![]() |
Cevap: Kendimi takip etmek için Kesinlikle tek care senin icinde ve elinde... Tek yapman gereken olumlu dusunmeye ozen gostermek, olumsuzlugu farkettigin anda onu yakalamak ve beyninden kovalamak... Biliyorum en baslarda senin icin zor olacaktir, soylemesinin kolay oldugunu dusunebilirsin ama inan oyle degil, bu site ile tanismadan once hepimizin birer yarasi , rahatsiz oldugu hisleri vardi, hala daha da zaman zaman yoklayabiliyorlar... Sen sadece kendinin farkinda ol. Bizim sana destegimiz sadece soz ile olur, bunu harekete gecirmek senin elinde...krzm67 |
Cevap: Kendimi takip etmek için Beri gelin beri gelin :D Öncelikle şu siteyi yapanın ! Ellerinden öperim . Bu telkinler ister işe yaramasın ister yarasın ki bende yarıyor anacım fark ettim içim bir rahatladı . Bir mutlu oldum . Sonra azraist sana çok teşekkür ederim çok ! Sana tapmam gerekli çünkü benim ben olmamı fark ettirdin . Çok haklıydınız hepiniz olumsuzlukla mutlu olunmaz teşekkürler hepinize . ÖZELLİKLE SANA AZRAİST DEFALARCA ... Siteyi yapan tabi bu hayır dualarıyla cennetten kombine almıştır :D TEŞEKKÜRLER .... Vallla kendime güvenim geldi mutlu oluyorum nedensiz ... İçim kıpır kıpır ve bu sürekli sürecek . Böyle dediğim sürece . Hayatı , sizi ve kendimi seviyorum . |
Cevap: Kendimi takip etmek için Alıntı:
Tekrar soyluyorum sana bir klavye kadar uzagiz sadece, hepimiz bu tecrubeleri edindik ve artik silkelenme vakti galdi, bunu birlikte basaracagiz, Seninle gurur duyuyorum, Iyi ki Varsin ve BURADASIN...krzm67 |
Cevap: Kendimi takip etmek için bir ruh hastası için fazla bile kaldım bu dünyada . ya çıldırcam yemin ederim çıldırcam . yok hiçbir şey umrumda değil . isterse tüm dünya enkaz altında kalsın ama yok hiçbir şey yok kendimi berbat hissediyorum ve durduramadığım şekilde ağlıyorum . neden yok neden . ayrıca aklıma sürekli hayatım boyunca hep ağlamışım gibi hissediyorum . sürekli ağladığım anlar aklıma geliyor . çok sıkıldım çok . |
Cevap: Kendimi takip etmek için ulan telkinleri bıraktık duman olduk :D tabi ya |
Cevap: Kendimi takip etmek için sıkıldım her şeyden çok sıkıldım hiçbir şey istemiyorum hiçbir şey . ciddi ciddi rı düşünüyorum fakat korkuyorum ya ölmezsem diye . ilaçları deneyeceğiz artık . |
Cevap: Kendimi takip etmek için 10 dakika sonra duygularımın nasıl olacağı belli olmuyor . vay be . gülerken ağlayıp ağlarken gülebilirim . |
Cevap: Kendimi takip etmek için fark ettim durmadan psikolojik hastalıkları araştırıyorum , araştırmak hoşuma gidiyor . bu ne biçim bir takıntı yahu . |
Cevap: Kendimi takip etmek için Psikoloji okuyorsan bu iyi bir şey de okumuyorsan uzak dur derim. Çünkü bu hastalıkları öğrendikçe aklına bende de mi var gibi düşünceler gelebilir. Bazen bazı konuları bilmemek huzur ve mutluluk getitirir. Bir de hayatta bir çok takıntı bana göre kurtulmak için vardır. Takıntılardan kurtulmadıkça nasıl tam anlamıyla özgür olursun. Takıntı denen düşünce seni yönlendirmeye başlarsa o zaman halin iyice çıkmaza girer. Bu konuda dikkatli olmanı tavsiye ederim. He sağlık konularında bilgi sahibi olmaktan hoşlanıyorsan kendine toz kondurmuyorsan zararı olmaz fazla bilginin. |
Cevap: Kendimi takip etmek için psikoloji okumuyorum :D obsesiflik var biraz . amma davranışı yok . komplüsyonu yani . ama ben okuduktan sonra anında etkileniyorum . kendime durmadan hastalık seçiyorum :D kötü etkileniyorum yani . keşke manik depresif olsaydım be boşuna depresyona girmektense en azından mani diye bir şey de yaşardım . |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:47 PM. |