![]() |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ güzel bir cuma günü, yeni bir güne başladık.... bugünüm dünden daha güzel olacağına eminim... çünkü her günüm bir öncekinden daha güzel... sevgiler saygılar... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ haftasonunun yorucu durumundan sonra bugün çok güzel bir gündü liseli öğrencilerim benim için bir veda partisi hazırlamışlar... çok mutlu oldum tabi biraz burkukluk da oldu.... işte hayat.. 1 martta istanbuldayım |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ havadan mıdır bilmiyorum ama kendimi yorgun hissediyorum gece kar yağıyor gündüz güneş var.... kendimi dinç hissetmek istiyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ CUMA GÜNÜ YENİ BİR YAŞAMA BAŞLIYACAĞIM HEYECANLIYIM |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Sizin adınıza sevindim. Hayırlısı olsun. Tebriklerhpm2 |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ teşekkürler umarım iyi olur..... değişiklik güzeldir... diyorum ve yeni yaşamımı olgunlukla seçiyorum kabul ediyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yarın istanbuldayım |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ kendimi çok seviyorum, çok bAŞARILIYIM, çok akıllıyım, yüreğim sevgi dolu, içimden güzellik fışkırıyor... sürekli başarıyı ve bolluğu bereketi seçiyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ babamı seviyorum, babamı olduğu gibi kabul ediyorum, babamın yardımını kabul ediyorum babam da beni çok seviyor ve babam da bana maddi manevi desteğini veriyor... bu güzelliği içimde normalleştiriyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yeni yaşamıma başladım.. istanbuldayım şuan ev bulmam gerekiyor.... ev de bulunur... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yeni yaşamımı sevgi ile kabul ediyorum.... yeni yaşamım bolluk ve bereket dolu.... yeni yaşamımı seviyorum.. yeni yaşamım yeni güzellikler getiriyor.... kendimi seviyorum yeni yaşamımı getirdiği güzelliklerle kabul ediyorum.... herşeyin sahibine tüm sundukları için teşekkür ediyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ teşekkürler diliyprum herkesin yaşamı sevgi ve güzellikler ile dolsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bugün sevgi güzellik başarı güven yaşamımı bir kere daha doldurdu... bugünün anlamı için kendime ve yaratıcıya şükürler olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ güzellik yaşamımı dolduruyor... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ insanların ve tanrının yardımını sevgi ile kabul ediyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bugün de bolluk bereket güzellik sevgi barış üzerimde... insanları yaşamı kendimi seviyorum.... bolluk bereket güzellik ve sevgi için şükrediyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ sevgiyi barışı güleryüzü yardımı bolluğu bereketi sevgi ile kabul ediyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ başarıyı bolluğu bereketi sevgi ve olgunlukla kabul ediyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ kendimi olduğum gibi kabul ediyorum... kendimi anda severek kabul ediyorum.. yaşamıma girecek yeni güzellikleri sevgi ile kabul ediyorum... yaşamıma bolluk bereket aksın... kendimi seviyorum.... bolluğu bereketi sevgi ile kabul ediyorum.... istanbulu seviyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yaşamıma parayı ve aşkı çekiyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yeni yaşamımı sevgi ile kabul ediyorum.... yeni yaşamım bolluk ve bereket dolu.... yeni yaşamımı seviyorum.. yeni yaşamım yeni güzellikler getiriyor.... kendimi seviyorum yeni yaşamımı getirdiği güzelliklerle kabul ediyorum.... herşeyin sahibine tüm sundukları için teşekkür ediyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ sağlıklı ve zindeyim |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ uzun süredir sitede değildim.. herkese yeniden merhaba... açıkçası bir bel sakatlığı geçirdim şuan ama iyiyim... bir iki gün içinde daha iyi olur.. bel tutulması dediğimiz şey.. yaşamım çok ilginç bir halde şimdi.. çok iyi şeylerin eşiğindeyim.. hatta çok geç kalmışım onu farkettim bilgim enerjim ve tecrübemi bugüne kadar yeterince kullanmamış.. kendim için harcamamışım.. şimdi daha güçlüyüm.. daha iyi önümü görebiliyorum ve artık kendi işimin peşindeyim.. kendi işimi kuracağım.. bunun için çabalaıyorum ve çabalayacağım... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ sağlığı ve bereketi üzerime çekiyorum.... arkadaşlar kendi işini açmak için yapılması gereken bir olumlama nasıl olur acaba yardımcı olabilecek biri var mı |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Geçmiş olsun hocam, bu sağlık probleminin anlatmak istediği bir sorun olabilir yaşamında. Canını sıkma geçer sen sadece bu durumdan da öğrenmen gerekenleri öğren yeter. Sevgiler. |
-kendi işimi kuracak cesarete ve yeteneğe sahip olduğumu biliyorum. -Sınırsız seçimim ve her yerde karşıma çıkan fırsatlar var.Büyük düşünüyorum. -Doğru seçimler yapıyor, doğru zamanda doğru kişilerle iyi ilişkiler kuruyorum. bu arada olumlamalar fark yarattı mı? ben yeni başladım, ne kadar zamanda farkı görürüm? dusun2 |
hocam çok çalışıyordum.. üstüme çok geldim.. ondan olabilir.. şükürler olsun sağlıklıyım |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Benzer sıkıntıyı ben de yaşadığım için oradan biliyorum. Çalışmak güzel ama kendine vakit ayırmayı ihmal etmediğin sürece. Kendine ben değerliyim telkini verirken zaman ayıramazsan bedenin zoraki dinlenme süresine çıkıyor. :) |
yüzde yüz haklısın sweet.. çok haklısın.... o yüzden yaşamımı kolaylaştıracak şeyler yapmam gerekiyor..... varlığın için teşekkür ederim... artık yaşamım kolaylaşıyor.... sevgilerimle... başarı kolaylık ve sağlık yaşamıma akıyor.. bunu biliyorum her an hissediyorum ve bunun için şükrediyorum.... ve böyle olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ arkadaşlr uzun süredir buradayım her halde 2 yıl oldu değişimlerimi sizlere yazdım... artık kendi iş yerimi açma zamanımın geldiğini düşünüyorum........ arkadşalar umarım en kısa zamanda kendi iş yerimi açıyorum.. tüm dularınızı olumlu dileklerinizi ve temennilerinizi bekliyorum.... sevgilerle... kendi iş yerimi açıyorummm |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ en uygun yerde homeofisimi açıyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ kendi işimin sahibiyim |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ kendi ofisimi açıyorum en uygun yerde ofisimi açıyorum sevgi ile yeni home ofisimi kabul ediyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ ne güzel, hayırlı olsun. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ ofisiniz çok güzel, çok merkezi bir yerdeymiş. şimdiden insanlar hakkında konuşmaya başladılar. çok da güzel dekore ettiğiniz söyleniyor. en kısa zamanda kahvenizi içmeye gelmek, ofisinizi görmek isteriz.kahvesmiley |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ ofisiniz hayırlı olsun Kutayhun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:55 AM. |