Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   CD Günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/624258-cd-gunlugum.html)

Dusunsel 05-09-2014 08:26 PM

Cevap: CD Günlüğüm

Alıntı:

bbb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851458)
sn. ibrahim saraçoğlunun kitabını okumuştum.. bunu belli bir süre uygulamak gerekiyor.. 21 gündü galiba.. birkaç gün ara verip tekrar uyguluyorsunuz... devam ederse 6 ay sonra tekrar diye hatırlıyorum.. ben sadece bir kez uygulamıştım... ıspanak mevsimi de geliyor... ))) isterseniz internetten biraz araştırın... unutmazsam, pazartesi günü, detaylı olarak öğrenip buraya yazarım...

sevgiler...

Evet internetteki araştırmam sonucu karşıma çıktı bu kür kitabın e kitap halini bulursam okumayı düşünüyorum çok çok teşekkür ederim siz uyguladığınızda nasıl hissettiniz ıspanak mevsimi ımmm :)

bbb 08-09-2014 12:54 PM

Alıntı:

Dusunsel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851462)
Evet internetteki araştırmam sonucu karşıma çıktı bu kür kitabın e kitap halini bulursam okumayı düşünüyorum çok çok teşekkür ederim siz uyguladığınızda nasıl hissettiniz ıspanak mevsimi ımmm :)

size, sn. saraçoğlunun açıklama linki, burdan izleyebilirsiniz...
maydanoz ıspanak kürü ibrahim saraçoğlu panik atak depresyon anksiyeteye bitkisel çözüm - YouTube

sevgiler...

Dusunsel 19-09-2014 05:17 PM

Denemekten zarar gelmez bugün kullandığım telkinlerin arkasına alfa frekans ekleyip öyle dinleyeceğim çift etki düşüncesiyle

Dusunsel 08-11-2014 11:32 AM

Her telkinden az çok yarar sağladım bir şu keskin odaklanma yaramadı gitti bana hala deniyorum dinliyorum değişikliğe dair hiç bir şey yok ne olması gerektiğine dair bir bilgim de yok dinlemeye devam

heromaster 08-11-2014 09:07 PM

Dusunsel

Bende birçok telkin dinledim sipariş ettim şu an hala dinlemeye devam ediyorum..Ama çekirdek inanç yaptırdıktan sonraki etkiler daha başka...çekirdek inancını temizlemezsen bazı olaylar tekrar tekrar yaşarsın... normal telkinlerinde etkisi fazla sürmeyebilir...
Benim tavsiyem işi temelden al çekirdek inançla başla zaten çekirdek inançları düzelttikten sonra bir çok sorun kendiliğinden düzeliyor. Sonra kendini geliştirmek istediğin konularda istediğin telkinleri dinle...
Birde fazla telkini bir arada dinleme çünkü telkin sayısı arttıkça tekrar sayısı azalıyor doğal olarak etki süreci uzuyor...

Sevgi ve huzurla...actionsmile

Dusunsel 15-11-2014 12:03 PM

Re: CD Günlüğüm

Dün gece alfafrekanstan içsel çatışmaları çözümle telkinine başladım

Dusunsel 16-11-2014 11:11 PM

Bir insana kin duymak o insanın kafanızda kira vermeden yaşaması demektir..

Güllügo 18-11-2014 04:44 PM

Alıntı:

heromaster Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 852128)
Dusunsel

Bende birçok telkin dinledim sipariş ettim şu an hala dinlemeye devam ediyorum..Ama çekirdek inanç yaptırdıktan sonraki etkiler daha başka...çekirdek inancını temizlemezsen bazı olaylar tekrar tekrar yaşarsın... normal telkinlerinde etkisi fazla sürmeyebilir...
Benim tavsiyem işi temelden al çekirdek inançla başla zaten çekirdek inançları düzelttikten sonra bir çok sorun kendiliğinden düzeliyor. Sonra kendini geliştirmek istediğin konularda istediğin telkinleri dinle...
Birde fazla telkini bir arada dinleme çünkü telkin sayısı arttıkça tekrar sayısı azalıyor doğal olarak etki süreci uzuyor...

Sevgi ve huzurla...actionsmile

Güzel tecrübelerini aktardığın için sağol. :)

Dusunsel 02-12-2014 12:01 AM

Yazılıların başlamasıyla ders çalışma telkinine tekrar başladım üstelik yanında konsantrasyon telkinide dinliyorum şöyle bir sorun var ders çalışma düzenim yok eve gelip o gün işlediğim konuları tekrar edicek bi motivasyonum yok sadece üniversite hayalleri kurup sınava yakın çalışıyorum bunları içten yazıyorum sorum şu ders çalışma telkini ders çalışma alışkanlığı olmayan birinde etki edebilirmi ? geniş bir cevap ferahlatıcı olabilir veya tavsiye vermek isteyen çok teşekkürler

Işıklı yol 02-12-2014 02:02 AM

Alıntı:

Dusunsel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 852663)
Yazılıların başlamasıyla ders çalışma telkinine tekrar başladım üstelik yanında konsantrasyon telkinide dinliyorum şöyle bir sorun var ders çalışma düzenim yok eve gelip o gün işlediğim konuları tekrar edicek bi motivasyonum yok sadece üniversite hayalleri kurup sınava yakın çalışıyorum bunları içten yazıyorum sorum şu ders çalışma telkini ders çalışma alışkanlığı olmayan birinde etki edebilirmi ? geniş bir cevap ferahlatıcı olabilir veya tavsiye vermek isteyen çok teşekkürler

Kaçıncı sınıftasın? Aslında canım benim tek başına çalışman kolay olmaz. Mümkünse, kendine ders çalışmayı seven ve gerçekten üniversite hayali olan arkadaşlar edinebilirsen birlikte daha verimli çalışabilirsiniz. Ben iki oğlumda da bunu gördüm, ikisi de grupla beraber çalıştılar. Böyle çok daha verimli oluyor. sevgimle

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:19 PM.