![]() |
Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) umarımmmm cevap atar :) |
Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) Alıntı:
|
Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) murattan haber yok.. ama bir tevafuk daha yaşadım.. hayretler içerisinde bakakaldım.. aslında alışığın tevafuklara.. Ama RABBim öyle bir gönderio, öyle bir yerleştiriyor ki hayatıma insanları şaşırıp kalıyorum.. hayatımdaki herkes vazifesini yapmak için geliyor ve sonra görevini yapıp gidiyor.. etkileniyorum elbette ki.. bu gece değişik olaylar da yaşadım.. RABBime binlerce şükür.. melek bağlantıları çalışması yapmıştık dün gece. sanırım ondan oldu.. güzeldi ama .. bu geceden bir daha yaşamak istiyorum.. buradaki insanlarla haşır neşir oldukça ve özellikle telkinleri ''düzenli'' dinlemeye başladıktan sonra çok şey değişti benim için. hayatımdaki herkese ve tüm yaşanmışlıklara teşekkürler... her şeye teşekkürler.. |
Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) her şey çok güzel.. ama vücudum sürekli ateşler içinde.. telkinleri geçen sene düzenli dinlememiştim. 6-7 gündür düzenli dinliyorum ve her gece 4-5 tane garip garip rüya görüyorum.. ve bedenimde sürekli enerji geziniyor.. ama bunalacak kadar ateş basıyor.. amaaa mutluyummmmm çok şükürrr RABB'ime.. zahiri'yle konuştum telefonda. onu da çok seviyorum. aynı frekansta olduğum biri ve onu bu yüzden daha çok seviyorum.. olmaz olmaz demiyorum olmaz olmaz 8977 her şey güzel gidiyor .. bu aralar aklımdan ne geçirsem oluyor çok şükür.. muhteşemim... girlhaha vee en önemlisi de muhteşem olduğumun farkındayım..blissy çekim yasasıyla çekeceğim bir şey var şu sıralar ona odaklandım. yakında o güzel haberi hepinizle paylaşacağım..smileydance |
hiç yabancı gelmedi bu söz, biryerden hatırlıyorum y789 ben o rüyalar çok iken 'lucid dreaming' adında frekanslar veren bir mp3 indirmiştim, rüyalara gerçeklik kazandırdığı yazıyordu. Yani daha net oluyor gibi işte actionsmile düşün bi 12389 o kadar rüya ve canlı canlı idea3 |
Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) [QUOTE=ikiesitbir;807238]hiç yabancı gelmedi bu söz, biryerden hatırlıyorum y789 ben o rüyalar çok iken 'lucid dreaming' adında frekanslar veren bir mp3 indirmiştim, rüyalara gerçeklik kazandırdığı yazıyordu. Yani daha net oluyor gibi işte actionsmile düşün bi 12389 o kadar rüya ve canlı canlı idea3 yok artık rüya falan istemiyorum ben 1238912389 muhteşemim y789 sen de mükemmelsin y789 dinleyecek çok şey var şu sıra.. beki bisanın meditasyonlarını indirdimmf678hf678h tavsiye ederim.. |
Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) bu aralar enerji kanallarım fazla açık.y789y789 ve yaşadığım gördüğüm şeyler beni bayağı bi 'büyüttü' diyebilirim. özellikle de telkinler. AMAN ALLAH'IM NE KADAR GARİP ŞEYLER VARMIŞ BİLİNÇALTIMDA.!!! neyse ki öyle korkak biri değilim. yaşadığım şeyler beni korkutmuyor.. ilerliyorum ve bunun kıymetini fazlasıyla biliyorum.. ama bu aralar fazla açıksözlüyüm hatta aklımdan ne geçerse direk söylüyorum.. önceden (1 ay önce mesela) her söylediğim cümlenin, kelimenin seçilmişliği vardı tarafımdan.. seçer ölçer tartar öyle konuşurdum.. şimdi öyle mi.?? patavatsız gibiyim.. işin ilginç yanı karşımdakini kaybetme korkum yok wave44 |
Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) rima, tebrik ederim seni, kendini çok güzel geliştirmişsin ve de devam ediyorsun. sevgi ve ışıkla kal emi. |
|
Cevap: RiMa'NıN PoziTife EğiLiM GüNLüĞü. :) muhteşem bir şey yaşadım bugün.. (en azından benim için muhteşem)y789 dün geceden beri iki noktamı bulmaya çalışıyordum.. sevgili sweeet bulduğunda çok bastırma demişti ama merak bu ya bastırdım .. vee emin değildim bulup bulmadığıma deneme çalışmaları yapıyordum.. ayh otururken elimle bastırdım ve geriye doğru düştüm.. kafam küt geriye gitti..ama hemen toparlandım.. çok garip bir deneyimdi..ooo67 2 buçuk saat oldu ama hala heyecanlıyım ve üzerimden atamadım. süperdi... ama ne yazık ki iki noktamı kaybettimmsadanimsadanim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 AM. |