![]() |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Alıntı:
|
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Her zaman taaa yürekten hepinizi seviyor ve destekliyorum. Tüm kalbimle sizler için dua ediyorum. Diliyorum ki Allahtan tüm dertleriniz şifa bulsun. Umut hep yüreğinizde, bolluk hayatınızın her anında her alanında olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. Her birinizi bir anne şefkatiyle seviyorum. Sizler kardeşlerimsiniz. o yüzden sevincinizle seviniyor üzülmenize üzülüyorum. Hep ve daima mutlu olun. Sizleri çok seviyorum. |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Bitanesin O0 |
|
|
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) bugün içimde farklı bi duygu var arkadaşlar anlayamadım..bu zamana kadar bendeki değişimleri, olumlu yönleri hep paylaştım sizlerle..ama bugün farklı hissediyorum beynime engel olmaya çalışıyorum ama içimdeki ses sürekli yeniliyor...sen kendini kandırıyorsun, yaptığın tek şey polyanacılık,gercekler ortada görmek istemiyosun gibi olumsuz şeyler...çok tuhafım bugün..bunlara rağmen olumlama yapıyorum direniyorum ama aklımı karıştırıyor..inanmamak için beynimle savasıyorum sanki |
|
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) bugun zorlu bi gün olucak sanırım.. ama inadına yeneceğim..bol bol okuyacağim ablacımm |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) ne güzel iyileşme belirtisi..direnç varsa hareket var demektir işe yarıyor yaptıkların demektir..bence .. :) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:59 AM. |