Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2011, 09:49 PM   #8 (permalink)
gobbo
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 31
Tesekkür: 26
27 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gobbo is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ozi'nin Günlüğü

House her söylediğin nedense bana müthiş kapılar açıyor ve yol gösteriyor. Aynen ve de tekrar söylediklerine katılıyorum. İnsanların söylediklerinden okuduklarımdan yorumlardan etrafımda olup bitenlerden o kadar etkilenen biriyimdir ki önceden ben niye böyleyim ya derdim ama şimdi ne güzel işte demekk ki insan olabilme yanımı hiçbir zaman kaybetmeyeceğim bu etkilenebilme özelliğim sayesinde hemen hemen her şeyi ruhumun derinliklerine kadar hissedebiliyorum buda demek oluyor ki hissedebilme yeteneğim had safhada diye düşünüyorum son zamanlarda.
Şimdi evet efendim gelelim telkinler ve günlüğüm kısmına arkadaşlar yani bu tür abartılı lafları kullanmayı pek sevmem ama MÜTHİŞ şeyler oluyor diyeiblirim. Hatta bana bir şeyhler oluyor diyerek sevgili Yılmaz Erdoğan'ı da anasım geldi işte bakın espiri yapıyorum kendimce yani sonuç olarak depresif ve mutsuz hallarim geçti arkadaşlar. Bakalım bu gün telkinleri dinleyeli ne kadar olmuşşşşşş....16 Gün olmuş arkadaşlar.
Ama durun bunun nedenini de düşünmek gerek. Evet sıralıyorum şimdi.
1- Telkinlerin yeni versiyonlarını indirdim sanırım bu çok etkili oldu çünkü içinde mutluluk telkini de varmış ekstra olarak bildiğim kadarıyla.
2- Telkinlerin yeni versiyonlarında kuş sesi falan da var. Benim küçükken muhabbet kuşlarım vardı çok severdim onları bu sesi her duyduğumda onlar geliyor aklıma ve mutlu oluyorum güzel anılarım aklımda uçuşuyor.
3- Destek ekibi.... Arkadaşlar bu süreçte bana destek olan burada ki herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Aynı zmanda destek olmasalar bile bu site sayesinde o kadar çok şey öğrendim ki gelişim yolculuğumda basamakları çifter çifter hatta onar onar atlamaya başladığımı hissediyorum. Zaman zaman hayat bakışınızda çok etraflıca olayları göremiyebiliyorsunuz dediğim gibi olumlu olumsuz herşeyden çok etkilenen biri olarak bakış açılarında bana destek olan tüm arkadaşlar sayesinde yeni yeni şeyler öğreniyorum.... SAOLUNNNN....
4- Telkinlerin etkilerine gelirsek; çok garip önceden aklıma gelen her kötü iç seste yada bengenelde görüntülerle düşünürüm ve hayal kurmayada bayılırım, hayalde kendimi o ana kaptırır, eğer kötü bir şey düşlüyorsam kendimi ağlatana kadar yada güzel bir şey düşlüyorsam yine kendimi mutlu edene kadar buna devem ederdim ama takdir edersiniz ki geneli kötü olanlar oluyordu. Şimdi ise aklıma yinekötü şeyler geliyor ama işte tam bu noktada duyarsızlaştım aklıma geliyor yoğun hiçbirşey hissetmiyorum sanki duyarsızlaştım kötü olanlara karşı ve hemen hatta ben istemeden gidiyor bu düşünceler. Bana çok enteresan geliyor.
5- Sigarayı tekrar bıraktımmm....Sanırım bir günlük bir geri dönüşmüş...
6- Olumlu düşünme becerisi geliştirmeye başlıyorum diyebilirim. Okuduğum bir çok kitap, bu forum sayesinde edindiğim bir sürü yararlı bilgi olmasına rağmen inanılmaz atalet sahibi bir insandım. Bakın insandım diyorum çünkü artık öyle biri değilim. Olumlu düşünme becerimi her geçen gün gelişitrmeye çalışıyorum. Elimden geldiğince vizyonlama yapıyorum. İsteklerim konusunda daha netim ve evet artık korkmadan isteyebiliyorum....
SEVGİYLE KALINNNNNN...:=)
gobbo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla