Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Okyanus güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/615677-okyanus-guncesi.html)

bigokyanus 01-12-2010 02:22 PM

Cevap: Okyanus güncesi

Alıntı:

birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781038)
uzun zaman sonra yine ben :) okuyamadıgım gelişmeleri ve paylaşımlarını bir çırpıda zevkle okudum. annelık ile ilgili alıntın çok güzel ve senin ona kattıgın yorumun yüreğin ruhun ondanda güzel bigokyanus:) yine diyorum adın gibi büyük bir sevgi okyanususun:) ve prensin çok şanslı böyle duyarlı bir anneye sahip oldugu için:) ikinizide bu eşsiz uyumunuz için canı gönülden kutlarım ve bir ömür bu uyumunuzun sevginizi ve huzurunuzu katlandırarak devam etmesini diliyorum canı gönülden:) bi bettiinnde benim evde var galiba:)) biz seni burdan sevgiyle kucaklıyoruz sende prensi bizim yerimize öp:)

bu ışığınızın muhabbetınızın huzurunuzun sevgınızın her daim bakı kalması dileğimle:)

Canım benim güzellik gören gözdedir demişler , çok sağ ol güzel düşüncelerine , dileklerine , hislerine, iyi ki varsın .

Asıl şanslı benim biliyor musun bu kadar sevimli , sağlıklı , paylaşımcı ve sevgi dolu bir oğlum olduğu için , Rabbime şükürler olsun . Dilerim sen de annelik denen yüce duyguyu yaşar ve yaşadıklarını bizimle paylaşırsın.

Allah'a emanet ol şeker.

bigokyanus 07-12-2010 04:46 PM

Süper bir haftasonu imgeledim ve imgelediğim gibi yaşadım/ık . Oğluşumla birlikte özgürlük açılımı yapıp baggysuss a gittik , neler yapmıştı neler , ellerine sağlık.
Yakışıklı prensim baggysuss teyzesi ile vakit geçirme fırsatı buldu ve çok sevdi, evini bir güzel karıştırdı , hatta koridorun tavanındaki yengeçi bile farkedip indirdi :)

Önümüzdeki haftasonu da biz baggysus teyzemizi ağırlamak istiyoruz dilerim bir an evvel sağlığına kavuşur da misafir olarak evimizi şereflendirir. İyi ki var ve iyi ki kendisini tanıdık , tekrar teşekkür ediyorum siteye bana böyle cici dostlar ve sevgi dolu yürekler tanıma fırsatı verdiği için. 956k

Sultan 07-12-2010 04:50 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782061)
Süper bir haftasonu imgeledim ve imgelediğim gibi yaşadım/ık . Oğluşumla birlikte özgürlük açılımı yapıp baggysuss a gittik , neler yapmıştı neler , ellerine sağlık.
Yakışıklı prensim baggysuss teyzesi ile vakit geçirme fırsatı buldu ve çok sevdi, evini bir güzel karıştırdı , hatta koridorun tavanındaki yengeçi bile farkedip indirdi :)

Önümüzdeki haftasonu da biz baggysus teyzemizi ağırlamak istiyoruz dilerim bir an evvel sağlığına kavuşur da misafir olarak evimizi şereflendirir. İyi ki var ve iyi ki kendisini tanıdık , tekrar teşekkür ediyorum siteye bana böyle cici dostlar ve sevgi dolu yürekler tanıma fırsatı verdiği için. 956k

kıskandım vallahi bende gelip görmek istiyorum...bir daha ki sefere yakışıklı prens teyzesini görmeye gelsin....evimizi yüreğimizi açtık bekliyoruz....
sevgiyle mutlu kal okyanus yürekli dostummmmy789

bigokyanus 07-12-2010 04:58 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782064)
kıskandım vallahi bende gelip görmek istiyorum...bir daha ki sefere yakışıklı prens teyzesini görmeye gelsin....evimizi yüreğimizi açtık bekliyoruz....
sevgiyle mutlu kal okyanus yürekli dostummmmy789

Daha az evvel acaba senin oralara da gidebilir miyiz diye düşünürken sen yazdın güzelcim.
Ben biraz gözü karayım kabul ama çocukla yanımda biri olmadan o kadar uzaklara gidecek kadar gözümü karartamıyorum malesef şu an :(
Ankara ilçelerinde yaşıyor olsaydın gelirdik mutlaka hiç düşünmezdik bile ama güzelim uzakta olunca biz sizi bekliyoruz , yüreğimiz , evimiz , gönlümüz açık. Oğluşum Sultan teyzesini de tanısın , onunla da sevgi paylaşmanın tadına varsın. Prenseslerle vakit geçirsin , güzel kız neymiş görsün, bilsin istiyorum ....
İnşallah yakın zamanda görüşürüz güzelcim ben gönülden istiyor ve inanıyorum.

baggysus 07-12-2010 09:34 PM

utandım :(( keşke daha iyi ağarlayabilseydim. yine yaparız, keyif bizim ev bizim..
yencek de onu özledi. tiyzesi iyileşsin gelecek. bu sefer daha da alışmış olur. daha çok eğleniriz. Sultancım, keşke ayarlayıp sen de gelebilsen. ne güzel olur.
sende iyiki varsın cnmcm. insanın yalnız olmadığını bilmesi ne kadar güzel bir duygu. kocaman öpüyorum (özellikle bıcırığı)

Sultan 07-12-2010 09:50 PM

Alıntı:

baggysus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782103)
utandım :(( keşke daha iyi ağarlayabilseydim. yine yaparız, keyif bizim ev bizim..
yencek de onu özledi. tiyzesi iyileşsin gelecek. bu sefer daha da alışmış olur. daha çok eğleniriz. Sultancım, keşke ayarlayıp sen de gelebilsen. ne güzel olur.
sende iyiki varsın cnmcm. insanın yalnız olmadığını bilmesi ne kadar güzel bir duygu. kocaman öpüyorum (özellikle bıcırığı)

tamam bir dahaki sefere bana da haber verin....
sizi tanımaktan mutlu oluru.
sevgiyle mutlu kalın
y789

huzurun kokusu 04-03-2011 10:05 PM

bigökyonus günlüğünü yeni keşfettim bundan sonra bende sıkı bir takipçinim okyanus gibi sardın. kalbimi ısıttın :) hep mutlu kal.

bigokyanus 15-03-2011 02:38 PM

Alıntı:

huzurun kokusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792055)
bigökyonus günlüğünü yeni keşfettim bundan sonra bende sıkı bir takipçinim okyanus gibi sardın. kalbimi ısıttın :) hep mutlu kal.

Güzelim her zaman beklerim , sen de keyifle kalasın , yüzünden tebessüm eksik olmasın :)

bigokyanus 15-03-2011 02:50 PM

Ohhh nemizlik , ohhh nemizlik , oğlumun evi temizlerken söylediği cümle bu , elektirik süpürgesini açtığımda nasıl mutlu oluyor anlatamam ve başlıyor ohh nemizlik ohh nemizlik , sonraki cümlesi de anne ben süpürcem oluyor :)

Oğlum gibi ben de bugünlerde temizlik yapıyor bir yandan da ohh nemizlik diyorum , yavaş yavaş kalıcı temizlik , bazılarının sayesinde yalnızlığın hep var olduğunu , birilerine bağımlı olmadan tek başına güçlü olunması gerektiğini anlıyorum ve en önemlisi elimden geldiğince uyguluyorum ...
Evet eş , dost , anne , baba , kardeş , evlat hepsi bir yere kadar , insan ölene kadar kendiyle ve kendi için yaşamasını bilmeli.

Ve ilk adımı atıp sabah yogaya da başladım , 7 dk sürdü çünkü oğlum gece boyunca her yarım saatte anne diye uyandığı için 7. dakikada anne çığlıkları yükselmeye başlayınca bırakmak zorunda kaldım , 8 diyafram , 8 göğüs kafesi ve 8 de kol altı nefes çalışması yaptım ( Prahamsa Maha Yogi Akif Manaf önderliğinde ) süper iyi geldi , yorgun değil çok dinçim ve çokkk enerjik bir gün geçiriyorum . Nefes söylenişi bile hoş , ne önemliymiş meğer...

Öğle tatilinde de saçlarımı kestirdim , çok güzel oldum yine :) Şaka bi yana çok beğendim kesimini ve çok hafifledim , ohhh nemizlik ohhhhhhhhhh nemizlikkkkk :)

yelda_k 15-03-2011 02:52 PM

bencede oh nemizlik oh nemizlikk :)

saclarını gule gule kullann .eminm çok yakışmıstırr.
su alanet yerden sag saglım kurtulursam bendee baslıcamm eskiden yapıodum vede gayett iidii .bi bıraktım sonuç vahim olduu

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 PM.