Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   vaveylaaanın günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620917-vaveylaaanin-gunlugu.html)

Vaveylaaa 28-03-2012 01:10 AM

vaveylaaanın günlüğü

ben bilindiği üzere arkadaş sıkıntısı çeken birisiyim pazar günü kendime mektup yazdım pazartesi günün tarihini yazdım bugün bölümden birileriyle konuşacağım sınıftakilerle muhatap olacağım dedim ki ben onları pek önemsemiyordum neyse pazartesi oldu kiiii şansa bakın bizim ders iptal olmuş y789ama yılmadım tabi eski vaveylaa bunun üstüne koşarak yurda gideer ve akşama kadar uyurdu öyle yapmadım kantinde oturdum orda hazırlık sınıfından arkadaşımı gördüm onunla oturduk biraz sonra yeni bir kulübe yazılmıştım onun toplantısına katıldım yepyeni arkadaşlar edindim pazar günü tırmanma eğitimi var sonrada bir yerlere gidilecekmiş çok mutluyum neyse umarım devamı gelir buraya yazacağım girlhaha

nympa 28-03-2012 12:48 PM

Cevap: vaveylaaanın günlüğü

işte bak kendin yazmışsın. ben onları önemsemiyordum. yansıttığının alırsın. kendimden biliyorum.

Vaveylaaa 28-03-2012 07:28 PM

evet aynen öyle ben zamanında kendimi kapattığım için böyle oldu

Vaveylaaa 15-10-2012 09:28 PM

ıhım ıhım ben geldim :) efendim söylediğim gbi telkinler benim iştahımı tavan yaptırmış durumda o kadar ki facede bir oyun var oyundaki animasyon şekerleri görünce yutkunuyorum resmen yutkunarak oynuyorum oyunu o şekrlerin kokusunu alıyorum nerdeyse

yada delirdim :D başkaaa başka yürüyüşüm çok değişti dik yürüyorum aslında dik yüürüme değilde sokakta etrafta birilerini görünce otomatikmen dikleşiyorum e buda bişiy yani sonraa artık amfide (derslere gidiyorum artıkın :D) en önde oturuyorum eskiden çok göz önünde oluyormuş gbime gelirdi herkes beni inceliyor gibi hisseder oturamazdım

valla artık hiiiiçççç umurum değil onlar arka sıralardan benm güzelliğimi seyretsinler ben hocayı diyorum :D bu şımarıklığın sebebi telkinler değil ama olumlamalardan sonra bu hale geldim ben neysee biraz notlarıma bakıyım yine yaazarım sevgili günlük :)

heromaster 15-10-2012 09:35 PM

Alıntı:

valla artık hiiiiçççç umurum değil onlar arka sıralardan benm güzelliğimi seyretsinler ben hocayı diyorum :D bu şımarıklığın sebebi telkinler değil ama olumlamalardan sonra bu hale geldim ben neysee biraz notlarıma bakıyım yine yaazarım sevgili günlük :)
değişimine sevindim Güzel gidiyorsun...

Sevgi ve huzurla...:)))

Vaveylaaa 15-10-2012 09:36 PM

çok teşekkür ederim :)

-Elya- 16-10-2012 04:03 PM

Şu bende de var insanlar sanki beni inceliyormuş kusurumu arıyormuş gibime geliyor senin bunu atlatmana sevindim ve gerçekten pozitif düşün, pozitif ol ilkesini uyguladığını düşünüyorum ben. :)
Değişimlerin çok hoşuma gitti çok iyi gidiyorsun bence :))
Bu arada günlüğün hayırlı olsun.Gelişmelerinin takipçisiyim.

Vaveylaaa 16-10-2012 07:50 PM

çok teşekkür ederim :) başkalarının ne düşündüğünü artık önemsemiyorum aklıma her geldiğinde benden önemlimi diyorum sonra geçiyor o duygum. eskiden yalan söylerdim başkaları küçümser korkusyla mesela bir örnek : yurtta üst katta yer kalmamış zemine geçtim bende mecburen ama ilk zamanlar zeminde olduğumu saklıyordum 3. kattayım diyor hatta 3. kata çıkıyordum göstermelik sonra mutfak kapısından dolanıp geri iniyordum. bi kaç ay önce kuzenim sordğunda üst kattayım diye yalan söyledim küçümser diye tabi tamamen saçmalık :D neyse dün merdivende karşılaştık dedimki zemine geçtim ben üst kattta sorun vardı falan dedim ne düşünürse düşünsün benden önemlimi ? değil tabiki :))

Vaveylaaa 16-10-2012 10:25 PM

bugün bişiy daha farkettimki artık başkalrını eskisi gibi eleştirmiyorum , kusur aramıyorum, daha az beklenti içindeyim eskiden nedense herkes beni kabul edip sevmek zorundaymış gibi hissederdim. kıskançlık huyum azaldı yine kıskanıyorumdaaaaa y789 işte biraz düşüncelerim netleşiyor günden güne bi durumla karşılaştığımda daha sorgulayıcı yaklaşıyorum, bu niye böyle, bu neden bu halde diyorum çok faydası oluyor hiçbişey sebebsiz değil ve okuduğum bir kitaptaki yazıya hergün daha çok inanıyorum etrafımdaki herkes, herşey bana bişiy öğretmek için buradalar ve ben bunları kabul ediyorum tabii sabrımın yettiği kadar girlhaha girlhaha girlhaha

Vaveylaaa 23-10-2012 12:17 AM

2 gündür aklım başımda değil neden mi aşık oldum da ondan y789 tamda zamanıydı yani ben aşık olduğumda mantık koşarak uzaklaşıyor benden kiiiii öyle oldu zaten zaten uyku problemi çeken ben tamamen uykusuz kaldım sürekli hayaller kurmaya kendi kendime gülmeye başladım 98569 zor tutuyorum kendimi faceden eklememk için napyım ben nerelere gideyim, kimlere sorayım o kulübün başkanı olduğu için eklemem acayip kaçmaz herhalde ama bir yandanda o eklesin sen dur bakıyım diyorum sabrım tükeniyor yerimde duramıyorum aylar sonra kalbimin böyle çarpması çok güzel b456

Vaveylaaa 23-10-2012 04:16 PM

insan aşık olunca herkes kendisi gibi aşık olsun istiyor bu kadar müthiş bir duyguyu herkes tatsın, delirsin, abuk subuk yaşasın istiyor girlhahagirlhahagirlhaha

ßyKuS 23-10-2012 05:52 PM

her aptal aşığın yaptığı hatayı yapma sonuçta sevdiğin kişi sevildiğini bilmeden yaşıyor. Hem gelişmelerin çok iyi faceden ekle ya bu o kadar da büyütülecek birşey değil. Ama duygularını belli etmeye çalış. Onu gördüğünde gözlerinin içine bak etkilemeye çalış bakışlarınla hafif gül sempatik durursun. Gözlerine öyle bir bak ki sevdiğin erkek lan bu kız beni seviyor diye triplere girsin esmil56

Vaveylaaa 23-10-2012 06:38 PM

ayyy utandım şimdi y789 triplere girerse kaçmazmı bykuş sonra el elde baş başta kalmıyım sorarım hesabını girlhahagirlhahagirlhahagirlhahagirlhaha

ßyKuS 23-10-2012 07:04 PM

yok sanmam.. sen daha iyisini bilirsin. sen ona onu sevdiğini hissettirirsen seninle daha yakından ilgilenicektir. Kendine güveniyorsan onu elde edebilirsin. İşte bu kadar basit. Tabii herşey sende bitiyor 12389

Vaveylaaa 23-10-2012 07:21 PM

bilmiyorumki hep kuzenm yüzünden sakın belli etme diye beynimi yiyor sevincli şimdi biz kulüpçe bi yemek düzenledik bizimkide başkan olduğu için beni aradı dediki akşam ben senin yurdun oraya gelecem bi arkadşın yanına birlikte gidelim olmazsa dedi bende olur dedim restoranta birlikte gittik fazla konuşmadık ama biraz iştee neyse bende zaten heyecan tavan yapmış durumda bugünde toplantı vardı yine.
sınıfı bulamayız diye girişte bekliyormuş ben leylaa gibi dolaştığımdan farkedemedim peşimden gelip seslendi birlikte sınıfa gittik sonra o döndü geri. toplantı başladğında da hep bana bakarak anlattı konuyu y789 ay bi utandım bi utandım anlatamam napacağımı şaşırdım şöyle filmlerdeki gibi bi bakış atıyım dedim gülesim geldi hahahahaha kendi kendimi doldurmak istemiyorum o yüzden şimdilik eklemicem yarın türkiyeye gidiyorum bir hafta sonra döncem kısmetse o zaman ondan hayr çıkmazsa ben ekliyim diyorum inşallah saçmalamıyorum girlhaha

ßyKuS 23-10-2012 09:31 PM

hee onun seni face'den eklemesini bekliyorsun anladım. Onu eklemek için bir hafta beklemene gerek yok ki ekle gitsin. Bence o da senden hoşlanıyordur. Yoksa neden konuyu anlatırken sürekli sana baksın ki düşün. Bence en kötü ihtimal senden etkilenmiştir. En kötü ihtimalin bile çok iyi sen düşün artık smil56

Vaveylaaa 23-10-2012 09:38 PM

yaa ne biliiym ben şimdi eklerim kabul eder dee türkiyede bizim evde nete giremem ben kolay kolay fırsat bulup şimdi türkiyeden gelince ekliiym ben çevrimiçide olayım belki hemen konuşmaya başlarız şimdi eklersem bu kız çevrimdışı oluyor demesin :D ya da ben çok ince düşünüyorum amaaaaann

ßyKuS 23-10-2012 09:41 PM

aynen sen çok ince düşünüyorsun. Sevgiyle Kal

Vaveylaaa 23-10-2012 09:51 PM

teşekkürler bykuş smil56

Vaveylaaa 23-10-2012 09:57 PM

telkinleri dinlemeye devam ediyorum azimle o abartılı iştahım biraz azaldı, eskiden insanlarla tanışmazdım yani ilk olarak ben x demezdim ve de elimi önce ben uzatmazdım bugün ders çıkışında kızın birisi selam verdi konuştuk biraz ilk defa ben kendimi tanıttım, daha çok konuştum , ayrılırkende istem dışı refleks gibi elimi uzatıp çok memnun oldum tanıştığımıza tekrar görüşmek üzere dedim.
dedimdee ben ben değildim o an bi kere sesim değişi,k, duruşum değişik sanki ben kenardan durdum izliyorum yeni beni gibi bişiy oldu ayyy çok sevinçliyim bazılarına göre çok basit olabilir ama benim durmum için çok önemli bişiydi aferin bana 25889

ßyKuS 23-10-2012 10:00 PM

alk78 bunlar çok güzel gelişme devamı gelicektir.

Vaveylaaa 23-10-2012 10:01 PM

inşallah :)))))

Vaveylaaa 23-10-2012 11:45 PM

nınınınıınnnnnnn nihayet akıl edip beni faceden ekledi s456 şimdi konuştuk da biraz ohhhh beeeee gelsin hayallerrrrrr 98569

Vaveylaaa 02-11-2012 04:02 PM

telkinlere bi süre ara vermiştim hemen geri başlamam lazım bugün taksiye bindiğmde taksicinin sen avukat olacaksan biraz daha girişken ol diye bana direktif vermesi henüz istediğim noktaya gelmediğimi açıkça gösteriyor canım sıkıldı biraz ama geçti gibi

Vaveylaaa 02-11-2012 09:02 PM

ah ben naptım yalan bir başka yalanı doğuruyor kendimi çok kötü hissediyorum

Vaveylaaa 05-11-2012 07:36 PM

bana biraz cesaret lazım :((

ceko_25 05-11-2012 08:23 PM

olmak istedigin yerde hayal et kendini çok fena gaza geliyo insan yani bana öle oluyo

Vaveylaaa 05-11-2012 08:25 PM

denerim :)

ßyKuS 05-11-2012 08:35 PM

canım alınma ama Ne zaman birisinin 'Denerim' diye cevap verdiğini duyarsanız, söylemek istedikleri, 'Yapamayacağımı bilmeni istiyorum' dur. - Mücadele Ruhu Kitabından Alıntı

Vaveylaaa 05-11-2012 08:37 PM

alındım bile

ßyKuS 05-11-2012 08:42 PM

yaa alınmanı istemiyorum. Tamam suçluyum.
ağla2

Vaveylaaa 05-11-2012 08:44 PM

şaka yaptım alınmadım ama doğru bi tespit değildismil56

ßyKuS 05-11-2012 08:46 PM

tespiti yapanda ben değildim. :) Denerim kelimesi daha çok kurban dilini kullananlar kullanıyormuş neyse boşverr
y789

Vaveylaaa 05-11-2012 08:47 PM

kimler kullanıyormuş girlhahagirlhahagirlhahagirlhahagirlhaha

ßyKuS 05-11-2012 08:54 PM

suçluluk duygusuyla yetiştirilen bir kişi zamanla kurban dilini kullanır ve kurban dilini kullanan kişide en çok keşke,isterdim denerim kelimelerini kullanır. suçluluk duygusunun ardında başarı korkusu yatar. Bu korkuda kişiyi yetersiz ve kompleksli hissettirir. Neyseki suçluluk duygusundan kurtulmanızı sağlayacak çalışmamda var. Hadi yine iyisiniz smil56

Vaveylaaa 05-11-2012 08:56 PM

y789neymiş bizimlede paylaş çalışmanı bu kriterler bana uyuyor gibi

ßyKuS 05-11-2012 09:00 PM

şimdi değil. Ana çalışmamın içinde bulunuyor. Sende herkes gibi beklemek zorundasın. Cuma gününede konuları yetiştirir, ana çalışmayı forumda paylaşırım

Vaveylaaa 05-11-2012 09:04 PM

bekliyorum o halde :) bu arada sana söylediğim şeyi paylaştım kalbim duracak nerdeyse girlhahagirlhahagirlhahagirlhaha

ßyKuS 05-11-2012 09:09 PM

o heyecan nasıldır bilirim.
:zpzp:
Cesaretinden dolayı seni tebrik ederim
alk78

Vaveylaaa 05-11-2012 09:12 PM

teşekkür ederim y789 karşılık gelmezse o zaman görcem ben asıl heyecanısmil56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 PM.