Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Sevgili Günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622837-sevgili-gunlugum.html)

Işıklı yol 12-05-2013 05:29 PM

Cevap: Sevgili Günlüğüm

ne güzel, ne harika... Daha bile güzel olsun. En güzeli neyse o olsun senin için.

nefes_almak 12-05-2013 08:31 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840528)
Sevgili günlüğüm,
Kötü ve hastalıklı düşünceler beni terk etti. Onların yerine iç huzur ve neşe hoşgeldi ttli3

Dün arkadaşımla konsere gittik ve acayip eğlendik. Zıplamaktan ayaklarımız şiştiği için yolda ayakkabıları elimize alıp çıplak ayak yürümek çok güzeldi sevincli Arkadaşım "biliyo musun, bu kadar çok eğlenmemde senin katkın çok büyük" dedi. İnsanların beni sevdiğini ve benim yanımdayken iyi hissettiğini bilmek çok güzel. Bunun için binlerce kez şükür :)

Gece üniversite şenliğinde dilek balonu uçurma etkinliğine katıldık bi de. Balonumu yaktım ve dileğimin gerçekleşmek üzere gökyüzündeki yıldazlara doğru uçuşunu seyrettim. Balonum gözden kaybolana dek dileğimi içimden tekrar ettim. "Onun beni sevdiğini biliyorum. Ben de onu seviyorum. Birlikte olmamıza engel olan bütün olumsuz düşüncelerim beni terk etsin. Artık kavuşalım ve çook mutlu olalım." Bunun gerçekleşiceğine eminim. İçim rahat blissy

çok şükür :) artık bahar mevsimiyle birlikte senin de içindeki çiçekler uyanmış ve açmış sevincli sen sevilmeyecek insan değilsin zaten. o yüzden şaşılacak bir durum değil :)
inşallah dileğin en kısa sürede gerçekleşir ve aşk seni bulur blissy

annie hall 12-05-2013 08:47 PM

Alıntı:

nefes_almak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840546)
çok şükür :) artık bahar mevsimiyle birlikte senin de içindeki çiçekler uyanmış ve açmış sevincli sen sevilmeyecek insan değilsin zaten. o yüzden şaşılacak bir durum değil :)
inşallah dileğin en kısa sürede gerçekleşir ve aşk seni bulur blissy

Oyy teşekkür ederim, inşallah benim hakkımdaki iyi niyetlerin dönüp dolaşıp seni de bulur sevgili arkadaşım kiss3

serpilelif 13-05-2013 01:15 PM

annie cim harikasın, senin adına çok mutlu oldum, her şey gönlünce olsun, bütün dileklerin gerçek olsun t678

yelda_k 22-05-2013 05:01 PM

merhaba tanıştığıma memnun oldum:)
günlüğünü okuyabildiğim kadar okudum.uzun süredir girmediğim içinde gunluğume yazdıklarını yeni okudum.ben çok yıl geçirdim bu sitede sitede baya baya eskiyim taa lise yıllarımda sitede dolşıyorum.şuan gerçekten mutluyum bunu söyleyebilmek içinn çokk uğraştım ama .hayatta yüzüme gülünce patladı gitti
hiç bilmezmişim beni ne mutlu ediyor ben neleri severim bütün bunları keşvedip sürekli hale geçirmek zaman aldı.
bile mutlu ediyor insanı
ama güçlü olmak kendine güvenmekk en başında gelio herşeyin.çok yogun bir çalışma hayatımz var kendine vakit ayırabilmek

zaman geçtikçe buyuo insan .

unutma en güzel şifre gülmek kendine gülmekk

mehtap1606 23-05-2013 01:01 PM

tekrar hoşgeldin yelda_k sizler gibi tecrübeli arkadaşlara çok ihtiyaacımız var bizler daha çok çok yeniyiz.

serpilelif 23-05-2013 01:47 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841351)
merhaba tanıştığıma memnun oldum:)
günlüğünü okuyabildiğim kadar okudum.uzun süredir girmediğim içinde gunluğume yazdıklarını yeni okudum.ben çok yıl geçirdim bu sitede sitede baya baya eskiyim taa lise yıllarımda sitede dolşıyorum.şuan gerçekten mutluyum bunu söyleyebilmek içinn çokk uğraştım ama .hayatta yüzüme gülünce patladı gitti
hiç bilmezmişim beni ne mutlu ediyor ben neleri severim bütün bunları keşvedip sürekli hale geçirmek zaman aldı.
bile mutlu ediyor insanı
ama güçlü olmak kendine güvenmekk en başında gelio herşeyin.çok yogun bir çalışma hayatımz var kendine vakit ayırabilmek

zaman geçtikçe buyuo insan .

unutma en güzel şifre gülmek kendine gülmekk

mrb yelda, güzel gelişmelerin için senin adına çok mutlu oldum, bize de umut oluyor sizin gibi başarmış olan kişileri tanıdıkça. bunları başarabilmek için neler yaptın, telkinlerin sayesinde mi oldu. t678

annie hall 23-05-2013 02:55 PM

İlk başlarda yazdığım, düşündüğüm kadar karamsar değilim şuan mesleğim konusunda. Açıkcası önceden hayallerime, mutluluğa ulaşmak için bi engelmiş gibi davranıyodum edindiğim bu mesleğe. Ama sonradan düşündüm ki istediğim bölümü (resim) okumadan önce biraz birikim yapmak için çalışmam lazım. Diğer üniversiteli gençler gibi kafelerde az bi maaşa çok zor şartlar altında çalışmaktansa hastanede doğru dürüst bi maaşa hemşirelik yaparım daha iyi. Onun için artık "öcü" gibi bakmıyorum bu mesleğe :) Bu şekilde düşününce kendime eziyet etmeyi de bıraktım. Teşekkür ederim yardımlarınız ve güzel sözleriniz için.
Bi de bişey farkettim. Ben resmen mutlu olmaktan korkuyorum. Sızlanıp, şikayet etmekten daha bi haz alıyorum. Bi türlü kendi içime o "memnuniyet duygusu"nu yerleştiremiyorum. Sanki mutluluk bu hayatta ulaşılması gereken bi hedef ve ben bu hedefe ulaşırsam başka bi hedefim kalmicak, boşlukta hissedicem kendimi gibi geliyo heralde. Ya da bilemiyorum işte... Bu huyumdan yakın zamanda kurtulurum umarım.

Işıklı yol 23-05-2013 03:19 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841437)
Bi de bişey farkettim. Ben resmen mutlu olmaktan korkuyorum. Sızlanıp, şikayet etmekten daha bi haz alıyorum. Bi türlü kendi içime o "memnuniyet duygusu"nu yerleştiremiyorum. Sanki mutluluk bu hayatta ulaşılması gereken bi hedef ve ben bu hedefe ulaşırsam başka bi hedefim kalmicak, boşlukta hissedicem kendimi gibi geliyo heralde. Ya da bilemiyorum işte... Bu huyumdan yakın zamanda kurtulurum umarım.

Seni tebrik ediyorum. Bir şeyi fark ettim dediğinde zaten işin %90ını halletmişsin demektir. Farkındalık, senin gözlerini açar. Şikayet edip durmak toplumumuzun ortak derdi. Şikayet toplumuyuz resmen. Ve söylediğin psikoloji ise "kurban psikolojisi" dir. Zavallıyı oynamak her zaman güven verir. Çünkü suçu başkasına atar ve kurtulursun. Onun yüzünden bunun yüzünden, peki ne işime yarar ki bu benim, şöyle ki sorumluluk almam o zaman. Ben yapamadım, ben istemedim, ben kaçtım demek yerine yani vicdanı rahatsız etmek yerine başkasını suçlar olur biter. Bundan nasıl kurtulursun bir zaten farkında olman bunu kendine itiraf etmen oldukça büyük oranda seni iyileştirir. Yıllar önce okumuştum " üzerinde durulacak en sağlam zemin gerçeklerdir." diyordu. Kim söylemiş hatırlamıyorum bir bayandı ama kimdi:) Her neyse ikini adımın ise EFT olabilir. setup cümleleri oluşturarak tek tek bu sorunların zerinden geçebilirsin. Mesela " Sorunlarımdan kurtulduğumda sanki amacım kalmayacak gibi düşünüyorsam da bu duygumdan özgürleşiyorum. Artık hedeflerime odaklanmayı ve hedeflerimi gerçekleştirmeyi seçiyorum. sonra da tek tek hislerine düşüncelerine EFT noktalarına vuruş yapabilirsin. sevgimle :)

annie hall 23-05-2013 03:32 PM

Sağolasın Işık abla valla özlemişim senin bu yorumları :) Mezun olma telaşı bi yandan, finaller bi yandan, eşyaları toparlıyorum bi yandan... Çok giremedim o yüzden. Aklımdaydınız ama. Öptüm çok çok.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:00 PM.