![]() |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü benim senin aptal olduğuna dair bir iddiam olmadı zaten neyse anladm ne demek istediğini teşekkür ederim |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü ben onu kendime dedim durumu farkedemicekkadar aptal diiliz gibi manasında |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü peki anladım |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü yalnızlık alışkanlığa dönüşmüşse eğer sanırım yapacak fazlada bişi yok gibi. bugünlerde böyle hissediyorum en ufak şeyde yine kaçıyor, uykuya saklanıyorum. uyuyorum hep yaşayamadıklarımı, söyleyemediklerimi orada yapabilmek için böylesi kolayıma geliyor. |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü Alıntı:
Ne zamandir telkin dinliyorsun ya da dinliyor musun? |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü şöle diyebilirmiyiz bi obez yada alkolik oyun bagamlısı gibi uyuyarakmı kaçıyosun .böyle ise bi meşgale bulabilirsin yanlızlıgı düşünürsen yanız olursun kendini nasıl tanımlarsan ölesindir kötü konumlar düşünme zaman geçir |
|
|
Cevap: vaveylaaanın günlüğü senin yalnızlık korkun varsa eğer öncelikle bundan kurtulman gerekir.. bilinçaltı temizlik çalışması paylaşmıştım forumda yada bu linkten sorununa çalışabilirsin. Çekim Yasası: Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları Sevgiyle Kal.. |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü O zaman işe yalnızlık kelimesini sözlüğünden çıkarmakla başla. Onun yerine istediğin durumlara ait sözcükler seç ve kullan. Şunu da unutma: "Sen sevmeyi ve sevilmeyi hak ediyorsun." |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:36 AM. |