![]() |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü yaa alınmanı istemiyorum. Tamam suçluyum. ağla2 |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü şaka yaptım alınmadım ama doğru bi tespit değildismil56 |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü tespiti yapanda ben değildim. :) Denerim kelimesi daha çok kurban dilini kullananlar kullanıyormuş neyse boşverr y789 |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü kimler kullanıyormuş girlhahagirlhahagirlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü suçluluk duygusuyla yetiştirilen bir kişi zamanla kurban dilini kullanır ve kurban dilini kullanan kişide en çok keşke,isterdim denerim kelimelerini kullanır. suçluluk duygusunun ardında başarı korkusu yatar. Bu korkuda kişiyi yetersiz ve kompleksli hissettirir. Neyseki suçluluk duygusundan kurtulmanızı sağlayacak çalışmamda var. Hadi yine iyisiniz smil56 |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü y789neymiş bizimlede paylaş çalışmanı bu kriterler bana uyuyor gibi |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü şimdi değil. Ana çalışmamın içinde bulunuyor. Sende herkes gibi beklemek zorundasın. Cuma gününede konuları yetiştirir, ana çalışmayı forumda paylaşırım |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü bekliyorum o halde :) bu arada sana söylediğim şeyi paylaştım kalbim duracak nerdeyse girlhahagirlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü o heyecan nasıldır bilirim. :zpzp: Cesaretinden dolayı seni tebrik ederim alk78 |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü teşekkür ederim y789 karşılık gelmezse o zaman görcem ben asıl heyecanısmil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:36 AM. |