| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri topraksu nasıl yenileniyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba sanırım ertelemeyi bırak telkini işe yaramaya başaladı:) işlerimi daha rahat yapıyorum, ofiste hep ertelediğim işlerim vardı 2 gündür ucundan tuttum başladım:))) bugün kendimi daha hafif hissediyorum, sabah erken kalktım, biraz meditasyon yapmaya çalıştım( yeni başladığım için doğru mu yapıyorum ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2013
Tesekkür: 154
27 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhaba ![]() sanırım ertelemeyi bırak telkini işe yaramaya başaladı:) işlerimi daha rahat yapıyorum, ofiste hep ertelediğim işlerim vardı 2 gündür ucundan tuttum başladım:))) bugün kendimi daha hafif hissediyorum, sabah erken kalktım, biraz meditasyon yapmaya çalıştım( yeni başladığım için doğru mu yapıyorum bilmiyorum tabi) olumlamalarımı okudum ve 1-2 ders çıkarmıştım kendime onları da yaptım. Bugün neredeyse hiç olumsuz bir his yaşamadım, ya da farketmediğim kadar küçük ve geçiciydi ![]() biraz başağrım var 2 gündür ama sigaradan da olabilir bilemiyorum. küçük ama olumlu gelişmeler var hayatımda, bu da beni mutlu ediyor. geçen gün bir şey yaşadım, bunu benim başardığıma inanmak istiyorum:) teyzemin evindeydim canım çok çikolata istemişti. Bütün dolapları karıştırdım, çocukların çikolatası vardır diye bulamadım, en son teyzeme de sordum yok dedi. Sonra masayı hazırlarken salata yapmak için üst raftan tabağı çekince içinde kocaman bir çikolata da onunla birlikte geldi:))) bir parça yedim ve gülümsedim, işte bunu ben kendime çağırdım ve başardım ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri topraksu nasıl yenileniyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba sanırım ertelemeyi bırak telkini işe yaramaya başaladı:) işlerimi daha rahat yapıyorum, ofiste hep ertelediğim işlerim vardı 2 gündür ucundan tuttum başladım:))) bugün kendimi daha hafif hissediyorum, sabah erken kalktım, biraz meditasyon yapmaya çalıştım( yeni başladığım için doğru mu yapıyorum ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi