![]() |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ çok teşekkür ederim home ofisimi öğrenci ile dolup taşıyor..... çok merkezi bir yerde hepiniz gelebilirsiniz.. çok şık ve rahat.. sağloun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ içime bir sıkıntı düştü bir şeyler yolunda gitmiyor gibi hatalar yapıyoruz her insan gibi doğal en doğru yerde hoe ofisimi açıyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ https://www.facebook.com/learnenglishfaster kendi sayfan tavsiye ederim ingilizce öğrenmek isteyenlere |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yaşamımım her gün daha güzele gidiyor... çok mutluyum çok başarılıyım.. isteklerim her gün daha da gerçek oluyor evren bneim için çalışıyor |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ herkese on numarasından bayramlar.. mutlu güzel ve müreffeh olalım.. herkesi sevgi ile selamlıyorum.. yaşamımıza huzur ve sevgi doluyor |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bolluk ve breket her tarafımı sarmış durumda |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bolluğu bereketi seviyorum.. çünkü sürekli yanımda |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ pazartesi çok daha güzel şeyler olacak.. pazartesiyi seviyorum.. pazartesi umarım daha güzel haberler verebilirim... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ hergün bir sürü güzellik beni buluyor.. o kadar güzel şeyler oluyor ki şaşırıyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ maddi açıdan ferah içinde yaşıyorum... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Alıntı:
|
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ adobe audition ile yapıyorum... sevgiler... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yaşamım her gün başka bir güzellikle doluyor.. hayatım fırsatlarla doluyor... maddi manevi daha mutlu oluyorum... bir sürü güzel öğrencim var.. sürekli özel ders için insanlar beni soruyor... insanlar sürekli özel ders almak istiyor... çok mutluyum.. herşey çok güzel... kendimi seviyorum... kendimi seviyorum... sevgiler tanrım sevgiler doğa sevgiler insan |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ iyi geceler, tüm gnlüğünüzü okudum bu gece, inanılmaz motive ediciydi son birkaç saatte değişimi an be an izledim. Ben yeni başladım, yoluma ışık tutacak günlüğünüz:) tüm güzellikler sizinle olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Alıntı:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.. YOLUNUZ AÇIK OLSUN GÖNLÜNÜZ HUZUR BULSUN HEP İYİ OLUN HEP İYİ OLALIM... SEVGİLER VE ESENLİKLE |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ tüm evren beni mutlu etmek için var.. insanlar beni mutlu etmek için uğraşıyorlar |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ tüm evren beni mutlu etmek için var.. insanlar beni mutlu etmek için var https://www.youtube.com/watch?v=CfZBMQoNxJM |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ arkadaşlar ben satın aldığım ve ücretsiz gelen telkinlerle kendime yeni liste yaptım ve her birine 7 8 telkin koydum.. şimdi ilk önce çekirdek inançlar var.. 7 telkin... bu klasörü 27 gündür dinliyorum tam bir ay olunca bırakıcam.... bir hafta ara verip diğer klasörüme geçicem..... sevgilerle.. ikinci klasör iş ve yaşam disiplini ile ilgili telkinlerden oluşuyor....... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ herşey benim mutluluğum için var herkes beni mutlu etmek için uğraşıyor |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ herşey benim mutluluğum için var herkes beni mutlu etmek için uğraşıyor üniversiteye girdim.... maddi durumum çok iyi nasıl oldu anlamadım.. bugün oldu gittim başvurdum.... oldu evren benim için çalışıyor... evren benim mutluluğum için var |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ herşey benim mutluluğum için var herkes beni mutlu etmek için uğraşıyor üniversiteye girdim.... maddi durumum çok iyi nasıl oldu anlamadım.. bugün oldu gittim başvurdum.... oldu evren benim için çalışıyor... evren benim mutluluğum için var |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ üniversitedeki işime başladı herşey çok kolay oldu çünkü herkes benim işimi kolaylaştırmak için var ve herşey benim işimi kolaylaştırıyor.. yaratıcıya övgüler olsun ki çok mutluyum verdiği tüm nimetler için şükürler olsun herkes benim mutluluğum için çalışıyor herşey benim mutluluğum için var |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ *Kendime değer veriyorum Kendimi seviyorum Kendime saygı duyuyorum İstediklerimi almak için harekete geçiyorum Ben cesurum Allah'a şükürler olsun* |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ İlk defa bir günlüğü baştan sona okudum. İnanılmaz motive edici ama asıl süpriz bir anda İstanbul'a yerleşmeniz orda yaşamaya başlamanız. Bunu benim için işaret olarak kabul ettim:) |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ şuan istanbul aydın üniversitesinde hocayım.. işin ilginç yanı evime çok yakın bir üniversite şuanda artık evimi sınıfa çevirmeye başladım evim kurs olacak evimde çok para kazanacağım çok mutluyum şükürler olsun çok zenginim şükürler olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ kendinize inanın cesur olun risk alın emin olun evren güzelliklerle dolu |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ herşey benim mutluluğum için var herkes benim mutluluğum için çalışıyor |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bu guzel memlekti yakında zıyarte edeceğim |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ herkes benim mutluluğum için çalışıyor herşey benim mutluluğum için var |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ *Kendime değer veriyorum Kendimi seviyorum Kendime saygı duyuyorum İstediklerimi almak için harekete geçiyorum Ben cesurum Allah'a şükürler olsun* |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Ben değerliyim kendime saygı duyuyorum Kendimi seviyorum Kendimi olduğum gibi seviyorum. Tüm bu güzelliklerle beni yarattığı için Rabb'ime şükrediyorum.Şükür olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Ben değerliyim kendime saygı duyuyorum Kendimi seviyorum Kendimi olduğum gibi seviyorum. Tüm bu güzelliklerle beni yarattığı için Rabb'ime şükrediyorum.Şükür olsun herşey benim mutluluğum için var herkes benim mutluluğum için çalışıyor ben değerli ve güçlü bir erkeğim şükürler olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Ben değerliyim kendime saygı duyuyorum Kendimi seviyorum Kendimi olduğum gibi seviyorum. Tüm bu güzelliklerle beni yarattığı için Rabb'ime şükrediyorum.Şükür olsun herşey benim mutluluğum için var herkes benim mutluluğum için çalışıyor ben değerli ve güçlü bir erkeğim şükürler olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ aşkı sevgiyi ve doğru insanı yaşamıma çekiyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bekliyorum ve para bana akıyor.. sürekli bana para geliyor parayı seviyorum ama biliyorum ki para bir amaçtır |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ ben tüccar değilim... ne olursa olsun ne işte ne aşkta sadece kendimi biraz çokça seviyorum.... bir de karnım acıktı |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Ben değerliyim kendime saygı duyuyorum Kendimi seviyorum Kendimi olduğum gibi seviyorum. Tüm bu güzelliklerle beni yarattığı için Rabb'ime şükrediyorum.Şükür olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ aşkı sevgiyi ve doğru insanı yaşamıma çekiyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Ben daima doğru yerde zamanda doğru yerde olurum. Var olan sınırsız imkanlara tamamen açığım ve fırsatlar kendiliğinden oluştuğunda bunları kullanarak harekete geçmeye hazırım. Ve oldu.ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Ben daima doğru yerde zamanda doğru yerde olurum. Var olan sınırsız imkanlara tamamen açığım ve fırsatlar kendiliğinden oluştuğunda bunları kullanarak harekete geçmeye hazırım. Ve oldu.ŞÜKÜRLER OLSUN. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:55 AM. |