Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   selocanın günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/617546-selocanin-gunlugu.html)

bluegirlx 12-02-2011 01:37 AM

Cevap: selocanın günlüğü:))
 
ohhh....işte buuuu..hayat sana öyle bir şans vermişki gerçekten isteyip istemediğini görmek için..bir kez daha düzene güvendim..hayat bizi yeteneklerimizi görmemiz için sınar..ve biz edindiğimiz başarıyı ne kadar yol kattetiğimizi bunun sayesinde görürüz..sende bu seminer sayesinde nerede olduğunu görüp kendinle gurur duyacaksın..(listene topluluk karşısında konuşmayı ekliyebilrsin..) sevgiler..

Edward_87 16-02-2011 12:44 AM

Cevap: selocanın günlüğü:))
 
Selocum,
Bazen öyle fırsatlar geliyor ki hayatımıza, özgeçmişimizde yaşadığımız birtakım olumsuzluklar hemen görmemizi engelleyiveriyor.Fırsatlar halka gibidir birbirine bağlı durumda.Her fırsatta yeni bir kapı aralanıyor hayatımıza:)) Bunu değerlendiremediğimiz taktirde pişmanlıklar başlıyor.Bu da hayatımızda büyük bir eksiklik duygusu yaratıyor dostum.
Senin sayende baya bir yol kaydettiğimi düşünüyorum.Senden öğrendiklerimde benim fırsatlarımın halkasını oluşturmakta dostum :))))

vahid 16-02-2011 04:11 PM

Cevap: selocanın günlüğü:))
 
merhaba arkadaşlar.bende mp 3 leri indirmek istiyorum.ama bilgisayardan pek anlamıyorum.mp3 üm var.mp3 ler nasıl indirilir aşamalarıyla yazar mısınız

selo2951986 16-02-2011 08:17 PM

Cevap: selocanın günlüğü:))
 
sevgili vahid aşağıda linki veriyorum tek tek indirebilirsin:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...an-yukleyiniz/

selo2951986 16-02-2011 08:33 PM

Cevap: selocanın günlüğü:))
 
sevgili edward
kardeşim bende senden çok şey öğreniyorum inan ki.hayatımızdaki bu kısır döngülerden kurtulmanın yolu kendimizi tanımaktan farketmekten ve aslında kafamızdaki korkuların saçma olduğunu görebilmekten geçiyor.yeni yaşamımıza eski pencerelerden bakmayı bırakmanın zamanı geldi dostum.ben şu anda telkinlerin etkisi altındayım ve inan bana kapalı bir kutudan çıkmış gibiyim.hocam başka bir arkadaşa kızıp bana hastayı hazırlamamı ve sınıfta sunmamı istedi ama bende hiçbir endişe belirtisi yoktu.eskiden olsa panik yapardım hocaya kızardım herkesin karşısında çıkmaktan korkardım ama hiçbir kötü düşüncem yoktu.hatta hiç kayle almadım diyebilirim:)))böyle olunca eskile kendimi kıyaslayınca gerçekten ne kadar çok ilerlediğimi farkediyorum.

selo2951986 03-03-2011 07:23 PM

Cevap: selocanın günlüğü:))
 
kendime dışarıdan bakıyorumda, kendi hayatımda göze çarpmayan bir figüran olmuşum.bu kadar mı silinir insan hayattan.bütün gün kendimle yalnızlığımı konuşuyorum.ne yapacağına karar veremeden oturup duran bir beden görüyorum.ne olurdu birinin gözlerinin içinde kendimi görsem ama bakamıyorum ki geçmişin suçluluğu var yüzümde.

selo2951986 20-03-2011 01:59 PM

Cevap: selocanın günlüğü:))
 
son 4 gündür telkinleri dinlemiyordum.nasılda yavaş yavaş eski halime dönüyorum.bugün yeniden başladım dinlemeye ama bir daha bırakmayacağım ne olursa olsun.bugün şunu farkettim dün sigara içmemiştim bugün ilk içtiğim sigarada kendimi birden geçmiş hatıraların içinde buldum.sanırım sigara geçmişle aramda bir bağ dolayısıyla bırakmak için elimden geleni yapıcam.telkinlere gelince bana yeni bir maske veriyorlar daha kendim olduğum.endişe ve korku yok tamamen güven ve değer var.ah o anlar yok mu hiçbir şeye değişemem.yalnız tatlı bir sorun var yeni maskemle ilgili fazla deneyimim yok.dolayısıyla bende kalıcı olmaması bundan olabilir.ne kadar deneyimlersem o kadarı bende kalıyor.o yüzden artık tüm telkinlerin etkileri çıktığında bir daha geri dönmeden dinlemeye devam edicem.çünkü yeni bilinçaltı ağacımın yeni dallarını oluşturması gerekiyor.herhalde zamanla bu da olucak.

selo2951986 07-08-2011 10:40 PM

Cevap: selocanın günlüğü:))
 
kısa bir aradan sonra bugün telkinleri dinlemeye yeniden başladım ve dedim ki oh be dünya varmış.1,5 hafta kadar telkinleri bırak türk sanat musikisi dinlemeye başladım etkileri yok değil ama beni eski halime döndürdü ve 1,5 yıl önce telkinleri dinlemeden önceki halime kısa bir süre döndüm.inanın bana bu telkinler büyük bir nimet.ben ne kadar dinlemeliyim konusuna çok takılmıştım çünkü telkin dinleyince yaşadıklarım sadece o telkin metininde yazanlar kadar oluyor gibiydi.yani biri beni kendi içime kapanık silik filmimden çıkarıp kendi filminde kendine güvenen saygı duyan bir baş rol veriyormuş gibiydi.ben kendimi özgür değilim sanıyordum meğer eski halim zindanda geçiyormuş.Telkinleri yapanlardan Allah razı olsun insan bazı şeylerin değerini kaybedince anlıyor.neyse ki dönüş her zaman var.bir de şu telkin dinlemeyi bırakınca eski halime dönme olayını bir aşabilsem.beni sınarladıran engelin ne olduğunu çok iyi görebiliyorum ama aşamıyorum.sanırım buna çekirdek inanç diyorlar.ne kadar kendime güvensem de sorumluluk almaktan kaçıyorum.inşaallah buna da çare bulucam.bugün kendimi yeniden bulmuş gibi hissediyorum,genel anksiyetem baya azaldı çok şükür.

selo2951986 13-10-2011 02:51 PM

Cevap: selocanın günlüğü:))
 
bugün çekim yasası olayı aklıma çok takıldı,hayata bakış açımla uğuşmuyor gibi,bence çekim değil seçim yasası var evrende,insan bir noktaysa evrende, içinden sonsuz doğru geçiyor her anında ve bunların düşünceler olduğunu kabul edersek hangi doğruyu takip edeceğimizi seçmek bize düşüyor,buna karar verme süreci ise bambaşka,geçmişe ya da geleceğe göre ya da yalnızca içimizden geldiği gibi seçimler yapıyoruz.sonra yaptıklarımızın sonuçlarını yaşıyoruz,sonra sanki biz bunu seçmemiş gibi birde başkalarını ve hayatı suçluyoruz.yolda başımıza gelenler bizi hedefimizden uzak eden şeyler aslında içimizde o hedefle aramıza giren şeyleri temizlemek ve çözmek için başımıza geliyor.yani dış dünyada ne yaşıyorsak aslında iç dünyamızda yaşadılarımızı ortaya çıkarıyor.biz ise hayata bakış filtrelerimizin durumuna göre bunları farkediyoruz ya da anlamadan yolumuza yeni duygularla devam ediyoruz.bu filtreleri telkinler değiştirmekte oldukça başarılı oluyor,sanırım ilk filtre kendimiz hakkında inandıklarımız,gelişimimizde ilk olarak anne ve babamızın bize davranışlarına göre kendimizi tanımlıyoruz sonra dış dünya geliyor onu tanımlıyoruz,sonra gittikçe genişliyor,ve biz hayata tümden bu tanımlamalar ve inançlarla bakıyoruz.kendime dikkatli baktığımda eleştirel ve korumacı bir aileden geldiğim için yaşamın akışına güven duyamama güvende olduğumu hissedememe gibi çekirdek inançlar geliştirdim sanırım.aman oraya gitme diye korkuturlardı hep yakınlarında olup güvende olmam istendi benden.sonra küçükken hiçbir şekilde iş yaptırmazlar hatta o kadar ki şimdi bile bir iş buyurmazlar bana,tek çocuk olup kendi sorumluluğunu hiç almamak.sanırım bu da benim diğer çekirdek inancım.amma kapalı kutu olmuşum diyorum bazen ama özel telkinlerle elde ettiğim bu farkındalıkla kendimi bu düşünce sınırlarında buldum.yaşamın akışına güven duyamama,kendi sorumluluğunu almaktan hatta sorumluluk almaktan kaçma,orta okulda arkadaşlarım çalışmaya giderlerdi ben kendimi o kadar büyümüş görmezdim ve büyümek istemediğimi hatırlıyorum çünkü büyümek sorumluluk almak demek,şimdi bunun acısını çekiyorum çünkü 1 yıl sonra doktor olucam ve ne kadar risk alabilirim bilmiyorum.birde yaşamayı nefes almayı haketmediğini düşünmek var tabi,bence sigara içerek astım olmamın ardındaki neden bu olabilir.bu kadar içine kapalı olup sonra hayattan tat almak pek mümkün olmuyor tabi.ama telkin dinledikten sonra gerçekten hayata ve kendime bakışım değişti.farkındalığımı çok arttırdı ama hala çözemediğim şeyler var.

sweeet 13-10-2011 06:33 PM

Cevap: selocanın günlüğü:))
 
Merhabalar günlüğünü okudum. Aslında çok güzel farkındalıkları elde etmişsin şimdiye kadar. Kendini tanımak olsun, problemlerinin tespiti olsun. Telkin dinlemek ve olumlama yapmak dışında tespit ettiğin sorunlara çözüm bulabilmek için neler yapıyorsun?

Hayal kurduğun zaman akabinde o hayallere zarar geldiğinden bahsetmişsin bence bu konuda da senin gizli bir inancın mevcut olabilir. Küçükken hayal ettiğin ya da çok istediğin bir şey tam olacakken olmamış gibi birşey yaşamış olabilir misin acaba?

İnsan ne düşündüğüne her zaman çok dikkat etmeli. Mümkün mertebe olumsuz duygu ve düşüncelerinizden uzak kalmanızı öneririm. Zaten bizi toplum karşısında konuşmaktan alı koyan, kendimize güvenmemizi engelleyen hep o içsel konuşmalar değil mi? Hep o eleştirel tavrımız, hele de en çok kendimize ne kadar acımasız davranırız. Bu eleştirel tavrı yumuşattığımızda belki yaptıklarımızı daha net analiz edebiliyoruz. Yani kendimizle kavgayı bırakıp barış imzalayınca çözümler daha rahat geliyor belki de. Sonra da kendimize güvenebileceğimiz fark ediyoruz.


Bu günlüğü ziyaret ettiğim için çok mutlu oldum paylaştıklarınız için teşekkürler. Daha güzel gelişim dolu paylaşımlarınızı okuyacağımıza inanıyorum. Büyümeyi kabul ettiğinizde eminim çok başarılı bir doktor olacaksınız. İstediğiniz şeyleri başarabileceğinizden hiçbir zaman şüpheniz olmasın.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.