Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619693-rimanin-pozitif-egilim-gunlugu.html)

MarEspEraNZa 13-09-2011 06:56 PM

Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806965)
ayy bayıldmmm yastıkla kavga eden veletlereee girlhaha
teşekkür ederim güzel yorumun için. hayatıma renk kattığın için teşekkürlerrrrrrrrrrrrr956k

benimde teşekkür etmem lazım,böyle bir iletişimde hayatının farkına varıyor insan
yazmanın önemismileydance

RimA Vita Perfetto 13-09-2011 09:07 PM

içimde kavgalar var. ama topladım kendimi. murata mesaj atıcam şimdi..

RimA Vita Perfetto 13-09-2011 09:21 PM

ATTIM MESAJ ONA BUNLARI YAZDIM...

bu aralar sürekli aklımdasın.. neden bilmiyorum. acaba beni mi düşünüyorsun.. rüyamda gördüm yine.. sana gelmiştim , evine.. anahtar varmış bende.. kızıosun bana neden geldin sevgilim ya evde olsaydı diordun.. ama sen evde yoktun telefonda söylüyordun bunları.. neyse son katta oturuodun işte. sevgilini çok seviomuşsun.. ama benim yerim hep ayrıymış sende..
neden olmuyor diye soruyorum kendime.. neden herkesten koptum da bir senden kopamadım merak ediyorum.. herkesi sana benzetiyorum bu ara. ama olmuyor kimse sen olamaz ki.. sen adam gibi adamdın işte.. ötesi yok ki. sen benim yüreğimi biliyorsun, beni tanıyorsun.. kalbimi ve sırlarımı hiç çekinmeden sana açtım ben. belki de bu yüzden çok özel oldun hep. face kullanmıyorum.. arada sırada profiline bakmak için kapatmıyorum.. sadece donduruyorum.. belki bi gün mesaj atarsın diye de numaramı bırakıyorum sana. .. atacağını da biliyorum....

MarEspEraNZa 13-09-2011 09:39 PM

unutmaya çalışmak bile hatırlamaksa eğer, sendekiii onun sevgisini içinde yaşatmak büyütmektir.
sen doğru olanı yaptın,helal olsun diyorum

mutlu ol ( k.i.d / o.i.d )

RimA Vita Perfetto 13-09-2011 09:50 PM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807008)
unutmaya çalışmak bile hatırlamaksa eğer, sendekiii onun sevgisini içinde yaşatmak büyütmektir.
sen doğru olanı yaptın,helal olsun diyorum

mutlu ol ( k.i.d / o.i.d )

dusun2 umarım mesaj atar.. benim doğrum bu evet... 2=1 bu arada bu da senın doğrun :))y789

MarEspEraNZa 13-09-2011 09:57 PM

umarım mesaj atar hayıırrr , şimdi olmadı dediğin .sen attığı msja hemen cvp verebilecekmisin mutluluktan onu düşün:)

RimA Vita Perfetto 13-09-2011 10:10 PM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807010)
umarım mesaj atar hayıırrr , şimdi olmadı dediğin .sen attığı msja hemen cvp verebilecekmisin mutluluktan onu düşün:)

eminim atacağınaaay789
happy6 yazarım tabii :)) ayhh heyecanlandımmmm:zpzp::zpzp::zpzp:

RimA Vita Perfetto 13-09-2011 10:17 PM

wayy bee 13 buçuk ay olmuş biteli... dün gibi...
tesipitin de süper bu arada. çok geniş düşünceli birisin:)
kimse ikinin 3e 5 e eşit olup olmadığını ispatlayamaz.. ya da ben bugun cumartesi desem hayır bugun salı diyemez.. çünkü bu isimleri insanoğlu koydu.. aylar, yıllar, günler , haftalar vs.. oysa biz ismi olmadan da yaşayıp gidiyorduk.. madem öylee ve biz koyduk bu isimleri o zman bana göre bugun perşembe :)
sana göre de 2=1
hayatta hiç bir şeyin kesinliği yoktur. her şeyden şüphe edilebilir.. ve sen o insanlardan birisin galibaa... yani yaratıcı :))
ayhh bugun bi değişiğim yahuudusun2

MarEspEraNZa 13-09-2011 10:59 PM

yaratıcı demeyelimde ayrıntıcı ayrıntılı düşünen diyelim olmaz mı ¿

bu arada ortalama 58 hafta veya 405 gün veya 9720 saat veya 583200 dakika olmuş blook

günleri ayları aklıma soktun
idea3

anlattığın gibi aynen. paradokslar güzel ve şaşırtıcılar

2x2=5 f678h

DiL_RU_BA 13-09-2011 11:41 PM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806943)
Dün güzel bir gün geçirdim... tabi ki hayatımdeğişti'deki ailem sayesinde..
ahh bir de şu içimdeki yaş problemini ortadan kaldırsam.. bunu da sanırım sizin yardımınızla atlatmam gerekiyor.
übniversiteye gittiğimde 18 yaşında da arkadaşlarım oldu 35-40 yaşında da.. ve ortam icabı hepsine isimleriyle hitap ettik. ve ettimm. çünkü arkadaştık.. okul bittiğinden bu yana(15 ay oldu) pek bi tuhafım.. o 35-40 yaşındaki insanlara arkadaşlarım bebeğim diye hitap ediyorlardı.!!!
ee samimiyet güzel ama bana pek bi ters yahu..:))
neyse ben sadece samimi olduklarımla en fazla canım diye konuştum...
şimdi bu forumda o kadar çok güzel insan var ki. veee çoğu da benden büyük.. şimdii canım dicem olmıcak..blook
yaşını sorcam abla ya da abi dmeek için yanlış anlıcakkyu89
kii soruyorum da yaşını bazılarının.. sonra abla dıyorum yahut abi..
ee bi de benden 4 yaş büyük üç arkadaş var burada çok çok sevdiğim.. hatta bağrıma basmak istediğimgirlhaha o kadar çok seviyorum yani.. neysee işte . onlarla ismen hitap kullanıyorum..çünkü onlar istediğin şekil hitap et dediler. rahat olmam gerek değil midusun2
ama ben tedirginim.. abla mı desem acaba diye...4897
yani saygısızlık yapıyormuşum gibi geldi. insanlar bana hep kimle nasıl konuşacağını biliosun diolar.
evet herkese karşı saygılıyım ve bu saygı benim için çok önemli. asla bana karşı istemediğim bi hareketi ya da sözü başkasına sarfetmem. çok dikkatli olmaya çalışırım.. kurduğum her cümleyi üzerinde düşünür öyle kurarım..
maalesef ki artık bu kuruntulardan bıktım.. ya herkesle arama bir mesafe koyup samimiyeti bırakıp resmi olmalıyım ya da herkesle canımlı cicimli konuşabilmeliyim.. yoruldum çünkü kime nasıl davranacağımı belirlerken düşünmekten.!!sad456b456
bu konuda sizlerden de görüş almak istiyorum günlüğüme göz gezdiren sevgili arkadaşlarım... çünkü stres yapıo bu bende... utananadam

canım benim hitaplara takılan kişiler zaten olgunlaşmamıştır.
ayrıca sen canımda desen bebişimde desen gerçek saygıyı ve kişiliğik haklarını koruyorsan, zarar vermiyorsan karşındakini, sendede böyle korkular barınmaktan vazgeçeceksindir.

sen sadece karşındakine gösterdiğin saygının niteliklerine bak. abla diyip ona demediğini bırakmıyormusun yoksa canım deyip saygıda kusur etmeden devam edebilmeyimi istiyorsun.

seninle kurduğum diyalog içerisinde saygızlık görmedim aksine çok sevecen ve karşısındakine oldukça düşünceli ve saygılısın buda yeterli bence. sadece bunu kendinde ve uyguladığını farkedip kendine teşekkür etmelisin bence :zpzp:

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:44 PM.