![]() |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) tebrikleer.Allah güzel bir ömür nasip etsin hep birlikte :) |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Eveeett bebegimin dogum hazirlik surecinin sonunda tekrar burdayim:))) cok cok guzel gelismeler oldu hersey bekledigimden cok daha guzel gecti.. Dogum ani gercekten cok sanciliydi:) ama sonundaki pitircik herseyi unutturuverdi.. Suan bebegimizin her aninin tadini cikariyorum uykusuzluk bile bana sevimli geliyor... Onu veren rabbime sonsuz sukurler olsun o kadar ozel ve okadar degerli bi duyguymus ki tarifi mumkun degil.. Mus-mus-musmutluyuz.. Rabbim dileyen herkese istedigi zamanda nasip etsin insaallah |
Maşaallah sağlıkla sevgiyle büyüsün bebeğin ömürlü bereketli olsun. İki cihanda aziz ve bahtiyar olsun inşallah. Sevgimle kalınız :) İsmi ne oldu bebişinin :) |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) saglıkla huzurla büyüt .. |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Bebegimizin ismi elif sena:) |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) İsmini çok güzel seçmişsiniz. Öpüyorum ikinizi de kiss3 |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Bazen oyle guzel hayaller kurarsin ki gerceklesmesi icin elinden ne geliyorsa yapar tavizse taviz, fedakarliksa fedakarlik akliniza ne geliyorsa... Sonuc guzeldir cunku o mutlulugu yasamak icin katlandiklarina degerdir...tavizlerini verir elinden geleni yapar ve sirada yasamak istedigin mutluluk vardir.. Tam zevkini yasiyorken hayat bi anda herseyi ters duz eder ve sadece sana hayaller kalir... Cok uzgunum ama sukrediyorum rabbime biliyorum ki her serrin altinda bile hayir vardir.. Dualarinizi bekliyorum sevgiyle |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) İnanmak sadece inanmak.. Sukurler olsun rabbime mutluluguma kaldigim yerden devam ediyorum:)) bebegimizle musmutluyuz..nese kaynagim benim.. Gunde 2 saat uyuyorum belki ama bebegimin meleklerin guldurdugu ani yakalamak bana inanilmaz huzur veriyor tum yorgunlugumu bir cirpida goturuyor.. Yuvamizda nese huzur sevgi bolluk bereket hakim.. Minik kusum, prensesim; sol yanim,yarim, sevdicegim ikinizi de cok seviyorummmmmmm:)))) |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Alıntı:
allah size bebeğiniz ve eşinizle uzun mutlu bir ömür versin. |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) hayatımızdaki olumsuzlukların üzüntülerin acıların bize kattığı en güzel şey bizi daha güçlü yapması.. bu yüzden olsa gerek hayatımda yaşadığım tüm olumsuzluklar için bile rabbime şükrediyorum... evetttttttttttt şimdi yenilenme zamanı... şimdi yeni kararlar alma zamanı.. eyyyyyyy hayatt kork benden aldığı kararları uygulayan güçlü bir papatya geliyor:):) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:01 AM. |