Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Papatyanin umut gunlugu:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622942-papatyanin-umut-gunlugu.html)

papatya_27 04-08-2013 03:55 PM

Cevap: Papatyanin umut gunlugu:))

Dogumdan sonra eski kiyafetlere donmek harika birsey:))))) vucudum cabuk toparladi sadece iki kilo fazlam varalk78 bu arada bir guzel haber daha bebegim ilk guluslerine basladi. Onunla ilkleri yasamak muthis bir duygu..artik basit olaylara uzuntulere yer yok hayatimda varsa yoksa prensesim ve biricik esim.. Ha arada bi kizdirsa da esim beni yine de herseye ragmen cok seviyorum.. İyiki benim esim ve iyiki kizimin babasi:))

papatya_27 06-08-2013 11:49 AM

Bebegimizle basbasayiz artik.. Anneanne dede gitii evimizde ucumuz.. Garip duygular yasiyorum bebisimiz huysuz biraz kolik gaz sancimiz var.. Kucaga alistirnayin yok sallamayin diye nagmeler atardim cevremdekilere.. Gecenin bi ucunde esimle bebegimizi eski usul sallarken buluyorum.. iste tam da bu sirada beni gulme krizi tutuyor biri olsa da fotomuzu cekse diyorum..esim afallayarak bana bakiyor..sanirim zorlu geceler gunler bizi bekliyor ama bi gulusu o masumlugu tum yasanilan stresi unutturuveriyo.. Sukurler olsun rabbime ve de isteyen herkese istedigi zananda hayirlisiyla versin

sweeet 06-08-2013 03:48 PM

Allah kolaylık ve huzur versin canım. Ağız tadıyla bu günler de geçecek ve ileride özlenecek anılar olsa gerek. Bebeğine güzel güzel cümleler kur ki şimdiden olumlu cümlelere alışsın kulağı. Onun yanında kuracağın cümlelere de artık ekstra dikkat edersin. Şimdi sadece kendin için değil ailen için olumlu düşünme vakti.

Sevgiler.

papatya_27 09-08-2013 09:20 PM

tüm vaktim gecem gündüzüm her anım bebeğimle geciyor..ev işlerini bıraktım yemeğe dahi yetişemiyorum kendimi unuttum çoktan..sabahları çok uykusuz uyanmama ragmen gerçi uyku yok da güne başlamak diyelim:)) aklımdan birsürü yapacaklar geçiyor ama hiç birini yapamıyorum bebişimle gecirdiğim heran bana huzur veriyor ama artık bişeyleri de yoluna koymam lazım en önemlisi kendime az da olsa vakit ayırmam lazım ama nasıl bu aralar boş bulduğum vakitlerde bedenim uyumak istiyor çünkü çok bitkin düşüyorum..kendimi zinde güçlü hissedecek bir telkin var mı acaba?

ßyKuS 09-08-2013 11:10 PM

Bugün eve gelirken minibüste bir bebek gördüm. Allah'ım bu nasıl bir tatlılıktır böyle. Sadece bir bebek için değil tüm bebekler çok şirin çok tatlı ve sen hayatında sahip olabileceğin en değerli varlığa sahipsin. Lütfen benim yerime öp onu :) Kendini zinde hissedecek bir telkin var mı diye sormuşsun. Yanılmıyorsam Nil Gün hanımın böyle bir çalışması olması lazım. Netten bunu araştırıp öğrenebilirsin. İyi Bayramlar :))

papatya_27 10-08-2013 09:21 AM

Tsk ederim bykus arastirayim gercekten o benim huzurum mutlulugum hayatinda gordugum duyumsadigim herseyim.. Suan misil misil uyuyo abisi uyandiginda operim.. Sevgilerle

papatya_27 13-08-2013 09:08 PM

çok şükür telkinleri dinlemeye başladım ve başlar başlamaz o enerjiyi kıpır kıpırlığı hemen üzerimde hissettim..bugün bebeğimle spora yeniden başladık..mutluyum ve de huzurluyum minnoşumla vakit geçirirken..spor yapmak dans etmek kelebeğimle ayrı bir lezzet..hayatımı yeni düzene göre planlamaya başladım..şimdi daha az stresli ve herşeyi yetiştirerek yapabiliyorum..bunun için rabbime sonsuz şükrediyorum..kendimi kelebeğimi çok seviyorum..yaşam güzel ve daha güzel günlerin geldiğini biliyor ve şükrediyorum..sevgiylee

Işıklı yol 19-08-2013 09:34 AM

Papatyacıım yazılarında bir şey dikkatimi çekiyor. Bebeğine kelebeğim diye sesleniyorsun hep. Sadece farkındalık kazanman açısından bunu söylüyorum. Kelebeğin anlamı ne sende, kelebek senin için çok özel bir canlı olmalı. Yavrularımıza söylediğimiz sözler dua yerine geçer. Ona neden kelebek diye seslendiğine bir bak derim ben. Ve onlara seslendiğimiz sözlerle bize karşılık verirler daha çok, hayata da öyle cevap verirler. Kötü yapıyorsun demiyorum sadece bunun farkında olmanı istedim. Yavruna sağlık ve sıhhat diliyorum sana ve yavruna birlikte sonsuza dek sürecek harika bir anne kız ilişkisi diliyorum.

papatya_27 22-08-2013 08:25 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845890)
Papatyacıım yazılarında bir şey dikkatimi çekiyor. Bebeğine kelebeğim diye sesleniyorsun hep. Sadece farkındalık kazanman açısından bunu söylüyorum. Kelebeğin anlamı ne sende, kelebek senin için çok özel bir canlı olmalı. Yavrularımıza söylediğimiz sözler dua yerine geçer. Ona neden kelebek diye seslendiğine bir bak derim ben. Ve onlara seslendiğimiz sözlerle bize karşılık verirler daha çok, hayata da öyle cevap verirler. Kötü yapıyorsun demiyorum sadece bunun farkında olmanı istedim. Yavruna sağlık ve sıhhat diliyorum sana ve yavruna birlikte sonsuza dek sürecek harika bir anne kız ilişkisi diliyorum.

İsikli yolum kelebek bana bahari hatirlatiyo civil civil olmayi hissettiriyor.. Bebegimde de bu duygulari hissediyorum o benim baharim, huzurum nese kaynagim onunla civil civil oluyor kipir kipir hissediyorum kendimi.. Guzel niyetlerin icin cokk tsk ederim.. Sevgiyleeee:))

papatya_27 22-08-2013 08:49 PM

Siteyi o kadar cok ozluyorum ki.. Ama yogunlugumu size ifade edemem.. Yine de gec vakitlerde de olsa goz atmaya calisiyorum.. Bebegimin kirki cikti cok sukur.. Ben de bebegim de rahatladik biraz.. Ona surekli pozitif seyler fisildiyorum.. Dinledigimiz sarkilardan ninnilere genel olarak dikkat etmeye calisiyorum.. Babamiz bir durumu olumsuz kelimelerle ifade ettiginde tekrar o cumleyi olumluya ceviriyorum .. Olumsuz negatif herseye karsi asiri bi koruma icgudusu oldu bende..fazla mi abartiyorum ne?? Bebegimi ve yuvami cok seviyorum.. Guzel seyler dusunup guzellesecegimizi biliyorum.. Hepinizi kizimla sevgi dolu kucakliyorum.. Cok ozlendiginizi bilin site sakinleri.. Sevgiylee:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:57 AM.