Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Papatyanin umut gunlugu:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622942-papatyanin-umut-gunlugu.html)

papatya_27 28-05-2013 08:42 PM

Cevap: Papatyanin umut gunlugu:))

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842003)
Harikasın. Tebrik ediyorum.956k

Desteklerinle isik ablacimmm...

Işıklı yol 28-05-2013 08:49 PM

Her zaman taaa yürekten hepinizi seviyor ve destekliyorum. Tüm kalbimle sizler için dua ediyorum. Diliyorum ki Allahtan tüm dertleriniz şifa bulsun. Umut hep yüreğinizde, bolluk hayatınızın her anında her alanında olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. Her birinizi bir anne şefkatiyle seviyorum. Sizler kardeşlerimsiniz. o yüzden sevincinizle seviniyor üzülmenize üzülüyorum.
Hep ve daima mutlu olun. Sizleri çok seviyorum.

mehtap1606 28-05-2013 11:10 PM

Bitanesin O0

papatya_27 29-05-2013 09:09 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842010)
Her zaman taaa yürekten hepinizi seviyor ve destekliyorum. Tüm kalbimle sizler için dua ediyorum. Diliyorum ki Allahtan tüm dertleriniz şifa bulsun. Umut hep yüreğinizde, bolluk hayatınızın her anında her alanında olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. Her birinizi bir anne şefkatiyle seviyorum. Sizler kardeşlerimsiniz. o yüzden sevincinizle seviniyor üzülmenize üzülüyorum.
Hep ve daima mutlu olun. Sizleri çok seviyorum.

genel olucak biraz ama burdaki arkadaşların hepsinin aynı duyguları tasıdığını biliyorum bizde seni çok seviyoruz..tüm iyi niyetlerin senin hayatında da fazlasıyla bulması niyetiyle...hep hepp mutlu ol ailenle cevrenle çocuklarınla kendinle...

Işıklı yol 29-05-2013 09:11 AM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842033)
genel olucak biraz ama burdaki arkadaşların hepsinin aynı duyguları tasıdığını biliyorum bizde seni çok seviyoruz..tüm iyi niyetlerin senin hayatında da fazlasıyla bulması niyetiyle...hep hepp mutlu ol ailenle cevrenle çocuklarınla kendinle...

o zaman şöyle söyleyebiliriz. Buradaki herkesin duygularına tercüman olmuşum. Belkide burada hissettiğim enerji bana bu duyguları hissettirdi ve ben bunları söylemek istedim.

papatya_27 29-05-2013 09:13 AM

bugün içimde farklı bi duygu var arkadaşlar anlayamadım..bu zamana kadar bendeki değişimleri, olumlu yönleri hep paylaştım sizlerle..ama bugün farklı hissediyorum beynime engel olmaya çalışıyorum ama içimdeki ses sürekli yeniliyor...sen kendini kandırıyorsun, yaptığın tek şey polyanacılık,gercekler ortada görmek istemiyosun gibi olumsuz şeyler...çok tuhafım bugün..bunlara rağmen olumlama yapıyorum direniyorum ama aklımı karıştırıyor..inanmamak için beynimle savasıyorum sanki

Işıklı yol 29-05-2013 09:22 AM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842035)
bugün içimde farklı bi duygu var arkadaşlar anlayamadım..bu zamana kadar bendeki değişimleri, olumlu yönleri hep paylaştım sizlerle..ama bugün farklı hissediyorum beynime engel olmaya çalışıyorum ama içimdeki ses sürekli yeniliyor...sen kendini kandırıyorsun, yaptığın tek şey polyanacılık,gercekler ortada görmek istemiyosun gibi olumsuz şeyler...çok tuhafım bugün..bunlara rağmen olumlama yapıyorum direniyorum ama aklımı karıştırıyor..inanmamak için beynimle savasıyorum sanki

boş ver konuşsun o, sadece konuşsun bırak onunla ilgilenme susacaktır. İşine gelmemiştir. Vesvese olarak düşün, ego, nefis ne dersen de adına. Ama seni batırmasına izin verme. Bugün çokça "La havle vela kuvvete illa billah" oku. İyi gelecektir.

papatya_27 29-05-2013 09:24 AM

bugun zorlu bi gün olucak sanırım.. ama inadına yeneceğim..bol bol okuyacağim ablacımm

nuru 29-05-2013 09:25 AM

ne güzel iyileşme belirtisi..direnç varsa hareket var demektir işe yarıyor yaptıkların demektir..bence .. :)

papatya_27 29-05-2013 09:29 AM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842040)
ne güzel iyileşme belirtisi..direnç varsa hareket var demektir işe yarıyor yaptıkların demektir..bence .. :)

inşallah nurucum iç dunyamla resmen karsı karsıyayım zor bır gün olucak belki ama pes etmicem..sevgiylee, huzurla:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:59 AM.