![]() |
Cevap: Sevgili Günlüğüm En yakın arkadaşım, inanılmaz derecede güzel bi kız. Bakan bi daha bakıyo yolda filan yürürken. Bi ortama girdiğinde hiçbişey yapmasına gerek kalmıyo birileriyle konuşmak için. Zaten herkes onunla konuşmak için can atıyo. Bunlar işin görünen yüzü. Ama ben biliyorum neler çektiğini aslında. O kadar çok belalı eski sevgilisi varki. 3 sene önce bikaç ay beraber olduğu adam bile hala mesajlar atıp rahatsız ediyo. Evli adamlar sarkıyo filan devamlı. Çok zor durumda kalıyo kızcağız. Sanırım Işık ablanın söylemek istediği buna benzer bi durumun kötü olduğu. Mehtap, seninle benim istediğimiz durum daha farklı. Vazgeçilmez olmak derken, aslında güçlü, ne istediğini bilen ve kendinden taviz vermeyen biri olmayı kastediyoruz. Karşımızdaki kişiyle düşüncelerimiz uyuşmuyo olsa bile kararlı, kaya gibi sapasağlam bi kadından kim etkilenmezki ;) |
Cevap: Sevgili Günlüğüm teşekkürler annie ;) |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Alıntı:
|
Cevap: Sevgili Günlüğüm Sevgili günlük ne zamandır görüşmüyoruz, naber? ttli3 Havadan mıdır nedir cıvıl cıvılım bu aralar. Kendimi çok sakin ve güçlü hissediyorum. Sosyallik arttırıcı telkinin yardımıyla bir sürü etkinliğe katıldım ve yeni insanlarla tanıştım. Yakın arkadaşlarımdan da çok güzel iltifatlar alıyorum. Bazı sorunlarım olmasına rağmen "amaaan hallolur nolucak" deyip keyfimi hiiiç bozmuyorum girlhaha Bu arada telkinleri ilk dinlediğim zamanlar 4 senedir sigara içen ben mucizevi bi şekilde sigara içmemeye başlamıştım. Ama bilinçli bi şekilde değil sevincli Bi gün yolda yürürken farkettim "aa ben 1 haftadır sigara içmedim" diye. Ve 2 ay boyunca hiç içmedim, çok güzeldi. Ama telkinleri aksatmaya başlayıp kendimi bi ara çok kötü hissedince tekrar başladım. sadanim Kişisel gelişim yolculuğumun nacizane hedeflerinden biri de sigarayı bırakmak ve sağlığıma dikkat etmek olsun o halde. Hem hiç zor gelmiyo bi kere bıraktıysam bi daha niye bırakamiym ki? Bi daha yazana kadar beni unutma olur mu günlük? Öptüm smil56 |
Cevap: Sevgili Günlüğüm öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm, cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm ,pes etmeyi de. bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedim ki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayati seyredersin. öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymiş ki zaman, hep acele etmem bundan, anladım |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Annie cim sen çekirdek inanç tespiti yaptırmış mıydın? |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Yok, yaptırmayı hiç düşünmedim nedense. |
|
|
Cevap: Sevgili Günlüğüm Sevgili günlüğüm, Kötü ve hastalıklı düşünceler beni terk etti. Onların yerine iç huzur ve neşe hoşgeldi ttli3 Dün arkadaşımla konsere gittik ve acayip eğlendik. Zıplamaktan ayaklarımız şiştiği için yolda ayakkabıları elimize alıp çıplak ayak yürümek çok güzeldi sevincli Arkadaşım "biliyo musun, bu kadar çok eğlenmemde senin katkın çok büyük" dedi. İnsanların beni sevdiğini ve benim yanımdayken iyi hissettiğini bilmek çok güzel. Bunun için binlerce kez şükür :) Gece üniversite şenliğinde dilek balonu uçurma etkinliğine katıldık bi de. Balonumu yaktım ve dileğimin gerçekleşmek üzere gökyüzündeki yıldazlara doğru uçuşunu seyrettim. Balonum gözden kaybolana dek dileğimi içimden tekrar ettim. "Onun beni sevdiğini biliyorum. Ben de onu seviyorum. Birlikte olmamıza engel olan bütün olumsuz düşüncelerim beni terk etsin. Artık kavuşalım ve çook mutlu olalım." Bunun gerçekleşiceğine eminim. İçim rahat blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:42 AM. |