![]() |
Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) bu aralar kendimi yalnız hissediyorum.. gireceğimiz bu yeni dalgadan sanırım bu.. her şey daha muhteşem olacak.!!! teşekkür ederim dostlarım..(onlar kendilerini biliyor ve aslında ben de yalnız olmadığımı biliyorum) |
Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) Denizcim her şey senin hayrına gerçekleşiyor..actionsmile |
Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) Alıntı:
|
Alıntı:
teşekkür ederim... muhteşem şeyler bunlar benim için.. iyi ki varsınız ve iyiki yanımdasınız.. çokk seviyorum sizi..:zpzp: |
Sen bu değilsin . İkimizde biliyoruz . büyük Olumsuzlukları olumluya çevirebiliyorsun bunu da hemen halledeceğine inanıyorum .. kendini yalnız hissetme :) Not : Kötü insan vardır y789 (biz seninle bu yorum üzerine tanıstık :) ) |
her şey elbette pozitif olmalı .. evet tanıştık ama ilerleyemedik cat56 kötü insan yokturrr sadece içinde negatif duygular besleyen insanlar vardır :)) onu inkar etmiyorum bak y789 |
Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) :D tamam sen yeterki eskisi gibi ol :D kötü insan yok :D keske herkes senin gibi olsa :D |
bilmiyorsun ben insanlara ruh olarak bakarım.. insanlara baktığımda sadece ruhlarına odaklanırım :) ve bu noktada çok şey görürüm. ben 5 yaşındaki bir çocuğa da 30 yaşındaki bir yetişkine de aynı saygıyla hitap ederim. her ikisinden de özür dileme şeklim aynı her ikisine de saygıyla hitap ederim. çünkü her ikisi de ruh :)) o yüzden herkes iyi. insanlar kötü olamazlar Janer'im :) dediğim gibi sadece bir takım negatif duygulara ve cahiliyete sahip olabilirler.aynı yönde düşünmek zorunda değiliz amaaa bakış açını azcık bana kaydırıp benim gibi görmeye başlarsan eğer bir gün bu yazdılarımı anlayıp bana hak vereceksin :)) bu arada seni seviyorum :) |
Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) negatif duygulara ve cahiliyete Evet böyle düşünebiliriz :) Bende seni seviyorum . bu olumlu tavrını ve hayata POZİTİF bakışını seviyorum .. her zaman bu duygularını koruman dileğiyle ;) |
Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) teşekkür ederimm.. aminn :)) kendine çok çok iyi davran.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:53 PM. |