![]() |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Dün kendimle ilgili problemin asıl çıkış noktasını bulduğumu yazmıştım ya günlüğüm sana.Yazdıktan bilgisayımda benim işime yarayacak bir word dosyası buldum.Meğerse bilinç altım sorunu cevabını çok önceden bulmuş.Yazıda Seda Diker'in bir yazısını gördüm ve yazıyı okuduktan sonra ona ait videoları izledim.Kadının konuşmaları harika kitabını da mutlaka okuyacağım.İçimizde bulunan korkulardan tutunda egoyu törpüleme işine kadar her şeyi söylüyor.Çekirdek inanç telkinlerine tabi ki devam ediyorum ama eksikliklerimi bu aralar çok daha rahat görebiliyorum farkındalığım arttı sanki olaylara karşı..Şükürler olsun farkındalığımıza ve hayatımızda güzel olan her şeye. Şükürler olsun Allah'ım.. Sevgiyle |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Az önce "Mucizeyi Kadınlar Yaratır"ı ve "Ödünç Sevgili"yi izledim.Kadınlık hem zor hem de harika bir şeymiş. Doğum yapabilen, istediği şeyi istediği şekilde yapan, güçsüzün altını sessizce güçle dolduran ve bunu çaktırmayan ne güzel insanlarız ya. Çok şükür Allah'a |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Günlükçüm, az önce 2014 hedeflerimi belirledim. Son günlerde istediklerim oluyor ardı ardına çok şükür :)) İsterken bir kaç şeyi atlamışım tam istediğim şekilde olmadı ama inançla her şeyin üstesinden geliniyormuş bir kez daha fark ettim. Şu ara isteklerimi ve hayallerimi atlamadan yazıyorum.Bir de telkinlere kısa bir ara vermiştim tekrar başladım.Yeni olumlamalar oluşturdum onları tekrarlıyorum.Her şey çok güzel biliyorum.Şükürler olsun tüm güzellikleri veren Rabb'ime.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Yusuf ile Züleyha'yı okuyorum.Aşka varabilmek için egodan vazgeçip kendinden öte bir sen yaratmalıymış. Bu arada yeni olumlamamın ilk günü ve telkinlerin 3. günü İçimizdeki güç için Rabb'ime şükürler olsun. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Telkinlerimin 4. olumlamamın 2. günü bugün :) Ve bugün; Farkındalığımın artmasını seçiyorum. Allah'a şükürler olsun.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Telkinlerin 5. olumlamaların 3. günü günlükçüm.Dün evde değilimdim mp3üm ve olumlama kağıdım evde kaldığı için yapamadım bir şey.. Bu arada manyak mı bu kız neden sürekli yazıyor diye düşünme günlükçüm emi. Şimdi farklı bir olumlama deniyorum ya merak ediyorum değişimin boyutunu.Sevildiğini biliyorsun.Allah'a emanet. Şükürler olsun farkındalığımıza, yaşamımıza ve yaşamın içindeki tüm güzelliklere.Teşekkürler Allah'ım. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Günlükçüm yine ben biliyorum bıktın benden :) Her gün her gün ne bu yaa diyorsun biliyorum. Telkinlerime gelince 7. gündeyim bugün. Olumlamalarda 5. gün..Akşama olumlama yapamayacağım için şimdiden yapıyorum.Yarında Yeni ay var. Yeni ay meditasyonu yapacağım.Dilek dileyeceğim, dileklerimi yazacağım. Rabbimin yeni yılda tüm dileklerimizi kabul etmesi dileğiyle günlükçüm. Bu arada Aykut ve Esra derki: Her yeni gün, 10 dakika sükür egzersizi, Bütün hayatını farklı kılacak. Şükür egzersizi iyi fikir bence günlükçüğüm.Dini anlamda da hayatımızı güzelleştirecek bir egzersiz. Yapılacaklarımızın arasına şükür egzersizi hızla girdi :) Mutlu yıllar günlükçüm.Sevgiyle kal.Sevildiği biliyorsun.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bu sabah çok güzel bir rüya gördüm ve yorumu harikaydı günlükçüm.Yeni yılın ilk günü harika bir başlangıç yaptım anlayacağın :) Rüyam gerçekleşince sana da söyleyeceğim.Bununla ilgili de yeni ay dileği tuttum.Bu sene süper bir yıl olacak biliyorum. Telkinlerde 8 olumlamalarda 6. günüm biliyorsun.Hedef 21 dileğimin gerçekleşmeye başladığını biliyorum çünkü benim işim Allah'a kaldı yani emin ellerde :) Sevildiğini biliyorsun cancazım. Çok şükür Rabb'imin verdiği her şeye günlükçüm.Hep birlikte Allah'a emanet olalım. Sevgiyle kal.İyi geceler :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Çok sevgili kendim zaman zaman senle didişiyoruz çünkü zaman zaman ben egolarıma yenik düşüyorum.Şu andan itibaren senin bir anlaşma imzalamayı talep ediyorum.Bu anlaşma arasında uyum olacak çünkü artık ben egolarımdan vazgeçiyorum sende benle uyumlu ol lütfen :) Kendimi sevmeyi seçiyorum.Bedenim ve ruhumun bir bütün olmasını seçiyorum. Telkinlere ve olumlamalara devam, yazmaya devam sonuçta söz uçar yazı iki cihanda :) Şükürler olsun Rabb'ime |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sevgili kendim; bugün 'Dogville ' filmiyle resmen sarsıldım.İlk başta sıkıcı gibiydi ama ne enteresan filmmiş ya. Hele baba kızın bir konuşması var akıllara zarardı.Kız babasının kibirli olması nedeniyle evden kaçmış ama babası kıza dedi ki:başkalarını sürekli affetmek kibirin en büyüğüdür.Doğru bazen başkalarını sürekli affetme ve kendini affedememe kendinden bir şeyler götürüyor.Bunun yanında kendini affetsen de sürekli affedince, insan kendini güçlü ve baskın hissediyor. Merhametin fazlası da zararmış gördün mü? Her şey dozunda güzel :) Olumalamalara ve çekirdek inanç telkinlerine devam ediyorum biliyorsun. Telkinlerde 13e geldim, Olumlamalar 11de.Nadasa 8 gün kaldı.Faydasını göreceğime eminim. Sevgili kendim seni çok sevdiğimi biliyorsun anlaşmamız hala geçerli ve de bu anlaşmaya uyuyorum.Allah'a emanet. Tüm güzellikleri veren Rabb'ime şükürler olsun. Sevgiyle kal :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bu ara velilerle aramızda problem var.Bugün biri cuma günü çocuğunuhem okula getirmedi hem de çocuğun gelmediği günün pastörize sütü istiyor.Herkesin bir tane süt alma hakkının olduğu belirttim. Pastörize olan sütün raf ömrünün kısa olduğunu bu yüzden de kalan sütlerin atıldığını söyledim veli bana mısın demiyor.Bir süt 50 kuruş arkadaş ya bununda çirkefliği yapılır mı?Maddi durumu yerinde olmayan bir veli olsa helali hoş olsun kutusuyla kendim alır veririm.Altında arabayla özel geliyor çocuk her gün. İnsanlar bir değişik bu ara.. Ne oluyor anlamıyorum bu ara yaa..Gerginim desem gergin de değilim neden bu ara üst üste geldi her şey :( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sorunun nedeni buldum çok şükür.Ve hemen bir olumlama yaptım. Ben değerliyim kendime saygı duyuyorum Kendimi seviyorum Kendimi olduğum gibi seviyorum. Tüm bu güzelliklerle beni yarattığı için Rabb'ime şükrediyorum.Şükür olsun Bugün uzun zamandır aramadığım bir dostum aradı ve görüştük.Çok ihtiyacım varmışş onunla konuşmaya şükürler olsun iyi ki aradı beni.Onunla sohbet ederken unuttuğum şeyleri hatırladım kendimi ihmal etmişim bu ara hem de çok :( Farkındalığımı arttırdığı için arkadaşıma sonsuz teşekkür ediyorum. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bugün yeni hayatımın ilk günü.Evren benim mutluluğum için çalışır.Huzurlu, afiyetli ve uyumlu bir hayatım var.Şükürler olsun |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Kendime değer veriyorum Kendimi seviyorum Kendime saygı duyuyorum İstediklerimi almak için harekete geçiyorum Ben cesurum Allah'a şükürler olsun |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) *Kendime değer veriyorum Kendimi seviyorum Kendime saygı duyuyorum İstediklerimi almak için harekete geçiyorum Ben cesurum Allah'a şükürler olsun* |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sevgili kendim sevildiğini ve değerli olduğunu biliyorsun.Bugün Seda Diker'in Aslında Giden Erkek Yoktur kitabını bitirdim.Orada kök korkuların ve çekirdek inançların Allah'a tam olarak teslim olmamaktan kaynaklandığı yazılıydı.Önce tuhaf geldi çünkü ben her zaman inançlı bir insan olmuşumdur. Fakat danışan hikayelerinde fark ettim ki insan istediği şey olmayınca ister istemez kendini kötü hissediyor.Üstelik doğum anında Allah'ın rahmetinden ve koruyuculuğundan ayrı kalmakta korku yaratıyormuş üzerimizde. Bende çekirdek inançlarından ve kök korkularından tamamen sıyrılmaya çalışan bir insan olarak şuandan itibaren; Allah'a tam olarak teslim olmaya niyet ediyorum. Rabbim benimle,her zaman beni koruyor ve bana şah damarından daha yakın.Şükür olsun. ki İslamiyetin kelime anlamı da TESLİMİYETtir. Seygiyle kal kalbim, duygularım,zihnim, ruhum, duygularım, bütünüm ve her şeyim. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) İki gün önce uyku ile uyanıklık arasında bir ses bana kızıyordu. Sese kulak verince sesin kendime ait olduğunu fark ettim.Üstümde korkma ya da ürkme yoktu. Tamamen bilinç altımdan gelme seslerdi sanki. Bunun üzerine odamın yerini değiştirmeye karar verdim çünkü 1. dönemin başından beri hiç odamda yatmadım hala salonda yatıyordum.Bugün yeni odamın ilk günü ve yeni bir enerji değişimi biliyorum. 2 senedir çok şey değişti hayatımda en iyi şeyde artık sorumluluklarımı tamamen üstleniyorum.Eski kızgınlıklarım ve kırgınlıklarım bitti artık.Beni üzen olaylardaki yaşam derslerini daha iyi algılıyorum. Bunu fark edebilmemi sağlayan iç sesimi seviyorum.İnşallah en yakın zamanda barışırız :)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ne zaman sıkılsam son zamanlarda bunu dinliyorum.Öyle rahatlatıyor ki; https://www.youtube.com/watch?v=mCegEo1FYF4 Güneşim olsun hep gönlümde. Şükür olsun Rabbime.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Son günlerde ağlama krizleri tutuyor.Neden böyle oluyor bilmiyorum. Çünkü ilk çekirdek inanç çalışmalarına başladığım zaman bile ağlama olmamıştı. Duygusalımdır ama uzun zamandır izlediğim filmler dışında bir şeye ağlamamıştım. İçim açılıyor açılmasına ama ağlamanın neden kaynaklandığını bilemedim :( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) çekirdek inanç çalışmaları ne demek :S |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sürekli "geçmişi" düşünmek, olumsuz geçmiş anılara dönmek, fırsatları yok eder bereketi tıkarmış. Bugün geçmişi sevgiyle serbest bırakıyorum.Emin adımlarla bu güne bakıyorum.Ve oldu Şükürler olsun |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) yolun açık olsun güzel dileklerim seninle... |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Çok ama çok teşekkür ediyorum Kutayhun.Bir daha olmaz sanmıştım ama bir anda geçmiş tekrardan beliriverdi.Desteğinize ihtiyacım olan bir dönemdeyim.Desteğin için çok teşekkür ederim.İyi ki varsın.Sevgiyle kal |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) yolun ve yolunuz açık olsun güzellik isteyen güzel yollarda olur allaha hep güven tam güven :) |
Re: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Kendime 30 günlük bir plan hazırladım 3 gündür gerekli olumlamalar ve oluşan tıkanıklar hakkında çalışıyorum.Dün bir toplantıya katıldım. Gitsem mi gitmesem mi derken madem yeniden değişime ve gelişime açılıyorum bu da bir adım olsun dedim ilk önce ayaklarım geri geri adım atsa da, ortaya fikir atmak başkalarının fikirlerini dinlemek iyi geldi.Böylece de biraz kendi kabuğumdan sıyrılmış oldum.Ders kurs derken içime kaçmışım yahu.Yeniden düzenlemelere ve ataleti atmaya başlmanın tam zamanı. Kutayhun'un da dediği gibi Kendime açık ve aydınlık bir yol çekiyorum.Ve oldu.ŞÜKÜRLER OLSUN |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) 30 günlük planımın 8. günündeyim. Allah'a çok şükür her şey yolunda. Bol bol olumlama yapıyorum.Bu arada dünden itibaren yeni bir telkin listesi oluşturdum ve 30 gün boyunca dinlemeye niyet ettim. Yeni ay enerjisiyle bir niyet ve istek listesi oluşturdum. Rabbim'in rahmetiyle gerçek olacağını biliyorum.ŞÜKÜRLER OLSUN. Bu arada geçmişe yönelik bir şey aklıma düştü demiştim ya bir kaç seferdir denk geliyor neredeyse aynı şeyleri aynı anda dinleyip facebooka atıyoruz.Bazende rüyalarıma giriyor.Neler oluyor anlamıyorum.Bunda da vardır öğrenmem gereken bir hayır. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Şu anın tamamen farkındayım.Şu anda tüm duyularım açık.Sonsuzluğun enerjisinin hayatıma aktığını hissediyorum.ŞÜKÜRLER OLSUN. 30 günlük planımı biraz genişlettim bir kaç gün daha ekledim.Ve tam tamına 10 gündeyim.Çocuklar gibi okuldan eve dönünce çalışmaya dalıyorum.Çok şükür :) Son bir kaç gündür de içime döndüm biraz ne istiyorum.Gerçekten istiyor muyum yoksa egonun gurur oyunumu?Sık sık peki neden bu? sorusunu soruyorum önce verecek cevabım yok gibiydi ama şimdi iyiyim cevap vermede.Bir de Sedona ve Eft yöntemlerini öğrenmeye niyet ediyorum.Vee Cansuyu Ablamın da dediği gibi benim hazır olduğum her şeyde bana hazır biliyorum.ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Haticem sen böyle çabaladığın sürece her günün bir öncekinden iyi olacak ki. Başka bir ihtimal yok. Seni seviyorum ve her zaman yanındayım. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Tatlım çok teşekkür ediyorum.Bende seni seviyorum.İyi ki varsın iyi ki arkadaşımsın :) Siteye üye olduğumdan beri hiç desteğini esirgemedin sana çok ama çok minnettarım.Hep sevgi huzur ve uyumla dolu olsun inşallah günlerin :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Yeni bir hayat istemenin getirdiği her zorluğun, her problemin, bazen kısır döngüye dönüşen sorunlar silsilesinin sebebi, içimde dışımda, hücrelerimde ve dna sarmallarımda, geçmiş yaşamlardan gelen, atalarımdan aktarılan her ne ise, evet bunun tüm sorumlusu benim, kabul ediyorum ve bu her ne ise ondan arınmayı, onu sonsuza kadar silmeyi seçiyorum.Ve oldu.ŞÜKÜRLER OLSUN.. Bu günün en güzel sözü benim için.Vee tamamen alıntı :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Her şey yolunda.Her şey benim en yüksek hayrıma çalışır. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ben daima doğru yerde zamanda doğru yerde olurum. Var olan sınırsız imkanlara tamamen açığım ve fırsatlar kendiliğinden oluştuğunda bunları kullanarak harekete geçmeye hazırım. Ve oldu.ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Cancağızım sana yazmayalı ne kadar çok zaman geçmiş :( Bu arada ben eft'ye başladım.Eft'ye başlamamla korkular gün yüzüne çıktı. Korkularım ortaya çıktığı zamanlarda eft yapamasam da -korkuma,değersizlik hissime ya da güvensizliğime rağmen(sıkıntı neyse) kendimi derinden seviyor onaylıyor ve kabul ediyorum.- diyorum.Çok rahatım bu aralar ama evdeki işlerde ertelemeyi çok yapıyorum, türlü yetişemiyorum eve.Fazla rahat oldum galiba :( Tüm bunlarla birlikte kendime dikkat etmeye çalışıyorum.Okul, kurs, 23 Nisan çalışmaları derken çok yoruldum bu hafta sonu arkadaşımla bir kaçalım kız kıza takılalım dedik.Buraya çok yakın deniz kenarı bir yerden bir oda tuttuk. Yola çıkacağız inşallah. Yolumu aydınlatan,bana ışık olan, bana yol gösteren her şeyi ve herkesi karşıma çıkardığı için Allah'a şükürler olsun.Rabbim aldığım her nefesin farkında olmamı nasip etsin :)Sevgiyle kal |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) İmrendim kuzum benim yerime de eğlenin, dinlenin. Kocaman öpüyorum. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Kuzucum sen de gel hadi :) Birlikte gezer eğleniriz :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) hatice senin bu sitedeki varolluşun çok güzel iyi ki varsın senin her zaman sağlıklı neşeli ve huzurlu olmanı seçiyorum.... iyi ki varsın umarım daha da güzel başarılara sahip olursun... sevgiyle kal seni canı gönülden çok seviyoruz.... |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Alıntı:
Umarım hepimizin başarıları, iyileşmeleri ve gelişmeleri daim olur.Ki gelişimi sürekli olanlardan biri de senin.Bütünün de seninde hayrına olan çok ama çok güzel yerlerde olmanı dilerim. Sevgiyle kal.Yazan yüreğine kalemine sağlık :)Biz de seni çok seviyoruz |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Değişimi kabul ediyorum Geleni kabule geçiyorum Biten her şeyin içindeki hayrı görüyorum Ve oldu ŞÜKÜRLER OLSUN |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sanki şuan bir seyir tepesindeyim.Gökte dolunay, aşağıda şehrin tüm ışıkları, içimde huzur.İçim mutlu dışım mutlu.Bu ara çok hayal kuruyorum hatta inanıyorum bu hayallere. *Kendimi özgürce ifade etmekten mutluyum. *İnsanlarla iletişimim mükemmel. *Duymayı seviyorum. *Kendime güveniyorum ve bunu etrafıma yayıyorum. *Kendimle iletişimim sağlıklı. Yani her şey yolunda ve olması gerektiği gibi şükürler olsun. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Çekim yasasını bile kendi lehime çalıştırmayı başardım.Geçen ay istediğim nar çiçeği çeketi hafta sonu yakın arkadaşım gösterdi ve aldım.Bugün de Anneler günü töreninde giydim.Gerçekten çok hoşuma gitti Mutluyum, huzurluyum dengedeyim.Şükürler olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 AM. |