![]() |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Dualara başladım,olumlamalar,telkinler hepsi bir arada gidiyor.Allah'ın dualarımı kabul edeceğini biliyorum :) Şükürler olsun tüm güzelliklere :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Okudum. Umarım daha da başarılı olursun |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Desteğiniz için Teşekkürler.Başarılı olacağıma inanıyorum :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Öğrenciler için kuralar atıldı.Sabahçı olmayı çok istiyordum sabahçı oldum :) Velilerin çoğu öğleci olmak istediği için sabahçı çıkınca yüzleri değişti öcü görmüş gibilerdi ama herkes öğleci olursa sabahçı kim olacak değil mi? Okulla ilgili ilk istediğim oldu.İnşallah Allah diğer dileklerimi de kabul eder. Her şeye sonsuz kere şükürler olsun. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bugün içimde çok güzel bir huzur vardı.Okulda biraz sınıfı topladık yardımcı bayanla tanıştım falan güzel bir gün geçirdim günlükçüğüm:) Okul bitince de yemeğe gittik biraz lafladık sonra eve geldim.Dün Umudunu Kaybetmeyi izlemiştim bugünde Kadın Kokusunu izledim ikisi de çok güzel filmler:) Yarın ve pazar günü derin bir temizlik yapacağım.Akabindeki günlerde arkadaşları eve alacağım ikramlıklar, sohbetler muhabbetler misafir sonrası temizlikler ve öğrencilerin okula alışma telaşı bomba gibi bir hafta beni bekliyor anlayacağın :) Aldatmalar, kandırmacalar, hayal kırıklıkları olsa da hayat güzel be günlükçüm yaşamaya değer. Yeni planlarım var hayatla ilgili şimdilik sır ama olursa sana da anlatırım :) Her şey yolunda anlayacağın yine ayaktayım :) Telkinlere dualara devam ediyorum bu arada yola devam ediyorum :) Şükürler olsun tüm güzellikleri yaratan Allah'a.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Merhabalar günlük;Hemen sana iki günümün özetini çıkarayım dün temizlik yaptım.Çamaşır makinesinde yıkayacaklarımı ayarlarken birde baktım ki onun çorabı ve bir kıyafeti kalmış, kıyafetini temizlik bezi yaptım oh çok da iyi oldu.Çorapları da atacağım.Kıyafeti görünce biraz hüzünlendim inanır mısın? Teyzemle ve arkadaşımla bu konuyu konuştum anlatınca açılmışım.Yaralarım iyileşiyor anlayacağın eski şok hallerim yok.Bugünde mutfağı temizledim.Daha temizlik bitmedi yaaaaa çünkü arkadaşımla dışarıya çıktım yarın devam edeceğim :( Yemek yedik güldük eğlendik.Onunla otururken çok sevdiğim başka bir arkadaşım aradı.Beni seven önemseyen durumu kafama takmamam için uğraşan onca arkadaşım var ki onlar benim ailemden sonra en kıymetli hazinem :) Şükürler olsun Allah'a. Aaaa az daha unutuyordum telkinlere tekrar başladım dedim ya bu sefer listeye sosyallik artırıcıyı da ekledim ve Abdullah Beyin çekirdek inanç tespitinden sonra yolladıkları.İşe yarayacaklarını biliyorum.Değişime inanıyorum :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Merhaba günlükçüğüm, iki gündür sınıfa uyum çalışması yapıyoruz.Ağlayan öğrencim yoktu çok şükür uyum saati göz açıp kapayana kadar geçti.Yarın zümre toplantısı da var.Arkadaşlarla görüşürüz iyi gelir bana da.Ah ah günlükçüm onu özlemeye başlıyorum sanırım.Geçirdiğimiz iyi zamanlar aklıma geliyor bazen durup dururken ardından ayrılma anları,aklımla duygularım çatışıyor anlayacağın.Aklım sürekli küçücük bir rüzgarda fırtına kopardı Hatice evlenseniz daha büyük probleminiz olur diyor.Sanırım olay o da değil yalnızlık sardı etrafımı belki de hayatımda biri olsa aklıma gelmez.Ya bilmiyorum günlükçim dalgalandım işte.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ne kadar tatlı yazıyorsun duygularını, olan biteni Bunu içtenlikile söylüyorum umarım o kadar mutlu olursun ki buraya yazmaya zamanın olmaz sonradan bize uzun uzun herşeyi anlatırsın :) Sizi görmesemde kalbinizin çok güzel olduğunu düşünüyorum ve kalbi güzel insanları Allahım muhakkak duyar bence :) Kendinize çok iyi bakın |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Alıntı:
|
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Evet güzel günlükçüğüm, bugün daha yeni oturabiliyorum.Okula gittim çocukları yine okula uydurdum :)Sonra eski okuluma gittik ordaki eşyalarımı aldım.Okula gittiğimiz arkadaşımla lafladım biraz baktım ki okuldan ayrıldıktan sonra onunda yüzü gülüyor.Okuldan ayrılmak ikimize de yaramış anlayacağın :) Oradan tüm Branş öğretmenlerinin toplantısı olan zümre toplantısına katıldım.Ben sürekli buradan gitmek istiyorum diyordum ya baktım ki ne kadar çok tanıdığım arkadaşım olmuş.Buradan gitmek istemediğimi fark ettim alışmışım bağlanmışım buraya be günlük, fark etmeden sevmişim :) Artık daha bi güzel geliyor buradaki sokaklar. Bir şey çıkmazsa uzun seneler geçiririm bu okulda diye düşünüyorum.Ama biliyorsun kul kurar kader gülermiş..Kaderin benim için hazırladığı tüm güzel planlara da varım :) Bugün bir şeyi daha fark ettim ben orada burada çalışmam diye bir şey yokmuş insanın psikolojisi rahat oldukça okul ve öğrenciler her yerde aynıymış.Artık orada yapamam burada olmam diye bir şeyimde yok.Allah sağlık ve huzur versin yeter ki. Yarın arkadaşın bebeğinin bebek kınası var oraya gideceğim. Bebişe o kadar güzel bir tişörtle tayt takım aldım ki görmen lazım ya Allah bana da nasip etsin inşallah:) Dün gelen dalgalanma geçti bu arada sende annem gibi beni merak etme benim için endişelenme olur mu günlükçüm :) Allah hakkımızda her zaman hayırlısını versin inşallah.Şükürler olsun tüm güzelliklere :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Arkadaşımın bebeğinin kınasına gittim çok tatlıydı yaa.İçimdeki annelik duyguları kabardı resmen.Anne olmak istiyorum ben.. Rabbim bana da sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.Ne güzel yaratıyor Rabbim.Minikçikti çok büyümüş sıpa :) Arkadaşlarla da vakit geçirdim gözüm gönlüm açıldı gerçekten .Çok şükür Allah'ıma. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Okulda kurul toplantısı vardı çok kısa sürdü çok şaşırdım,inanamazsın neydi o avuçiçi kadar okulda iki gün süren toplantılar.Ardından da yine gezmeli bir gündü günlükçüğüm :) Arkadaşım hamileydi ya doğuma az kalmış onu görmeye gittim diğer arkadaşlarda vardı sohbet muhabbet gırla gitti.İyi ki arkadaşlar var çok şükür :) Hani diyor ya Hz.Mevlana İyi ki geçiyorsun zaman. Ya acının en derinime işlediği bir anda donsaydın. . Ya donsaydı zaman şükürler olsun iyi ki geçiyor zaman ve acılar azalıyor.Yarın misafirim olabilir kahvaltıya.Ardından bir temizlik patlattım mı süper olur her şey :) Bu arada çekim yasasına inanıyorum gerçekten Allah bozmasın yeni okulum süper:) Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.Bu arada yeni bir dua öğrendim onu da okumaya başladım geceleri uyarken telkinlere devam ediyorum.Bakalım ne olacak sonuç :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) İki gündür nedensiz ağlama krizleri geliyor. Hayırlara gelsin inşallah. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Peki duayı bizlede paylaşır mısın :D |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Dua Salavat-ı Mecule canım iş için, sıkıntıların geçmesi için.. her şey için okunabiliyor.Dua olduğu için abdestli ya da abdestsiz de okuduğun önemli değil |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ağlama hissi devam ediyor.Bol bol ağlamaklı oluyorum bu aralar |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) beyinde mutluluk için yeni bi fabrika kuruluyo veya fabrika büyütülüyo bence, banada oldu geçen ama ağlama hissi değil herşeyden bıkma hissi gibi bişeydi :) |
|
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) öyledir öyle burda küçük düşünmeye çalışıyorum ben, her insanın inişi çıkışı olucak robot değiliz o yüzden bu durumları da mutlulukla atlatırsak o fabrika kurulduğunda çok büyük bi mutluluk geliyo :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Kader, sevdiğin insan için tesadüften köprüler yaratmak demektir. Hırçın Sevgilim Filminden Hayat ne garip kimi yoktan var ediyor, kimi varı yok ediyor.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Güzel günlükçüm madem her değişimi yazıyorum buraya bu eksik kalmamalı bence..Yemek yapıyorum artık tencere yemekleri hemde :) Bamya yaptım bugün biliyor musun?Alakası yok ama yanına da mantarlı makarna yaptım. Yemek kültürümü geliştireyim bari dedim :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Önceleri başlı başına yemekler yaparsın sonraları da uyumlu menüler çıkarırsın ama her zaman uyum aranmaz ki. Her gün aynı soru bugün ne pişirsem? :D |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sweeet'im daha öncede yemek yapıyordum ama annemin tespiti severek yapmadığım için eksiklik oluyormuşş :) cidden de bazen tutmuyordu.Bu ara hep tutuyor yemekler çok şükür ilk defa yapmama rağmen bamya bile tuttu kii iyi pişmezse çok çirkin bir yemek olur..Bu arada İngilizce kursuna kesin kayıt yaptırdım.Çok sevdiğim bir dersin ek dersi denk geldi.Öğretmen olarak beni seçtiler :) Söz yükünü attım üstümden herkes artık gülümserken eskisi kadar iyi olduğumu söylüyor.Yanii her şey yolunda :) Ezginin Günlüğü - Her Şey Yolunda - YouTube |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Her işe biraz sevgi katmadan olmaz. :) İşin sırrı bu aslında. Hayat da güzelleşiyor yemekler de. Sevgiler. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Film izleme ve ağlama seansları arasında hayat devam ediyor günlükçüm. Çarşamba Hırçın Sevgilimi perşembe Cesaretin Var Mı Aşka, bugünde Her Çocuk Özeldir'i izledim.Hırçın sevgilim ve Cesaretin Var Mı Aşka'yı çok beğendim diyemem.Çünkü sevgililerine bile ble acı çektiriyorlardı sadistslik düzeyince hem de..Ama acaba ben karşımdakilere hep iyi davrandığım için mi kaybediyorum demekten de kendimi alamadım :) Sadist mi olsam azıcık ne :) şaka şaka benim hala umudum var biliyorsun.Yeni imzamı da Her çocuk özeldirden aldım.. HAYAT SANKİ BİR PAMUK ŞEKERDİR, UMUTLAR VE HAYALLER ARASINDA DÖNEN AVUCUNDA BİRİKTİR VE TADINI ÇIKAR. Ağlamalarım devam ediyor ama her ağlamadan sonra içim açılıyor. Bir de bugün rüya gördüm.Rüyamda o da vardı.İnşallah rüyam yorduğum gibi çıkar :) Şükürler olsun Yaradanın bize verdiği tüm güzelliklere.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) İngilizce kursu başladı ilk gün olduğundan sanırım biraz sıkıcı geldi. Bir şeyler öğreneceğim ama şükürler olsun :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Haticem yan odadan gelen melodileri de izle. Cesaretin var mı aşka filmi de favorilerimdendir her çocuk özeldir de muhteşem. amir Khan dan Fana yı da izle o da romantik bir film sonu çok değişik bitiyor ama. :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sweeet'im Yan Odadan Gelen Melodileri ve Fanaa'yı indirdim bu ara Behzat Ç. sardı beni.Behzat Ç. ye ara veremiyorum ara verdiğim anda ilk izleyeceğim filmler bunlar :)) Bu arada facede denk geldi.. Dua etme arzusu gelince, dua edin! Çünkü bu, duanın kabul olacağına alamettir..! ((Hz Muhammed s.a.v.)) Sanırım ilk duam kabul oldu.Şükürler olsun :))) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Telkinlere ve dualara devam ediyorum.Benim umudum var.Her şey güzel olacak :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Uzun zamandan beri elden çıkarmayı düşündüğüm ama çıkaramadığım kıyafetleri poşetledim bugün.Birkaç tanesi kaldı makineye girmesi gereken onlarda yıkanıp kurursa hepsini elden çıkaracağım.Bu aralar yeni tariflere merak saldım bol bol yemek yapıyorum yeni tarifler denemeye çalışıyorum.Bu sayede düzenli de besleniyorum iyi oluyor.Haftaya belediyede kurslara başlayacağım.İngilizce kursu tam gaz devam ediyor.Aralara geziler de serptim Günlükçüğüm hayat güzel anlayacağın.Şükürler olsun Allah'a :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Nereden nereye geldiğini biliyorum canım hayatın asla eskisi gibi olmayacak. Sen gerçek anlamda güçlüsün artık. Ve gücünü nasıl kullanabileceğni biliyorsun. Hayatın eskisinden de güzel olacak. Olmaya başladı bile, Oluyor ve öyledir. Sevgiyle, ışıkla ve umutla kal. |
Kuzum çok teşekkür ederim her zaman güç veriyorsun :) Allah her şeyi bu güzel gönlüne göre versin inşallah:) Hayatın güzel olacağına inanıyorum bende.Hem de çok inanıyorum. Eskiye göre daha çabuk atlatıyorum her şeyi şükürler olsun. Rabbim nuru hep aydınlatsın seni ve yolunu inşallah :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Çalıkuşu'nu izledim Aydan Şener ne güzel oynamış..Ağlamaktan gözlerin şişti Allah başka gam keder vermesin inşallah :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Her öğretmenin içiniz sızlatır çalıkuşum. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Merhabalar günlükçüğüm; dün doğum günümdü arkadaşlarım sürpriz yaptılar şahane bir gün geçirdim :) Çok mutlu oldum.Buraya atandığımdan beri hiç denk gelip de doğum günü kutlamamıştım.Düşüncelerim değişince cidden hayatta değişti her anlamda :) Yazmadığım zaman diliminde de biriyle görüştüm.Olmadı ama söz olayını tamamen sildiğimi fark ettim, gayet rahat gittim görüşmeye inan..Hayat yaşamak arkadaşlar her şey ama her şey güzel.Şükürler olsun Yaradana. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) :) |
|
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) selam günlükçüğüm;dün çok sevdiğim bir arkadaşımdaydım.Sohbet ederken unuttuğum çok güzel bir çalışmayı hatırladım.Dolunayda tüm olumsuz düşünceleri yazar onları yakardım.Arkadaş sadece dolunayda değil bir sorun anında da yapabileceğimi söyledi.Kağıdı ikiye bölüp bir tarafa tüm olumsuz düşünceleri bir tarafa da olumlamalarını yaz.Yazım işlemi bittikten sonrada olumsuz tarafı yak at dedi.Özellikle dolunay çalışmaları çok iyi geliyordu bu çalışmalara tekrar başlamaya karar verdim.Veee hayata, aldığımız nefese şükürler olsun :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bugün Kendimi Tanıyorum programını izledim.İletişimle ilgili olarak iletişim kurallarını bilmek çok güzel fakat bir doğruyu pat pat kütük gibi söylediğin zaman ilişkiye emek verilmediğini ve iletişim kurallarını bilmenin hiçbir öneminin olmadığını söyledi. Bunu biliyorum ama Polat Doğru'dan duymak nedense bana tokat gibi geldi vee anında jeton yerine yerleşti :) Haklı tüm kuralları biliyorum özellikle çocuklarla iletişim kurarken çok dikkatliyim.Bunun yanında bu güzelliği aileme ve ilişkilerime yansıtmıyorum.Dürüst olmak elbette önemli dürüst olmak adına da pat pat her şeyii dilli düdük gibi söylemeye ne gerek.Polat Doğru' ya çok teşekkür ediyorum.Bunun fark edebilmemi sağlayan Rabbime şükürler olsun :) Sevgiyle :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ve evraka :) Buldum günlükçüm buldum. Ben ne zaman tam olarak büyümeyi reddettiğimi buldum.Annemin benden önceki kardeşimlerimi kaybetmesinin yanı sıra ben ilk aşk deneyimimde çok başarısız oldum ve kendimi suçladım.Durum böyle olunca da ben tamamen büyümeyi reddettim çünkü büyümek bana aşk acısı getirecekti. Abdullah Beyin verdiği kardeşlerimi onurlandırma sözleri de o yüzden kısmen işe yaramıyordu.Ne kadar ilk aşkımı affettim desem de kendimi affedemediğim için işler hep sarpa sarıyordu ve ben büyümemeye takılıp kalmıştım.Geçen sene telkinleri dinlemeye başlamamla birlikte kilo almaya başladım kii, ben büyümeyi tam olarak reddetiğim zamandan beri hiç kilo almamıştım.Artık vücudum yaşımın gerektirdiği şekilde bir kadın vücuduna benziyor.Geçen yeni ay günüde facede onu ekledim. Onu eklememle bendeki taşlar daha iyi oturdu.Çünkü o isteğimi kabul edince onun beni affettiğini ve hayatını en iyi şekilde yaşadığını fark ettim.Kendimi de affettim.Bugündee bunu fark etmeme çıktı diye düşündüğüm bir rüya gördüm şükürler olsun..Gerçek anlamda şuan içim çok rahat şükürler olsun Rabbime.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:23 AM. |