![]() |
Cevap: CD Günlüğüm Odaklanma telkinini dinleyeli 8 gün oldu okumakta sıkıntı olmayan metinleri okuyamamaya başladım mesela forumdaki uzun metinleri atlaya atlaya okuyorum bilgisayar ekranındaki bir enerji sanki beni bilgisayarın uzağına itiyor yaklaştıkça başım ağrıyor rüyalarımı daha sık hatırlıyorum imgelemelerimi daha keskin hissediyorum ve o an hayatta oldugumu unutuyorum sanki tek güzel yanı bu sanırım olumlu etkilerini bekliyorum |
Cevap: CD Günlüğüm Odaklanma telkiniyle beraber gelen kendine güven telkininide dinliyorum 12 gündür odaklanma telkini başlarda çok yan etki yaptı metinleri atlayarak okurdum gözlerim daha çabuk pes ederdi zihinsel bir yorgunluk hissederdim hep şimdide o etkiler sürmekte fakat olumlu etkilerinden söz edicek olursak ki etki etmişse kitabımın başına oturuyorum ve 200 sayfayı hiç sıkılmadan okuyorum rüyalarım daha keskin ve net oldu. Kendine güvenden pek bir etki görmedim insanlardan dahada korkar çekinir oldum diyebilirim zaten böyle olucağını biliyodum kaybedicek birşey yok diye dinliyorum bakalım neler olucak |
Cevap: CD Günlüğüm kendine güven telkinleri ilk başlarda insanda değişik duygular uyandırabiliyor. herkeste farklı etkileri oluyor .çünkü; bilinçaltı kusuyor. zamanla bu rahatsızlıklar geçiyor. biraz sabretmek lazım. |
Cevap: CD Günlüğüm İnsanlarla Rahat Olma telkinini biraz önce sipariş ettim kendimi sokakta tek başınayken gözlemlediğimde bi korku duydugum ap açık ortada bi insan suratıma dik dik baksa başlıyor ayaklarım ellerim titremeye üstesinden gelebileceğim halde bu telkin hakkında daha açık bilgisi olan varmı sözlü şiddet / fiziksel şiddet için bilinçaltını eğitiyor sanırım ve sıcakanlı bir bireyim bundan nefret eder oldum sogukkanlı tarafımın açığa çıkmasını istiyorum |
Cevap: CD Günlüğüm Keskin odaklanma cd'min ilk 21 günlük sürecini tamamladım ve şimdi nadasa bıraktım tabiki yanında dinlediğim isme özel kendine güvenide karşılığını alırım umarım |
Cevap: CD Günlüğüm İnsanlarla rahat olma telkinim hala tedarik sürecinde 1 haftadır. Umarım yakın bir zamanda elime geçer ve bir an önce dinlemeye başlarım çok ihtiyacım var |
Cevap: CD Günlüğüm Salı günü insanlarla rahat olma cd'm elimde olucak sabırsızlıkla bekliyorum ek olarak antremanlarımada yarın başlıyorum :) |
Cevap: CD Günlüğüm CD'im daha demin geldi ve heyecan ile başladım dinlemeye umarım en kısa zamanda faydalarını görürüm :) |
Cevap: CD Günlüğüm Senin bu coşkun heyecanın bile değişim için yeter. Çok önemli bir şey bu hali koruyabilmek. |
Cevap: CD Günlüğüm İnsanlarla rahat olma telkinini gece gündüz en az 10 saat herhalde dahada fazla 6 gündür dinliyorum bununla beraber kendine güven telkinin ve keskin odaklanma telkinin 2. döneminide dinliyorum beraber listemde 3 telkin var toplam 32 dakikalık bir telkin listesi etkilerini görmediğimi hissediyorum çok daha sinirliyim fakat ücretsiz telkinleri dinlerkenki bilinçaltımdan geldiğini bildiğim bir sinir değil insanların somut olarak yaptıklarından dolayı daha çok telkinlerle alakasız şeyler zaten kaygı bozukluğum var dışarıda hiç rahat olamıyorum dışarıya çıkmamla göğsümdeki basınç nefes nefese kalma terleme direk buluyor beni odaklanmaya gelicek olursakta neye başlarsam aklım yine başka yerlere kayıyor pek umutlu değilim artık telkinlerden 3 aylık süre bittiğinde bu listenin büyük ihtimalle bırakırım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 AM. |