Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   vaveylaaanın günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620917-vaveylaaanin-gunlugu.html)

Vaveylaaa 23-11-2012 01:25 AM

Cevap: vaveylaaanın günlüğü

benim senin aptal olduğuna dair bir iddiam olmadı zaten neyse anladm ne demek istediğini teşekkür ederim

ceko_25 23-11-2012 01:43 AM

ben onu kendime dedim durumu farkedemicekkadar aptal diiliz gibi manasında

Vaveylaaa 23-11-2012 01:48 AM

peki anladım

Vaveylaaa 10-12-2012 08:43 PM

yalnızlık alışkanlığa dönüşmüşse eğer sanırım yapacak fazlada bişi yok gibi. bugünlerde böyle hissediyorum en ufak şeyde yine kaçıyor, uykuya saklanıyorum. uyuyorum hep yaşayamadıklarımı, söyleyemediklerimi orada yapabilmek için böylesi kolayıma geliyor.

azraist_24 11-12-2012 12:53 PM

Alıntı:

Vaveylaaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834451)
yalnızlık alışkanlığa dönüşmüşse eğer sanırım yapacak fazlada bişi yok gibi. bugünlerde böyle hissediyorum en ufak şeyde yine kaçıyor, uykuya saklanıyorum. uyuyorum hep yaşayamadıklarımı, söyleyemediklerimi orada yapabilmek için böylesi kolayıma geliyor.

Sevgili Vaveylaaa,

Ne zamandir telkin dinliyorsun ya da dinliyor musun?

ceko_25 11-12-2012 05:16 PM

şöle diyebilirmiyiz bi obez yada alkolik oyun bagamlısı gibi uyuyarakmı kaçıyosun .böyle ise bi meşgale bulabilirsin yanlızlıgı düşünürsen yanız olursun kendini nasıl tanımlarsan ölesindir kötü konumlar düşünme zaman geçir

Vaveylaaa 11-12-2012 09:26 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834468)
Sevgili Vaveylaaa,

Ne zamandir telkin dinliyorsun ya da dinliyor musun?

1 aydır dinliyorum ama çok az dinliyorum yani toplamda 2 saat falan sürüyor günlük olarak

Vaveylaaa 11-12-2012 09:29 PM

Alıntı:

ceko_25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834479)
şöle diyebilirmiyiz bi obez yada alkolik oyun bagamlısı gibi uyuyarakmı kaçıyosun .böyle ise bi meşgale bulabilirsin yanlızlıgı düşünürsen yanız olursun kendini nasıl tanımlarsan ölesindir kötü konumlar düşünme zaman geçir

sen öyle deyince farkettim değişmek ne yaparsam yapayım kendimi tanımladığım kelimeler arasında yalnızlık çok fazla geçiyor. twittera bakıyorum paylaştıklarım beğenmelerimin ana teması hep yalnızlık olanlar benim önce bundan kurtulmam lazım

ßyKuS 11-12-2012 10:22 PM

senin yalnızlık korkun varsa eğer öncelikle bundan kurtulman gerekir.. bilinçaltı temizlik çalışması paylaşmıştım forumda yada bu linkten sorununa çalışabilirsin. Çekim Yasası: Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları Sevgiyle Kal..

sweeet 11-12-2012 10:22 PM

O zaman işe yalnızlık kelimesini sözlüğünden çıkarmakla başla. Onun yerine istediğin durumlara ait sözcükler seç ve kullan. Şunu da unutma: "Sen sevmeyi ve sevilmeyi hak ediyorsun."

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:36 AM.