Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Güzel Gelişmeler :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/624077-guzel-gelismeler.html)

kediiicik 18-05-2014 09:13 AM

Cevap: Güzel Gelişmeler :)
 
Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 850159)
Daha sakin bir zamanda konuşmayı denedin mi? Onların neden böyle yaptıklarını sorup, onlara gitmek istediğin yerleri, görüşmek istediğin arkadaşlarını anlattın mı hiç?

Hayır, denemedim galiba dusun2

sweeet 18-05-2014 10:46 AM

Cevap: Güzel Gelişmeler :)
 
Bunu dene canım hissettiklerini de anlat ve sonuç alamasan bile ne olursa olsun sakin kal çünkü istediğin hayat senin olacak. Biraz daha sabır. İnan bana lisede ben de senin kadar sıkılıyordum bu izin durumlarından üniversiteye gittiğinde daha özgür olacaksın. Hem yaş hem de konum itibarıyla belki de bir şeyleri erkenden tüketmemek güzeldir. Bazen tepkisizlik en güzel tepkidir ve en çözüm olan. İkisiyle ayrı ayrı konuşmayı da deneyebilirsin belki.

kediiicik 18-05-2014 10:50 PM

Cevap: Güzel Gelişmeler :)
 
Bu akşam yemeğinde gayet sakinlerdi, bende konuşmayı denedim. En azından haftasonu bir gün, cumartesi günleri arkadaşlarımla vakit geçirmek istediğimi söyledim. Zaten izin verdiklerini söylediler. Üst üste iki cumartesi çıkamadığımı söylediğimde de öyle olmaz dediler. Nedenini sordum, neden dışarı çıkmama izin vermediklerini açıklamalarını istedim. Bence üslubum gayet iyiydi. Korktuklarını söylediler. Çevremizdeki bazı olaylardan örnek verdiler. Yok biri kocaya kaçmış, yok birinin arkadaşı ona hap vermiş. Kendilerini o kadar çok kötü şeylerler şartlandırmışlar ki, arkadaşlarım sanki benim kötülüğüm için her şeyi yapabilirler, arkadaşlarım her an beni ayartabilir, böyle düşünüyorlar. Neyse ki büyük tartışmalar olmadan kapattık konuyu. İnşallah izin verirler . Çünkü benim sosyalleşmeye ihtiyacım var

delioglan 18-05-2014 11:48 PM

Cevap: Güzel Gelişmeler :)
 
Hem ailene hem de kendine zaman tanı arkadaşlarınla tanıştır. Seni sıktığının farkındayım ancak böylesine sana düşkün ve senin için endişelen anne baban olduğu için şükret. Zamanla hem sana hem arkadaşlarına güvenerek aşılacaktır tüm bunlar. Sağlıcakla kal.

sweeet 19-05-2014 08:40 PM

Cevap: Güzel Gelişmeler :)
 
Oley. Aranızda başarılı bir konuşma geçmiş bence. Belki de daha önce hiç bunlar dillenmemişti. Kesinlikle arkadaşlarınla tanıştırman ve arkadaşlarının aklı başında insanlar olması da onları rahatlatır bir sonraki adımda belki bir gün anneni alıp arkadaşlarınla gittiğin ortamlardan birine gidebilirsin. Belki onun için de yaşayamadığı gençlik anılarını telafi fırsatı olur. Gideceğin yerler nezihse onlar da daha gönül rahatlığı ile izin verir. İki haftada bir çıkabilmek hiç çıkmamaktan iyidir. Daha sonra onlar da alışır. Sen de sorumluluklarının farkında olarak sosyalleşirsin. Kendi güvenliğin ve geleceğin her şeyden önemli.

kediiicik 21-05-2014 10:59 PM

Cevap: Güzel Gelişmeler :)
 
Zaten son 2 yılım kaldı üniversiteye gitmeme, onları da yavaş yavaş alıştırmaya başlıyorum. Evet galiba olumlu yönden bakmakta yarar var en azından konuşabildik 956k

kediiicik 21-05-2014 11:08 PM

Cevap: Güzel Gelişmeler :)
 
Sınavlar üst üste geliyor, son 2 haftam kaldı. Bu yıl derslerimde büyük oranda düşüş yaşadım. Şu an 10. Sınıfa dair hiçbir şey yok bende. Sayısaldayım ama sayısalda kalmakta da kararsızım. Gelecekte ne yapmak istediğimi, neyi yapabileceğimi, mesleğimi bilmiyorum. Ama yakınlarım benim eşit ağırlık öğrencisi olduğumu söylüyor. Kararsız olma sebeplerimden biri de, yine çekingenliğim. Okulumuzda bir tane tm sınıfı var , ordaki insanlarla anlaşabilecek miyim, yoksa yine utangaç mı olucam bilmiyorum. Galiba en çok kafamı bu kurcalıyor. Kendimi tanımamak, ilgi alanlarımın farkında olmamak da bir sorun tabi. Hem de fazlasıyla büyük bir sorun. Yakın zamanda okuldaki rehber hocamla konuşmalıyım

delioglan 22-05-2014 12:47 AM

Cevap: Güzel Gelişmeler :)
 
Rehber öğretmeninle kesinlikle konuşmalısın. Seçeceğin alanla ilgili gerekirse test yaptır ki yapmış olması lazımdı şimdiye kadar. Ben de öğrenciliğimde o testlerin formaliteden olduğunu düşünürdüm ama yanıldığımı anladım. Hem dershanede hem de okulda yapılan testler eşit ağırlık seçmemi söylerken ben sayısal seçtim ve sıkıntısını üniversite hazırlığında da yaşadım. Diğer sorun ettiğin şeyler hayatınla ilgili tercihlerden daha önemli ve öncelikli değil. Ki o endişelerinin de zamanla yersiz olduğunu anlayacaksın.

sweeet 22-05-2014 10:04 AM

Cevap: Güzel Gelişmeler :)
 
Belki de yeni sınıfında hem daha başarılı olacaksın hem de daha iyi dostluklar kurabileceksin. Yazın telkinleri dinleyip yeni döneme bomba gibi bir giriş yapabilirsin. Bu dönemde yine EFT yi öğrenir durumunla ilgili EFT yaparsın hyine EFT den sonra olumlamalar yaparsın ve bir kaç kişisel gelişim kitabı okursan belki de hayatın tamamen değişir geleceğe ve kendine olan inancın daha da artar. Bunu yapan ve başaranlar ve neden sen de onlardan olmayasın.

kediiicik 23-05-2014 03:43 PM

Cevap: Güzel Gelişmeler :)
 
Rehber öğretmenimi müsait gördüğüm ilk an konuşmayı planlıyorum. Zaten yeni yılın harika geçmesi için tek güvencem yaz. 3 ay gayet uzun bir süre, bu süre içinde kendine güvenen, bambaşka biri olabilirim. smileydance Çok okucam, olumlamalar, telkinler her şeyi uygulamak istiyorum. İnşallah kendime verdiğim sözü tutabilirim ve yaz değişimlerle geçer y789


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:52 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.