Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619693-rimanin-pozitif-egilim-gunlugu.html)

MarEspEraNZa 23-09-2011 01:31 AM

Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

yazının yarısında korkuttun beni "küt gitti " deyince :)

neymiş bu yaptığın

serper 23-09-2011 11:28 AM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807548)

neymiş bu yaptığın

matrix olabilirmi rimacım ?

sweeet 23-09-2011 12:25 PM

Matrix'e hükmedin adlı kitaptan iki nokta tekniği denemesi :)) o kadar da bastırma dedim bak gördün mü hay allah :)) tabi olay iki noktayı bulmakla bitmiyor yeni başlıyor. Dün akşam o yüzden süperdin herhalde, msnde kalamadım çok :)

Harika bir gün dilerim...

RimA Vita Perfetto 23-09-2011 12:26 PM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807548)

neymiş bu yaptığın

Alıntı:

serper Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807557)
matrix olabilirmi rimacım ?

evet matrix'in ta kendisi. y789
cidden küt gidiosun ikieşitbir.. çok garip bir deneyim oldu.. korktuğuna göre senin için değerliyim... girlhaha
sen de benim için çookk değerlisingulensmileygulensmiley
bununla ilgili bir video var orada da insanlar 'küt' gidiyor..
bu arada iki noktamı keybettim demiştim geri, hala bulamadım ama bulsam bile açıkcası biraz korktum..y789

RimA Vita Perfetto 23-09-2011 12:28 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807559)
Matrix'e hükmedin adlı kitaptan iki nokta tekniği denemesi :)) o kadar da bastırma dedim bak gördün mü hay allah :)) tabi olay iki noktayı bulmakla bitmiyor yeni başlıyor. Dün akşam o yüzden süperdin herhalde, msnde kalamadım çok :)

Harika bir gün dilerim...

çokkk teşekkür ederim sweet'im.. evet o kadar da dedin ama merak işte....y789
hani yasaklar insana cazip gelirmiş..
sana da harika bir gün dilerim.. ışıkla kal dicem ama ışık sensin zatenngirlhahagirlhahasmileydance

frozenrose 23-09-2011 08:49 PM

3. göz ile ilgileniyorum lütfen bana da anlatırmsın ? yada benim hakkımda ne hissediosun merak ettim

RimA Vita Perfetto 23-09-2011 10:40 PM

Alıntı:

frozenrose Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807586)
3. göz ile ilgileniyorum lütfen bana da anlatırmsın ? yada benim hakkımda ne hissediosun merak ettim

gerekli cevabı özelden attım canım..O0

MarEspEraNZa 24-09-2011 01:30 AM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807560)

cidden küt gidiosun ikieşitbir.. çok garip bir deneyim oldu.. korktuğuna göre senin için değerliyim... girlhaha
sen de benim için çookk değerlisingulensmileygulensmiley
bununla ilgili bir video var orada da insanlar 'küt' gidiyor..
bu arada iki noktamı keybettim demiştim geri, hala bulamadım ama bulsam bile açıkcası biraz korktum..y789

küt yerine zıp' a devam edelimhappy6
ben denersem küt diye gitmem eminim

RimA Vita Perfetto 24-09-2011 10:44 AM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807598)
küt yerine zıp' a devam edelimhappy6
ben denersem y789diye gitmem eminim

y789kendine güveniosun :))
evet zıp zıppppp happy6:))

RimA Vita Perfetto 24-09-2011 11:02 AM

burada üye bi abimin günlüğünden bir şeyler okumuştum.. evde kendi frekansına uymayan biriyle yaşamak zorunda kaldığından bahsediyordu.. okuyunca bizim evde 6 tane var onlardan diye geçirdim içimden. evet öyle gerçekten. 4 kardeşim ve anne-babam.
18-19-21 yaşında 3 kız kardeşim var ve 15 yaşında bir erkek kardeşim..
her zaman anormal olduğumu boş şeylerle uğraştığımı söyleyen ve sürekli bu yüzden 'gerizekalı' tabirini ağzıından düşürmeyen 6 adet insan..
üzülmüyorum..çünkü bildiklerimi onlara anlatmaya çalıştım ama her seferinde farklı damgalar yedim ve artık onlara hiç bir şey anlatmıyorum.. buna rağmen frekanslarımızın uyuşmaması bile yetiyor ..
buradaki bir arkadaşımın da dediği gibi çekim yasasını kullanıp uzaklara gitmeliyimy789
kızamam onlara da. hep basmakalıp kelimelerle yetişmişler. biri gelip onlara çekim yasasından, reikiden, regrasyondan, telkinlerden vs.. bahsedince otomotik olarak reddediyorlar tüm bu gerçekleri..
evet.. onlarla yaşamak zor tabi. ama biliyorum ki onların da bunları öğrenme vakitleri gelecek.. neticede her şeyin bir zamanı var. nasıl ki ben bir takım şeyleri yaşayarak öğrendim ve olaylar beni bu güzel yola sürekledi onlar da farklı bir yollarla frekanslarını yükseltecekler.. en azından buna inanıyorum ....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:03 AM.