Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   CD Günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/624258-cd-gunlugum.html)

Funk1903 24-08-2014 02:21 PM

Cevap: CD Günlüğüm

Herşeyin belli zamanı var pat diye hiçbirşey olmaz,telkinlerin en açık belirtisidir zaten bu.İlk kaygılama yaşarsın,olumsuzlama dolanır durur daha sonradan tedavi süreci başlar.Örnekleme vericek olursak oda dağılır sonrasında yeni sisteme göre toplanır :)
Ben başarılı olacağına inanıyorum..

Dusunsel 31-08-2014 01:28 AM

insanlarla rahat olma telkinini dinliyorum ve sanırım bana şuanlık tek faydası kafamdaki bir şeyi düşünmeden rahatça söyleyebilmem daha öncede söylerdim fakat şimdi ne olursa olsun karşımdaki ne derse desin söylüyorum ve onun cevabı için tetikte oluyorum bazen istemsiz oluyor hazır cevap hali gerek aile üyelerine bile ve sosyal bir ortama girdiğim zaman içine kapanık olan ben sürekli dır dır edip insanları kendimden uzaklaştırıp duruyorum hane asosyal bir insan kendine sosyal oldugunu söyler ve bilinçaltı hayır sen asosyalsin der ya bendede bilincimle kendime sus derken bilinçaltım hayır susma söyle gitsin endişelenicek bir şey yok diyor peeh :)

Funk1903 31-08-2014 02:46 AM

ahaha :) bu güzel birşey en azından çekinmiyorsun kimseden bende mi alsam :D

ßyKuS 03-09-2014 06:37 PM

@dusunsel Bak bu gelişme güzelmiş. İnsanın sinirli olma hali, söylemek istediklerini söylememekten kaynaklandığı için, sendeki o sinirlilik hali zamanla yerine daha bir kendine güvenen insan yapıcaktır seni. Hani o dışardayken ellerin ayakların titrerdi. Şimdi ise sosyal ortama girdiğimde dırdırdan insanlar yanımdan kaçıyor diyorsun. Fark'ında mısın kocamann değişiminin. Devam et.. :)

Dusunsel 03-09-2014 07:58 PM

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851436)
@dusunsel Bak bu gelişme güzelmiş. İnsanın sinirli olma hali, söylemek istediklerini söylememekten kaynaklandığı için, sendeki o sinirlilik hali zamanla yerine daha bir kendine güvenen insan yapıcaktır seni. Hani o dışardayken ellerin ayakların titrerdi. Şimdi ise sosyal ortama girdiğimde dırdırdan insanlar yanımdan kaçıyor diyorsun. Fark'ında mısın kocamann değişiminin. Devam et.. :)

Merhabaaa bende kaygı bozukluğu var zaten insanların yanındayken öyle oluyor ama insanların yanına gidene kadar kalp atışlarımı duyuyor göğsümdeki yanmayı nefes alış verişimin hızını normale indirmeye çalışıyorum ve kendimi gözlemledim her sokağa adım attığımda panik atağın fiziksel etkilerini kendimde yüksek derecede buluyorum

sweeet 03-09-2014 09:41 PM

Ego ile üst benlik ya da yüksek benlik ne diyor onu ayırt edebilecek konuma geldiğinde ve egoya konuş canım sen yaw he he diyip asıl doğru düşünceyi kavradığında kalıcı değişimi hissedeceksin

bbb 04-09-2014 12:58 PM

Alıntı:

Dusunsel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851438)
Merhabaaa bende kaygı bozukluğu var zaten insanların yanındayken öyle oluyor ama insanların yanına gidene kadar kalp atışlarımı duyuyor göğsümdeki yanmayı nefes alış verişimin hızını normale indirmeye çalışıyorum ve kendimi gözlemledim her sokağa adım attığımda panik atağın fiziksel etkilerini kendimde yüksek derecede buluyorum

geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum..

bir süre, başkalarının düşünceleri, ego ve suçluluk dinleyebilirsiniz... içeriğinde, kaygıyla / endişeyle ilgili cümleler vardı sanırım...

sn. ibrahim saraçoğlunun, panik atak kürü aşağıdaki gibi.. kendimde uyguladım.. faydalarını gördüm... sizde internetten detaylı araştırmasını yapabilir veya kitabını alabilirsiniz.. kitabı biraz pahalı... sanırım... 30 - 35 tl. gibi....

Sabah İçin:

Gerekli Malzemeler: 5-6 yaprak taze ıspanak, 10-12 maydonoz saplarıyla birlikte, 3 bardak kaynamış su
Yapılışı ve Kullanım Şekli: Ispanakları ve maydonozları suyun için atın. 3 dakika kaynatın. Suyunu için.

Akşam İçin:

Gerekli Malzemeler: 5-6 Yaprak ıspanak, 8-10 yaprak ter saplarıyla olacak. 2.5 bardak su
Yapılışı ve Kullanım Şekli: Ispanakları ve tereleri kaynayan suyun içine atın.3 dakika kaynattıktan sonra suyunu için.

rahatlamak içinde arasıra, papatya çayı / melisa çayı içebilirsiniz...

sevgiler..... / saygılar...

Dusunsel 04-09-2014 03:48 PM

Odaklanma telkini ile beraber beslenmeme dahi dikkat etsem bir türlü etki alamadım bir işe girişemiyorum bile..

Dusunsel 04-09-2014 03:50 PM

Alıntı:

bbb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851441)
geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum..

bir süre, başkalarının düşünceleri, ego ve suçluluk dinleyebilirsiniz... içeriğinde, kaygıyla / endişeyle ilgili cümleler vardı sanırım...

sn. ibrahim saraçoğlunun, panik atak kürü aşağıdaki gibi.. kendimde uyguladım.. faydalarını gördüm... sizde internetten detaylı araştırmasını yapabilir veya kitabını alabilirsiniz.. kitabı biraz pahalı... sanırım... 30 - 35 tl. gibi....

Sabah İçin:

Gerekli Malzemeler: 5-6 yaprak taze ıspanak, 10-12 maydonoz saplarıyla birlikte, 3 bardak kaynamış su
Yapılışı ve Kullanım Şekli: Ispanakları ve maydonozları suyun için atın. 3 dakika kaynatın. Suyunu için.

Akşam İçin:

Gerekli Malzemeler: 5-6 Yaprak ıspanak, 8-10 yaprak ter saplarıyla olacak. 2.5 bardak su
Yapılışı ve Kullanım Şekli: Ispanakları ve tereleri kaynayan suyun içine atın.3 dakika kaynattıktan sonra suyunu için.

rahatlamak içinde arasıra, papatya çayı / melisa çayı içebilirsiniz...

sevgiler..... / saygılar...

Denemeye değer gözüküyor bir süre sonra kalıcılık kazanıyormu acaba yoksa sadece rahatlamamı

bbb 05-09-2014 08:03 AM

Alıntı:

Dusunsel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851446)
Denemeye değer gözüküyor bir süre sonra kalıcılık kazanıyormu acaba yoksa sadece rahatlamamı

sn. ibrahim saraçoğlunun kitabını okumuştum.. bunu belli bir süre uygulamak gerekiyor.. 21 gündü galiba.. birkaç gün ara verip tekrar uyguluyorsunuz... devam ederse 6 ay sonra tekrar diye hatırlıyorum.. ben sadece bir kez uygulamıştım... ıspanak mevsimi de geliyor... ))) isterseniz internetten biraz araştırın... unutmazsam, pazartesi günü, detaylı olarak öğrenip buraya yazarım...

sevgiler...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:23 PM.