Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Ozi'nin Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Ozi'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese merhaba ben Özcan yaklaşık 5 gündür bu siteden indirdiğim ego ve suçluluk duygusu ile ilgili telkinleri dinliyorum. Hayatımdeğişti sitesine teşekkür etmek istiyorum şimdiden... Neden diyeceksiniz aslında şu ana kadar teşekkür etmemi gerektirecek bir süreç yaşamadım site ile ilgili ama ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Ozi'nin Günlüğü

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-04-2011, 01:57 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 31
Tesekkür: 26
27 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gobbo is an unknown quantity at this point
Talking Ozi'nin Günlüğü

Herkese merhaba ben Özcan yaklaşık 5 gündür bu siteden indirdiğim ego ve suçluluk duygusu ile ilgili telkinleri dinliyorum. Hayatımdeğişti sitesine teşekkür etmek istiyorum şimdiden... Neden diyeceksiniz aslında şu ana kadar teşekkür etmemi gerektirecek bir süreç yaşamadım site ile ilgili ama umutluyum ve sitenin bu kadar yararlı bilgilerle dolu olması bu umudumu dahada arttırıyor. Neden şu ana kadar bi şey yaşamadım dedim çünkü 5 gündür telkinleri dinlememe ve değişim için çok umutlu olmama rağmen yaşadıklarımı sizlerle paylaşınca anlayacaksınız sanırım. Neyse lafı fazla uzattım sanırım.
Öncelikle telkinleri nasıl dinlediğimi ve ne kadar süre dinlediğimi söylemek istiyorum. Site dediğim gibi çok fazla bilgi ile dolu olunca haliyle istediğiniz bilgiye ulaşmanız için saatlerce forumları okumanız gerekiyor böylece kısa yoldan aslında telkinleri dinlemeye başladığımdan beri net bir cevap bulamadığım yada kafamı karıştıran süre meselesine belki de birileri açıklık getirmiş olur. Gün içerisinde telkinleri 4 saat sabah 4 saat de uyurken olmak üzere en az 8 saat dinliyorum. En az dedim çünkü sanırım bazen abartıp bu süre özellikle uykuya daldıktan sonra uzayabiliyor. Uyurken telkinleri kulaklıkla sabahları da iş yaparken, kitap okurken yada tv seyrederken dinliyorum.
Telkinleri dinlemeye başladıktan 2 gün sonra kendimde şöyle değişiklikler hissetmeye ve gözlemlemeye başladım. Sanırım bunu benim kadar anlayabilmeniz için biraz da kendimden bahsetmem lazım. Ben üniversite mezunu, şu an çalışan ama çalıştığı işten hiç memnun olmayan, sosyal hayatı nerdeyse sıfır denecek kadar az, zamanında sosyal fobi tedavisi görmüş, maddi açıdanda istediklerine henüz ulaşamamış bir kişiyim dersen tanımlayıcı olur sanırım. Şimdi neden bu kadar olumsuz bir şekilde tanımladın kendini diyeceksiniz aslında kesinlikle pesimist biri değilimdir ama işte tam bu noktada 5 gündür dinlediğim telkinlerin benim üzerimde ki etkisi bu oldu. Uzun süredir kişisel gelişim, kuantum, hipnoz vs gibi konularla ilgilenen biri olarak hayata karşı her geçen gün daha fazla olumlu bakmaya ve tadını çıkarmaya çalışoıyordum. Ama sonra bu siteyi keşfettim ve denildiği gibi telkinleri denemeye karar verdim.
Yazımın başında dediğim gibi beni yanlış anlamayın uzun süredir sitede ki her yazıyı okumasamda bayağı mesaii harcadığımı söyleyebilirim ve bu olumsuz sürecin sanırım telkinleri dinlemeye başladıktan sonra gelişen bir durum olduğuna dair bilgilerim var. Ama sormak istediğim ve merak ettiğim şu özellikle telkinleri ve de özel olarak suçluluk telkiniyle bir bağlantısı olduğunu hissediyorum anneme karşı inanılmaz bir tavır gelişti bende annem ne derse ve ne yaparsa bana batıyor ve hemen tepki gösteriyorum. Bunun sebebini aslında biliyorum diyebilirim. Hayatım boyunca beni ben yapana yada yapmak zorunda bırakan bütün kısıtlayıcı bilgileri ve geri bildirimleri annem tarafından aldım ve onu çok sevmeme rağmen sanırım içten içe artık bunu telkinler sayesinde farkediyorum bu da ona karşı daha sert olmamı sağladı. Ama işte işin garibi bir yandan bende suçluluk duygusu yaratan şeylere karşı tepkimi daha net koymaya başlarken bir yandan da yerlerine yenilerinin ekleniyor olması özellikle suçluluk duygusu telkini konusunda acaba bir yanlışlık mı var dedirtmiyor değil?
Neyse sanırım yine uzattım..:=) Zaman zaman sizlerle gelişimimi paylaşmayı ve de fikirlerini almayı istiyorum umarım bu süreç benim için hayırlı olur olacağıne da inanıyorum şimdiden herkese MERHABA ve görüşmek üzere...:=)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

gobbo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2011, 09:33 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 45
Tesekkür: 69
42 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
balkan72 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ozi'nin Günlüğü

merhaba,
öncelikle hoşgeldiniz,
nerdeyse hemen hemen her insan anne ve babasına içinde bir kızgınlık duyar.kendinizi suçlu hissetmenize gerek yok. zaten Yüce Yaradan biz kullarına doğruyu bulmak adına kişilerle ve olaylarla sınava çekiyor. yeterki biz doğruyu bulmak için çalışalım.doğruyu bulana kadar hissettiklerimiz ve hissettirdiklerimiz bizim öğrenmemiz gereken süreçtir.Doğruyu bulalım derken kastetdiğim bizim kendi gücümüz ve değerimiz. annenin-babanın veya diğer kişilerin bize söylediği sözler değil,bize verdiği değer değil..
sizin annenize karşı kızgınlığınızın bir sebebi var ve bu sebebin içine girmeniz gerekiyor. yüzeysel değil.. onu suçlamadan..çünkü o da nasıl davranacağını bilmiyor. o nada öyle davranmışlar..bilseydi inanın daha güzel davranırdı.. şimdi siz onu suçlayarak daha suçluluk hissedeceğiniz olayları ve kişileri kendinize çekersiniz... onun için annenizi niye suçladığınızı bulun ve bunun altında yatan sebep nedir? bunları araştırın, bizim yaşadığımız her olay,kişi bize hayatımızı düzene koymak için birer işaret..
mesala siz annenize kızgınsınız, o kızgınlık duygunuz sosyal hayatınızda size sorun olarak çıkıyor. çünkü üzerinizde kızgınlık duygu bulutu var. tabiri caizse o kızgınlık bulutunu gören, hisseden insanlar ve olaylar size doğru geliyor. siz bunun fakında değilsiniz tabiki... işte bu yüzden birbirimize bağlıyız diyoruz... yani biz ne hissedersek onu karşımızda buluyoruz... belki diyeceksiniz ben öyle hissetmediğim halde oluyor ve ben sonra sinirleniyorum diyorsunuz. ama siz bilinçaltında kodlanan bu durumun farkında değilsiniz... bu durumda çekirdek inancınızı bulup bilinçaltındaki kodlanan negatif duygularınızı temizlemenizi eğer kabul ederseniz tavsiye ederim.
bide her yaşadığınız olumsuz olaylardan sonra şu soruyu sorun "hangi negatif inancım benim bu olayı yaşamama sebep oldu"

tekrardan hoşgeldiniz
sevgiyle ve mutlu kalın
balkan72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2011, 09:17 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 31
Tesekkür: 26
27 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gobbo is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ozi'nin Günlüğü

Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum bu arada. Nedense hayatta hep başıma öyle olmadığımı düşünmeme rağmen bana gıcık olan insanları çekiyorum. Daha beni tanımadan bana ön yargı geliştiriyorlar ve beni sevmemeyi seçiyorlar. Elbette ki hayatıma yaşadığım herşeyi ben çekiyorum. Milyon tane olasılıktan hangisi seçmem gerektiğini üç aşağı beş yukarı bilmeme tabii bu bilmede kendi çerçevenizde oluyor, rağmen nedense anlık durumları insanı karar verirken zorda bıraktırıyor ve de sağlıklı kararlar ve yaşantılar yaratamıyoruz her zaman.
Bu arada günlüğüme devam etmek istityorum. Bu gün biraz garipti, sürekli gülüyordum, çok neşeliydim diyebilirim. Genelde böyleyimdir ama telkinleri dinlemeye başladığımdan beri ilk 5 gün özellikle çok negatif biri haline dönüşmüştüm hatta acaba dinlemeyi bıraksam mı diyordum. Çünkü tamda değiştirmek istediğim bene tekrar geri döndürüyor gibi gelmişti beni. Oysaki bu gün herşey daha farklı idi. Sürekli gülüyor daha dün yaşadığım olumsuz bir olayı bile hatırlamıyordum. Ve o kişiyi çok daha kolay affetmiştim bu gün. Normalde günlerce düşünür ah keşke şöyle olsaydı şu cevabı verseydim şöyle yapsaydım diye kendi kendimi yerdim ama bu gün öyle olmadı.
Bu arada telkinleri dinlemeye başladığımdan beri tabiri caizse üzerimde aman bananecilik ne biliyim boşvermişlik var. Herşeyi çok kafasına takan ben artık çok da fazla takmamam gerektiğini görüyorum bir çok şeyi. Daha doğrusu oturup evet bunu şimdi kafama takmıyorum demiyorum kendiliğinden oluyor çok enteresan önceye kıyasla bu benim için bir gelişme bakalım ilerleyen günlerde ne gibi değişimler yaşayacağım...
Sevgiyle kalınnnnn....:=)
gobbo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-04-2011, 08:42 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 31
Tesekkür: 26
27 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gobbo is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ozi'nin Günlüğü

Herkese merhaba bu gün telkinlerimi dinlemeye başlayalı 14. günüm. Size gelişmelerden bahsetmek istiyorum. Kusura bakmayın arkadaşlar ama herşey daha kötüye gitmeye başladı. Telkinleri dinlemeye başlamadan önce forumda çeşitli günlükleri okumuştum ve telkinlerin önce olumsuz etkiler yarattığını biliyorum ama işte aması...
Kısaca şöyle anlatayım yaşadığım durumları...
İlk olarak içimde inanılmaz bir bitkinlik hissediyorum, telkinleri dinlemeye başladığımdan beri sürekli sinirli bir yapıya sahip oldum. En ufak bir zorlukta herşey beni sinirlendiriyor. Normalde böyle biri değilimdir.
İkinci olarak 3 aydır sigarayı bırakmıştım ve sonuç: TEKRAR SİGARAYA BAŞLADIM...:(
Üçüncü olarak geçmişe yönelik suçluluk duygularım o kadar yoğunlaştı ki zaman zaman ağlama nöbetleri ve kendi iç sesimi daha fazla dinlemeye başladım.
Sonuç olarak bu süreci tamamlamaya kararlıyım 21 gün boyunca telkinleri dinleyeceğim umarım bu şeyler geçer ve günlüklerini okuduğum diğer kişiler gibi ben de huzuru yakalayabilirim.
İşte böyle bunları yazmamın sebebi telkinleri dinlemeye başlayacak insanları şevkini kırmak değil ama yaşadıklarıma bir anlam vermeye çalışıyorum ve eğer dikkate alan birileri varsa desteklerini belkiyorum. Dediğim gibi telkinleri 21 gün boyunca dinlemeye kararlıyım ve süreci tamamlayacağım ama ne biliyim işte......
gobbo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2011, 09:03 PM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 1,045
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Ozi'nin Günlüğü

günlüğünüzz hayırlı olsunnn

tekrar sigaraya başlmanızaa üzüldümm..

__________________
...herşey çok güzel...

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2011, 10:33 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 334
Tesekkür: 309
288 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülücan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ozi'nin Günlüğü

geçmişte yaptığın hataları şimdiki sen değil.geçmişteki sen yaptı.şimdiki sen geçmişteki sen olsaydın belki yapmaya bilirdin.ama ozamanlar bu kadar bilgi birikimin yoktu.hayata bakış açın farklıydı.olayları yorumlayışın bambaşkaydı..geçmişteki seni yargılarken şimdiki senden çalıyorsun..geçmişteki seni rahat bırka.o sana hatalarınlada birşeyler öğretti birşeyler kattı ama artık özgür bırakılmayı hakediyor..şimdiki aklın olsa o hataları yapmazdın ama unutma 'o hataları yapmasaydında şimdiki aklın olmazdı'..ne olur kendine haksızlık yapmaktan vazgeç..ve içindeki seni özgür bırak..bunlar içimden geçenler sen ben ve kendini affedemeyen herkes için..sevgiyle kal..
gülücan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2011, 10:53 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Bulunduğu yer: Evren ;)
Mesajlar: 420
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Ozi'nin Günlüğü

Alıntı:
gobbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese merhaba bu gün telkinlerimi dinlemeye başlayalı 14. günüm. Size gelişmelerden bahsetmek istiyorum. Kusura bakmayın arkadaşlar ama herşey daha kötüye gitmeye başladı. Telkinleri dinlemeye başlamadan önce forumda çeşitli günlükleri okumuştum ve telkinlerin önce olumsuz etkiler yarattığını biliyorum ama işte aması...
Kısaca şöyle anlatayım yaşadığım durumları...
İlk olarak içimde inanılmaz bir bitkinlik hissediyorum, telkinleri dinlemeye başladığımdan beri sürekli sinirli bir yapıya sahip oldum. En ufak bir zorlukta herşey beni sinirlendiriyor. Normalde böyle biri değilimdir.
İkinci olarak 3 aydır sigarayı bırakmıştım ve sonuç: TEKRAR SİGARAYA BAŞLADIM...:(
Üçüncü olarak geçmişe yönelik suçluluk duygularım o kadar yoğunlaştı ki zaman zaman ağlama nöbetleri ve kendi iç sesimi daha fazla dinlemeye başladım.
Sonuç olarak bu süreci tamamlamaya kararlıyım 21 gün boyunca telkinleri dinleyeceğim umarım bu şeyler geçer ve günlüklerini okuduğum diğer kişiler gibi ben de huzuru yakalayabilirim.
İşte böyle bunları yazmamın sebebi telkinleri dinlemeye başlayacak insanları şevkini kırmak değil ama yaşadıklarıma bir anlam vermeye çalışıyorum ve eğer dikkate alan birileri varsa desteklerini belkiyorum. Dediğim gibi telkinleri 21 gün boyunca dinlemeye kararlıyım ve süreci tamamlayacağım ama ne biliyim işte......
Hmmm bence bilinçaltınız kendini korumaya almış yani değişime karşı çıkıyor ve bu size sinir gözyaşı ve bitkinlik olarak geri dönüyordur R.şanal'da kuantum sıçrama kitabında böyle bir süreçten bahseder kişi değişmeye istek duyduğunda ve değişmek için olumlama telkin vs yapmaya başladığında bilniçaltı senelerce elinde tuttuğu ve sıkı sıkıya bağlı kaldığı değerleri kaybetmekten korkarmış artı her yükseliş döneminde önce karanlık dönem olarak adlandırılan bir döneme girermişiz herkes ve herşey üstümüze gelir gibi olurmuş ve biz eğer o dönemi pes etmeden geçirirsek herşey mükemmel olurmuş yani bende böyle bi dönemden geçtim sürekli arındıkça ve olumlu oldukça vede değişmeye çalıştıkca herşey dahada üstüme geldi çok kötü deneyimler yaşadım yeni yeni duruluyorum yani bu siizi yıldırmasın zaten yıldırmamış bravodevam edeceğim diyorsunuz...Yani düşünsenize kaç yaşındasınız bilmem ama senelerce ve senelerce inandığınız şeyler var şimdi 14.gündür sadece yerine yenilerini koymaya çalışıyosunuz elbette bilinçaltı vasıtasıyla vücut tepki verecektir kendini tehlikede hisseder bilinçaltının birincil görevi kendini yani bizzat sizi korumaktır çünkü yeni gelen telkinler başta onu korkutur kendiniz ve sizi tehlikede sanar ve değişime karşı çıkar mesela yeni bir yatak aldığınızda yada başka bi yerde yattığınızda nasıl yerinizi yadırgarsanız buda aynen öle bi durum bilinçaltınız bu yeni düşünme biçiminizi algılamaya ve alışmaya çalışıyor ama siz inat ederseniz bir alışırsa siizi tutabilene aşkolsun valla ben bunları çok önemli yazarların söylemlerinden aktardım size herbiri bilinçaltının işleyişi ile alakalı isterseniz sizde araştırablirisiniz hee birde öncede başkalarıda başta kötü etkliler görmüş yazmışsınız ya kesin bendede öle olacak diye negatif bir tutum içine girerek dinlemeye başlamış ve kötü etki altına grimiş olabilirsiniz ama bu nispeten daha küçük bir ihtimal umarım herşey gönlünüzce olur sevgiler
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-04-2011, 09:49 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 31
Tesekkür: 26
27 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gobbo is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ozi'nin Günlüğü

House her söylediğin nedense bana müthiş kapılar açıyor ve yol gösteriyor. Aynen ve de tekrar söylediklerine katılıyorum. İnsanların söylediklerinden okuduklarımdan yorumlardan etrafımda olup bitenlerden o kadar etkilenen biriyimdir ki önceden ben niye böyleyim ya derdim ama şimdi ne güzel işte demekk ki insan olabilme yanımı hiçbir zaman kaybetmeyeceğim bu etkilenebilme özelliğim sayesinde hemen hemen her şeyi ruhumun derinliklerine kadar hissedebiliyorum buda demek oluyor ki hissedebilme yeteneğim had safhada diye düşünüyorum son zamanlarda.
Şimdi evet efendim gelelim telkinler ve günlüğüm kısmına arkadaşlar yani bu tür abartılı lafları kullanmayı pek sevmem ama MÜTHİŞ şeyler oluyor diyeiblirim. Hatta bana bir şeyhler oluyor diyerek sevgili Yılmaz Erdoğan'ı da anasım geldi işte bakın espiri yapıyorum kendimce yani sonuç olarak depresif ve mutsuz hallarim geçti arkadaşlar. Bakalım bu gün telkinleri dinleyeli ne kadar olmuşşşşşş....16 Gün olmuş arkadaşlar.
Ama durun bunun nedenini de düşünmek gerek. Evet sıralıyorum şimdi.
1- Telkinlerin yeni versiyonlarını indirdim sanırım bu çok etkili oldu çünkü içinde mutluluk telkini de varmış ekstra olarak bildiğim kadarıyla.
2- Telkinlerin yeni versiyonlarında kuş sesi falan da var. Benim küçükken muhabbet kuşlarım vardı çok severdim onları bu sesi her duyduğumda onlar geliyor aklıma ve mutlu oluyorum güzel anılarım aklımda uçuşuyor.
3- Destek ekibi.... Arkadaşlar bu süreçte bana destek olan burada ki herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Aynı zmanda destek olmasalar bile bu site sayesinde o kadar çok şey öğrendim ki gelişim yolculuğumda basamakları çifter çifter hatta onar onar atlamaya başladığımı hissediyorum. Zaman zaman hayat bakışınızda çok etraflıca olayları göremiyebiliyorsunuz dediğim gibi olumlu olumsuz herşeyden çok etkilenen biri olarak bakış açılarında bana destek olan tüm arkadaşlar sayesinde yeni yeni şeyler öğreniyorum.... SAOLUNNNN....
4- Telkinlerin etkilerine gelirsek; çok garip önceden aklıma gelen her kötü iç seste yada bengenelde görüntülerle düşünürüm ve hayal kurmayada bayılırım, hayalde kendimi o ana kaptırır, eğer kötü bir şey düşlüyorsam kendimi ağlatana kadar yada güzel bir şey düşlüyorsam yine kendimi mutlu edene kadar buna devem ederdim ama takdir edersiniz ki geneli kötü olanlar oluyordu. Şimdi ise aklıma yinekötü şeyler geliyor ama işte tam bu noktada duyarsızlaştım aklıma geliyor yoğun hiçbirşey hissetmiyorum sanki duyarsızlaştım kötü olanlara karşı ve hemen hatta ben istemeden gidiyor bu düşünceler. Bana çok enteresan geliyor.
5- Sigarayı tekrar bıraktımmm....Sanırım bir günlük bir geri dönüşmüş...
6- Olumlu düşünme becerisi geliştirmeye başlıyorum diyebilirim. Okuduğum bir çok kitap, bu forum sayesinde edindiğim bir sürü yararlı bilgi olmasına rağmen inanılmaz atalet sahibi bir insandım. Bakın insandım diyorum çünkü artık öyle biri değilim. Olumlu düşünme becerimi her geçen gün gelişitrmeye çalışıyorum. Elimden geldiğince vizyonlama yapıyorum. İsteklerim konusunda daha netim ve evet artık korkmadan isteyebiliyorum....
SEVGİYLE KALINNNNNN...:=)
gobbo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-04-2011, 12:12 AM   #9 (permalink)
Yüzbaşı
 
house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Bulunduğu yer: Evren ;)
Mesajlar: 420
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Ozi'nin Günlüğü

Arkadaşım harikasın bu farkındalık ışığın hep parlasın inşallah :)))) hep böle güzel paylaşımların olur umarım buarada en çok sigarayı bırakmana imrendim darısı başıma diyorum :))))
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-04-2011, 03:04 AM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 31
Tesekkür: 26
27 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gobbo is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ozi'nin Günlüğü

Canım saol zaten yaklaşık 3 ay önce bırakmıştım ama nedense dediğim gibi gerş gelmişti o bunalımla bir iki gündür içiyordum ama dün yine bırakma kararımı verdiğim zaman gibi sigara paketimi aldım ve içinde ki bütün sigaraları kırıp çöpe attım ve keyifle yaprım bunu. Sana tavsiyem evet uzun süredir sigara içen biri olarak (7-8 sene olmuştur) ilk bir hafta bence çok kritik dönem gerçekten de ilk bir hafta bırakmaya karar veriri kendini zorlarsan ki biliyorum zorlamak acı verici bir durum ama ondan sonra zaten tiksinmeye başlıyorsun tavsiye ederim birde sigara bırakma telkinlerini de dene istersen ben denemedim falat işe yarıyordur mutlaka. Benim karar verişim hani şu tv de sigara yüzünden kanser olup sesini kaybeden bir adamın reklamı varya onu her görüşümde sanki bende öyle olacakmışım gibi geliyorsu bana çok etkili oldu yani o reklam bende bırakmaya karar verdim. Ve de zorlanmadım.....:=) Sevgiyle kal...:=)
gobbo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Ozi'nin Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Ozi'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese merhaba ben Özcan yaklaşık 5 gündür bu siteden indirdiğim ego ve suçluluk duygusu ile ilgili telkinleri dinliyorum. Hayatımdeğişti sitesine teşekkür etmek istiyorum şimdiden... Neden diyeceksiniz aslında şu ana kadar teşekkür etmemi gerektirecek bir süreç yaşamadım site ile ilgili ama ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.