![]() |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) http://tr-tr.facebook.com/SezenAksuCh... size hediyem olsun. link çalışmıyor galiba. üzgünüm, beceremedim tuh788 |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Alıntı:
|
|
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) mrb arkadaşlar kısa bi aradan sonra sizinleyim yeniden:) bebeğimin doğumuna bir ay kaldı hayırlısıyla inşaallah tabi..dün biraz alışveriş yaptık eşimle bebeğimize..inanılmaz inanılmaz keyifli bi şeydi..Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsın inşaallah.. şimdi de bebek karyolası bakıyorum..aslımda kararsızım park yatak mı alayım yoksa karyola mı bu konuda fikirleriniz varsa ve benimle paylaşırsanız çokkk mutlu olurum...ben iyiyim ve huzurluyum..ileriye dönük bazı konular için rabbime güveniyor ve dua ediyorum ve bu sitedeki tüm dostların da tüm umutlu güzel niyetlerinin gerçekleşmesini diliyorummm..sevgiylee |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) çok güzel çok sevindim.superxy |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) kendimi seviyorum, doğayı seviyorum, kuş cıvıltısını seviyorum, yaşamayı SEVİYORUMMMMMM....:) hayatın tüm güzelliklerini ve hayırlı olan herşeyi üzerime çekiyorummm.. hissettiklerim gerçekleşme yolunda...:) |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) bugün o kadar enerji doluyum ki zıp zıp zıplamak istiyorum yeerimde duramıyorum adeta:)))))))) gece boyunca her uyandığımda kendime olumlamalar yağtığımı farkettim hem de istemsizce..kaç defa kendimi seviyorum kendimi olduğum gibi kabul ediyorum dediğimi hatırlamıyorum bile... eveeeeeeeeeeeeeet yeniden tekrarlamak istiyorum bu sihirli sözcükleri ben SEVGİYİM, ben HUZURUM, ben BEN'im, ben kendimi sevdikçe evrendeki herkesi herşeyi daha çok SEVİYORUM...evren tüm ihtiyaclarımı karşılıyor... dışarda müthiş bir kuş melodisi var ve biliyomusunuz ben önceden bu muhteşem sesleri farketmezdim bile..şimdi o melodiyle dans ediyor ve eğleniyorummmmmmmm |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) dün o kadar enerji doluydum ki paylaşmıştım sizinle de eşimle çok çok güzel anlar geçiriyoruz derken nazar ettim galiba kendimize arkadan bi araba bize çarptı..çok şükür ki ikimiz de bebeğimiz de iyiyiz..sonra bu sabah parmağımı feci şekilde kestim hala acıyor:(( enerjim farklı yönlere mi çıktı acaba..neyse bu halimize de şükür |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:29 PM. |