Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Papatyanin umut gunlugu:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622942-papatyanin-umut-gunlugu.html)

papatya_27 20-06-2013 11:43 AM

Cevap: Papatyanin umut gunlugu:))

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844169)
kiss3 kiss3 seni çok seviyoruz , bebeğini kucapına sağlıkla almanı dört gözle bekliyoruz biz de .. sevgiler canım kiss3

Mehtap'im canim arkadasim ben de sizleri cok seviyorum.. Mutlu haberi sizinle paylasmak icin sabirsizlaniyorum.. Bu arada aklimdasin tatlim rabbim dogum aninda yapilan tum dualari kabul edermis insaallah.. Rabbim de en hayirli zamanda sana da tattirir insaallah bu guzel ve ozel duyguyu.. Kizimla opuyoruz seni..

mehtap1606 21-06-2013 04:25 AM

Ay ne güzel ne güzel mutluyum mutluyuzk8908O0

papatya_27 21-06-2013 08:53 AM

hayatın akışına kendimi teslim etmeye niyetlenirken benim için zor olan durumlarda dahi bu durumu kendi leyhime nasıl çevirebilirim diyerek sakin durmaya çalışırken dünkü aldığım haber tam bi şok..aklımdan kesinlikle böyle bir yolun çıkacağı ihtimali bile yoktu..eminim her yolda beni farklı sürprizler bekliyor ama şimdi karar verme zamanı..ne vereceğimi bilmiyorum..bu işten nasıl güzellik çıkartıcam onu da bilmiyorum..beynim çok yorgun..sabaha kadar düşünüp durdum...bakalım nasıl bi yol alacağım sükünetle bugünün güzel ve hayırlı geçmesini seçiyor..olayımla ilgili en hayırlı yol için gerekli herşeyin ve herkesin bana yaklaşmasına niyet ediyorum..bakalım nolucakk

heaven28 21-06-2013 10:10 AM

bugün bende zihnimi susturmayı sectim bilinçaltımı otomatik plota bagladım hiçbişey düşünmiycem yapmam gerekenleri bilinçaltım evrenle bereber mükemmel bir dizynda gecekleştircek öle inanıyorum benimde hayatımla ilgili önemli bi karar verme zamanım ama nicedir korkularımdan dolayı bunu gerceklestiremiyorum ve beyni nası olacak nası yapacam demekten yoruldum usandım böle sorullar sordukca hiç bişi düzelmiycek ve ben bir adım bile atamıycam ama simdi hesey kendiliinden olcak inşallah hersey otomatik plotin elinde o benim için en güzelini secicek ve gerceklesecek istiyorum inanıyorum ve kesinlikle bunu hakettim saygılar

papatya_27 21-06-2013 10:41 AM

Alıntı:

heaven28 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844238)
bugün bende zihnimi susturmayı sectim bilinçaltımı otomatik plota bagladım hiçbişey düşünmiycem yapmam gerekenleri bilinçaltım evrenle bereber mükemmel bir dizynda gecekleştircek öle inanıyorum benimde hayatımla ilgili önemli bi karar verme zamanım ama nicedir korkularımdan dolayı bunu gerceklestiremiyorum ve beyni nası olacak nası yapacam demekten yoruldum usandım böle sorullar sordukca hiç bişi düzelmiycek ve ben bir adım bile atamıycam ama simdi hesey kendiliinden olcak inşallah hersey otomatik plotin elinde o benim için en güzelini secicek ve gerceklesecek istiyorum inanıyorum ve kesinlikle bunu hakettim saygılar

Heavencigim ayni duygulari yasiyoruz biraz akisina biraktigimizda farkli secimler ortaya cikiyor bunu gorebiliyorum.. Suyun akisini degistirmek yerine aktigi yerdeki guzellikleri secmeyi kabul ediyorum.. Elbet bicikis yolu var yuregimin sakinligini seviyorum ve rabbime sonsuz guveniyorum.. Ona teslimim ben ..biliyorum ki benim icin en guzel en hayirli secimleri karsima cikarticak ve yuregim en hayirli olani sececek..

heaven28 21-06-2013 11:18 AM

sanırım telkinlerin etkisi yavas yavas ortaya cıkmaya basladı doğru düşünmeye ve doğru hareket etmeye basladık inanmak herseyin bası bu enerjimiz ve düşüncelerimiz daimi olsun ve rabbim hakkımızda en hayırlısını versin inşallahdertyO0

mehtap1606 21-06-2013 12:23 PM

amin cümlemiz için.. tıkalı yollarımız açılıp kolayca akışa geçiyor..korkmadan yaşamak akışa bırakmak ne güzel bir seçim.şükürler olsun

papatya_27 21-06-2013 01:16 PM

Sertab Erener-Bir Çaresi Bulunur *2010 YEPYENİ - Dailymotion video

Bir çaresi bulunur elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bir çaresi bulunur elbet canım
Bi uyuyup uyanalım

Ah bi yolu vardır elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bi çaresi bulunur çıkmazların
Bi uyuyup uyanalım

papatya_27 22-06-2013 12:05 PM

dün karşıma çıkan yolda gerildim boğuldum çaresiz hissettim...öyle panikledim ve korktum ki ne yapabilirim diye düşünemedim bile..belki sakinliğimi korusaydım fırsatlar bana dönücekti ama ben korktukça ben panikledikçe herşey üzerime yürüdü sanki..şuan daha net görebiliyorum öyle olsaydı nolucaktı ki düyorum o durumda da insan mutlu olmak isterse mutlu olabilirdi diyorum...dün farketmeliydim o an o dakika durum ve netice ne olursa olsun değmez hiçbişey bizi üzmeye yıpratmaya insan isterseymiş değiştirebilirmiş herşeyi bakış açısıyla..yeterki olan biteni sakin karşılayıp çözüm yolları bulmalıymış..şuan o kadar çok çözümler buldum ki ama geç oldu işte üzüntüler kırıklıklar yaşandı bi defa ve en üzücüsü haklıyken haksız duruma düşüşün..neyse ki şuan farkında olduğum için şükrediyorum rabbime en azından dün bitti bugün yeni bir gün diyebiliyorum kendimi bi köşeye kapatıp yıpratmıyorum..dünkü yaşananlardan kişissel gelişimim için alacağımı aldım ben..hayatta en çaresiz olduğumuz anlarda bile bir çözüm varmış yeter ki sakinliği koruyup nerde nasıl bi hamle yapmayı bilelim..farkındalığınızın bol olduğu huzurlu bir gün diliyorum hepinize.........

Işıklı yol 22-06-2013 02:54 PM

Hz Mevlana der ki "Kaza geldiğinde kuş tuzağa doğru uçar" Yani olacak olana çare yoktur. Yaşananlar her biri birer tecrübe, hata yoktur tecrübeler vardır. Karşılık verememiş olabilirsin. O an sabretmeyi seçmişsin. Sabrı kuşanmışsın. Olsun buda bir erdem. Bakış açın harika canım benim. Tebrik ediyorum. Üzüntülerini bu şekilde karşılaman ve telafi etmen harika. Harikasın sen, harikasınnn:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35 PM.