Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Papatyanin umut gunlugu:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622942-papatyanin-umut-gunlugu.html)

papatya_27 22-06-2013 03:42 PM

Cevap: Papatyanin umut gunlugu:))

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844280)
Hz Mevlana der ki "Kaza geldiğinde kuş tuzağa doğru uçar" Yani olacak olana çare yoktur. Yaşananlar her biri birer tecrübe, hata yoktur tecrübeler vardır. Karşılık verememiş olabilirsin. O an sabretmeyi seçmişsin. Sabrı kuşanmışsın. Olsun buda bir erdem. Bakış açın harika canım benim. Tebrik ediyorum. Üzüntülerini bu şekilde karşılaman ve telafi etmen harika. Harikasın sen, harikasınnn:)

Cok saol isikli yolum sen de harikasin ozluyoruz seni..

atlante 22-06-2013 06:08 PM

Alıntı:

heaven28 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844238)
bugün bende zihnimi susturmayı sectim bilinçaltımı otomatik plota bagladım hiçbişey düşünmiycem yapmam gerekenleri bilinçaltım evrenle bereber mükemmel bir dizynda gecekleştircek öle inanıyorum benimde hayatımla ilgili önemli bi karar verme zamanım ama nicedir korkularımdan dolayı bunu gerceklestiremiyorum ve beyni nası olacak nası yapacam demekten yoruldum usandım böle sorullar sordukca hiç bişi düzelmiycek ve ben bir adım bile atamıycam ama simdi hesey kendiliinden olcak inşallah hersey otomatik plotin elinde o benim için en güzelini secicek ve gerceklesecek istiyorum inanıyorum ve kesinlikle bunu hakettim saygılar

Düşünmemeyi unutmuştum.Hatırlattığın için teşekkürler ,arkadaşım.Biraz da bunu deneyeceğim.Sakinleşsin beynim..

maviinci 22-06-2013 11:23 PM

Alıntı:

atlante Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844286)
Düşünmemeyi unutmuştum.Hatırlattığın için teşekkürler ,arkadaşım.Biraz da bunu deneyeceğim.Sakinleşsin beynim..

Alay etsene beyninle khkh56khkh56 khkh56 laf sok, içindeki sese.. onun seni zaptetmesine izin verme, ona bir isim tak ve onu zihninde şekillendir.. böylece onu şekilden şekile sok, yerin dibine geçir smil56 psikolojikmen üstünlük sağlamış oluyorsun blissy

papatya_27 22-06-2013 11:43 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844297)
Alay etsene beyninle khkh56khkh56 khkh56 laf sok, içindeki sese.. onun seni zaptetmesine izin verme, ona bir isim tak ve onu zihninde şekillendir.. böylece onu şekilden şekile sok, yerin dibine geçir smil56 psikolojikmen üstünlük sağlamış oluyorsun blissy

Maviinci gercekten bunu basarabiliyor musun.. Eger evetse gercekten tebrik ediyorum seni harikasink8908alk78

papatya_27 23-06-2013 11:31 AM

Rabbime ne kadar şükretsem azdır..isteklerim istediğim doğrultuda gerçekleşiyor..huzurluyum ve olayların merkezindeyim..içimde öyle yoğun bir inanç varki şartlar ne olursa olsun papatya mutlu olmasını bilir, mutluluk çıkaracak bir yol bulur kendime güveniyorum ve kendimi içimdeki en önemli parçamı bebeğimi eşimi ailemi yaşamayı çok seviyorummm..bugün kandil rabbim herkesin isteğine göre hayırlı bir öümr nasip etsin inşaallah kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun arkadaşla..hepinizi koşulsuz seviyorum..musmutlu hayırlı bir gün olsun hepimizee:))))))))))))))))

maviinci 23-06-2013 12:46 PM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844299)
Maviinci gercekten bunu basarabiliyor musun.. Eger evetse gercekten tebrik ediyorum seni harikasink8908alk78

ona patronun kim olduğunu gösteriyorum 2600

papatya_27 11-07-2013 12:39 PM

Sukurler olsun rabbime sag salim kavustuk mis kokulu kizimiza:):)

mehtap1606 11-07-2013 12:44 PM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844876)

k8908k8908956k Tebrikler Allah analı babalı büyütüdn sağlıkla mutlulukla inşallah.

serpilelif 11-07-2013 03:56 PM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844876)

çok tebrik ediyorum arkadaşım. gözünüz aydınn. Rabbim, sağlıklı uzun ömür versin. birlikte çok mutlu günleriniz olsun inş. girlhaha

sweeet 12-07-2013 02:12 PM

Papatyacım gözünüz aydın. Allah analı, babalı, sağlıkla, huzurla hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin size. Bebeğiniz evinize neşe, bolluk, bereket, huzur, bağlılık istediğin ne varsa onu getirsin. Harika mutlu bir başlangıç daha.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 AM.