![]() |
Sevgili Günlüğüm Merhaba sevgili günlüğüm ve forumun değerli üyeleri s456 Benim de yaşadıklarımı paylaşıp, güzel fikirlerinizi alabileceğim bi günlüğüm olsun istedim. Dışarıdan baktığında insanlar, "bu kızın her şeyi var, hala niye böyle mızmızlanıyo?" gibi tepkiler veriyo. Yani evet, bazı insanlara göre şanslı olduğumu biliyorum, bunun için şükrediyorum ama her şeyin bi arka yüzü var ne yazıkki. Lise 3. sınıftaydım sanırım, hemşirelik okuduğum okul bizi hastaneye staja göndericekti. Kura çektik ve bana kalp cerrahisi yoğun bakımı çıktı. Biraz korktum, ağır bi bölüm sonuçta ama altından kalkabilirim gibi geldi. Ama servise gittiğimde yanıldığımı anladım. Çok gergin bi ortam vardı, kendinden geçmiş bir sürü hasta, sıra sıra yataklarda... Bi yandan inlemeler, makine sesleri, ağır ilaç kokusu... Ve habire ölüyodu birileri. Bi kaç ayın sonunda bende geceleri "uyursam kalbim durabilir" korkusuyla uyuyamamalar başladı. Daha sonraları bu ataklar, nefes kesilmesi, taşikardi ve mide bulantısı şeklinde gün içinde de olmaya başladı. Giderek kendime güvenimi kaybettim ve asosyalleşmeye başladım. Bi kaç sene bu durumda yaşadım. Daha sonra "bu böyle olmicak" diye bi kaç doktora gittim, ilaç kullandım ve panik ataklarımdan kurtuldum. Ama sosyal fobi, çekingenlik ve anksiyete bozukluk benden hiç gitmediler sad456 Aradan bi kaç sene daha geçti, şimdi çok şükür daha iyi bi durumdayım. Ama bazı durumlarda biraz fazla evham yapabiliyorum. 2 senedir peşinde koştuğum bi adam var. Kendisi çok yakın arkadaşım ve bi türlü cesaretimi toplayıp ilişkimizi başka yöne çekemiyorum. Çekmek istesem bile bana aşık değil şuan. Bi gün onunla buluşup, hafif bi tartışma yaşadıktan sonra sinirlerim bozulmuştu ve google'a girip kendimi rahatlatmak için bişeyler aramaya koyulmuştum ki bu siteyle karşılaştım. Biraz gezindikten sonra sitenin farklı enerjisi, insanların düzeyliliği, çözüm önerileri beni cezbetti ve üye oldum. O gün bugündür ne zaman aklıma bi soru takılsa, cevabını burda aramaya başlıyorum. Karşılıksız aşk ve özgüven bozuklukları konusunda kendimi geliştirebilmeyi umuyorum. Günlüğüm umarım başka kişilere de yol gösterir. Hepinizi çok seviyorum, iyiki varsınız! cilgin897 Bu şarkı hepimiz için guitar Bir tilki kadar sinsi, bir öküz kadar güçlü Bir tavşan kadar hızlı, bir ayı kadar cesur Bir kuş kadar özgür, bir kelime kadar muntazam Bir fare kadar sessiz, bir ev kadar büyük Tüm olmak istediğim, tüm olmak istediğim Tüm olmak istediğim şey, her şey Lenka - Everything At Once (Full Length Official) - YouTube |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Hayırlı olsun günlüğün:) |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Sağolasın, hoşgeldin :) |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Teşekkür ederim umarım güzel paylaşımlarımız olur :) |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Yeni günlüğün hayırlı olsun 956k güzel haberlerle dolsun :) açıkcası bir süredir senin de bir günlük açmanı bekliyordum. yada bunu bekleyenlerden biriydim diyelim. görünce çok sevindim. takipçin olacağım. sevgilerle :) |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Hoşgeldiniz efendim sefalar getirdiniz :) Aslında bi defter alıp kendi kendime yazmayı düşünüyodum bi günlük ama sonra "aaa forumda açsam ya" dedim :) Teşekkür ederim, inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz. |
Cevap: Sevgili Günlüğüm günlüğün hayırlı olsun canım. |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Teşekkürler, hoşgeldin :) |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Hayırlı olsun.. Görüyorum!! Görüyoruuumm!!! 1 vakte kadar mutlu oluyorsun :)) |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Beyler kaçılın aramızda medyum var! :D Şaka bi yana, 1 hafta sonra İstanbul'uma geri dönüyorum. Bildin he :) |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Alıntı:
|
Cevap: Sevgili Günlüğüm Tanışmak isterdim kendileriyle. Nasıl başarabilmişler, o kadar hastalığın ve kötülüğün içinde mutlu olabilmeyi? Gerçi ben de eskisi gibi değilim artık alıştım ama yine de rahatsız ediyo. Şimdi üniversitede okuyorum ve son bi kaç ay kaldı bitmesine. Ondan sonra bi daha hemşireliğe geri dönmem diye düşünüyorum. Sonra bi de resim bölümü okumak istiyorum. Hayallerin sonu yok :) |
profili burda, belki mesajlarına bakmak istersin.. evlendi, siteye girmez oldu smileydance ASlında, hastanede değil de klinikte çalışmayı düşünebilirsin belki?? fazla ağır problemler çıkacağını sanmıyorum.. Umarım herşey istediğin gibi olur, dediğin gibi hayallerin son yok ama insan getiriyor kendi hayallerinin sonunu.. Şükür ki biz onlardan değiliz skan67 |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Aranızda İkizler burcu erkeği olan var mı? Varsa çıkışa gelsin, görülücek bi hesabım var da 2600 Şaka bi yana, sevgili günlük, bu aralar aşırı hassasım. Kullandığım hormon ilaçlarından olsa gerek... Sokakta kedi görünce bile ağlamak istiyorum. Bu yüzden doğal olarak, mr. ikizler mesajlarıma zoraki cevap verip, "canım çok sıkkın sonra konuşalım" deyip ertesi gün twitterlarda komikli momikli fotoğraf paylaşırsa dünyaları yıkarım arkadaş. Arkadaşlarımın hepsi "sana inanamıyoruz, sen erkek gibi kızdın, bu triplere giricek en son insandın." diyolar. Ben de kendime çok şaşırıyorum. Konuşmak istemediği zaman hiç zorlamazdım ben onu, sonra kendiliğinden mesaj atardı zaten. Yalan söyliceğini de zannetmiyorum yani canım sıkkın diyosa gerçekten sıkkındır, kimseyle konuşmak istemediği bi dönemdedir. Resim de paylaşsın yani, nolmuş? Niye anlayışla karşılamadımki? Çok fazla üstüne gittim ve iyice geri çekti kendini. 1 hafta sonra İstanbul'a dönücektim ve çok mutlu bi şekilde buluşucağımız günü filan kararlaştırmıştık çok önceden. Kavgadan sonra sordum buluşucak mıyız diye, bilmiyorum şuan konuşuruz dedi :( Sen de abarttığımı mı düşünüyosun yoksa sevgili günlüğüm? Eğer öyleyse söyle çünkü kaç gecedir gözüme uyku girmiyo, çok sıkıntılıyım ağla2 Hep kaybetme korkum yüzünden oluyo bunlar, aşmam lazım artık, koca kız oldum tuh788 |
Cevap: Sevgili Günlüğüm sevgili annie hall, seni teselli etmeyi, moral vermeyi çok isterdim ama malesef kaybetme korkusunu ben de yoğun bir şekilde yaşayanlardanım.sad456 ancak seni anlamakla yetiniyorum arkadaşım. ama hepimiz değişmek bu gidişe artık dur demek için burdayız. inşallah amacımıza ulaşıp ozaman biribirimize moral oluruz. herşey gönlünce olsun. not: hayatı akışına bırak..t678 |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Anlaşılmak bile yetiyo sağol arkadaşım :) O zaman ikimize gelsin bu dipnot: hayatımda bişeyin olmasına "muhtaçsam" ona asla "sahip" olamam. Onu elde edebilmek için ilk önce o olmazsa hayatım bitivericekmiş gibi düşünmemem lazım. Kendi başıma da dimdik, huzurlu ve mutlu olabilmeyi öğrenmeliyim. |
hakikaten de sevgiye en muhtaç olduğum zamanlar, en ilgisiz ve sevgisiz kaldığım ve en kimsenin ilgilenmediği zamanlar olmuştur.buna çok şahit oldum.Muhtaç olup da ilgi ihtiyacımın başkası tarafından giderildiğini hiç görmedim. başka birisine ihtiyacım olduğu zaman ve onları sık sık aradığımda onlar beni aramazlar hep arayan taraf ben olurum. ne zaman ki onlara ihtiyaç azalınca işte o zaman insanlar senin etrafında dört dönmeye başlıyorlar insanlar muhtaç kişileri değil güçlü kişileri seviyorlar. muhtaç insanı itici, güçlü insanı cazip buluyorlar. |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Kendime not: Sevilmemekten korktuğun için karşındakinin duymak isteyebileceği sözleri değil, gerçek düşüncelerini söyle. Karşındaki kişi düşüncene katılmasa bile kendinden eminliğin ve başkasına muhtaç olmayışın onu etkileyecektir. |
Cevap: Sevgili Günlüğüm evet canım ya benim de bu aralar üzerinde çalıştığım konu diyebilirim. telkinlerden sonra bazı düşüncelerimde değişiklik oldu ama uygulamakta zorlanıyorum. kaybetme korkusu gerçek düşüncelerimizi söylememize engel oluyor malesef. nefes_almak arkadaşımızın da söylediği gibi kaçan kovalanıyor o yüzdenkovalayan değil kaçan olalım. herkesin karşısında dik durmak, cesur olmak daha doğrusu kendimiz gibi olmak lazım. bence bunu başarabilirsek kendimize olan özsaygımız da artar. bu konuda bazı adımlar atmaya başlayalım ve burda paylaşalım ne dersiniz. hem cesaret vermiş oluruz birbirimize. |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Çok güzel düşünmüşsün. Kaybetme korkusu yaşayan herkes içinden ne geliyosa burda paylaşsın. Benim şuan için çok ihtiyacım var buna. 1 haftadır içimde ateş var, çok huzursuzum. Dün gece ilk defa saatlerce uyuyabildim ama görmediğim kabus kalmadı. Duygularım bu kadar yoğunken durup iyice didikliyorum, bu korkuya ne yol açıyo diye. Şey farkettim mesela, ben de olmasını istediğim çoğu özellik, kaybetmekten korktuğum adamda var. Popüler, statü sahibi, sözü geçen, yakışıklı, eğlenceli biri. Onun hayatımda olması benim değerimi yükseltiyo, o giderse sıkıcı, tekdüze, sıradan bi hayatım olucak gibi geliyo. Bu yüzden ona ihtiyacım var gibi hissediyorum. Tek sebep bu değil tabiiki ama sebeplerden biri bu bence. |
Cevap: Sevgili Günlüğüm kendinde olmasını istediğin özellikler o kaybetmekten korktugun adamdaki özellikler, eğer onu kaybedersen kendinde eksiklik ve değersizlik hissedeceksin ve mutsuz olacaksın, o özelliklere ulaşmak kendine katmak da zor geliyor en iyisi onlara sahip birisinin senin hayatında olması, bu en kolay yolu diye düşünüyor benliğin buna ihtiyaç duyuyor. inşallah sen, ben, bizim gibi kaybetme korkusu olan bunu hep ve yoğun yaşayan tüm esir güzel insanlar-bizler bu tüm özellikleri kendimize katarız ve biz VAZGEÇİLMEZ oluruz! amin |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Ağzına sağlık, kocaman bi AMİİİN. |
Cevap: Sevgili Günlüğüm benden de aminnnn y789 |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Sevgili günlük, Kullandığım ilaç beni fazlasıyla hassaslaştırdı, üzüntüden elimi kolumu kaldıramicak hale gelmiştim. Ama haftalar sonra bugün ilk defa yüzüm güldü. Sanırım sabah dinlediğim mutluluk telkinlerinin etkisi bu. İnşallah hiç bozulmaz hep böyle devam eder. Bugün Allah'ıma şükürler olsunki, olayı biraz fazla abarttığımı kabul ettim ve çok rahatladım. Adamın boşu boşuna üstüne gittim günlerce. O da kendini iyice geri çekti. Cool bi kızdım ben ya, bozmasaydım kendimi smileydance Bu gece imgeleme çalışması için kendimi hazır hissediyorum. Burdan yeterince bilgi topladıktan sonra yatağıma geçip yapıcam bunu. Telkin dinlemeye de tam gaz devam guitar |
|
eğer öyleyse, çoğu depresyonların aslında vucuttaki omega 3 eksikliğinden ileri geldiğini okumuştum ve bunu okuduktan sonra balıkyağı kullanmaya başladım. gerçekten morali yükseltiyor tavsiye ederim :) hem ilaçtan daha doğal. günlük hayatımızda mutlu olmak için hiç çaba göstermediğimiz günler telkinlerin etkisi balon gibi sönüp gidebiliyor. ama biz kürekleri çekmeye durmadan devam etmeliyiz. ama bazen daha yavaş ama bazen daha hızlı . yorulup çok da yavaşlasak durma noktasına gelmemeliyiz :) |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Hormon ilacı kullanıyorum başka bi hastalığım için. İnternette ilaçla ilgili yorumları okudum herkes aynı şeyi söylüyo. Başladığım an bu etkisini görünce pişman oldum ama kafama göre bırakırsam daha zararlı. Öyle bi durumdaydımki telkinlere bile tahammülüm kalmamıştı. Sabah yataktan kalkamıyodum. Uyuyamıyodum. Yemek yiyemiyodum. Durma noktasına gelmiştim. Annem babam olmasaydı ölmeyi bile deneyebilirdim. Şimdi şükürler olsunki çok iyiyim. Arkadaşlarım ve ailem bu konuda bana çok destek oldular, Allah razı olsun onlardan. Balık yağının faydaları say say bitmez. Aklıma düşürdün, bi kutu alıp kullanabilirim. Hem saça, cilde filan da çok iyi geliyo. |
Cevap: Sevgili Günlüğüm balık yağı süpper fikir hemen bugün alıcam blissy |
|
Cevap: Sevgili Günlüğüm kimsenin vazgeçemediği biri olmak ve onlara acı çektirmek değil varmak istediğim nokta başkasında hoşlandığımız o bizde olmasını istediğim güzel davranışlar enerjiler bizde olsun. |
Cevap: Sevgili Günlüğüm En yakın arkadaşım, inanılmaz derecede güzel bi kız. Bakan bi daha bakıyo yolda filan yürürken. Bi ortama girdiğinde hiçbişey yapmasına gerek kalmıyo birileriyle konuşmak için. Zaten herkes onunla konuşmak için can atıyo. Bunlar işin görünen yüzü. Ama ben biliyorum neler çektiğini aslında. O kadar çok belalı eski sevgilisi varki. 3 sene önce bikaç ay beraber olduğu adam bile hala mesajlar atıp rahatsız ediyo. Evli adamlar sarkıyo filan devamlı. Çok zor durumda kalıyo kızcağız. Sanırım Işık ablanın söylemek istediği buna benzer bi durumun kötü olduğu. Mehtap, seninle benim istediğimiz durum daha farklı. Vazgeçilmez olmak derken, aslında güçlü, ne istediğini bilen ve kendinden taviz vermeyen biri olmayı kastediyoruz. Karşımızdaki kişiyle düşüncelerimiz uyuşmuyo olsa bile kararlı, kaya gibi sapasağlam bi kadından kim etkilenmezki ;) |
Cevap: Sevgili Günlüğüm teşekkürler annie ;) |
|
Cevap: Sevgili Günlüğüm Sevgili günlük ne zamandır görüşmüyoruz, naber? ttli3 Havadan mıdır nedir cıvıl cıvılım bu aralar. Kendimi çok sakin ve güçlü hissediyorum. Sosyallik arttırıcı telkinin yardımıyla bir sürü etkinliğe katıldım ve yeni insanlarla tanıştım. Yakın arkadaşlarımdan da çok güzel iltifatlar alıyorum. Bazı sorunlarım olmasına rağmen "amaaan hallolur nolucak" deyip keyfimi hiiiç bozmuyorum girlhaha Bu arada telkinleri ilk dinlediğim zamanlar 4 senedir sigara içen ben mucizevi bi şekilde sigara içmemeye başlamıştım. Ama bilinçli bi şekilde değil sevincli Bi gün yolda yürürken farkettim "aa ben 1 haftadır sigara içmedim" diye. Ve 2 ay boyunca hiç içmedim, çok güzeldi. Ama telkinleri aksatmaya başlayıp kendimi bi ara çok kötü hissedince tekrar başladım. sadanim Kişisel gelişim yolculuğumun nacizane hedeflerinden biri de sigarayı bırakmak ve sağlığıma dikkat etmek olsun o halde. Hem hiç zor gelmiyo bi kere bıraktıysam bi daha niye bırakamiym ki? Bi daha yazana kadar beni unutma olur mu günlük? Öptüm smil56 |
Cevap: Sevgili Günlüğüm öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm, cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm ,pes etmeyi de. bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedim ki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayati seyredersin. öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymiş ki zaman, hep acele etmem bundan, anladım |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Annie cim sen çekirdek inanç tespiti yaptırmış mıydın? |
Cevap: Sevgili Günlüğüm Yok, yaptırmayı hiç düşünmedim nedense. |
|
|
Cevap: Sevgili Günlüğüm Sevgili günlüğüm, Kötü ve hastalıklı düşünceler beni terk etti. Onların yerine iç huzur ve neşe hoşgeldi ttli3 Dün arkadaşımla konsere gittik ve acayip eğlendik. Zıplamaktan ayaklarımız şiştiği için yolda ayakkabıları elimize alıp çıplak ayak yürümek çok güzeldi sevincli Arkadaşım "biliyo musun, bu kadar çok eğlenmemde senin katkın çok büyük" dedi. İnsanların beni sevdiğini ve benim yanımdayken iyi hissettiğini bilmek çok güzel. Bunun için binlerce kez şükür :) Gece üniversite şenliğinde dilek balonu uçurma etkinliğine katıldık bi de. Balonumu yaktım ve dileğimin gerçekleşmek üzere gökyüzündeki yıldazlara doğru uçuşunu seyrettim. Balonum gözden kaybolana dek dileğimi içimden tekrar ettim. "Onun beni sevdiğini biliyorum. Ben de onu seviyorum. Birlikte olmamıza engel olan bütün olumsuz düşüncelerim beni terk etsin. Artık kavuşalım ve çook mutlu olalım." Bunun gerçekleşiceğine eminim. İçim rahat blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:23 PM. |