Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621218-adim-adim-mutluluk-bu-da-benim-gunluk.html)

sarışınım 27-08-2012 09:31 PM

Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

günlğüm ben dün çok değişik durumlar yaşadım..hawa kararmaya yakın kendimde bir huzur yaşadım.gidip dışarda balkonda müzik dinledim ama huzur içindeyim..neyse yemek falan yedik mutfağı topladım..sonra nette geziyorum günlüğümü yazayım derken içimden bir ses ''sen neden ALLAHA DUA ETMİYORSUN''..şefkat dolu ama enerji dolu bir sesti..ben eskiden her akşam önce dua okurum sonra da dileklerimi söyler bir de yattım allah kalktım inşallah kalmazsam allah diye de dua okurdum.dua okumayınca uykum gelmezdi..işte dün ben neden hiç dua etmiyorum diye düşündüm..bir yandan da diyorum ki sanki bana işaretler verildi..bayram da başka bir ben oldum..sosyal orrtamlarda rahat oldum şok kaldım.bayramın 2.günü telefonuma 2 ilahi kaydettim ve sabah akşam dinledim..nurbanu ablayla konuşurken sürekli bana en büyük terapi dua diyordu...bunlar bir bir geldi aklıma ve halla halla diye düşündüm..odama çekildim hala o ses konuşuyor.ssenn kendini sakın değersiz görme Allahın verdiği cannı sen nasıl hor görürsün bunu yapma bütün insanlar eşittir..uyumadan önce dua etcem ama içimden önce tövbe ettim..arkadaşımı çok kıskanırdım ve yine içidmeki ses ''niye öyle davrandın o belli etmedi ama ne kadar üzüldü biliyon mu..sen şeytana uyma''ya ben size anlatamam o an ki güzel duyguları..bugün kalkınca eft++hipnoz cdsi dinledim..heralde kendimi hep tetikte hissediyorum..hep şunu da yapim bunu da yapim diye çok yordum kendimi.z point ve eft bırakcam şimdi..sadece hipnoz cd ve dua ...bugün komşularımız geldi pek rahat olamamadım ..göz teması oluyordu da pek rahat değildim..neyse buna da binlerce binlerce kez şükürler..allahım sen sadece bana değil çaresiz durumda olan herkese açık bir kapı yol göster yarabbim

nurbanu25 27-08-2012 09:44 PM

Bu farkındalıklara varman cok guzel canım...

sarışınım 27-08-2012 09:50 PM

sağol ablam yaa

sarışınım 28-08-2012 09:32 PM

günlğüm benimm..dün verdiğim karar üzerine her duyduğumu uygulamaycam kendimi bu kadar yormayacam..tabi yine SEWGİLİ MELİKE ABLAMA danışarak o kararı verrdim.abla bitanesin bitane..dün akşam uyku tutmadı enerji vardı içimde:)sonra zihnini sessisleştir ve sadeleştir dinledim..sabah da sosyal fobiye son..gün içinde tekrarladığım esmalar var.onlar sayesinde iyiyim..Allaha artık uzak değil yakın olacam..aklıma gelince değil hep dua etcem.yarın Allahhın izniyle NAMAZA başlayacam..ALLAHIM eskiden dua edince ne olur beni senin yolundan ayırma diyordum şimdi tekrar geliyorum ..şükürler olsun yarabbim..herkese yardım et Allahım

sarışınım 28-08-2012 09:35 PM

burdan nurbanu ablaya da teşekkür etmeyi bir borç bilrim..İYİKİ VARSINNN.belki farkında olmayabilrsin ama benim bu noktalara gelmeme çok yardımın oldu...bir an önce iyileş güzel ablam..tabi ben de:))

sarışınım 11-09-2012 01:12 PM

sevgili günlükcüm çoookkk uzun zaman oldu yazmayalı..zaten bundan sonra yazmam da biraz zor ...dersane başlayacak...yeni düşünceler,yeni alışkanlıklar,yeni insanlar hadi hayırlısı...iinşallah ALLAHIN İZNİYLE açılırım,sosyal bir insan olurum..Allaha yakın oldum şeytanın bana yaptıklarının farkına vardım..neden anda yaşamıyorum diyordum,neden hep yorgunluk,bitkinlik,kafa dağınıklığı asabiyet???hepsi şeytanın yaptığı şeylermiş..iradem zayıf olunca çok güzel uğraştı benle..şimdi biliyorum ki ben yalnız değilim benim rabbim var...düşüncelerimi yönetmeye çalışıyorum ve şeytanın hilelerinin farkına varıyorum ve onla mücadele ediyorum..tabi onla baş etmenin en etkili ve güzel yolu dua etmek ...gün içinde zikrettiğim esmalar var..Allahım sana şükürler olsun

heromaster 29-09-2012 09:21 PM

Gerçi bu mesaj çok eski ama ben de esmalarla duları paylaşıyorum..... Senin günlüğüde bugün forumdaki üyelere bakarken farkettim..Sanırım artık hayatın ii gidiyor...buna Sevindim...

Sevgi ve huzurla...

sarışınım 29-09-2012 09:29 PM

evet iyiye doğru gidiyor çok şükür..iyi dilekleriniz için sağolun..sevgilerle

sarışınım 01-12-2012 11:02 AM

arkadaşlar size özet geçerek iyi olma yolumda uyguladığım yöntemleri söyleyecem...2 3 aydır esma zikrediyorum 2 haftadır sadece ego ve suçluluk dinliorum..diğer telkinleri ekleyince kötü oluyoırum sadece ego ve suçluluk dinliorum ve olumsuz bütün duygularımı red etmiyorum bastırmıyorum sadece sorumluluğunu yüzde yüz üzerime alıorum...her olumsz düşünceyi oluşturan benim dünyada korku yok o korkuyu oluşturan benim ve hangi olumsuz düşünce gelmişsse diyorum bu durumu u duyguyu oluşturan benim bunun sorumluluğnu yüzde yüz üzerime alıyorum bu yüzden de ALLAHIM seni seviyorum lütefne beni affet senden özür dilerimm teşekkkür ederim yanii hoponopo yöntemii....artık anneme öfke duymuorum ya da kendime güvensizliğimin sorumluluğunu başklarına yükklemiyorum....olumsuz düşüncelerimiz ii olmamaız için hep bahane bulacak siz hep içinizden ben ii olanı hak ediyorum deyin..çekim yasasında da okursanız bu böyledir ne isterseniz hayattan o da aynısını verir.korku düşünürsünüz o da korku yaşayacaağınız durumları ortaya çıkarır..her şey bizim elimizde...tabi bunları uygulamam da kolaylık sağlayan ego ve suçluluk oldu...arkadaşlar unutun sosyal fobiyi falan biz yaratıoruz hepsini...sakın pes etmeyin..unutmayın olumsuz düşünceleri biz yaratıoruz onun sorulmluıluğunu üzerinize alın..hepinize sevgiler

sarışınım 27-04-2013 06:16 PM

sosyal fobide en son geldiğim nokta ilaç kullanmak.artık kaldıramadım yaşadıklarımı ve mücadelem de beni çok yıprattı ve cipralex diye bir ilaç kullanıyorum gayet memnnunum..herkese sevgiler:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 AM.