Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Papatyanin umut gunlugu:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622942-papatyanin-umut-gunlugu.html)

Işıklı yol 20-05-2013 03:49 PM

Cevap: Papatyanin umut gunlugu:))

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841210)
Arkadaslar cok basim agriyo:( beynim catlayacak gibi hissediyorum

geçmiş olsun arkadaşım

serpilelif 20-05-2013 04:16 PM

benim de başım dönüyor,
durdurun bu dünyayı inecek var kıvamına geldim y789

papatya_27 22-05-2013 10:19 AM

Mrb arkadaslar telkinlerim arasinda erteleme telkini de var ve bugun yapmaya usendigim islerimi uyanir uyanmaz siraya koyup yapmaya koyuldum.. Telkinler fayda veriyor gibi hossediyorum kendimi huzurlu ve iyi hissediyorum sevgiyle kalinn:))))

papatya_27 24-05-2013 08:32 AM

moralim çok bozuk arkadaşlar eşimle tartıştık ama bendeki durum farklı olduğu için yazmak istedim..kendimi savunmada yetersizdim ben ve hemen ağlardım ifade edemezdim düsüncelerimi..ama bu sefer farklı oldu ifade edebildim herşeyi gerçi sonucu pahalıya patladı şuan benim için ama bu durumu bile sabırla karşıladım ve karşılıyorum da ve ağlamadım Rabbimden bu süreç için yardım diledim sükünetle bişeylerin değişmesine niyet ediyorum...sizde dua eder misiniz benim için..sevgiyle kalın arkadaşlar

serpilelif 24-05-2013 11:31 AM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841489)
moralim çok bozuk arkadaşlar eşimle tartıştık ama bendeki durum farklı olduğu için yazmak istedim..kendimi savunmada yetersizdim ben ve hemen ağlardım ifade edemezdim düsüncelerimi..ama bu sefer farklı oldu ifade edebildim herşeyi gerçi sonucu pahalıya patladı şuan benim için ama bu durumu bile sabırla karşıladım ve karşılıyorum da ve ağlamadım Rabbimden bu süreç için yardım diledim sükünetle bişeylerin değişmesine niyet ediyorum...sizde dua eder misiniz benim için..sevgiyle kalın arkadaşlar

canım allah yardımcı olsun. aslında senin için olumlu bir gelişme olmuş. Işık'ın söylediği gibi yeni halimiz ilk zamanlar diğer insanlar tarafından kabul görmeyecek, hatta çevremizdeki bazı insanlar bizi terk edecek belki, çünkü yeni halimiz onların işine gelmeyecek, onları memnun etmeye çalışan papatya, serpil,... yok artık karşılarında. kendini ifade edebilmen harika bir şey. gerisini boşver. seni böyle kabul etmek zorundalar. işlerine gelirse.
umarım sonuçlar da senin lehine döner arkadaşım.

papatya_27 24-05-2013 12:08 PM

Dogru soyluyosunuz aslinda degisim istiyorsak bazi sonuclara katlanmak zorundayiz.. Onumde bir aylik surem var umarim bu sureyi iyi degerlendirir olaylari kendi leyhime ve yeni yeni degisimler yasarim...sevgiylee

papatya_27 24-05-2013 12:37 PM

ne geçmişi düşünüp üzülmek ne de geleceği düşünüp kaygılanmak istiyorum.. şuan içimde yasadığım anı en güzel haliyle yasamayı seçiyorum..geçmişte olan şeyleri sevgiyle kabul edip kendimi ve çevremdeki insanları sevgimle affediyor ve gelecekte de güzel ve hayırlı olayları üzerime ve aileme çekeceğim inançla sadece şuanki anı yaşamaya niyet ediyorumm..bunun için de rabbime sonsuz şükrediyorummm

papatya_27 26-05-2013 09:39 AM

Dun esimle ankaraya geldik.. Yeni gordugum insanlar ve esimin arkadaslari yaninda daha samimi ve daha guleryuzluydum telkinlerimin bugun 10. Gunu degisimi hissesibiliyorum kucuk adimlarla da olsa bunu farketmek guzel.. Bi de esimle aram limoniydi ama icimde oyle bi enerji yogunlugu olduki esim bile dayanamadi simdi hersey cok guzel.. Ankaranin tadini cikariyoruz
Bisey daha soyleyecegim dusuncelere hukmetmek bu mu oluyor bilmiyorum ama.. Yola cikmadan once ne olursa olsun ani yasamak istiyorum yasanan uzuntulere ve gelecek kaygisina ragmen ama bunu inanarak ve yurekten soylemistim ki Normalde bu cumleyi soylemek ve uygulamak benim icin cok zor olan biseydi cunku ben kucuk sorunlari bile dert edip uzulenlerdendim ama bu sefer farkli oldu oyle bi inandim ki buna esimle aramiz kotuyken anin tadini cikarnayi basardik.. Sukurler olsun rabbime/)

Işıklı yol 26-05-2013 09:50 AM

Seni tebrik ediyorum. Siz güzel bir çiftsiniz. Bazı sorunlar elbette olur. Ben inanıyorum her şey çok daha güzel olacak. Hem bebeğinde çok şanslı. Gittikçe daha mutlu olan farkındalığı yüksek bir anne ona en büyük armağan olur. Lütfen bebeğin konusunda her ağızdan çıkana itibar etme. Çünkü toplulumuzda malesef ruh sağlığı bozuk olan onlarca yüzlerce binlerce hatta insan var. Onların yanlışı senin yanlışın olmasın. Sonra çok pişman olabileceğin büyük yanlışların olmasın.

papatya_27 26-05-2013 10:28 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841665)
Seni tebrik ediyorum. Siz güzel bir çiftsiniz. Bazı sorunlar elbette olur. Ben inanıyorum her şey çok daha güzel olacak. Hem bebeğinde çok şanslı. Gittikçe daha mutlu olan farkındalığı yüksek bir anne ona en büyük armağan olur. Lütfen bebeğin konusunda her ağızdan çıkana itibar etme. Çünkü toplulumuzda malesef ruh sağlığı bozuk olan onlarca yüzlerce binlerce hatta insan var. Onların yanlışı senin yanlışın olmasın. Sonra çok pişman olabileceğin büyük yanlışların olmasın.

Cok cok tsk ederim isik ablacimmm.. Benim de en cok istedigim bu farkindaligi yuksek bi anne olmak.. Bebegime daha guvenli daha saglikli huzurlu bi ortam saglamak.. İnsaallah hersey hepimiz icin cok daha guzel olucak.. Sevgiyylee:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 PM.