Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   vaveylaaanın günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620917-vaveylaaanin-gunlugu.html)

Vaveylaaa 07-11-2012 12:21 PM

Cevap: vaveylaaanın günlüğü

tepkilerimi kontrol etmeyi hala öğrenemedim. Çok sabırsızım bu sabırsızlık beni mahvediyor, dün sinemaya gittik salon 5 dk geç açıldı o 5 dakika nasıl geçti ben bilirim. arkadaşım çok sakin elindeki patlamış mısırı yedi umurunda olmadan ben niye böyleyim diye soruyorum heyecanımdan bıktım artık sakin biri olmak istiyorum olayları akışına bırakamıyorum ne olacaksa o an olsun istiyorum geciken 1 saniyeye tahamülsüzüm bunun için çalışmalara başlamam lazım bu ebeni bir çok şeyde engelliyor :((

Vaveylaaa 10-11-2012 08:04 PM

telkinleri dinliyorum, olumlamalarımıda okuyorum düzenli yok olmuyor çıldrmak üzereyim benmi çok acele ediyorum acaba kalp kırmamak için yutuyorum bazı sözleri bu hiç iyi bişiy değil resmen kendimden ödün veriyorum çok canım sıkılıyorsad456

ßyKuS 10-11-2012 11:23 PM

''yok olmuyor'' gibi sözlerle kendini zehirlemene hiç gerek yok. Zamana ihtiyacın var, telkinler ve olumlamalar etkilerini göstermeye başlayacaktır.. Sözleri yutmana da hiç gerek yok ki söyle, rahatla, söyle, rahatla

Vaveylaaa 11-11-2012 05:58 PM

evet bugün söyledim rahatladım söyledim rahatladım oda arkadaşımla alışverişe çıkmıştık çok gereksiz lüzumsuz şeyleri almaya çalışıyor zaten oda 22 metrekare bişiy neyse ben eskiden olsa çok değil 2 ay önce ne derse tamam derdim bugün öyle yapmadım istemediğime gerek yok ona bence sen istiyorsan al dedim. şöyle bi duraksadı ama bişiy demedi bi kaçkere yaptı bunu hepsinede hayır dedim kasada ödeme yaparken de ortak aldığımız 2 şeyden payıma düşeni ödedim. allahım insanlar ne kadar uyanık anlayamaıyorum yaa parayı uzattığımda ayy canım odaya geçtiğimizde bakar hallederiz dedi yani bu şu anlama geliyor kendinin aldığı(bardak vs ) parasınıda ben ödeyeceğim banane benim onlardan var ödeme vaveylaa dedim ve canım odada konuşacak bişiy yok hesap ortada zaten al sen şunu dedim konuyuda kapadım nefret ediyorum böyle şeylerden ama başka çare yok 2 ay önce başka bi arkadşla çktığımzda her söylenene evet dedim noldu sanki kafamda bin türlü soru işaretyle geldim eve birde parası bitmiş olarak :(

corekotu138 11-11-2012 06:09 PM

mükemmelsin :) kendinle gurur duymayı unutma.. aynısından ben de istiyorum..

Vaveylaaa 11-11-2012 06:42 PM

çok teşekkür ederim :))

ßyKuS 11-11-2012 08:29 PM

aferin sana alk78

Vaveylaaa 22-11-2012 11:50 PM

Kendimi yavrularına özenle bakan bir anne aslan gibi, koşulsuz seviyorum

Yaşama duyduğum saygıyı kendimede duyuyor ve kendi önümde eğiliyorum

Bereketli bir toprak gibi bende yeterince iyiyim ve kendime neyi söylesem hayatımda onu büyütüyorum

Olumlu yönlerimi bir bilge gibi biliyor ve her fırsatta kendimi takdir ediyorum..

ceko_25 22-11-2012 11:58 PM

işine karışmak gibi olmasın ama bu benim odamın duvarında asılı durup günde bi kaçkez okudugum 30 maddeden bir tanesi
Bilinçaltının dili 5 yaşında bir çocuğun dilidir, sade ve açık anlatımlardan anlar. Eğer bilinçaltınıza ben çok zenginim derseniz bunu anlayacaktır ama evrenden gelen zenginlik tüm enerji kanallarıma akıyor, yüksek benliğim aracılığıyla bana ulaşıyor gibi bir şey söylerseniz 5 yaşında bir çocuk bundan ne anlarsa bilinçaltı da ancak o kadarını anlayacaktır.der
daha basite indirgesen güzel olmazmı

Vaveylaaa 23-11-2012 12:01 AM

bunu bana gittiğim psikolog vermişti daha uzun bir yazı ama ben bu cümleleri yazdım şimdilik. basite indirgemek derken nasıl yaparım bilmiyorum

ceko_25 23-11-2012 12:03 AM

simdi çocuklarımı iyi yetiştirmeyi seçiyorum

ceko_25 23-11-2012 12:06 AM

her geçen gün kendime daha çok güvenmeyi seçiyorum

3. çok acayipte

4.kendimi seviyor ve onayıyorum gibi ben olsam böle sölerdim

ceko_25 23-11-2012 12:07 AM

3 cok acayip dedigim karmaşık geldi ona bi sözüm yok manasındaydı

Vaveylaaa 23-11-2012 12:24 AM

anladım ne demek istediğini benm yazdığımda ki gibi söylediğimde gözümde canlandırabiliyorum, cümleyi hissedebili,yorum yani bana öyle söylemek daha iyi geliyor :))

Vaveylaaa 23-11-2012 12:25 AM

ama 3. cümlede bi tuhaflık var hakkaten yani kendime ben kötü bişey söyledğimde oluyor onudamı büyütcem yok onu değiştireyim ben en iyisismil56

ceko_25 23-11-2012 12:31 AM

hani bu bi ofis açıpta milleti ileştiriyorum ayana birsürü ilaç yazan bu pskolog milletinden oldum olası uyuz olurum çevremde kim varsa pskoloktan sonra daha çok sıyırdıgını gördüm

Vaveylaaa 23-11-2012 12:39 AM

bu sözü üstüme alınmıyorum :)

ceko_25 23-11-2012 12:48 AM

sakın pskologum deme

Vaveylaaa 23-11-2012 01:02 AM

hayır psikolog değilim ayrıca sıyırmış da değilim

ceko_25 23-11-2012 01:20 AM

bende aptal diilim yada sana karşı bişey sölemedim pskologun tarif ettigi cümleler oldunu söledin bile bile hakaret atmemki sana ben çevremde agır depresyonlar yaşayan arkadaşlarım oldu onlardan aklıma geldi bide bak bi hikaye anlatim adamın adamın biri uyuşturucu hap kullanıp evegider evde etkilerini görünce bi özgüven patlaması geder annesinin babasının ablasının yanına azına ne geliyosa söler anneside laz kadını garip ne bil olu hapçı olan cinledi deyip odakka pskologa götürürler ama herifte bişey yok ki kafası güzel pskologun karşısına geçer pskolklo 2 3 saat konuşurlar piskolok 2 saatin sonunda öle bi tanı koyarki adı aklıma gelmedi hastalıgın şimdi acil bakırköye yatırmalı delirmek üzere olunuz falan filan adam anlamamış o çocuk kafası güzel onla dalga geçmiş 2 saat birsürü ilaç ilaç o olaydan sora o ilaçlar çocugu piskolojisini bozdu 4 5 sene sürdü toparlanması şimdi kabahat fırlamalık yapan cocukta gözüküyo ama koskoca pskolok karşısında uyuşturucu madde almış bi çocukla 2 saat sohbet ediyolar hiç bişey anlamayıp ilaç yazıyo buna benzer 100 tane örnek sayarım onun için dedim bu arada yazarken aklıma geldi dengesizlige bakarmısın adam 2 saat deli taklidi yapmış ya vaybe bizzat yaşadıgım bi olaydır en yakın arkadaşımdır kendisi patronumun kardeşi pedagok üsküdardan kadıköye kendi arabasıyla farklı bi güzergahtan gidemez falan filan o recep ivedik filmindeki pskolog sahnesi dorudur zaman doldu 100 doları alabilirmiyim buhabbetidir

Vaveylaaa 23-11-2012 01:25 AM

benim senin aptal olduğuna dair bir iddiam olmadı zaten neyse anladm ne demek istediğini teşekkür ederim

ceko_25 23-11-2012 01:43 AM

ben onu kendime dedim durumu farkedemicekkadar aptal diiliz gibi manasında

Vaveylaaa 23-11-2012 01:48 AM

peki anladım

Vaveylaaa 10-12-2012 08:43 PM

yalnızlık alışkanlığa dönüşmüşse eğer sanırım yapacak fazlada bişi yok gibi. bugünlerde böyle hissediyorum en ufak şeyde yine kaçıyor, uykuya saklanıyorum. uyuyorum hep yaşayamadıklarımı, söyleyemediklerimi orada yapabilmek için böylesi kolayıma geliyor.

azraist_24 11-12-2012 12:53 PM

Alıntı:

Vaveylaaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834451)
yalnızlık alışkanlığa dönüşmüşse eğer sanırım yapacak fazlada bişi yok gibi. bugünlerde böyle hissediyorum en ufak şeyde yine kaçıyor, uykuya saklanıyorum. uyuyorum hep yaşayamadıklarımı, söyleyemediklerimi orada yapabilmek için böylesi kolayıma geliyor.

Sevgili Vaveylaaa,

Ne zamandir telkin dinliyorsun ya da dinliyor musun?

ceko_25 11-12-2012 05:16 PM

şöle diyebilirmiyiz bi obez yada alkolik oyun bagamlısı gibi uyuyarakmı kaçıyosun .böyle ise bi meşgale bulabilirsin yanlızlıgı düşünürsen yanız olursun kendini nasıl tanımlarsan ölesindir kötü konumlar düşünme zaman geçir

Vaveylaaa 11-12-2012 09:26 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834468)
Sevgili Vaveylaaa,

Ne zamandir telkin dinliyorsun ya da dinliyor musun?

1 aydır dinliyorum ama çok az dinliyorum yani toplamda 2 saat falan sürüyor günlük olarak

Vaveylaaa 11-12-2012 09:29 PM

Alıntı:

ceko_25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834479)
şöle diyebilirmiyiz bi obez yada alkolik oyun bagamlısı gibi uyuyarakmı kaçıyosun .böyle ise bi meşgale bulabilirsin yanlızlıgı düşünürsen yanız olursun kendini nasıl tanımlarsan ölesindir kötü konumlar düşünme zaman geçir

sen öyle deyince farkettim değişmek ne yaparsam yapayım kendimi tanımladığım kelimeler arasında yalnızlık çok fazla geçiyor. twittera bakıyorum paylaştıklarım beğenmelerimin ana teması hep yalnızlık olanlar benim önce bundan kurtulmam lazım

ßyKuS 11-12-2012 10:22 PM

senin yalnızlık korkun varsa eğer öncelikle bundan kurtulman gerekir.. bilinçaltı temizlik çalışması paylaşmıştım forumda yada bu linkten sorununa çalışabilirsin. Çekim Yasası: Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları Sevgiyle Kal..

sweeet 11-12-2012 10:22 PM

O zaman işe yalnızlık kelimesini sözlüğünden çıkarmakla başla. Onun yerine istediğin durumlara ait sözcükler seç ve kullan. Şunu da unutma: "Sen sevmeyi ve sevilmeyi hak ediyorsun."

Vaveylaaa 11-12-2012 11:09 PM

teşekkür ederim :)

azraist_24 12-12-2012 10:26 AM

Alıntı:

Vaveylaaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834492)
1 aydır dinliyorum ama çok az dinliyorum yani toplamda 2 saat falan sürüyor günlük olarak

Sevgili Vaveylaaa,

Cok yetersiz dinliyorsun gunluk en az 7-8 saat dinlenilmesi oneriliyor... Bunun icin gece uyurken en guzeli bir mp3 calar alip kus sesleri ile sabaha kadar uyumak, ben oyle yapiyorum bak dene cok ise yariyor...

Mutlu olmani seciyorum....

Vaveylaaa 12-12-2012 11:49 PM

türkiyeye gittiğimde halledicem bu durumu artık mp3 alıp öyle dinleyeyim

Vaveylaaa 18-12-2012 08:21 PM

pazartesi günü amfide otururken içimden hep hoponopo cümlelerini tekrarladım yanıma birisi otursun benimle tanışsın diye kimse gelmedi y789 neyse dedim ders çıkışı toplantı vardı oraya gittim dönemin son toplantısıymış. yanıma bi kız geldi oturdu tanıştık, telefon numaralarımızı aldık yarın birlikte tiyatroya gidicez smil56 belki çok küçük önmsiz bi ayrıntı olabilir ama benm için çok önmliydi. blissy

hatiicee 18-12-2012 08:26 PM

Küçük bir şey mi??? Bence çok güzel bir çekim:)) Umarım tüm çekimlerin senin ve bütünün hayrına olur çok sevindim:))

Vaveylaaa 18-12-2012 08:32 PM

çok teşekkür ederim bende öyle olmasını umuyorum actionsmile

Vaveylaaa 26-03-2014 07:14 PM

merhabalar efendim uzuuun bir aradan sonra yazma ihtiyacı duydum. gecen gün yolda bir arkadaşımı gördüm. ayaküstü biraz konuştuk. bana çok değişmişsin yaa seni çok iyi gördüm, daha çok konuşkanlaşmışsın dediii ahahaha bi mutlu oldum bi mutlu oldum anlatamam :)
ımm birde gönül meselesi var tabi ki neyse bi yemek yiyip geliyim anlatıcam :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 AM.