![]() |
Cevap: Pınar'ın hikayesi Allah, başarılarınızı ve mutlluğunuzu 7*24 kesintisiz devam ettirsin:) |
Cevap: Pınar'ın hikayesi wayy canına neler neler olmuş yahuu şahaneee =)=) yeni işindeki başarılarınıda görmek isterz...bırraakk idolüm sensin aga iş -araba-internet -huzur felan feşmekan ;)hadi hayırlısıı |
Cevap: Pınar'ın hikayesi yarın bende aynı şeyi yapmayı süşünüyorum izin istiycem bir görüşmeye gitmek için izin verrilerse gitcem vermezlerse bilinmeyen artık benim için korkunç değil ..ben bilmediğim işi buraya yiğeliyorum diyip çıkcam.. korkutan bilinmeyen olması .. ama artık ihtiyacım olan özgüvene sahibim.. |
Cevap: Pınar'ın hikayesi Merhaba günlük.. ben uzun zamandır sana vakit ayıramadım çünkü çok yoğun çalışıyordum. ne kendime ne aileme ne arkadaşlarıma zaman ayıramadım. bu nedenle de son işimden ayrıldım ve yine işsizim girlhaha aşk hayatım yine kötü iş durumumda kötü oldu yine çıkmazlardayım sevincli ne yapacağımı bilmiyorum herşeyden uzak kaldım. ne olumlama yapıyorum ne telkin dinliyorum hiçbişey yok. kendimi toparlamam lazım u859 hadi bakalım bana kolay gelsin actionsmileactionsmileactionsmile |
Cevap: Pınar'ın hikayesi Kolay gelsin şeker , bir iş biter çok daha güzeli başlar , bir ilişki biter çok daha anlayışlı ve çok daha iyisini bulursun. Haydi sevgili Pınar şimdi silkelenip kendine gelme zamanı , kolay gelsin :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:31 AM. |