Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619945-kutayhunun-guzellesim-gunlugu.html)

Janer 10-12-2011 12:14 AM

Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak

Alıntı:

daha da güzelleşmek istiyorum daha da büyümek bedenen fikren madden manen ruhen daha da büyümek istiyorum... engelleyenleri sevmiyorum....
Bence engelleri sevin hocam :) .. bu hikayeyi bugün siteye paylaştım .. sizin son sözünüze karşı yazıyorum :)

Eski zamanlarda bir kral saraya giden yolun üzerine kocaman bir kaya koydurmuş kendisi de pencereye oturmuştu.
Bakalım neler olacaktı?
Ülkenin en zengin tüccarları en güçlü kervancıları saray görevlileri birer birer geldiler sabahtan öğlene kadar hepsi kayanın etrafından dolaşıp saraya girdiler. Pek çoğu kralı yüksek sesle eleştirdi. Halkından bu kadar vergi alıyor ama yolları temiz tutamıyordu. Sonunda bir köylü çıkageldi. Saraya meyve ve sebze getiriyordu. Sırtındaki küfeyi yere indirdi iki eli ile kayaya sarıldı ve ıkına sıkına itmeye başladı. Sonunda kan ter içinde kaldı ama kayayı da yolun kenarına çekti. Tam küfesini yeniden sırtına almak üzereydi ki kayanın eski yerinde bir kesenin durduğunu gördü açtı... Kese altın doluyu.Bir de kralın notu vardı içinde...

"Bu altınlar kayayı yoldan çeken kişiye aittir" diyordu kral.Köylü bugün dahi pek çoğumuzun farkında olmadığı bir ders almıştı.
UNUTMAYALIM....
"Her engel yaşam koşullarınızı daha iyileştirebilecek bir fırsattır..."

pinky9 10-12-2011 12:18 AM

kutayhun bir de bazı insanlara karşı onları aşağılıyomuşsun gibi konuşuyosun yani tam anlatamadım tam öle değil :) önümde diz çöktüler onları avcumun içine aldım gibi kelimeler kullanıyosun ya, bu pek iyi değil gibi sanki:)

kutayhun 10-12-2011 12:59 AM

Alıntı:

maswey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813252)
mesajım bulunsun

çok komik maswey... neden mesajın bulunsun pekii

kutayhun 10-12-2011 01:02 AM

Alıntı:

lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813254)
kutayhun bir de bazı insanlara karşı onları aşağılıyomuşsun gibi konuşuyosun yani tam anlatamadım tam öle değil :) önümde diz çöktüler onları avcumun içine aldım gibi kelimeler kullanıyosun ya, bu pek iyi değil gibi sanki:)

emin ol az bile..... emin ol...... ciddiyim.. arada farkında olmadan insanlığa hizmet ediyorum...

Super Mind Power - YouTube

pinky9 10-12-2011 01:37 AM

bu dediklerin mi az bile ? nası insanlığa hizmet oluyo peki:)

kutayhun 10-12-2011 01:51 AM

Alıntı:

lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813266)
bu dediklerin mi az bile ? nası insanlığa hizmet oluyo peki:)

belki çok kötülere karşı kocaman kocaman küçük kişileri savunuyorumdur... bence haklısın ama haksızsın da.. içindeki güzel insan haklı ama benim yaşamımı göremeyen içindeki diğer zarif insan haksız... öyle diyim.. sana
sana bir şarkı göndereyim de dinle..... sen bana ben sana güzellik dileğinde bulunalım... aramızda barış olsun... ne dersin.. elini uzatıyor musun..

Eurovision88 Final-ilhan irem&ultraviolet (Canlı Performans) - YouTube

kutayhun 10-12-2011 02:07 AM

bu aralar yorgun ve boş hissediyorum... arkadaşlar..... karar verme aşamasındayım.. kafayı yiyen sorular var....

_jenny_ 10-12-2011 02:29 AM

Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü.....

deneyinin sonucunu gerçekten merak ediyorum bende=)günlüğünü takipteyim..
birde telkin dinlediğimde kitap okumama, film izlememe durumu oluştu demişsin bu bendede olmuştu
kitap okumadan duramayan ben boşluyodum 10 15 gün kitabı hiç elime almadığımı bilirim..=((
buaralar telkinlerime ara verdim malesef çünkü inanılmaz baş ağrısı yapıyor ve çok halsiz hissettiriyor neden bilmiyorum

acemisirine 10-12-2011 03:25 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813271)
bu aralar yorgun ve boş hissediyorum... arkadaşlar..... karar verme aşamasındayım.. kafayı yiyen sorular var....

basarilar..

hani bilsek karar vermen gerektigi noktalar ne, ona göre fikir verebilirdik..

Su da var bazende bazi kararlari kendin göz altina alip iyi degerlendirip eyleme dökmen uygun olacaktir..

hersey senin elinde.. bu hayat senin.. kirmadigin yikmadigin olumsuzlastirmadigin sürece yoluna devamneseli56

Janer 10-12-2011 04:24 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813271)

Hayatımızda en büyük etkenlerden biri kararlarımız .. verdiğiniz kararlar daha sonra karsınıza çıkacak .. ben günlüğüme de yazdım .. sizin gibi sanırım 1 yada 1.5 hafta önce boşluktaydım ve bir karar vermem gerekiyordu .. ve kararımı verdim şuan o yolda devam ediyorum ve çok güzel bir karar verdiğimi düşünüyorum ..

dalgalanma dedikleri şeyi yaşıyorsunuz .. geçecektir :) .. Bende geçti ..

Güzel ve iyi kararlar vermeniz dileğiyle ^^

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:00 PM.