![]() |
Cevap: Pınar'ın hikayesi Merhaba Günlüğünü ancak okuma fırsatım oldu..Ne güzel gelişmeler yaşamışsın, pozitif enerjin bana kadar geldi k8908 http://img843.imageshack.us/img843/4...83atiyedo4.gif Mutluluklarını paylaşıyorum ve çekim yasasından istediklerine katkım olabilecek bir gif seçtim. En kısa ve de en doğru zamanda gerçekleşmesini diliyorumO0 Sevgimle actionsmile |
Cevap: Pınar'ın hikayesi Alıntı:
|
Cevap: Pınar'ın hikayesi ben geldiiiimmmm sevincli 10 gündür neler oldu neleeerrr... öncelikle p.tesi itibariyle yeni işime başladım. Çok yoğun çalışıyorum ve buraya eskisi kadar çok zaman ayıramıyorum.. neyse şimdi bu 10 gün içinde yaşadığım en güzel gelişmeyi anlatiyim. Üniversite yıllarından beri çok istediğim bi araba vardı. Ve nooolllduuu??? Anneannem hediye olarak bana o arabanın yeni modelini aldı sevinclisevincli inanamıyorum hayalim gerçek oldu girlhaha gerçekleşmesi uzun sürdü ama sonunda oldu hemde hiç beklemediğim bir anda. çok mutluyum çoooookkkk... En önemli gelişme buydu hemen sizinle paylaşiyim dedim... işim yoğun demiştim bayramdada çalışıyorum malesef ama olsun buna da alışıcam zamanla... ben yine bi zaman yaratıp gelirim öptüüümmmmmy789 |
Cevap: Pınar'ın hikayesi yine geldiiimmm... ya bugün o kadar ters bir gündüki anlatamam. daha işe başlayalı 1 hafta oldu ve ben geç kaldım bugün...sevincli bu yetmezmiş gibi işyerindeki herkese gıcık kaptım, bu işin bana göre olmadığını anladım ve ayrılmaya karar verdim. Geçen hafta bir veteriner kliniği bana iş teklif etmişti ama ben buraya başladığım için kabul etmemiştim. Bu akşam işten çıkar çıkmaz kendimi klinikte buldum meslektaşımla anlaştım ve şu anki işimden ayrılıp oraya başlamaya karar verdim. Klinikten çıktıktan sonra o kadar mutlu ve huzurlu hissettimki kendimi anlatmaya kelimeler yetmez. u859 içim rahatladı yaaaa... şimdi yarın işten ayrılmak istediğimi nasıl sölicem onu düşünüyorum daha başlayalı 1 hafta oldu y789 bi şekilde söylicem çünkü ben orda mutlu değilim, bu hayatı bir kere yaşayacağım ve beni mutsuz edecek hiçbişeyle uzun bir süre uğraşmak istemiyorum. Hadi bakalım hayırlısı yarın olsun bakalım nolcak 956k yarın yine görüşürüz günlükcümgulensmiley ben mutluyum ben huzurluyum ben zenginliği seçiyorum iyiki varım byeeeeeeactionsmileactionsmileactionsmile |
Alıntı:
ne kadar şanslı yada başarılısın diyelim, girdiğim hemen her sınavda her işte dereceler yapmama rağmen 6 bitti 7 senelik iş hayatıma rağmen hala her sabah lütfen ilerleyin otobüsün arkasıda gidiyor diye iğrenç espriler yapmak çok iğrenç helede bir erkek için sevincli Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin yeni şinde hayırlıolsun, sanırım veterinersin bir sorum olacak bahçemizde yaklaşık 3 seneden beri sokaktan sahiplendiğimiz bir köpek bakıyorum, çok dost canlısı çok akıllı bir hayvan hatta kendi arkadaş grubu vardı arada onlarada bakıyoruz böyle çok hareketli çok akıllı bir hayvandı diğer arkadaşlarını falan yönlendirebiliyordu takım lideri çok komiksevincli neyse bunu belediyeye gönderdik aşıları olsun diye arada birde hayvana sanırım kısırlaştırma operasyonu yapıldı küpe falan takıldı hayvan bu olayadan itibaren-yaklaşık 2 hafta- eski halinden eser kalmadı akşama kadar bahçede oturuyor, evi falan pek sahiplenmiyor artık gelen giden yabancıyı falan eksisi gibi hırlayarak karşılamıyor birazda o yüzden bakıyordum işin aslı, ama şimdi hiç kimseye aldırmıyor gelen gidene falan,sorum şu bu olay hayvanın korktuğundan falan geçicibirşeymi yoksa hep böylemi kalacak, öyleyse istemeden de olsa barınağa vermek durumunda kalacağım, uygun zamanında cevaplayabilirsen sevinirim... |
|
Cevap: Pınar'ın hikayesi merhaba pınar hanım, günlüğünüzü okudum.Kısa sürede güzel gelişmeler yaşamışsınız,bugün canım çok sıkkındı günlüğünüzü okudum ve sizin yaşadığınız gelişmelere kendi adıma mutlu oldum.tüm kitap önerilerinizide kaydettim yarınki ilk işim o kitapları temin etmek.Hep güzellikleri paylaşmanızı diliyorum.İyiki varsınız. |
sevgiyle kalın iyiki varım iyiki varsın iyiki varsınız |
Cevap: Pınar'ın hikayesi bu sabah işyerine gittim ve oturur oturmaz ayrılmak istediğimi söyledim. müdür şok sevincli eminmisin iyi düşün dedi. yok dedim ben kendi mesleğimi yapmak istiyorum, o zaman tamam dedi. istifa mektubumu yazdım ve bir defteri daha kapattım. Hayatımda ilk defa bu kadar hızlı iş değiştirdim. sadece 1,5 hafta çalıştım ve istifa ettim. pazartesi klinikteki yeni işme başlıyorum. o kadar mutlu ve huzurluyumki. herşey istediğim gibi olmaya başladı. bundan sonrada böyle devam edeceğini biliyorum. ben yatıyorum iyi geceler actionsmileactionsmileactionsmile |
Cevap: Pınar'ın hikayesi canım benim... sevdiğin seni mutlu edecek yeni işine başlayacak olmana çok sevindim. her şey gönlünce güzel olsun.mutlu paylaşımlarını bekliyoruz. sevgiyle mutlu kaly789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 PM. |