Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2013, 01:54 PM   #13 (permalink)
topraksu
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2013
Mesajlar: 32
Tesekkür: 154
27 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
topraksu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: topraksu nasıl yenileniyor

selam
listeme bu sabah 2 adet mutluluk telkini ekledim. şu an sadece kilo ve suçluluk 1 adet diğerleri 2'şer adet peşpeşe listelenmiş durumda. Mutluluk telkininin etkilerini merak ediyorum.
10 günü biraz geçmiş telkinleri dinlemeye başlayalı, minik minik güzellikler dışında bir rahatlama sözkonusu fakat bazen tedirginliklerim, kaygılarım oluyor. Dalgalanma bu sanırım.

Genel olarak pozitif ve olumlu bir ruh hali içindeyim. Bu sıralar dinlediğim telkinlerin de etkisiyle hayatımı toptan değiştirme modundayım, sanki şimdiye kadar yaşadığım hayat benim değildi başkasınındı. bu iyi mi kötü mü bilemiyorum çünkü aklımda çok radikal kararlar var. Şartlarını oluşturmaya başlayıp önümüzdeki birkaç sene içinde tamamen farklı bir yaşam şekli sürmek isteği var içimde. bu da beni hem tedirgin ediyor hem de heyecanlandırıyor. Fakat ileride de aynı şekilde mi düşüneceğim bilmiyorum.

Off ne kadar çok soru olmaya başladı içimde, ne güzel bir hayat tutturmuş sorgulamadan monoton monoton gidip geliyoduk, mış gibi yaşamaya devam edip, mutlu mesut yaşlanacaktık. Nereden çıktı şimdi bu farkındalık sevdası, bu küfeleri indirip birer birer hayatı yakalama sevdası...

Oldu mu şimdi arkadaşlar siz söyleyi bakalım oldu mu???
topraksu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla