. Yardımlaşmayı ve paylaşmayı düşünüp uyguluyorum.
      102. A’nı ve şimdiyi yaşamayı düşünüp uyguluyorum.
      103. Çağdaş, modern ve uygar olmayı düşünüp uyguluyorum.
      104. Dinlemeyi ve iletişim kurmayı düşünüp uyguluyorum.
      105. Geçmişimin değersiz olduğunu düşünüp uyguluyorum.
      106. Yalnızlığın ve sosyalliğin değersiz olduğunu düşünüp uyguluyorum.
      107. Doğruluktan, haktan ve sabırdan zevk almayı düşünüp uyguluyorum.
      108. Kendime, işime ve hayatıma hak ettikleri değerleri vermeyi düşünüp uyguluyorum.
      109. Hayatımı ve sağlığımı düzenlemeyi düşünüp uyguluyorum.
      110. Sağdık ve bağlı olmayı düşünüp uyguluyorum.
      111. Kendimi sevmeyi ve kabullenmeyi düşünüp uyguluyorum.
      112. Geçmişimi, şimdiyi ve geleceği kabullenmeyi düşünüp uyguluyorum.
      113. İçi, dışı pozitif, ahlaklı, cennet ve olumlu olmayı düşünüp uyguluyorum.
      114. Atalarımın değersiz olduğunu düşünüp uyguluyorum.
      115. Alfa ve lider olmayı düşünüp uyguluyorum.
      116. Tutkularımı keşfetmeyi ve yaşamayı düşünüp uyguluyorum.
      117. Başkalarının ve atalarımın düşüncelerinin değersiz olduğunu düşünüp uyguluyorum.
      118. Nefsimi sonsuza kadar yenmeyi düşünüp uyguluyorum.
      119. Hatırlamayı ve bilmeyi düşünüp uyguluyorum.
      120. Paranoya, psikoz ve panik ataktan kurtulmayı düşünüp uyguluyorum.
      121. İnsanların ve atalarımın bilinmez olduğunu düşünüp uyguluyorum.
      122. Tanrım sonsuza kadar düşüncelerimi ve kaderimi yönetmeni istiyorum.

firdevsi ala 05-01-2019 02:35 AM

Hayatıma maddi ve manevi bolluğu ve bereketi çağırıyorum.

Para bildiğim ve bilmediğim her türlü helal kaynaktan bol bol bana akar ve gelir.

Kendimi seviyorum, kendimi affediyorum.

Sevgi ve uyum içinde bir hayata sahibim.

Sağlığım her gün daha da iyi oluyor, kainattan bana gelen şifayı sevgiyle kabul ediyorum.

Korunduğumu, güvende olduğumu ve herşeyin hayrıma olduğunu biliyorum.

İhtiyacım olan her şey, ihtiyacım olduğu anda kolaylıkla bana gelir. Her şey çözümlenir.

İyi ve güzel olan sağlığı, mutluluğu, huzuru hızla hayatıma çekiyorum.

Şimdi beni mutlu edecek şeyleri yaşamayı seçiyorum.

Kendimi çok iyi ifade ediyorum ve insanların beni çok iyi anladıklarını biliyorum.

Ailemle mutlu, huzurlu ve sevgi dolu bir ilişkiye sahibim. Ailem ve çocuklarım beni anlıyor ve seviyor.

Yeteneklerimi fark ediyorum ve her zaman en iyi çözümleri üretiyorum.

Gereksiz şeyleri hayatımdan kolaylıkla çıkarıyorum, benim için gerekli olan şeyleri kolaylıkla hayatıma çekiyorum.

Sağlıklı, Mutlu, Huzurlu ve uyumlu bir evliliğim var bunun için Allah’ıma şükrediyorum.

“Evli olmayanlar için”
Mutlu, huzurlu ve uyumlu bir evlilik yapmayı seçiyorum. Evleneceğim kişinin hızla hayatıma geldiğini biliyorum.

Ben değerliyim, kendime güveniyorum ve kendimi kabul ediyorum.

Hayatımın akışına güveniyorum, ben güvendeyim sevdiklerim güvende.

Olumlu değişimi seçiyorum, hızlı bir şekilde değişimim başlıyor.

İşimi seviyorum, işimde ve mesleğimde başarılıyım ve bu başarım her geçen gün daha da artıyor.

Yaşam amaçlarıma en kolay şekilde ve doğru yollarda ulaştığımı biliyorum. Kendim için ve herkes için en hayırlı şeyleri amaçlıyorum.

Arınıyorum, temizleniyorum, yepyeni ve güzel enerjilerle hayatımı sürdürüyorum.

Hafızam güçleniyor, hızlı öğreniyorum ve iletişim yeteneğim artıyor.

Hayatıma yaradanın sonsuz mucizelerini çağırıyorum.

Rabbimden bana gelen tüm güzel hediyeleri mutluluk içinde kabul ediyorum.

Yaşam kalitem her geçen gün dahada artıyor ve yapmak istediklerimi kolaylıkla yapabilecek bir enerjiye sahip olduğumu biliyorum.

Huzur, uyum ve dinginlik içindeyim. Kendimi olduğum gibi seviyorum ve kabul ediyorum.

Enerjimi sadece faydalı şeyler için kullanıyorum ve yaptığım herşeyden zevk alıyorum, yaptığım herşeyde başarılı oluyorum.

Yaşamdan almam gereken dersleri bana mutluluk veren bir şekilde alıyorum.

Benim için neyin değerli olduğunu biliyorum ve gerçekten değerli olanların yanımda kalmasını seçiyorum.

Kendimi onaylıyorum ve kendi değerimi görmeyi seçiyorum.

Kendime güveniyorum, hayata güveniyorum ve güzel şeylerin hayatıma geldiğini biliyorum.

Ben refahı, mutluluğu ve sevilmeyi hak ediyorum. Hakkım olan refahı, mutluluğu ve sevgiyi hayatıma şimdi davet ediyorum.

Yaptığım şeylerden zevk alıyorum ve günlük uğraşılarımı keyifle yerine getiriyorum.

Tüm bedeninimin, organlarımın, hücrelerimin şifa bulduğunu biliyorum ve bunun için şükrediyorum.

Ne zaman yardıma ihtiyacım olsa, doğru ve yardımsever insanları kendime çekiyorum.

Karşıma her gün yeni ve güzel fırsatlar çıkıyor ve bu fırsatları iyi değerlendiriyorum.

Her zaman doğru seçimler yapıyorum ve tamamen yeterliyim.

Hayatın bana güzel şeyler sunduğunu biliyorum ve bunları sevgiyle kabul ediyorum.

Bedenim, zihnim ve ruhum dengeli, huzur içinde ve uyumlu. Hepsi için Allah’ıma şükrediyorum.

firdevsi ala 05-01-2019 02:38 AM

Düalist kardesim sayfamı şenlenirmişsin teşekkür ederim

firdevsi ala 03-06-2020 12:34 AM

Meehaba gunlugum sana uzun zamandir yazmadim.degisen o kadar sey oldu ki hangisini anlatayim bilmiyorum.yine geceleri sabahlara kadar agladim.ve en yakin akrabalarimizin akreb ignelerine maruz kaldim. Ve sonuc olarak onlarin bu sahtesamimiyetsis icten pazarlikli halleri onalara yol su elekrik olarak donuyor.ve bana her yaptiklari zarar onlarda daha buyuk faciaya sebep oldugunu sanirim idrak edemiyorlar.bu cok korkunc onlar icin aslinda kem gozleri ile beni degil kendilerini yediklerini anlamamalari da enterasan.onlar kor ve sagirdirlar ayetin anlamini daha iyi anliyorum.sweet demisti sadece seyret ve gec bu cok guc olsada o gucu kendimde hissediyorum.ve kisisl yolculugumgierek guzellesiyor her olumsuzluga ragmen yasamak guzel bir armagan hepimize sonsuz dilek dileme hakki verilmis simdi su anda buradayim koruyucu meleklerimden istegim bana sifa vermeleri benim icin hayellerim icin firsatlar yaratmasini rabbimden istiyorum.evet simdi bu hayelleeim goumun oninde film seridi gibi gciyor ve ben nilgun ozturk hepini kabul ediyorum.kendimi gordugum o koltukta yine kendimebasarilar diliyorum.kendimi bu yolculuga hazir hisseiyorum.simdi sevgili koruyucu meleklerim duama donisturun ve bna guc ve zenginik bilgelik katin sevgili rabbim senden bana ilim vermeni ve bu ilmi insanlik icin kullnabilmeyi ve ulkemize saglik huzur baris vermeni diliyorum.senin her seye gucun yeter.amin

RenaC 27-06-2020 03:58 PM

Alıntı:

firdevsi ala Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863013)
Meehaba gunlugum sana uzun zamandir yazmadim.degisen o kadar sey oldu ki hangisini anlatayim bilmiyorum.yine geceleri sabahlara kadar agladim.ve en yakin akrabalarimizin akreb ignelerine maruz kaldim. Ve sonuc olarak onlarin bu sahtesamimiyetsis icten pazarlikli halleri onalara yol su elekrik olarak donuyor.ve bana her yaptiklari zarar onlarda daha buyuk faciaya sebep oldugunu sanirim idrak edemiyorlar.bu cok korkunc onlar icin aslinda kem gozleri ile beni degil kendilerini yediklerini anlamamalari da enterasan.onlar kor ve sagirdirlar ayetin anlamini daha iyi anliyorum.sweet demisti sadece seyret ve gec bu cok guc olsada o gucu kendimde hissediyorum.ve kisisl yolculugumgierek guzellesiyor her olumsuzluga ragmen yasamak guzel bir armagan hepimize sonsuz dilek dileme hakki verilmis simdi su anda buradayim koruyucu meleklerimden istegim bana sifa vermeleri benim icin hayellerim icin firsatlar yaratmasini rabbimden istiyorum.evet simdi bu hayelleeim goumun oninde film seridi gibi gciyor ve ben nilgun ozturk hepini kabul ediyorum.kendimi gordugum o koltukta yine kendimebasarilar diliyorum.kendimi bu yolculuga hazir hisseiyorum.simdi sevgili koruyucu meleklerim duama donisturun ve bna guc ve zenginik bilgelik katin sevgili rabbim senden bana ilim vermeni ve bu ilmi insanlik icin kullnabilmeyi ve ulkemize saglik huzur baris vermeni diliyorum.senin her seye gucun yeter.amin

Tebrikler 2014 yılından beri azminizi korumuşsunuz ve bu forumda günlük tutmuşsunuz.

Unutmayın her insanın iğneleri vardır.Ve aslında karşıya zarar verirken yada vermek isterken kendilerine battığının farkında bile olmazlar bu iğnenin.içlerindeki güzellikleri yok ederler ve sizin belirli zamanlarda bulduğunuz ,bulabildiğiniz huzuru onlar bulamazlar.

Ne kadar kulak verirseniz o kadar canınız sıkılır.Aslında herşey gelip geçicidir.Tıpkı hayatımız gibi.

firdevsi ala 05-07-2020 10:25 PM

gunlugume hos geldin renac guzel yorumun icin ayrica tesekkur ederim.2014 yilindan bu yana degisimlerimi hissetmemi sagladin.kisisel yolculugum farkindaligim giderek artiyor.pismanliklarim oldu mu evet bazen hic kimseyi dinlemeseydim dedigim gunlerde oldu malesef o bilincim kendimle ilgili hissettigim acilari huzunleri sadece ben yasadim
Yni derdime ilac yine bendim.tek yardimcim Allah c.c baska kapim yok ne diyelim Allah var gam yok uzuntu yok bana her seyin en iyisini Allah bilir ben drrsimi aldim rabbim af et beni sni cok seviyorum

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:51 AM.