![]() |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Ayrıca, ben sana şöyle bir soru sorabilirim ' Neden sana gelsinler ki' buna makul ve mantıklı cevapların varsa ve buna sende inanıyorsan gelmemeleri için hiç bir neden yok |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Alıntı:
teşekkür ederim çok haklısın.. |
bir ben dürüst bir insanım insanları öğretecem diye kandırmam iki öğrencim benim için değerlidir onu tanır ve nasıl öğrendiğini keşfeder ona göre program hazırlarım üç ingilizce konusunda gayet yeterliyim ingilizcem çok iyi dört öğretmenlik konusunda kendini geliştiren öğretmeyi seven ve doğru öğretim için hem okuyan araştıran hem de hatam eksiğim varsa korkmadan kabul eden biriyim. beş ingilizce öğretimi konusunda kendime has geliştirdiğim ve etkili olduğunu gördüğüm hızlı ve etkili yöntemlerim var... çok teşekkür ederim.. iyi ki varsınız sizi seviyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ İNGİLİZCE ÖĞRENMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN https://www.facebook.com/learnenglishfaster İngilizce Öğretmeniniz https://www.facebook.com/kaan.sahin.71066700 |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ evet çok uzun bir aradan sonra yine ben... aaaaaa ne oldu anlamadım istanbulda yaşıyorum özel bir üniversitede çalışıyorum ve home ofisim var evet ama yeterli öğrencim yok ama en kısa zamanda yeterli öğrencim olacak bunun için fikri olan var mı bu benim sitem İngilizce Öğretmeniniz bu da facebuk sayfam https://www.facebook.com/learnenglishfaster YA BEN AŞIK OLDUM... birinden de çok hoşlanıyorum ama ama demek istemiyorum.. umarım iyi şeyler olur... bana sorarsanız hayatımın kadınını buldum ama çok yakın arkadaşım... umarım olur... onu kırmak rahatsız etmek de istemiyorum arada kaldım... bugün yeniden telkin dinlemeye başlıcam... ego güven ve suçlulukla başlıcam.. hepinizi çok seviyorum.. sahip olduğum herşey için şükürler olsun..... sahip olamdıklarım için de şükürler olsun... YA GENEL OALRAK NASILSINIZ yoğunum bir de sevgiler |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Ne guzel cok sevindim |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ değişimleri okuyunca motive oluyorum inşallah bende bir gün şöyle dolu dolu koca bir sayfa değiştiğimi yazarım . |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ çabuk sinirlenme ve parlama huyumu nasıl değiştirebilirimağla2 |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ ahahahaaha gülmeden edemeyeceğim.... hayatımın kadını dediğim kadınla konuşmuyoruz.... bu bahsi kapatıyoruz..... yalan oldu ya.... bakalım.... işe devam... ama herşey güzel daha güzel oluyor ve daha güzel olacak..... bazen bi şeylerin olmaması gerekir.. bazen engel ve olumsuz durum seni büyütmek için vardır... NE OLURSA OLSUN YAŞIYORUZ.... ŞİMDİ TEMİZLİK ZAMANI... EV BİRAZ SOĞUK.. DAHA DÜZGÜN VE GÜZEL BİR EVE ÇIKMAK İSTİYORUM... DULARINIZI İYİ NİYETLERİNİZİ ESİRGEMEYİN... HEPİNİZİ SEVİYORUM... TEŞEKKÜR EDERİM... İYİ Kİ VARSINIZ... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ evet hoşlandıım beğendiğim kadın benden yüzdeyüz uzaklaştı.... şimdi hayırlısı diyelim... umarım maddi anlamda daha güzel günler bekliyordur beni.. ben de onları bekliyorum... tüm güzellikler üzerimde olsun.. yaşadığım ve sahip olduğum herşey için şükürler olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bu güneş tutulması olayı bu hafta çok aksi geçti umarım iyi etkilerini de görürüz |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ çok tembelleştim içimdeki serüven duygusunu kaybettim... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Yakışmıyor. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Hayatın bir canlılığı işleyişi var . Biz ne yapsak anlamsız o kendisi karar veriyor. Ve ben daha kötü şekilde en başa döndüm. Sucu benim demekten herşeyin sorumlusu benim demekten de yoruldum. Ben değilim ve bir sürü dış şart var. Hayat daha iyisini vermek için çalışıyormuş falan yalan inanmayın bunlara. Gidin gerçekçi olun plan yapın çalışın. Son diyeceğim bu. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Sende bendensin kankami bulldum sanki hay allah Sanirim bu duzeni caktirmadan yapicaz ne zaman degisim olurken yere daha sabit basmak gerektigini ogrendim |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Kutayhun 2015 bir çok insan için zor geçiyor. Benim için de öyle oldu. Gecmiş gitmiş olsun. Ben yakında net bir sıçrama olacağına inanıyorum. Hatta ekim ayı itibariyle her şey çok daha iyi olacak umut ediyorum. Lütfen enerjini düşürme. Istersen neler yapabilirsin biliyorsun. Konuşmak istersen her zamanki gibi dinlerim. Sevgiler. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Kanatsiz melek eminim gotunmeyen kanatlarin vardir senin Iyiki varsin canim |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Güzel bakan güzel görür. Hepimiz biriz firdevsi ala. Ben kendime yardım ediyorum gibi. Yardım kabul eden insana yardım edilir. Değişmek isteyene yoldaş olunur. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ beykent üniversitesine ingilizce okutmanı olarak girdim.... çok mutluyum... hatta isteğimden fazla işim var.. maddi ve manevi olarak çok güzel bir döneme girdim.. bunu da fazlası ile hissediyorum... bu arada bu patlama oldu.. ölen canlarımızı saygıyla anıyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Yeni işin hayırlı olsun. Dikkat et kendine. Ortalık karışık. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ şükürler olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ 2012 de başlamıştım bu yolculuğa, çok uzun sürdü.. bir sürü ilgili ilgisiz telkini dinledim ne yaptım ne ettim bilmiyorum.. ama kendimi sahip olduğum bilincimi seviyorum... şuan beykent üniversitesinde okutmanım istanbulda yaşıyorum.. daha önce konyada bir dershanede çalışıyordum.. vay be... anlatsam bir sürü uzun hikaye o kadar güzel acıklı garip keyifli şey yaşadım ki anlatamam... ama TELKİNLER İŞE YARIYOR.... işin özü bu.... kendinizi buluyorsunuz ilginç bir şekilde de olsa buluyorsunuz.. ben diyim... ayrıca aydınlanma bilinçlenme yolunda çok yol kat ediyorsunuz .... zaten meyliniz de varsa.. çok iyi oluyor... kilo verme telkinleri işe yaramadı bir tek çünkü aç kalınca hasta ve aksi oluyorum.... TELKİNLERİ DİNLEYİNİZ... diyeceğim bu... inanmayanlar için facebook hesabım https://www.facebook.com/profile.php?id=100009941477573 |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ 2012 yazmıştım 2011 de başlamışım.. öyle diyim.... |
Özel değilse ilgili ilgisiz derken neyi kast ettiğinizi öğrenebilirmiyim. Kastınız önüme gelen her telkini dinledim mi yoksa yanlış telkin seçimleri yaptım şeklinde mi? Telkinlerin etkilerini de paylaşırsanız sevinirim.Garip , güzel ve acıklı deyince bazı telkinlerin sanki daha yavaş bazı telkinlerin ise sanki daha farklı etki ettiği gibi bir izlenim oluştu bende. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Not: Kendileri Konya'da öğretmendi ama maksat öğretmek olunca uzak diyarlara da eli uzandı. Mesajım bulunsun. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Evet bende hazırcı olmamak adına en baştan sona bütün sayfayı okudum ve telkinlerin dinlenmesiyle alakalı değerli bilgiler okudum. Hepsini okumak neredeyse beş günümü aldı.Keşke şimdi de forum hareketli olsa da yorumlar okuyabilsek. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ kutayhunn ingilizce hikaye kitapları okumaya başladım ingilizce öğrenmeyi çok ama çok istiyorum cümle çevirebildikçe mutlu oluyorum varmı bir tavsiyen üstad |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ merhaba arkadaşlar.. öncelikle şaşırdım.. çok giremiyorum ama... yazılanları görünce sevindim.. hepinize merhaba.... hepinizi çok seviyorum.. ingilizce konusunda yardım almak isteyen arkadaş beni faceden eklesin https://www.facebook.com/profile.php?id=100009941477573 |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ telkinler bilişsel olarak aydınlanma sürecimin başlangıcı sayılırlar.. ya da kendimi olacaktım zaten bunu hızlandırdı.. maddi olarak ise maddi temelde bir şeyleri değiştirdi ama ekonomik olarak daha rahat olmayı arzu ederdim... ama ne yapıyorsanız ne dinliyorsanız dinleyin HERŞEYİN SORUMLUSU SİZSİNİZ... ELİNİZDEN GELENİ YAPIN... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ KIPÇAK BEYİ öncelikle şu döngüyü işlet.. 21 gün dinle bir hafta ara ver ve bunu en az 3 kere tekrarla ilk başta şunları dinle EGO-SUÇLULUK-TOPLULUK KARŞISINDA KONUŞMA... winamp listenize bir ego, bir suçluluk, bir topluluk karşısında konuşma atın.. günde beş altı saatten dinleyin.. dinlerken kısık sesli olsun... yanına fazla bir telkin eklemeyin başlangıç için. 21 gün dinleyin... günde en az altı saat dinleyin... etki eder mi etmez mi diye düşünmeyin.. ancak telkin dinleyerek bilinçaltınızı telkinin kendisine açabilirsiniz.. gerekirse 3 tur dönün yani 21 gün dinle 1 hafta ara ver... sonra bir 3 hafta hiç dinlemeyin.... daha sonra değiştiğinizi zaten anlarsınız.... saygılarımla.. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Ben kısık sesle dinleyince duymuyorum ki :) ses seviyesi yükselince telkinler etki etmiyo mu |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Teşekkür ediyorum.Yalnız ben telkinlere başlayalı epey bir zaman oldu.Genelde listemde ego ve suçluluk telkinleri oldu.Bu ramazanda neredeyse 11 ay olacak.Çekirdek inanç çalışması da yaptırdım ayrıca ücretli olan telkinlerden satın aldım bir miktar.Ücretliler yeni gibi bir şey hepsini dinlemedim henüz. Bahsettiğiniz telkinlerden topluluk önünde konuşmayı -telkin listemde hiç olmamıştı- yeni dinlemeye başladım.Bazen kekeliyorum ya da kelimeyi söylerken zorlanıyorum.Telkinleri dinlemeye başladıktan sonra arttı.Belki yardımcı olur. Çekirdek inançtan önce uzun bir ücretsiz telkin listem vardı.Sosyallik artırıcı ya da sosyal fobiyi listeye koymuştum.Koruma kalkanını son zamanlarda listeye koymuştum. Şimdi çok dinlemediğim ücretsiz telkinlere geri döndüm.Özellikle gündüz onları dinlemeye başladım.Çok telkin olunca insan hangi birini dinleyeceğini şaşırıyor. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ istersen sahip olduğun telkinleri bana yaz özelden.. sana bir liste yapayım... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ ARKADAŞLAR PERŞEMBE GÜNÜ SİGARAYI BIRAKTIM... CUMA GÜNÜ DE SİGARA BIRAKMA TELKİNLERİNİ DİNLEMEYE BAŞLADIM..... DESTEKLERİNİZİ BEKLERİM... umarım telkinler yeterli desteği sağlar.. teşekkürler... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Arkandayız.258892588925889258892588925889 Tebrik ederim. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ merhaba hepinizi çok seviyorum.... herşey çok güzel.. şükürler olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ EVLENDİM... ruh eşimi buldum..... şükürler olsun... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bakalım bu yıl başka hangi güzelliklerle karşılaşacağım |
darısı basımıza..ruh eşini bulamayanlara |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ arkadaşlar merhaba boşandım.. hahahahha... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 AM. |