Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Kendimi takip etmek için (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620464-kendimi-takip-etmek-icin.html)

Neptün 22-01-2012 03:47 PM

Cevap: Kendimi takip etmek için

Bazen arınma döneminde fazla uyuma, terleme, kabus görme gibi şeyler olabiliyor. Belki seninki de buna benzer bir şeydir.
Umarım çok daha iyiye gider hayatın.
Sevgilerimle...

kontes su 23-01-2012 12:03 PM

Alıntı:

maxhealth Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816962)
Telkinlere inanmıyor olabilirsin bu birşeyi değiştirmez ve denemekle deneyen bişey kaybetmez.Telkinlerin etki etmesi için inanmak gerekmez.Dinlemek yeterlidir.

merhaba ben çekirdek inanç görüşme sonrası telkinlerde ikinci yarıdayım ilk başlarda ağrılar bunalımlar sinir stres burada yazılan her etkiyi yaşadım şu anda sakinlik ve rahatlık var. hayatımda değişimlerde olur mu acaba diye düşünüyorum. çokmu erken bunalrı düşünmek için. relaks beklentim olmadan dinliyorum hani bugün ne değişecek acaba diye düşünmeden. umarım güzel gelişmeler yaşarım. devam eden tepkilerden sadece aşırı yorgunluk ve uyku hali var. uyumadan yapamıyorum. çok ilginç

bumbada 27-01-2012 12:12 AM

ne fark ettim ...

depresyondan çok benim canımı yakan anksiyete . evet bundan yüzde yüz eminim . anksiyete yüzünden depresyona giriyorum . depresyon temel sorunum değil . çünkü ben öyle kaygılanıyorum ki , depresyon ya da anksiyeten başka bir şeyim var sanıyorum , kesin bipolar kişilik bozukluğum var falan diyorum .

iç seslerim azaldı fakat ilaç tedavisi iyi . ama tam olarak iyileşemedim 10 üzerinden 5 veriyorum .

bumbada 02-02-2012 07:41 PM

Kafam çok karışık , neyin ne olduğunu unuttum sanki . Dayanmak , sabretmek çok zor geliyor . Kendimi tanıyamıyorum . Hislerim garipleşti . Ağlamaklıyım fakat ağlayamıyorum ne istediğimi bilmediğim bir hayalin gerçekleşmesini için ettiğim bir umut gibi ...

Zor günler geçti , gitti biliyorum fakat giderken içimden bir şeyleri de koparıp gitti sanki . Yarına büyük umutla ve umutsuzlukla bakıyorum . İkisinin karışımı içimde bir yaşama sevinci var fakat çok değil . Bilmiyorum karışık biraz . Fakat en azından biraz huzurluyum , ilaçlarla da olsa sahte de olsa içimde hissediyorum umutun parıldayan ışığını . Çok parlak değil fakat karanlıkta değil .

Şuan en çok istediğim şey ne denilse hiçbir şey derim . Bu memnuniyetimden mi ? Hayır değil fakat istemek gelmiyor içimden bilmiyorum fakat bilmemek bazen iyidir sanırım .

ama eskisinden daha iyiyim kesin olduğum şey bu .

azraist_24 02-02-2012 07:46 PM

Telkin dinliyor musun canim?

bumbada 02-02-2012 07:48 PM

hayır . telkine ihtiyaç duymuyorum . duysam da dinlemem .

azraist_24 02-02-2012 07:54 PM

Alıntı:

bumbada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819422)
hayır . telkine ihtiyaç duymuyorum . duysam da dinlemem .

Himmmmblook , peki....Sen nasil istersen...

bumbada 04-03-2012 03:50 PM

lustral 100 mg remerona devam

kendimi iyi hissediyorum hayattan keyif alabiliyorum .

benim anlamadığım bir şey var . şu ney sesi var depresyon dünde kaldı telkini onu dinlediğim her akşam sabah olunca kötü oluyorum içine kötü şeyler mi koymuşlar ne yapmışlar :D

bumbada 18-03-2012 07:07 PM

sanki her şey başa sarmış gibi neden böyle oldu bilmiyorum çöktüm resmen ... lanet olsun majör depresyon .

yardım edin .

hani şey olur ya bir olay olur şoka girersin içim aynen öyle . yani nasıl desem bir şey olur da için yanar ya bende bir şey olmadan içim yanıyor . LÜTFEN YARDIM EDİN .

beyazmelekk 18-03-2012 08:37 PM

Sevgili bumbada,günlüğünü baştan sona okudum.Kendine neden bu kadar eziyet ediyorsun.Arkadaşım hastalığı düşünce olarak hayatından çıkar sen mükemmel yaratıldın.Bilinç altın seni nasıl sağlıklı yapacağını zaten biliyor.Düşünsene ilk insanlar hangi zor koşullardan geçtiler nelerle karşılaştılar.O zaman ilaç varmıydı.Yaratıcı insanın içine o gücü koymuş sen istesende isemesende zaten iyisin,sağlıklısın.Kendi kendine korkuların olduğunda yüksek sesle Güvendeyim,güvendeyim geçti gitti sağlıklıyım de,kendinle konuş sorular sor bak korkacak hiç bir şey olmadığını göreceksin....kendin için bir şeyler yapmalısın bunu sadece sen yapabilirsin ...sevgiyle kal hoşçakal...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:36 PM.