![]() |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Hayata farklı bir yerden bakmaya başladım:))) Artık farklı dileklerim var ve dileğimin gerçekleşmesi için onu serbest bırakıyorum:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Kafam ve duygularım karmakarışık:((( Bu da geçecek biliyorum.Şükürler olsun Rabime. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Erteleme alışkanlığım bazen geri geliyor :((( Çekirdek inanç çalışmalarına ara vermiştim.Bugün itibarı ile tekrar dinlemeye başlayacağım.Faydası olacağına eminim::) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Hayat her zaman güzel kımıltılara gebe:)) İnşallah Rabbim her zaman iyi insanlarla karşılaştırır :))) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) evet evet bu erteleme alışkanlıgının geri geldiginin bende farkındayım telkini sonsuza kadarmı dinlicez yoksa ya |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Alıntı:
:)))) 26 yılın alışkanlığı ama ceko_25.Gitmesi zor oluyo bazen.Eski alışkanlıklar aklımı çelmek için baya çaba sarfediyor. Bu savaşı ben kazanacağım ama inanıyorum :))) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) kesinlikle aynı fikir ayrıca savaşı çoktan bitmiş sayıyorum son çırpınışları |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) bide mesela bloke etmeye çalıştıgım bi düşünce geri gelmeye başladıgında resmen bilinçaltıma küfür ediyorum sahibinin köpeginin azarlaması gibi bi duruma benzetiyorum bunu çok yanlış mı bu yaptıgım |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Valla ben konuda çok bilgi sahibi değilim ama bilinç altına küfretmek değilde bilinç altındaki düşünceleri tamamen kabul edip bunu defalarca kendine tekrar edip, ardında da bu konuda olumlama yapmak gerekiyor.Bilinç altınla savaşma be ceko_25 bırak şu hayat denen kısa döngüde o da bir rahata ersin:))) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) peki güzeldi |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bugün Öğretmenler günüydü. Öğretmenevine okuldan arkadaşlarla eğlenmeye gittik.Eskiden dansa kalktığımda nasıl görünüyorum acaba diye çok merak ediyordum.Telkinlerin güzel etkisi olsa gerek bu eğlencede gayet rahattım.Arkadaşlarda çok olumlu dönütler verdi.Telkinleri seviyorum.Şükürler olsun :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Kurban rolünü bırakıyorum.Büyümeyi ve olgunlaşmayı seçiyorum.Böylece yaşamımı güven ve huzurla sürdürüyorum:))) |
Olumlama kutuma ekliyorum , paylasim icin tesekkurler canimcimy789 |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ne demek Azraist ekle tabi:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sevgili günlükçüm bugün ego, suçluluk ve koruma kalkanı dinlemeye başladım vee en az 1 hafta dinleyeceğim bu telkinleri |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sevginin Kökleri kitabını okuyorum.Bu kitabı okurken geçmişe ait sadece ablam ve abimden ağırlıklar getirmediğimi fark ettim.Halalarımı da saygıyla onurlandırmam gerektiğini gördüm.Ölsede herkes aile dizilimine ait herkes sevgiyi ve saygıyı hak ediyor.Artık geçmişten getirdiğim yükleri bırakmaya hazırım şükürler olsun Rabbime:) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Aşık oldum evet yanlış duymadın günlükçüğüm aşık oldum.O ne hissediyor bilmiyorum ama :( Tek bildiğim onu görünce havalara uçtuğum, beni ona doğru iten bir enerjinin var olduğu .. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 956k çok sevindimmmm.Bu heyecanı yaşamak bile çok güzell,umarım herşey tam istediğin gibi olur. y789 |
|
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) sabırlıyım, mutluyum, her zaman gülümsüyorum ve nezaketimi koruyorum şükürler olsun.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Çok güzel inşallah banada bu günler yakındır...:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bence sen de bugünlere çok yakınsın sevgili Heromaster:)) Bugünlere uzak olan insan bu kadar çok şey araştırıp uygulamaz.Çok kaldı inan:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Teşekkürler....:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır. Ahmet Şerif İzgören'in kitabı çok sevdim okula giderken serviste okuduğum halde kitabın yarısından fazlasını okudum muhteşem bir kitap:) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) o adamın bi kitabınıda ben okumaktayım hem eglenceli hem kolay anlaşılır bizim insanımızın anlıca gibi |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Yeni başladığım kitabın adı Mükemmel Olmamanın Hediyeleri.Kitabı alırken kapaktaki yazı çok hoşuma gitmişti. OLMANIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KİŞİYİ BIRAKIN, OLDUĞUNUZ KİŞİYİ KUCAKLAYIN. BÜTÜN KALBİNLE YAŞAMANIN REHBERİ :) Şükürler olsun mükemmel değilim :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) youtubede videoları var çok ilginç bi adam izlemelisin |
|
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) İçimdeki aşkı ve sevgiyi seviyorum bunun yanında içimdeki aşkın gerçekleri öğrenmemi engellediğini fark ettim vee karar verdim. Hayatıma büyümüş ve olgunlaşmış, sorumluluklarının bilincinde, duygusal olgunluğa erimiş tam bir bireyin girmesini çekiyorum. Artık anladım ben büyürsem ve olgunlaşırsam karşıma büyümüş ve olgunlaşmış bireyler girecek.Büyümeyi ve olgunlaşmayı seçiyorum.Böylece hayatımı huzurla ve güvenle sürdürüyorum. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bugün yeni ay beyaz bir kağıda dileğimi yazdım.Dileğimin gerçekleşmesini istiyorum. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Hayat karşıma daima güzel ve hayırlı şeyler çıkarıyor.Kendimi hayatın akışına bırakmayı seçiyorum.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Kendi üzerimde çalışmam bir amaç değil, yaşam boyu devam eden bir süreçtir. Bu süreçten haz duymayı seçiyorum...:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Birkaç gündür gerçek anlamda büyüdüğümü hissediyorum ve çok mutluyum:)) Allah'ım sana şükürler olsun:))) Mutluluk,aşk, sevgi, bolluk ve bereket her geçen saniye artarak hayatımı güzelleştiriyor.Şükürler olsun |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) actionsmile Senin adina cok sevindim sevgili Hatice... Devamini dilerim... |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Azraistcim çok teşekkür ederim :)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Kendi özümle tamamlanmaya niyet ediyorum.Karşıma çıkan insanlarında tam olmasını seçiyorum |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) SEVGİLİ GÜNLÜĞÜM; Eski sevgilim, ilk aşkım ,hayatımın anlamı dediğim insan; bir arkadaşımla hatta ortak arkadaşımızla nişanlanma ve evlenme yolunda adım atıyor.Facede fotolarını gördüm.Benim yerimde tanıdık bir sima.Şaşkınlıkla muhasebe arasında bir ilk tepki.Hatice o köprünün altından çok sular geçmedi mi diyeceksin evet geçti.Eski sevgililerimi başkalarıyla da gördüm evet ama o ilkti ya içim buruldu biraz..Bu dünün yorumu BUGÜN şunu anladım insan yaşadıklarına değil yaşamadıklarına pişman oluyor sonuna kadar gidebilseydim eğer içimde burkulma olmayacaktı evet bizde Cansuyu'nun dediği gibi doku uyuşmazlığı vardı fakat ben sonuna kadar gidemedim.Korktum; kendimden, ondan, sevmekten ve büyümekten..Evet yağmurlar çoktu ilişkimizde.Ben sabredip göremedim; sonunda gökkuşağı ya da gökgürültülü bir sağnak vardı belki de.Velhasıl sabredip görmek lazım.Vazgeçip korkup kaçmak değil. Vee artık yeni aşk filizlenmelerimi sulayıp büyütmeyi seçiyorum.Gökkuşağını onunla karşılamak istiyorum. Şükürler olsun. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Eckhart Tolle '' Kaybı Kabulleniş '' ( Türkçe ) - YouTube Her günün bitiminde birşeyler öğreniyorsan Ömrün sana vazgeçilmez dostlar kazandırıyorsa Sabaha gülerek açabiliyorsan gözlerini Büyüdüğüne üzülme! Mutlak göçe bir adım daha yaklaşmışsın Olsun ne önemi var Geride kalacaklara Baktıklarında gülümseyebilecekleri Seni sevgiyle yad edebilecekleri Bir tek fotoğraf bile bırakabilmişsen Ve yüzündeki gülüşü doyasıya yaşayabilmişsen Büyüdüğüne üzülme! Bırak, günler sende iz bıraksın Bırak, çizgilerin ve akların artsın Yeter ki; yarın dünü aratmasın Büyüdüğüne üzülme! Çünkü varsın İyi ki varsın..... Aydın Şahin |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ne güzel video ve şiir Cansuyu paylaşan yüreğine sağlık :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) SONUNA KADAR GİDEBİLSEYDİM EĞER.... emin ol Hatice; SON ZATEN ARTIK GİDEMEDİĞİN NOKTADIR... cansuyu :) yaşanacak ötesi kalmayan herşeyin sonuna kadar gidilmiştir.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:15 AM. |