Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619693-rimanin-pozitif-egilim-gunlugu.html)

RimA Vita Perfetto 11-11-2011 07:18 PM

Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

bu aralar kendimi yalnız hissediyorum.. gireceğimiz bu yeni dalgadan sanırım bu.. her şey daha muhteşem olacak.!!!
teşekkür ederim dostlarım..(onlar kendilerini biliyor ve aslında ben de yalnız olmadığımı biliyorum)

kuzeygüney 11-11-2011 07:37 PM

Denizcim her şey senin hayrına gerçekleşiyor..actionsmile

blue jaloon 12-11-2011 08:22 AM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810724)
bu aralar kendimi yalnız hissediyorum.. gireceğimiz bu yeni dalgadan sanırım bu.. her şey daha muhteşem olacak.!!!
teşekkür ederim dostlarım..(onlar kendilerini biliyor ve aslında ben de yalnız olmadığımı biliyorum)

Pes etmek, kendini bırakmak yok.t678

RimA Vita Perfetto 12-11-2011 10:17 AM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810730)
Denizcim her şey senin hayrına gerçekleşiyor..actionsmile

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810774)
Pes etmek, kendini bırakmak yok.t678

teşekkür ederim... muhteşem şeyler bunlar benim için.. iyi ki varsınız ve iyiki yanımdasınız.. çokk seviyorum sizi..:zpzp:

Janer 12-11-2011 12:05 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810724)

Sen bu değilsin . İkimizde biliyoruz . büyük Olumsuzlukları olumluya çevirebiliyorsun bunu da hemen halledeceğine inanıyorum ..
kendini yalnız hissetme :)

Not : Kötü insan vardır y789 (biz seninle bu yorum üzerine tanıstık :) )

RimA Vita Perfetto 12-11-2011 01:37 PM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810785)
Sen bu değilsin . İkimizde biliyoruz . büyük Olumsuzlukları olumluya çevirebiliyorsun bunu da hemen halledeceğine inanıyorum ..
kendini yalnız hissetme :)

Not : Kötü insan vardır y789 (biz seninle bu yorum üzerine tanıstık :) )

janerr teşekkür ederimmm.. evet kesinlikle yalnız değilim bunu biliyorum.. y789
her şey elbette pozitif olmalı ..
evet tanıştık ama ilerleyemedik cat56
kötü insan yokturrr sadece içinde negatif duygular besleyen insanlar vardır :)) onu inkar etmiyorum bak y789

Janer 12-11-2011 01:41 PM

:D tamam sen yeterki eskisi gibi ol :D kötü insan yok :D keske herkes senin gibi olsa :D

RimA Vita Perfetto 12-11-2011 01:47 PM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810793)
:D tamam sen yeterki eskisi gibi ol :D kötü insan yok :D keske herkes senin gibi olsa :D

janerrrrrrr :))
bilmiyorsun ben insanlara ruh olarak bakarım.. insanlara baktığımda sadece ruhlarına odaklanırım :)
ve bu noktada çok şey görürüm.
ben 5 yaşındaki bir çocuğa da 30 yaşındaki bir yetişkine de aynı saygıyla hitap ederim. her ikisinden de özür dileme şeklim aynı her ikisine de saygıyla hitap ederim. çünkü her ikisi de ruh :))
o yüzden herkes iyi. insanlar kötü olamazlar Janer'im :)
dediğim gibi sadece bir takım negatif duygulara ve cahiliyete sahip olabilirler.aynı yönde düşünmek zorunda değiliz amaaa bakış açını azcık bana kaydırıp benim gibi görmeye başlarsan eğer bir gün bu yazdılarımı anlayıp bana hak vereceksin :))
bu arada seni seviyorum :)

Janer 12-11-2011 01:57 PM

negatif duygulara ve cahiliyete

Evet böyle düşünebiliriz :)

Bende seni seviyorum . bu olumlu tavrını ve hayata POZİTİF bakışını seviyorum .. her zaman bu duygularını koruman dileğiyle ;)

RimA Vita Perfetto 12-11-2011 02:00 PM

teşekkür ederimm.. aminn :))
kendine çok çok iyi davran..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:53 PM.