![]() |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü insan aşık olunca herkes kendisi gibi aşık olsun istiyor bu kadar müthiş bir duyguyu herkes tatsın, delirsin, abuk subuk yaşasın istiyor girlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü her aptal aşığın yaptığı hatayı yapma sonuçta sevdiğin kişi sevildiğini bilmeden yaşıyor. Hem gelişmelerin çok iyi faceden ekle ya bu o kadar da büyütülecek birşey değil. Ama duygularını belli etmeye çalış. Onu gördüğünde gözlerinin içine bak etkilemeye çalış bakışlarınla hafif gül sempatik durursun. Gözlerine öyle bir bak ki sevdiğin erkek lan bu kız beni seviyor diye triplere girsin esmil56 |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü ayyy utandım şimdi y789 triplere girerse kaçmazmı bykuş sonra el elde baş başta kalmıyım sorarım hesabını girlhahagirlhahagirlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü yok sanmam.. sen daha iyisini bilirsin. sen ona onu sevdiğini hissettirirsen seninle daha yakından ilgilenicektir. Kendine güveniyorsan onu elde edebilirsin. İşte bu kadar basit. Tabii herşey sende bitiyor 12389 |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü bilmiyorumki hep kuzenm yüzünden sakın belli etme diye beynimi yiyor sevincli şimdi biz kulüpçe bi yemek düzenledik bizimkide başkan olduğu için beni aradı dediki akşam ben senin yurdun oraya gelecem bi arkadşın yanına birlikte gidelim olmazsa dedi bende olur dedim restoranta birlikte gittik fazla konuşmadık ama biraz iştee neyse bende zaten heyecan tavan yapmış durumda bugünde toplantı vardı yine. sınıfı bulamayız diye girişte bekliyormuş ben leylaa gibi dolaştığımdan farkedemedim peşimden gelip seslendi birlikte sınıfa gittik sonra o döndü geri. toplantı başladğında da hep bana bakarak anlattı konuyu y789 ay bi utandım bi utandım anlatamam napacağımı şaşırdım şöyle filmlerdeki gibi bi bakış atıyım dedim gülesim geldi hahahahaha kendi kendimi doldurmak istemiyorum o yüzden şimdilik eklemicem yarın türkiyeye gidiyorum bir hafta sonra döncem kısmetse o zaman ondan hayr çıkmazsa ben ekliyim diyorum inşallah saçmalamıyorum girlhaha |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü hee onun seni face'den eklemesini bekliyorsun anladım. Onu eklemek için bir hafta beklemene gerek yok ki ekle gitsin. Bence o da senden hoşlanıyordur. Yoksa neden konuyu anlatırken sürekli sana baksın ki düşün. Bence en kötü ihtimal senden etkilenmiştir. En kötü ihtimalin bile çok iyi sen düşün artık smil56 |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü yaa ne biliiym ben şimdi eklerim kabul eder dee türkiyede bizim evde nete giremem ben kolay kolay fırsat bulup şimdi türkiyeden gelince ekliiym ben çevrimiçide olayım belki hemen konuşmaya başlarız şimdi eklersem bu kız çevrimdışı oluyor demesin :D ya da ben çok ince düşünüyorum amaaaaann |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü aynen sen çok ince düşünüyorsun. Sevgiyle Kal |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü teşekkürler bykuş smil56 |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü telkinleri dinlemeye devam ediyorum azimle o abartılı iştahım biraz azaldı, eskiden insanlarla tanışmazdım yani ilk olarak ben x demezdim ve de elimi önce ben uzatmazdım bugün ders çıkışında kızın birisi selam verdi konuştuk biraz ilk defa ben kendimi tanıttım, daha çok konuştum , ayrılırkende istem dışı refleks gibi elimi uzatıp çok memnun oldum tanıştığımıza tekrar görüşmek üzere dedim. dedimdee ben ben değildim o an bi kere sesim değişi,k, duruşum değişik sanki ben kenardan durdum izliyorum yeni beni gibi bişiy oldu ayyy çok sevinçliyim bazılarına göre çok basit olabilir ama benim durmum için çok önemli bişiydi aferin bana 25889 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 AM. |