![]() |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü teşekkür ederim :) |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü Alıntı:
Cok yetersiz dinliyorsun gunluk en az 7-8 saat dinlenilmesi oneriliyor... Bunun icin gece uyurken en guzeli bir mp3 calar alip kus sesleri ile sabaha kadar uyumak, ben oyle yapiyorum bak dene cok ise yariyor... Mutlu olmani seciyorum.... |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü türkiyeye gittiğimde halledicem bu durumu artık mp3 alıp öyle dinleyeyim |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü pazartesi günü amfide otururken içimden hep hoponopo cümlelerini tekrarladım yanıma birisi otursun benimle tanışsın diye kimse gelmedi y789 neyse dedim ders çıkışı toplantı vardı oraya gittim dönemin son toplantısıymış. yanıma bi kız geldi oturdu tanıştık, telefon numaralarımızı aldık yarın birlikte tiyatroya gidicez smil56 belki çok küçük önmsiz bi ayrıntı olabilir ama benm için çok önmliydi. blissy |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü Küçük bir şey mi??? Bence çok güzel bir çekim:)) Umarım tüm çekimlerin senin ve bütünün hayrına olur çok sevindim:)) |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü çok teşekkür ederim bende öyle olmasını umuyorum actionsmile |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü merhabalar efendim uzuuun bir aradan sonra yazma ihtiyacı duydum. gecen gün yolda bir arkadaşımı gördüm. ayaküstü biraz konuştuk. bana çok değişmişsin yaa seni çok iyi gördüm, daha çok konuşkanlaşmışsın dediii ahahaha bi mutlu oldum bi mutlu oldum anlatamam :) ımm birde gönül meselesi var tabi ki neyse bi yemek yiyip geliyim anlatıcam :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:54 AM. |