Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Pınar'ın hikayesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/614640-pinarin-hikayesi.html)

parici 14-08-2010 01:06 AM

Pınar'ın hikayesi

eveeeet.. artık ben de bir günlük yazmaya karar verdim. daha önce çekim yasası ile ilgilendim ama pek üstünde durmadım. daha sonra yaklaşık 3 hafta önce nuray sayarı'nın kitabını gördüm. pek sallamadım açıkçası. Ama 1 hafta önce kayıp sembol'ü almaya gittiğimde nuray sayarının kitabını da aldım. ilk onu okudum ve ilgim tekrar bu konuya yöneldi. daha sonra kayıp sembolü okuduğumda kuantum sıçramadan bahsedildiğini gördüm ve sonra da bu siteyi buldum. bunlar bir tesadüf olamazdı y789 telkinlerimi 1 haftadır dinliyorum. iş ve aşk hayatımda çok kötü bir dönem geçirdim. önce işim gitti sonrada nişanlım. ama şimdi bunların hepsini ben çektim düşündükçe bunlarla yüzyüze geldim. daha sonra birkaç kişi girdi hayatıma ama hepsi teker teker gitti. en son tanıştığım kişiyle 2 ay çıktık ve içimde hep bir korku vardı bu da diğerleri gibi çekip giderse diye ve 3 gün önce abuk bir sebepten o da gitti girlhaha bunların hepsini ben çektim biliyorum. şimdi işimi düzene koymaya çalışıyorum. sürekli görüşmelerim var ve bunlar için şükrediyorum elbet bir tanesinin kapısının bana açılacağını biliyorum. sanırım işimden sonra da istediğim gibi bir eş bulup evlenmek istiyorum. pozitif bir insanım ama sanırım kendime güvenmediğim konularda olumsuz düşüncelere kapılıyorum. bir de karşı cinsin benden üstün olduğunu düşündüğüm durumlarda "beni istemezki" diye düşünüp herşeyi tepetaklak yapıyorum. çıldıriciğiiiiiimmmsevincli ama artık hayatım değişiyor ve ben bunu bilerek ve isteyerek başarıyorum. eh artık bundan sonra sık sık burda görüşürüz. beni yalnız bırakmayın olur muuuuuu???smil56

sevgiyle kalın. hayatımı değiştiriyorsunuz iyi ki varsınız blissy

strongman 14-08-2010 03:12 AM

Cevap: Pınar'ın hikayesi

gunlugun hayırlı olsun,bende yaklasık 2 aydır bu sıteye takılıyorum ama bı bı turlu edemedım bır gunluk açayım ve hakıkatende ınsanın hayatı değişiyor bu sıteyle tanıştıktan sonra neyse darısı benım basıma ınsllah bende yakında kendı gunluğumu açarım sevgıyle kal...

delimanyak 14-08-2010 04:16 AM

değişim bence bununla başlıyor işte fark etmekle..

şöyle bir şey anlatmak istedim.. bir gün dışarı çıkıcam kantine kahvaltı yapmaya indim televizyon açıktı cnn türk ve burası haftasonu diye bir program o zamana kadar kauntumla ilgili kitaplar dikkatimi çekiyordu ve arkadaşım da önermişdi kuantumla ilgili kitaplar oku demişti ama ben pek ilgilenmemiştim kitaplar teorik kitaplardır okurken sıkılırım diye hiç alasım gelmiyordu. neyse o gün televizyondaki programda r.şanal konuktu ve inanılmaz ilgimi çekmişti.. akşamına gidip kuantum sıçramayı aldım ve bütün ilgim alakam hayatım her şeyiyle bu kuantum olayına yöneldi.. derken kuantum düşünce tekniğine başladım.. derken r. şanal ın izmirde semineri olduğunu duydum ve o kadar çok istedim ki orada olmayı anlatamam.. bilet fiyatı çok pahalı olduğu için alamadım ama yine de saatler öncesinden gittim yere.. güvenlik görevlisi falan çok ilgilendi ikidebir gelip gelmediklerini sordu yukarı düşün yani ben gittiğimde hiç kimse yoktu kapının önünde bulduğum yere oturdum kapıdan girerken yakalarım diye düşünüyorum.. en azından kafama takılanları sorarım kitapları imzalatırım falan.. neysee güvenlik görevlisi amca beni bir yere yönlendirdi istersen oraya git bir bak orada bekle gibisinden sonra dediler içerde iki bayan var zaten onun için gelmişler.. onlarla tanıştım.. kuantum koçluğu yapıyorlarmış.. ee anlat bakalım sen nasıl tanıştın falan diye sormuşlardı.. dedim böyle böyle televizyon açıktı öyle dikkatimi çekti.. demekki artık fark etmen gerekiyormuş demişlerdi.. : ) biraz uzun oldu farkındayım ama paylaşmak istedim..

iki sene öncesi gerçekleşmiş bir olaydır : )

hep derim ki arkadaşlarımı ikna etmek iiçin hiç bir şeye inanmak istemiyorsan bile güzel şeyler düşününce güzel şeyler olacağına inan : )

ki zaten şuandan itibaren o değişimin içine girmiş bulunuyorsun bence.. : ) umarım her şey beklediğinden de daha güzel bir şekilde gelişir..

naçizhane tavsiyem bilinçaltının gücü adlı kitabı da okuman.. : )

kendine çok iyi bak.. mutlu kal : )

karavan 14-08-2010 05:43 AM

Sevgili parici,

Sen benim bulunduğum yerde benden otuz yıl önce bulunmaktasın.
Bu ne demektir bilirmisin....Benden otuz yıl öndesin.

Hayatının bundan sonrası için çok güzel bir başlangıç yaptın.

Ben bu başlangıcı bir buçuk ay önce yaptım ve şu an en güzel günlerimi yaşıyorum.

Kendi düşüncelerim ile paramıda ilişkilerimi de darmadağım ettiğimi yeni öğrendim.

Ama bundan sonra güzel şeyler olacak çünkü düşüncelerimi değiştiriyorum.

Senden ricam sakın geriye bakma ve dönme çok güzel bir yola girdin ve burada asla yalnız değilsin.

İyiki geldin.
İyiki aramızdasın.

bluegirlx 14-08-2010 11:00 AM

Alıntı:

delimanyak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762195)

şöyle bir şey anlatmak istedim.. bir gün dışarı çıkıcam kantine kahvaltı yapmaya indim televizyon açıktı cnn türk ve burası haftasonu diye bir program o zamana kadar kauntumla ilgili kitaplar dikkatimi çekiyordu ve arkadaşım da önermişdi kuantumla ilgili kitaplar oku demişti ama ben pek ilgilenmemiştim kitaplar teorik kitaplardır okurken sıkılırım diye hiç alasım gelmiyordu. neyse o gün televizyondaki programda r.şanal konuktu ve inanılmaz ilgimi çekmişti.. akşamına gidip kuantum sıçramayı aldım ve bütün ilgim alakam hayatım her şeyiyle bu kuantum olayına yöneldi.. derken kuantum düşünce tekniğine başladım.. derken r. şanal ın izmirde semineri olduğunu duydum ve o kadar çok istedim ki orada olmayı anlatamam.. bilet fiyatı çok pahalı olduğu için alamadım ama yine de saatler öncesinden gittim yere.. güvenlik görevlisi falan çok ilgilendi ikidebir gelip gelmediklerini sordu yukarı düşün yani ben gittiğimde hiç kimse yoktu kapının önünde bulduğum yere oturdum kapıdan girerken yakalarım diye düşünüyorum.. en azından kafama takılanları sorarım kitapları imzalatırım falan.. neysee güvenlik görevlisi amca beni bir yere yönlendirdi istersen oraya git bir bak orada bekle gibisinden sonra dediler içerde iki bayan var zaten onun için gelmişler.. onlarla tanıştım.. kuantum koçluğu yapıyorlarmış.. ee anlat bakalım sen nasıl tanıştın falan diye sormuşlardı.. dedim böyle böyle televizyon açıktı öyle dikkatimi çekti.. demekki artık fark etmen gerekiyormuş demişlerdi.. : ) biraz uzun oldu farkındayım ama paylaşmak istedim..

hep derim ki arkadaşlarımı ikna etmek iiçin hiç bir şeye inanmak istemiyorsan bile güzel şeyler düşününce güzel şeyler olacağına inan : )

ki zaten şuandan itibaren o değişimin içine girmiş bulunuyorsun bence.. : ) umarım her şey beklediğinden de daha güzel bir şekilde gelişir..

tanışma hikayeni ve emeğini çok taktir ettim..bilinç altının gücü kitabı kimin tavsiyeni dikkate alacağım..

doris 14-08-2010 11:13 AM

günlüğün güzel haberlerle dolsun taşsın.. iyiki varsın iyiki burdasın..y789

parici 14-08-2010 02:49 PM

Alıntı:

happyboy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762194)
gunlugun hayırlı olsun,bende yaklasık 2 aydır bu sıteye takılıyorum ama bı bı turlu edemedım bır gunluk açayım ve hakıkatende ınsanın hayatı değişiyor bu sıteyle tanıştıktan sonra neyse darısı benım basıma ınsllah bende yakında kendı gunluğumu açarım sevgıyle kal...

Teşekkür ederim.. ooo geç kalmışsın 2 ay olmuş erteleme hemen bi günlük aç bence girlhaha ben buraya yazarken gerçekten çok rahatladım gece kuş gibi uyudum k8908
sevgiyle kal iyiki varsın

parici 14-08-2010 02:52 PM

Alıntı:

delimanyak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762195)

bazı şeyleri o anda yapmak istemesekte illaki yine önümüze çıkıyor ve bu sefer biz onu itmiyoruz. tavsiye ettiğin kitabı bu hafta bi arkadaşımın iş yerinde bir köşeye atılmış halde gördüm ve ben bu kitabı bilmiyodum ya diye düşündüm. Ve şimdi sen bana tavsiye ediyosun kitap gözümün önüne geldi birden y789 çok teşekkür ederim sevgiyle kal

parici 14-08-2010 02:56 PM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762196)
Sevgili parici,

Sen benim bulunduğum yerde benden otuz yıl önce bulunmaktasın.
Bu ne demektir bilirmisin....Benden otuz yıl öndesin.

Hayatının bundan sonrası için çok güzel bir başlangıç yaptın.

Ben bu başlangıcı bir buçuk ay önce yaptım ve şu an en güzel günlerimi yaşıyorum.

Kendi düşüncelerim ile paramıda ilişkilerimi de darmadağım ettiğimi yeni öğrendim.

Ama bundan sonra güzel şeyler olacak çünkü düşüncelerimi değiştiriyorum.

Senden ricam sakın geriye bakma ve dönme çok güzel bir yola girdin ve burada asla yalnız değilsin.

İyiki geldin.
İyiki aramızdasın.

çok teşekkür ederim. önemli olan ne zaman başlangıç yapabildiğimiz değil bir başlangıç yapmamız gerektiğine inanmamız ve çabalamamızdır. iyiki varsın actionsmile

parici 14-08-2010 02:58 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762205)
Allah gönlüne göre bir eş'le evlenmeyi nasip etsin..Herşey gönlünce olsun.Günlüğün hayırlı olsun.

Teşekkür ederim. Amiiiiiiiiinnnnnn y789

parici 14-08-2010 02:59 PM

Alıntı:

doris Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762224)
günlüğün güzel haberlerle dolsun taşsın.. iyiki varsın iyiki burdasın..y789

çok teşekkür ederim.
hepiniz iyi ki varsınız

sevgiyle kal

parici 14-08-2010 03:06 PM

bugün geç kalktım sersem gibiyim hy789 ama yazdıklarınızı okuyunca kendime geldim birazgirlhaha kendimi iyi hissediyorum hazırlamam gereken bir sunum var bugün ve yarın. onu hazırlayıp ayna karşısında çalışmam lazım y789 daha önce çok sunum yaptım ama bu seferki işi kapmam için bana büyük bir artı kazandırcak f678h şimdi ben gidip sunumuma odaklaniyim sonra görüşürüz...t678

inferius 14-08-2010 08:39 PM

parici günlüğünüü yeni gördüm
hayrılı uğurlu olsun
tebrik ederm senii25889
bnde bütn yaz tatilimi kuantum farkındalık meditasyon bunları öğrenmeye verdim...hepsini kavrayamadım tabiikide ama bilmek bile çok şey değiştiriyor uygulamada parzitlerm olmasa kimbilir neler nelr olucak?=)
hepbirlikte değişimlerini seyredicez
bu günlüğe yazıcak hep güzel şeyler yaşamn dileğimizleactionsmile

parici 14-08-2010 09:14 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762314)
parici günlüğünüü yeni gördüm
hayrılı uğurlu olsun
tebrik ederm senii25889
bnde bütn yaz tatilimi kuantum farkındalık meditasyon bunları öğrenmeye verdim...hepsini kavrayamadım tabiikide ama bilmek bile çok şey değiştiriyor uygulamada parzitlerm olmasa kimbilir neler nelr olucak?=)
hepbirlikte değişimlerini seyredicez
bu günlüğe yazıcak hep güzel şeyler yaşamn dileğimizleactionsmile

Hoşgeldin sayfama 8977
bende seni takip ediyorum kaçamazsın sevincli

inferius 14-08-2010 10:53 PM

Alıntı:

parici Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762319)
Hoşgeldin sayfama 8977
bende seni takip ediyorum kaçamazsın sevincli

hoşbulduk
ahahaha çok hoşsun girlhahagirlhaha
hade görelim senisuperxy

parici 14-08-2010 11:01 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762334)
hoşbulduk
ahahaha çok hoşsun girlhahagirlhaha
hade görelim senisuperxy

e öyle canım herzaman destek olcaz birbirimize. birlikten kuvvat doğar :zpzp:

parici 15-08-2010 12:02 PM

Herkese iyi pazarlaaaaarrr...
çok güzel bir gün. az uyumama rağmen kendimi çok iyi hissediyorum 956k bugün dün hazırladığım sunumuma çalışmam lazım. yarın için bana şans dileyin, sunumumu çok güzel yapmam gerek şaşkınx

Bu arada joe Vitale'in kitabını bitirdim uygulamaya çalışıyorum basamakları ve sanki bişeyler düzeliyor gibi... gelişmeleri anlatırım ama biraz daha zamanım vargulensmiley

hepinize mutlu bir gün diliyorum actionsmile

"Bir anda çıksa da ağızdan o kısa nazik sözler
öylesine etkilidir ki yankıları sonsuza dek sürer"

parici 15-08-2010 09:42 PM

selam,
çok mutsuzum kendimi çok kötü hissediyorum. sabah böyle değildim ama akşama doğru içime bir sıkıntı geldi. Ağlamak istedim ağlayamadım ağla2Dalgalanma dediğiniz süreçtemiyim bilmiyorum ama hiç hoş değil bu halim.

Bir de bu ruh halimle aşk olaylarını düşündüm. Daha da kötü oldum sad456 sevmek ve sevilmek istiyorum. Şu anda en büyük eksikliğim bu ve bu ruh halimin oluşumundaki en önemli etkenlerden biri bence..

Ama yarın çok önemli bir sunumum var ve bu durumdan çıkmam lazım. emini yarın çok iyi bir gün olcak herşey süper olcak..

görüşmek üzere...

RenaC 15-08-2010 09:58 PM

Merhaba parici.Telkinleri dinliyorsan eğer şu an anlattıklarına göre dalgalanma sürecindesin.Kendini kötü hissetmen suçluluk duygusu telkinin getirdiği bir durum.Ama kısa zamanda bu süreci atlatacak bu ruh halinden kurtulacağına eminim.Sen ruh halin ne kadar kötü olsada olumlu bakmaktan vazgeçme.Sevmek sevilmek tabiki hakkın bunun eksikliğini yaşıyorsun sanırım fakat emin ol seni seven insan sayısı oldukca fazladır.Bunu bu kadar takıntı yapma.Olumlu baktığın sürece pozitif enerjiyle daha da çok sevilecek insanları üzerine çekeceksin.olumlu baktığın zaman sende sevmeye başlayacak hayatından tat alacaksın

parici 15-08-2010 10:25 PM

Alıntı:

RenaC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762433)
Merhaba parici.Telkinleri dinliyorsan eğer şu an anlattıklarına göre dalgalanma sürecindesin.Kendini kötü hissetmen suçluluk duygusu telkinin getirdiği bir durum.Ama kısa zamanda bu süreci atlatacak bu ruh halinden kurtulacağına eminim.Sen ruh halin ne kadar kötü olsada olumlu bakmaktan vazgeçme.Sevmek sevilmek tabiki hakkın bunun eksikliğini yaşıyorsun sanırım fakat emin ol seni seven insan sayısı oldukca fazladır.Bunu bu kadar takıntı yapma.Olumlu baktığın sürece pozitif enerjiyle daha da çok sevilecek insanları üzerine çekeceksin.olumlu baktığın zaman sende sevmeye başlayacak hayatından tat alacaksın

telkinleri 10 gündür dinliyorum ve evet gerçekten dalgalanma sürecindeyim. neyse bu da geçicek956k yarına bişeyim kalmaz heralde. teşekkür ederim t678

parici 16-08-2010 03:24 PM

hehehehe bugün çoooook mutluyuuuummm u859
iş görüşmesine gittim bir güzel sunumumu yaptım bikaç soru sordular tam cevaplayamadım ama bence güzel geçti. bu firmayla 3. görüşmemdi kanka olcam yakında zaten insan kaynaklarıyla y789 içeriye kocaman bir gülümsemeyle girdim ve asık olan suratlar bir anda gülümsemeye başladı. içten bir gülümseme ne kadar etkili yine bugün görmüş oldum.

hava çok sıcaaaak yaaaa menopoza girmiş gibi ara ara bi hararetleniyorum oyyhhh khkh56
bugüne de böyle heyecanla başladım işte hadi hayırlısı bakalım...

sonra görüşürüüüüüüzzzz girlhaha

parici 17-08-2010 01:32 PM

bugün yine sıcak ve güzel bir gün. bugün yine bir iş görüşmem vardı. Karşımdaki insan bana hep işim olumsuzluklarından bahsetti. ama bunlar benim için olumsuz değildi ben bunların hepsini yapabilecek güce ve bilgiye sahibim. bunu kendisinede söyledim.
bugün yine mutluyum ve enerji doluyum. Bu aralar annem üzerinde çalışıyorum. kendimi geliştirdiğim konularda ona bilgi aktarıyorum. uzun uzun çekim yasası ve olumlamalar hakkında konuşuyoruz. Ama annem henüz odaklanamıyor sevincli bi olay oluyor ağzından olumsuz bi kelime çıkıyor "anneeee" diyorum keskin bir bakış atarak "ay pardon iptal iptal" demeye başlıyo. çok güldürüyor bu kadın beni yaaagirlhaha

bugün mutlu olmayı seçiyorum
bolluk ve bereketi seçiyorum
sağlıklı olmayı ve ailemin sağlıklı olmasını seçiyorum
tüm olmsuzlukların üzerini karalıyorumgirlhaha

sevgiyle kal günlüğüm yine gelicemactionsmile

karavan 19-08-2010 07:38 AM

Sevgili parici,

Ne kadar güzel.

Annenle ne güzel bir diyaloğun var.Şöyle bir gözümün önüne getirdim de.Gerçekten ne kadar güzel.........

Diyeceksin ki bu kadar yazdıklarımdan bunu mu fark ettin.İnsan kendi özlemlerini başkalarının gerçekleştirdiğini görünce buruk bir sevinçle gözyaşlarına hakim olamıyor.

Mutluluğunuzun daim olmasını diliyorum.

O güzel anneciğinle Allah muhabbetinizi arttırsın.

İyiki varsın.

Sultan 19-08-2010 08:40 AM

merhaba pınarcığım..
günlüğünü bu gün farkedip okudum.
farkındalıklarının artması çok güzelmutlu paylaşımlarını bekliyoruz.
bilinç altının gücü gerçekten her kesin okuması gereken bir kitap.
gönlüne görede bir iş bulmanı diliyorum.
her şey gönlünce güzel olsun.
sevgiyle mutlu kaly789

parici 19-08-2010 02:50 PM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763266)
Sevgili parici,

Ne kadar güzel.

Annenle ne güzel bir diyaloğun var.Şöyle bir gözümün önüne getirdim de.Gerçekten ne kadar güzel.........

Diyeceksin ki bu kadar yazdıklarımdan bunu mu fark ettin.İnsan kendi özlemlerini başkalarının gerçekleştirdiğini görünce buruk bir sevinçle gözyaşlarına hakim olamıyor.

Mutluluğunuzun daim olmasını diliyorum.

O güzel anneciğinle Allah muhabbetinizi arttırsın.

İyiki varsın.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Annemle bu şekilde bir diyaloğa sahip olmamız onun anneannemle yaşayamamış olduğu anne-kız diyaloglarından kaynaklanıyor. Onlar arkadaş gibi olamamışlar. Annem bu yüzden anneannemin yapamadıklarını bir anne olarak bana yapıyor. Mesela ist. dışında üniversite kazanmış annem göndermemişler. Ben Uludağ üniv. kazandım anneannem kesinlikle karşı çıktı ama annem "sen beni göndermedin ama ben kızımı göndercem o okuyacak" dedi. Bunun gibi daha birçok şey. Annem benim en iyi arkadaşımy789
sevgiyle kal girlhaha

parici 19-08-2010 02:56 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763272)
merhaba pınarcığım..
günlüğünü bu gün farkedip okudum.
farkındalıklarının artması çok güzelmutlu paylaşımlarını bekliyoruz.
bilinç altının gücü gerçekten her kesin okuması gereken bir kitap.
gönlüne görede bir iş bulmanı diliyorum.
her şey gönlünce güzel olsun.
sevgiyle mutlu kaly789

Bende bengusu ne zaman farkedip yorum yapcak diye bekliyordum girlhaha hoşgeldin günlüğüme s456 bilinç altının gücü'nü alıcam ama ondan önce okunmayı bekleyen 2 kitabım var. onları bitirip hemen ona başlicam. iyi dileklerin için teşekkür ederim. böyle olmadı kahveye de beklerim girlhaha

actionsmile

bigokyanus 19-08-2010 02:59 PM

Alıntı:

parici Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763346)
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Annemle bu şekilde bir diyaloğa sahip olmamız onun anneannemle yaşayamamış olduğu anne-kız diyaloglarından kaynaklanıyor. Onlar arkadaş gibi olamamışlar. Annem bu yüzden anneannemin yapamadıklarını bir anne olarak bana yapıyor. Mesela ist. dışında üniversite kazanmış annem göndermemişler. Ben Uludağ üniv. kazandım anneannem kesinlikle karşı çıktı ama annem "sen beni göndermedin ama ben kızımı göndercem o okuyacak" dedi. Bunun gibi daha birçok şey. Annem benim en iyi arkadaşımy789
sevgiyle kal girlhaha

Ben de gıpta ettim anne-kız ilişkinize maşallah , dilerim ömür boyu devam eder ... Sevgiyle kalın... Her şey gönlünüzce oılsun..

İş ile ilgili güzel haberlerini de bekliyorum bilesin :))

parici 19-08-2010 03:06 PM

Merhaba günlük,
bu sabah uyandığımda sersem gibi olsamda şimdi süppperrriimmm sevincli şunu farkettim uyku düzenim değişti geç kalkmaya başladım ve günü değerlendiremiyorum. bu yüzden daha erken kalkıp günü dolu dolu yaşamayı seçiyorum. Salı günü görüştüğüm firmadan telefon geldi ve 2. görüşme için uygun görüldüğümü öğrendim. ya eskiden ne güzelmiş hemen insanlar okulu bitirir bitirmez atanıyomuş ya da ilk görüşmenin sonunda işe alınıyomuş. Bu devirde 3 görüşme yapmadan iş sahibi olamıyosun. Çocuklarımızı düşünemiyorum bile. Düşünsene oğlun/kızın gelip sana "anne/baba bugün 21. görüşmem vardı ve süper geçti kesin beni işe alırlar" dediğini. y789 bu hafta başka görüşmem olmadığı için kitaplarıma yoğunlaşabilirim. Nil Gün'ün çekim yasasını okuyorum. bu bitince de evrenden torpilim var'ı okuyacağım.
bugün sağlık olmayı seçiyorum
bugün mutlu olmayı seçiyorum
Harcadığımdan daha fazla parayı hak ediyorum

iyiki varım
iyiki varsınız

parici 19-08-2010 03:09 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763349)
Ben de gıpta ettim anne-kız ilişkinize maşallah , dilerim ömür boyu devam eder ... Sevgiyle kalın... Her şey gönlünüzce oılsun..

İş ile ilgili güzel haberlerini de bekliyorum bilesin :))

teşekkür ederim amiiiinnnn... Biliyosun haber gelince ilk sana söylicemy789
sevgiyle kal
iyiki varsın

inferius 20-08-2010 08:28 PM

parici hayırlı günler efemsevinclisevincli
evrenden torpilim var harika bir kitao oradaki uygulamaların benim hayatımda çok etkisi oldu okuduğunda dediğii anlıycaksın..cilgin897
birde nilgünün kitabını okuyormuşsn
nilgünün motivasyon serilerini dinlerim fakat henüz hiçbir kitabını okumadım
ne dersin bana önerirmisin güzl midir kitaparı?actionsmile

parici 21-08-2010 01:02 AM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763615)
parici hayırlı günler efemsevinclisevincli
evrenden torpilim var harika bir kitao oradaki uygulamaların benim hayatımda çok etkisi oldu okuduğunda dediğii anlıycaksın..cilgin897
birde nilgünün kitabını okuyormuşsn
nilgünün motivasyon serilerini dinlerim fakat henüz hiçbir kitabını okumadım
ne dersin bana önerirmisin güzl midir kitaparı?actionsmile

miraba janııımmm khkh56 sanada hayırlı günleeeerrrr :))
nil gün'ün çekim yasasını bitirdim güzel bir kitaptı ama evrenden torpilim var biraz daha ilgimi çekti ve daha bi istekli okuduğumu farkettim. nil gün'ün diğer kitaplarınıda alıcam sanırım, anlatım dili güzel. bi de joe vitale'nin çekim yasası kitabı çok güzel onu tavsiye edebilirim okumadıysan. biraz önce gördüm günlüğüne yazmışsın bunu kapatıp oraya geçicem bakalım neler yapmışsın kontrol ediyimy789 görüşürüz actionsmile

Ekim Meleği 21-08-2010 01:49 AM

Pınarcım ne içten ne güzel bir dille kendini anlatmışsın sen öyle çok hoşum gitti:)
Pozitifim demişsin bence devamını getirirsin getireceğinden başaracağından eminim çünkü bir insan birşeyleri sıkı sıkı tutup sarılı ve kabullenirse onu mutlaka başarır..

Eminim..

Gelelim erkek arkadaş iş mevzusuna;)
İş konusunda gereken hassasiyetini gösterirsen emin ol devamı gelir.
Erkek arkadaş hakkındada şunu söyleyebilirim unutma Allah Teala yaratırken onlara fazla bizlere eksik birşey vermemiş herkesi aynı donanımda yaratmış yaradan..
O yüzden kendini asla küçümseme ...
Rabbim sana insan olmayı bahşetmiş en azından bunu düşün hep aklına öyle bir durum geldiğinde..
De ki Allahım beni bu kadar mükemmel yaratmışken kendime haksızlık yapmam normal değil..Bu haksızlığı daha fazla yapmak istemiyorum kendimi değerli hissediyorum çünkü değerliyim..özelim özel bir yaradılışım var ..
kendimi seviyorum de inan devamı gelcek..
Sonra bir bakıcaksin ki kendinden çok daha kendine güvenen bir benlik..
Kendine inan kendini sev....Sen yapmazsan kimse yapmaz ki bunu..

Pozitif Kalman Dileğiyle..

yeni bir hayat 21-08-2010 12:24 PM

Günlüğün hayırlı olsun Pınar'cım,

Yaşamında, istediğin tüm güzellik ve mutlulukları kolaylıkla tezahür ettirmeni diliyorum..Günlüğün güzel haberlerinle dolsun taşsın..

Sevgiler..actionsmile

inferius 21-08-2010 06:15 PM

Alıntı:

parici Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763652)
miraba janııımmm khkh56 sanada hayırlı günleeeerrrr :))
nil gün'ün çekim yasasını bitirdim güzel bir kitaptı ama evrenden torpilim var biraz daha ilgimi çekti ve daha bi istekli okuduğumu farkettim. nil gün'ün diğer kitaplarınıda alıcam sanırım, anlatım dili güzel. bi de joe vitale'nin çekim yasası kitabı çok güzel onu tavsiye edebilirim okumadıysan. biraz önce gördüm günlüğüne yazmışsın bunu kapatıp oraya geçicem bakalım neler yapmışsın kontrol ediyimy789 görüşürüz actionsmile

ohh oh süper aldım hemen kitap isimlerini
okunucak o kdar çok şey varki hele hele öğrenilicek sonra bunları uyguluycaksevinclisevincli
bunlar heycanlandırıyor beni sevincli
evrenden toprilm var kitabındaki asistan pramidi o kadar işimi gördü ki o pramidi hiryere yapıştıtmak istyorum
alnıma falan çizecem yakındasmil56
yorumun için çok teşekkürler
sizler olmasaydınız napardım yahu89778977

parici 21-08-2010 11:15 PM

Alıntı:

Ekim Meleği Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763659)
Pınarcım ne içten ne güzel bir dille kendini anlatmışsın sen öyle çok hoşum gitti:)
Pozitifim demişsin bence devamını getirirsin getireceğinden başaracağından eminim çünkü bir insan birşeyleri sıkı sıkı tutup sarılı ve kabullenirse onu mutlaka başarır..

Eminim..

Gelelim erkek arkadaş iş mevzusuna;)
İş konusunda gereken hassasiyetini gösterirsen emin ol devamı gelir.
Erkek arkadaş hakkındada şunu söyleyebilirim unutma Allah Teala yaratırken onlara fazla bizlere eksik birşey vermemiş herkesi aynı donanımda yaratmış yaradan..
O yüzden kendini asla küçümseme ...
Rabbim sana insan olmayı bahşetmiş en azından bunu düşün hep aklına öyle bir durum geldiğinde..
De ki Allahım beni bu kadar mükemmel yaratmışken kendime haksızlık yapmam normal değil..Bu haksızlığı daha fazla yapmak istemiyorum kendimi değerli hissediyorum çünkü değerliyim..özelim özel bir yaradılışım var ..
kendimi seviyorum de inan devamı gelcek..
Sonra bir bakıcaksin ki kendinden çok daha kendine güvenen bir benlik..
Kendine inan kendini sev....Sen yapmazsan kimse yapmaz ki bunu..

Pozitif Kalman Dileğiyle..

ziyaretime geldiğin için teşekkür ederim 956k tavsiyelerini mutlaka uygulicam. hemen hemen her konuda kendime güvanirim ama işte bazı konularda ve bazı kişilere karşı böyle ezik bişi oluvariyorum y789 bunuda başarıcam ama kendime güveniyorum

tekrar beklerim
sevgiyle kal actionsmile

parici 21-08-2010 11:17 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763678)
Günlüğün hayırlı olsun Pınar'cım,

Yaşamında, istediğin tüm güzellik ve mutlulukları kolaylıkla tezahür ettirmeni diliyorum..Günlüğün güzel haberlerinle dolsun taşsın..

Sevgiler..actionsmile

hoşgeldin iyi ki geldin girlhaha inşallah güzel haberlerle doldurucam bu günlüğü
sevgiyle kal actionsmile

parici 21-08-2010 11:19 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763725)
ohh oh süper aldım hemen kitap isimlerini
okunucak o kdar çok şey varki hele hele öğrenilicek sonra bunları uyguluycaksevinclisevincli
bunlar heycanlandırıyor beni sevincli
evrenden toprilm var kitabındaki asistan pramidi o kadar işimi gördü ki o pramidi hiryere yapıştıtmak istyorum
alnıma falan çizecem yakındasmil56
yorumun için çok teşekkürler
sizler olmasaydınız napardım yahu89778977

ivet ivet okunacak öğrenecek çok şeyimiz var. sen de bana beğendiğin ve işine yarayan kitaplar varsa paylaşırsan sevinirim 956k ya o piramidi ben nireme çizsem acaba y789
canım benim sende iyi ki varsın görüşürüz mucksss...u859

parici 21-08-2010 11:31 PM

şimdi günlüğüme bazı gelişmeleri yazmaya geldi sıraaaa... 2 iş görüşmesine gitmiştim. şu insan kaynaklarıyla nerdeyse kanka olcam dediğim yerden olumsuz haber geldi ama hiç takmadım kafama hayret ettim kendime. eskiden olsa üzülürdüm çünkü istediğim bir pozisyondu. amaaaaan boşver salla gitsin wave44
şimdi sırada diğer firma var onun 2. görüşmeside perşembe günü...
neyse bugün "başlangıç" filmine gittim bi arkadaşımla. süperdi kesinlikle tavsiye ediyorum konusunu anlatmak istemem ama bilinçaltıyla ilgili rüyalarla ilgili falan güzel bir filmdi gözümü kırpmadan izledimart56art56 arkadaşım çok öfffledi püfffledi ilgisini çekmedi. çıkışta çekim yasasıyla ilgili muhabbet ettik "olmaz öyle şey, inanmam ben" falan dedi ben de o yüzden çok üstüne gitmedim daha olmamış bu zamanı varsmil56 ben küçük seanslar halinde öğrendiklerimi aktardıkça o da bizden biri olur, bir kişiyi daha uyandırmış olurum sanırım.
2 gün önce telkin listeme kendine güveni de ekledim ve dinliyorum. ben genelde yatarken dinliyorum ve sanat müziği olarak dinliyorum mışıl mışıl uyuyorum walla krz56
kendimi çok iyi hissediyorum
bütün mutlulukları hayatıma çekiyorum
mutlu, sağlıklı ve bolluk, bereketi seçiyorum

günlükcüm yine görüşcez, ben yokken gelen misafirlerimize iyi davran kızarım yoksa smil56

KüçükFilozofKız 21-08-2010 11:47 PM

Güzel düşünüp güzel şeyler çekmeniz ne kadar güzel :) İş hayatınızda başarılar..

herşey gönlünüzce olsun..

parici 21-08-2010 11:54 PM

Alıntı:

KüçükFilozofKız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763760)
Güzel düşünüp güzel şeyler çekmeniz ne kadar güzel :) İş hayatınızda başarılar..

herşey gönlünüzce olsun..

teşekkür ederim u859 günlüğüme de hoşgeldin bu arada... sık sık beklerim girlhaha

sevgiyle kalactionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:02 PM.