Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Kendimi takip etmek için (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620464-kendimi-takip-etmek-icin.html)

bumbada 12-01-2012 12:29 AM

Kendimi takip etmek için

bugün kendimi mükemmel hissediyorum dün çok kötü şeyler yaşadım oysa , feci ağlamıştım kriz gibi belkide gibisi fazla ama ne bileyim çok iyi hissettim bugün . öğlen uyudum o da iyi geldi sanırım . arkadaşlarla yemek yedik belki onun etkisi var bilmiyorum ama bugün kendimi iyi hissettim çok iyi .

bu hisleri kaybederim diye korkuyorum 2 gün önce 7 tane antidepresan içmiştim ya onun etkileri ya da ben düzeldim . bilmiyorum ama şuan çok iyiyim .

sweeet 12-01-2012 12:34 AM

Cevap: Kendimi takip etmek için

Sen kendini biz de seni takip ederiz. Günlüğün hayırlı, uğurlu olsun. Güzel ve olumlu herşeyle dolsun, taşsın hatta. Negatif enerjiler senden uzaklaşıyor olsun. Güzel düşün bütün güzelliklerin hızla sana geldiğini göreceksin. Antidepresan da neymiş, diyeceksin. Umarım onlara hiiiiiiç ihtiyacın kalmaz. Herşey kafandaki düşüncelerle başlar. Düşüncelerini kontrol edebilirsen o ilaçlara ihtiyacın gitgide azalacaktır.
Mutlu, umutlu, huzurlu günler dilerim.

Mutlu paylaşımlarını görmeyi seçiyorum. Günbegün daha iyi ol.

DiL_RU_BA 12-01-2012 01:38 AM

Hayatında mutlulukların bir ömür sürmesi dilğiyle... antidepresan kullanamana üzüldüm çünkü bilinçsiz kullanılınca yaradan çok zarar sağladığına inanıyorum. bak mutlu olabiliyorsan hala duyguların var demektir haplarla duygularını köreltme be kardeşim içme telkin dinle meditasyon yap eft yap en önemliside Allah de bak herşey nasıl düzelicek inşallah

acemisirine 12-01-2012 01:50 AM

ne güzel bir cümle kurmusun, "kendimi takip etmek icin" hepimizi hem seni takip etmek icin, hem seni takip ederken kendimizi asil takip etmek icin bizlere iyilik yapmisin, öncelikle bunun icin tesekkür ederim.. cünkü iyi olani olumlu olani dogru olani seninle birlikte bizde takip edecegiz.. dahada da iyi olacagiz...

herseyin cok iyiye gittigini ve mutlulugunun ve sevincinin sana dogru hizli adimlarla geldigini fark edeceksin.. kucagini mutluluga ve huzura acmis bulacaksin kendini..

yeterki sen icten ve yürekten iste.. "basari bir istek meselesidir".. ya istersin basarirsin yada istemezsin kalirsin.. secim senin..

hosgeldin sefalar getirdin olumlu düsünenler kervanina.. smil56

DiL_RU_BA 12-01-2012 05:20 AM

günlüğün hayırlı olsun :))

azraist_24 12-01-2012 09:02 AM

Umarim hep guzel yazilarini gorecegiz:)
Ben inaniyorum sana basaricaz hep birlikte bak azini basardik bile....

bumbada 15-01-2012 09:48 PM

2 gün sadece 2 gün . vallahi billahi çıldırcam . Feci bunalıyorum . Feci . İyi olmaya çalışmak yemin ederim boşuna en azından mücadele vermeyip yorulmam . BEN İLAÇLARIMI ÖZLEDİM BU DÜNYAYI TAHAMMÜL EDEN TEK ŞEY ONLARDI .

yavuz çetininde dediği gibi . Kurtar beni bu alemden
Kurtar beni bu yerlerden
Birak aksin gözyaslarim
Kurtar beni bu alemden !

maxhealth 15-01-2012 10:03 PM

Alıntı:

bumbada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816954)
2 gün sadece 2 gün . vallahi billahi çıldırcam . Feci bunalıyorum . Feci . İyi olmaya çalışmak yemin ederim boşuna en azından mücadele vermeyip yorulmam . BEN İLAÇLARIMI ÖZLEDİM BU DÜNYAYI TAHAMMÜL EDEN TEK ŞEY ONLARDI .

yavuz çetininde dediği gibi . Kurtar beni bu alemden
Kurtar beni bu yerlerden
Birak aksin gözyaslarim
Kurtar beni bu alemden !

Sana çok kolay hislerini değiştirecek bir yöntem öneriyorum.Duygularını değiştirmenin en kolay yolu davranışlarını değiştirmektir.Anthony Robbins'in yöntemidir.Mutlu olmak istiyorsan mutlu bir insan gibi davran.Mutsuz olmak istiyorsan omuzlarını düşür ve bakışalarını yere çevir.Çok faydası olur.Hepsinden önemlisi bunları yapamıyorsan daha da kolayı var telkinleri dinleyip etkilerini de bizimle paylaşabilirsin.

bumbada 15-01-2012 10:05 PM

küfür etkisi yaratır anlamsız bakışlar atan depresif bir insana mutlu görün demek . ve telkinlere inanmıyorum açıkçası . hiçbir şeye inanmıyorum . huzur sanki yok gibi bilmiyorum . nasıl anlatayım . büyük bir karanlık içine çekiyor sanki . of be

maxhealth 15-01-2012 10:13 PM

Telkinlere inanmıyor olabilirsin bu birşeyi değiştirmez ve denemekle deneyen bişey kaybetmez.Telkinlerin etki etmesi için inanmak gerekmez.Dinlemek yeterlidir.

sweeet 15-01-2012 10:28 PM

Karanlığı düşünürsen ona o kadar çok yaklaşırsın aydınlığı ne kadar düşünürsen aydınlığa o kadar çok yaklaşırsın.

Neyi seçtiğine ne düşündüğüne dikkat et çünkü gerçeğin olur.

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin,
Geriye kalan et ve kemiksin,
Gül düşünür gülüstan olursun,
Diken düşünür dikenlik olursun" Hz. Mevalana

bumbada 15-01-2012 10:30 PM

valla bu sözler bende işe yaramıyor . melisa çayı içtim iyi geldi .

sweeet 15-01-2012 10:40 PM

Doğruluğundan emin olduğun birşeyi söylediğinde kendine ne kadar güçlü inanıyorsun hiç fark ettin mi şu kıymetli ilaçlarının etkisi. Bu sözlerin doğruluğuna inanmadığın için işe yaramıyordur. Neye inanmayı seçiyorsan bu senin hayatını etkiliyor. Olumlu ya da olumsuz olsun inancın o konuda kanıtların arttıkça inancın güçleniyor. Bazı insanlar neye inanacağına kendi karar veriyorsa sen neden başaramayasın? Olumsuz inanç kalıpları hiç bir işimize yaramaz. Bunu herkes deneyimlemiştir. Hatta olumsuzlukları her daim gözünün önünde bulunduran insanlar kendilerine gerçekçi etiketi yapıştırır. Gerçekçi ama mutsuz. Ama dünyanın güzelliklerini, hayatın olumlu yanlarını görebildiğin bir gerçeklik de var bunu görmeyi de sen seçiyorsun. Bu da gerçekçi ama mutlu. İkisinden birisi olmayı seçiyoruz. İkisi de gerçek.

bumbada 15-01-2012 10:44 PM

iyiyim , her şey mükemmel , çok şükür !

düzeldim mi ? hayır ....

maxhealth 15-01-2012 10:49 PM

Alıntı:

bumbada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816972)
iyiyim , her şey mükemmel , çok şükür !

düzeldim mi ? hayır ....

Bu videoyu izlersen daha iyi anlayabilirsin diye düşünüyorum.
Anthony Robbins Seminer on Vimeo

acemisirine 15-01-2012 11:04 PM

sevgili bumbada,

ne desen haklisin.. sinirliyim de.. kizginim de.. yalan de.. hersey bos de.. cildirmak üzereyim de, hatta cildir da.. feciyim de.. dayak yemis gibiyim de.. hersey bos, bosuna de, ilaclarimi özledim de.. onlarsiz duramiyorum de.. beni bir tek anlayan onlardi de.. onlarsiz hayatin anlami tehammülü yok de..

bunlari kendine dedikten sonra birde otur icini dinle.. rahatladin mi???

bence hayir.. hemde koskoca bi hayir... cünkü sen bu diyeceklerin hepsinden uzak durmak istiyorsun ama caba sarf etmiyorsun.. ugras görmüyorum sende..

hayir bi bir hafta bi ugras.. bi bir hafta iyi olmak icin caba göster.. bi bi hafta herseye olumlu bak..

hayatin halen degismediyse o zaman istedigin gibi yasa..

ama gercektende gayret göster..

varligin icin bir sükret..

olanlar icin dua et..

evrenden positiv enerjiler iste..

gözlerini ve yüregini ac etrafa ve bakma görde..

yasin kac bilmiyorum ama bu yasina kadar da lop diye gelmedin.. yillarin birikmis kötü düsünceleri ve olumsuz durumlari var üstünde onlari iki günde atamazsin, yok edemezsin, hice sayamazsin...

cook basit bir örnek hatta duydugumuzda bile sikildigimiz bir örnek ama yemek yerken bile en azindan üc kere cigneyipte yutuyoruz o bile zahmetsiz degilken lütfen sevgili bumbada hayatini iki güne sigdirip pes etmek niye..

bizler icin degil.. bizim sana önerdiklerimizi yap diye degil.. biz cok bildigimiz icin degil.. senin yani kendi iyiligin icin yap bunu.. senin gülüsüne iyi düsünmene hasret olanlar icin yap bunu.. hayatin icin yap bunu.. yüzünde gülücükler acmasi icin yap bunu.. mutlu olman icin yap bunu...

tekrar ediyorum kendi iraden var, sen bilirsin sen edersin ama gayret edersen kendine iyi edersin...

sana yazilanlari lütfen iyi ve samimice oku, cünkü hic biri öylesine yazmiyor sana.. ya tecrübedir ya iyi dilekleri oldugu icindir.. göz ardi etme ve sürekli kötüyü üstüne cekme..

acemisirine 15-01-2012 11:10 PM

Alıntı:

maxhealth Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816975)
Bu videoyu izlersen daha iyi anlayabilirsin diye düşünüyorum.
Anthony Robbins Seminer on Vimeo

sayin maxhealth bunu hic dinlememistim, tesekkür ederim paylasiminizdan dolayi cok iyi geldi bana..

sizede iyi gelecekleri bir an önce görmeniz duymaniz bulmaniz dilekleri ile
girlhaha

bumbada 16-01-2012 07:42 PM

herkes çaba göstermediğimden yakınıyor bilmiyorum . ne yapmalıyım .

azraist_24 16-01-2012 08:25 PM

Alıntı:

bumbada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817190)

Kesinlikle artik silkelenip bir yerlerden baslamalisin.

Bu telkin olabilir.

Meditasyon olabilir * Beki Bisa sitesini oneriyorum*

Gozlerin gordugu, yuruyebildigin, dusunebildigin kisacasi NEFES alabildigin icin sukredebilirsin.

Hatta su an yagan kar esliginda pencerenin kenarina oturup sicak kahveni yudumlayabilirsin, bunu su an su saatte kosullardan dolayi yapamayan o kadar cok insan var ki.

Nefesini izleyebilirsin.

Derin derin nefesler alip verebilirsin ve her verisinde icindeki tum bunalim duygusunun nefesinle senden, ruhundan pembe bir isik esliginde cikip gittigini imgeleyebilirsin.

Bir fakir sevindirebilirsin.

Duanin inanilmaz gucunu kesfedebilirsin.

.
.
.
O kadar cok sey var ki daha burada saymakla bitiremicegim bunlar sadece en basitleri, UMUYORUM , en azindan 1 tanesini bugun uygulamayi secersin...

Cunku kendin icin nereden baslarsan oradan kara gececegini biliyorsun bunun farkindasin...

Haydi bakalim, guzel haberlerini bekliyoruz canimm..

Iyi ki Varsin...

sweeet 16-01-2012 10:56 PM

Alıntı:

bumbada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817190)

Cevap yukarıdaki cümlede sanki ne dersin? Çaba göstermelisin işte. Ama herkes yakınıyor diye değil kendin istediğin için değişmek istiyorsan ÇA
BA göstermelisin.

Neptün 16-01-2012 11:58 PM

Selam bumbada,

Senin şu anki reddedişlerin bir rahatlıktan geliyor olabilir. Bilinçaltın bunu yapmanı istemediği için sana da yaptırmıyor. Ama inanmasan da bir süre telkinleri dinleyip olumlamaları yapmaya çalış. Durulana kadar yap. En azından üstündeki rehavet gitsin. Rahatla.
İlaçlarla olacak iş değil bu, ya da melisa çayıyla... Bunlar geçici şeyler. Kendine dönüp aslolanı iyileştir.

DiL_RU_BA 17-01-2012 01:34 AM

çok sıkılıp bunalıyorsan eline kağıt kalem al zor gelsede zorla yazmaya başla yazdıkça hiddetleneceksin devam et kağıtları yırta yırta yazsanda bütün küfürleri yaz neye kızdıysan yaz yaz yaz yaz ve yazarken bütün hepsinden kurtulacağına inan çnkü bi şekilde yazarak atmış oluyorsun tıpkı suya anlatır gibi. sonrada güzelce ateşle yak ve hıncını al o yanarken her harfini incele öfkeni kus. mutlaka yanarken bak ki bilincinde farketsin uçup gittiğini... sonrada Allahın hakkımda hayırlısını nasip et güzellikler nasip et de ve derin nefes al bir kere bişey değişmezse gel bana söyle. ben böyle etkili olcağını bilseydim seneler öncesinde yapardım emin ol. hep yazın falan derlerdi ama kimse yakınki kaskafalı beynim anlasın diye bilmezdim :))) dene diye ısrar etmicem sen bu acıdan bıktıysan sadece çare arıyorsan bak birsürü kişi neler yazmış hepsi ne güzel şeyler kıymetini bil derim. hee şimdi yapamıyorsanda üzülme zamanın değildir o farkındalığa erişmen için daha çok dibe vurman gerekiyor demektir. bence sen kurtulmak istediğin için burdasın.. yanılıyormuyum??

bumbada 17-01-2012 04:12 PM

merak eden varsa eğer son durum :

bugün bakırköy ruh ve sinir hastalıklarında ergen psikiyatrine gittim . ağır depresyon dedi . fazladan ilaç içtiğimi söyledim , hastaneye yatırılıyordum az daha ömrümden ömür gitti feciydi be .

şimdi ilaç yazdı falan . çok koydu ama hastaneye yatmak .

DiL_RU_BA 17-01-2012 04:23 PM

depresyonun hafifi olmuyorki bende gitmiştim banada öyle demişti bak hala delilerle ben uğraşıyorum acaba benmi deliyim onlarmı :D bence sen iyisin sadece bişeylere tutunmaya ihtiyacın var bunlar illaki ilaçsa doktor gözetiminde devam et ama niyetin iyleşmek ve ilaçlardan kurtulmak olsun.

bumbada 17-01-2012 04:27 PM

yok cidden bu laflarla düzelecek halde değilim . niye mücadele etmiyorsun sorusunun cevabı da enerjim mi var sanki ?

bakalım ne yapacak ilaç .

DiL_RU_BA 17-01-2012 04:40 PM

mücadele konusunda hemfikirim mücadelen olsa zaten depresyonda olmazsın ama sana atla deve gelmeyen şeyleride göz artı etme derim nasılki buraya yazıyorsun iki tık yap pcden kalemle otur yaz vs bunlarda çok zor değil bak gazada getirmeye çalışıyorun :))) hadi birazcık tebessüm etki pirzola yemek güç kuvvet sağlar depresyona iyi gelir :D
kızıyorsun belkide bana anlamadığımı düşnüyorsun ama inan seni çoook iyi anlıyorum yaşamış biri olarak bıkana kadar yat sırtların ağrıyana kadar yat kimseye karışma etlisine sütlüsüne sonra zaten yatmaktanda durmaktanda bıakcaksın halin olmasada yemek yer gibi şu tabureyide köşeye çekeyim bari camdan bakayım diyeceksin. işte o aaşamlarda yularda söylenilenleri yada başka sana iyi gelebilecek olasılık dahi olsa bişeyler dene hatta evde kimse yokken bardak kır çok iyi gelmişti bana :D sağlam bardağı al kır ama kimseye söyleme sonra yastıklara yumruk at birikmiş enerjini dışarı atarsın böylece. mesela benim şu gıcık yazılarımı düşün al yastığı beni sopalar gibi vur ;D

azraist_24 21-01-2012 01:33 PM

Alıntı:

bumbada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817360)
yok cidden bu laflarla düzelecek halde değilim . niye mücadele etmiyorsun sorusunun cevabı da enerjim mi var sanki ?

bakalım ne yapacak ilaç .

Bumbada,

Nasilsin seni merak ediyoruzhy789

Neptün 21-01-2012 03:25 PM

Sevgili bumbada,

Bence senin deriiiiiin nefes alıp vermeye ihtiyacın var. Kendini çok kasmış gibi görünüyorsun. Bu durum -sen bu ruh halindeyken- öyle hop diye düzelecek değil. Çok az çok minik bir çaba göstererek başlayabilirsin işe.

Ama en önemlisi: Sen gerçekten iyi olmayı istiyor musun? Yoksa bu acı çeken hallere bağımlı mı kalacaksın? Acı çekmek sana zevk veriyor mu?

bumbada 21-01-2012 08:12 PM

şunu yazmaktan korkuyorum büyü bozulur diye : kendimi iyi hissediyorum .

ilaçlara başladım düzenli bir şekilde . biraz fazla uyuyorum , iştah açıldı hafif bir sersemlik var . ne mutluyum ne mutsuz fakat sakinim .

azraist_24 22-01-2012 10:25 AM

Alıntı:

bumbada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818157)
şunu yazmaktan korkuyorum büyü bozulur diye : kendimi iyi hissediyorum .

ilaçlara başladım düzenli bir şekilde . biraz fazla uyuyorum , iştah açıldı hafif bir sersemlik var . ne mutluyum ne mutsuz fakat sakinim .

Uyuman cok guzel ve yararli canim, mutluyum ki hergec gun daha da iyiye gidiyor olacaksin,

Guzel haberlerini bekliyoruz....girlhaha

Neptün 22-01-2012 03:47 PM

Bazen arınma döneminde fazla uyuma, terleme, kabus görme gibi şeyler olabiliyor. Belki seninki de buna benzer bir şeydir.
Umarım çok daha iyiye gider hayatın.
Sevgilerimle...

kontes su 23-01-2012 12:03 PM

Alıntı:

maxhealth Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816962)
Telkinlere inanmıyor olabilirsin bu birşeyi değiştirmez ve denemekle deneyen bişey kaybetmez.Telkinlerin etki etmesi için inanmak gerekmez.Dinlemek yeterlidir.

merhaba ben çekirdek inanç görüşme sonrası telkinlerde ikinci yarıdayım ilk başlarda ağrılar bunalımlar sinir stres burada yazılan her etkiyi yaşadım şu anda sakinlik ve rahatlık var. hayatımda değişimlerde olur mu acaba diye düşünüyorum. çokmu erken bunalrı düşünmek için. relaks beklentim olmadan dinliyorum hani bugün ne değişecek acaba diye düşünmeden. umarım güzel gelişmeler yaşarım. devam eden tepkilerden sadece aşırı yorgunluk ve uyku hali var. uyumadan yapamıyorum. çok ilginç

bumbada 27-01-2012 12:12 AM

ne fark ettim ...

depresyondan çok benim canımı yakan anksiyete . evet bundan yüzde yüz eminim . anksiyete yüzünden depresyona giriyorum . depresyon temel sorunum değil . çünkü ben öyle kaygılanıyorum ki , depresyon ya da anksiyeten başka bir şeyim var sanıyorum , kesin bipolar kişilik bozukluğum var falan diyorum .

iç seslerim azaldı fakat ilaç tedavisi iyi . ama tam olarak iyileşemedim 10 üzerinden 5 veriyorum .

bumbada 02-02-2012 07:41 PM

Kafam çok karışık , neyin ne olduğunu unuttum sanki . Dayanmak , sabretmek çok zor geliyor . Kendimi tanıyamıyorum . Hislerim garipleşti . Ağlamaklıyım fakat ağlayamıyorum ne istediğimi bilmediğim bir hayalin gerçekleşmesini için ettiğim bir umut gibi ...

Zor günler geçti , gitti biliyorum fakat giderken içimden bir şeyleri de koparıp gitti sanki . Yarına büyük umutla ve umutsuzlukla bakıyorum . İkisinin karışımı içimde bir yaşama sevinci var fakat çok değil . Bilmiyorum karışık biraz . Fakat en azından biraz huzurluyum , ilaçlarla da olsa sahte de olsa içimde hissediyorum umutun parıldayan ışığını . Çok parlak değil fakat karanlıkta değil .

Şuan en çok istediğim şey ne denilse hiçbir şey derim . Bu memnuniyetimden mi ? Hayır değil fakat istemek gelmiyor içimden bilmiyorum fakat bilmemek bazen iyidir sanırım .

ama eskisinden daha iyiyim kesin olduğum şey bu .

azraist_24 02-02-2012 07:46 PM

Telkin dinliyor musun canim?

bumbada 02-02-2012 07:48 PM

hayır . telkine ihtiyaç duymuyorum . duysam da dinlemem .

azraist_24 02-02-2012 07:54 PM

Alıntı:

bumbada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819422)
hayır . telkine ihtiyaç duymuyorum . duysam da dinlemem .

Himmmmblook , peki....Sen nasil istersen...

bumbada 04-03-2012 03:50 PM

lustral 100 mg remerona devam

kendimi iyi hissediyorum hayattan keyif alabiliyorum .

benim anlamadığım bir şey var . şu ney sesi var depresyon dünde kaldı telkini onu dinlediğim her akşam sabah olunca kötü oluyorum içine kötü şeyler mi koymuşlar ne yapmışlar :D

bumbada 18-03-2012 07:07 PM

sanki her şey başa sarmış gibi neden böyle oldu bilmiyorum çöktüm resmen ... lanet olsun majör depresyon .

yardım edin .

hani şey olur ya bir olay olur şoka girersin içim aynen öyle . yani nasıl desem bir şey olur da için yanar ya bende bir şey olmadan içim yanıyor . LÜTFEN YARDIM EDİN .

beyazmelekk 18-03-2012 08:37 PM

Sevgili bumbada,günlüğünü baştan sona okudum.Kendine neden bu kadar eziyet ediyorsun.Arkadaşım hastalığı düşünce olarak hayatından çıkar sen mükemmel yaratıldın.Bilinç altın seni nasıl sağlıklı yapacağını zaten biliyor.Düşünsene ilk insanlar hangi zor koşullardan geçtiler nelerle karşılaştılar.O zaman ilaç varmıydı.Yaratıcı insanın içine o gücü koymuş sen istesende isemesende zaten iyisin,sağlıklısın.Kendi kendine korkuların olduğunda yüksek sesle Güvendeyim,güvendeyim geçti gitti sağlıklıyım de,kendinle konuş sorular sor bak korkacak hiç bir şey olmadığını göreceksin....kendin için bir şeyler yapmalısın bunu sadece sen yapabilirsin ...sevgiyle kal hoşçakal...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:08 PM.